Hoe profiteer jij van jouw overwaarde? Download ons gratis whitepaper hier.
Meppel Stationsweg 40
7941 HE Meppel
Opent maandag om 09:00 uur
Overige openingstijden
Maandag
09:00 - 17:00
Dinsdag
09:00 - 17:00
Woensdag
09:00 - 17:00
Donderdag
09:00 - 17:00
Vrijdag
09:00 - 17:00
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten

Buiten openingstijden op afspraak

Afspraak maken?

Het team van Meppel

Ontdek de voordelen van objectief hypotheekadvies

Objectief adviseren over hypotheken is een vak apart. Alleen eenonafhankelijke dienstverlener die het complete aanbod overziet,kan komen tot een advies dat aansluit bij uw situatie en dat zo aantrekkelijk mogelijk is voor nu en later.

Van Bruggen Adviesgroep Meppel beschikt over het Keurmerk Financiële Dienstverlening

Keurmerk Financiële Dienstverlening

Van Bruggen Adviesgroep Meppel beschikt over het Keurmerk Financiële Dienstverlening. Het Keurmerk Financiële Dienstverlening is het bewijs van de kwaliteit van een financieel dienstverlener. Het betekent dat het kantoor aan hoge eisen voldoet. Bij het Keurmerk Financiële Dienstverlening worden de Keurmerkhouders regelmatig door een onafhankelijke organisatie gecontroleerd. Zo weet u zeker dat dat u te maken heeft met een goede en betrouwbare adviseur, die u kan adviseren over de producten van meerdere aanbieders.

Wij vergelijken alles

Er zijn veel verschillende hypotheekvormen; een oerwoud waarin je al snel verdwaalt. Zeker als je ook nog eens alle condities en voorwaarden met elkaar wilt vergelijken. Gelukkig is dat niet nodig, dat gaan wij voor u doen. In tegenstelling tot een bank die enkel naar de eigen hypotheken kijkt, werkt Van Bruggen Adviesgroep samen met vrijwel alle geldverstrekkers en vergelijkt alle condities, voorwaarden en hypotheekrentes. En daarbij werken we volledig transparant en onafhankelijk. Dat geeft u de zekerheid van het beste advies voor nu en later. Dit geldt zowel als u een hypotheek wilt gaan afsluiten, maar ook wanneer u een lopende hypotheek heeft of wanneer u al een offerte heeft, maar graag een second opinion wilt.

Duidelijk en transparant

Een goed financieel advies begint met een uitgebreide inventarisatie van uw situatie, wensen en mogelijkheden. Vervolgens vertellen wij u exact wat wij voor u kunnen betekenen en wat de beloning voor de adviseur inhoudt. Zo weet u precies waar u aan toe bent. Zijn we een paar stappen verder en hebben we een financiering geselecteerd? Dan bemiddelen we voor u met de geldverstrekker en regelen we alle papierzaken. En: we houden de jaren die volgen de vinger aan de pols om te zien of uw situatie - door veranderende omstandigheden - niet nog beter kan.

Documenten en dienstverlening 

In onze dienstenwijzer leggen we uit wie we zijn, welke dienstverlening wij bieden en bij welke organisaties wij geregistreerd staan. In de dienstverleningsdocumenten krijg je een indicatie van onze tarieven. Op basis van het kostenloze kennismakingsgesprek maken wij onze kosten voor jouw concrete vraag inzichtelijk, zodat je vóoraf altijd exact weet waar je aan toe bent. 

For our English documents, click here.

Onze medewerkers bij Van Bruggen Adviesgroep Meppel krijgen een vast, marktconform salaris. De medewerkers krijgen geen variabele beloning. Artikel 1:120 lid 2a van de Wft is op onze onderneming niet van toepassing.

Wij sturen onze medewerkers aan op integer, zorgvuldig en klantgericht handelen waarbij de focus ligt op het belang van de klant en onze onderneming op lange termijn.

Meer weten?

We nodigen u graag uit voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Bel gratis 0800 1600 en we zien elkaar snel!

Maak direct een afspraak

KvK: 84805552AFM: 12048787Documenten