Kosteloos eerste gesprek
100% onafhankelijke financieel advies
We vergelijken ruim 40 geldverstrekkers
Telefonisch, online of op de vestiging
Meppel Stationsweg 40
7941 HE Meppel
Opent maandag om 09:00 uur
Overige openingstijden
Maandag
09:00 - 17:00
Dinsdag
09:00 - 17:00
Woensdag
09:00 - 17:00
Donderdag
09:00 - 17:00
Vrijdag
09:00 - 17:00
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten

Buiten openingstijden op afspraak

Afspraak maken?

Het team van Meppel

Van Bruggen Adviesgroep in Meppel

Zelf een spaarrekening openen is niet zo moeilijk. Maar wat nu als het gaat om grotere financiële producten, zoals een hypotheek, verzekeringen of een krediet? Dan doe je er goed aan om niet in je eentje de knoop door te hakken, maar er een adviseur bij te betrekken. Bij Van Bruggen Adviesgroep Meppel zit ons team van adviseurs klaar om jou financieel bij te staan. Je kunt bij ons terecht voor het afsluiten van een hypotheek, een besparing op je maandlasten of het opnemen van je overwaarde en ook voor andere financiële vragen. Van een huis kopen tot met pensioen gaan – op al die momenten zijn wij er voor jou.

Maak een afspraak

Onafhankelijk financieel advies

Er zijn veel verschillende hypotheken, verzekeringen en andere financiële producten. Een oerwoud waarin je al snel verdwaalt! Zeker als je ook nog eens alle condities en voorwaarden wilt vergelijken. Gelukkig is dat niet nodig; dat doen wij graag voor je. In tegenstelling tot een adviseur van de bank die enkel naar de eigen producten kijkt, werken we bij Van Bruggen Adviesgroep Meppel samen met tientallen geldverstrekkers en vergelijken we van al die aanbieders de condities, voorwaarden en hypotheekrentes. Zo kunnen we uit het grote aanbod een optie selecteren die bij jou past.

Daarbij werken we volledig transparant en onafhankelijk. Dat geeft jou de zekerheid van passend advies voor nu en later. Dit geldt zowel als je een hypotheek wilt afsluiten als wanneer je vragen hebt over je lopende hypotheek, je verzekeringen, de financiering van een verbouwing of andere financiële zaken.

Jouw wensen zijn de basis

Een hypotheek die voor de ene persoon heel voordelig is, hoeft dat voor een ander niet te zijn. Waar de één liever nu lage maandlasten heeft en later wat meer kwijt is, heeft een ander het liever precies andersom. Sommige mensen hechten veel waarde aan zekerheid over hun maandlasten; anderen vinden wat risico geen probleem als dat mogelijk een besparing oplevert.

Omdat ieders wensen weer anders zijn, begint ons financiële advies altijd met een uitgebreide inventarisatie van jouw situatie, wensen en mogelijkheden. Daarna vertellen we jou precies wat we voor je kunnen betekenen en wat de investering voor ons financieel advies is.

Ga je met ons in zee? Dan kunnen we niet alleen alles voor je regelen, maar houden we ook in de daarop volgende jaren vinger aan de pols. Kunnen je hypotheek of verzekeringen voordeliger als je omstandigheden zijn verandert? Of is het door marktontwikkelingen gunstig om je hypotheek over te sluiten? Dan laten we je dat eerlijk weten en denken we mee over je opties.

Benieuwd welke opties jij hebt in jouw situatie? Wij zoeken het graag voor je uit. Plan je kosteloze en vrijblijvende kennismaking op het kantoor van Van Bruggen Adviesgroep in Meppel.

Gratis kennismaking plannen

Waarover krijg je advies bij Van Bruggen Adviesgroep Meppel?

In elk mensenleven doen zich wel situaties voor die vragen om financieel advies. Je gaat verhuizen naar een andere woning, je wilt je voorbereiden op je pensioen of je zit met een grote overwaarde op je huis. Op die momenten is het fijn als je kunt vertrouwen op de expertise van een financieel specialist die weet wat er mogelijk is, en welke voor- en nadelen aan elke optie kleven. Daarvoor zit je bij Van Bruggen Adviesgroep Meppel helemaal goed.

Henri Mulderij en zijn team kunnen je bijvoorbeeld onafhankelijk financieel advies geven over elk van deze onderwerpen:

Documenten en dienstverlening 

In onze dienstenwijzer leggen we uit wie we zijn, welke dienstverlening wij bieden en bij welke organisaties wij geregistreerd staan. In de dienstverleningsdocumenten krijg je een indicatie van onze tarieven. Op basis van het kostenloze kennismakingsgesprek maken wij onze kosten voor jouw concrete vraag inzichtelijk, zodat je vóoraf altijd exact weet waar je aan toe bent. 

For our English documents, click here.

Onze medewerkers bij Van Bruggen Adviesgroep Meppel krijgen een vast, marktconform salaris. De medewerkers krijgen geen variabele beloning. Artikel 1:120 lid 2a van de Wft is op onze onderneming niet van toepassing.

Wij sturen onze medewerkers aan op integer, zorgvuldig en klantgericht handelen waarbij de focus ligt op het belang van de klant en onze onderneming op lange termijn.

Een hypotheek afsluiten voor je nieuwe woning?

Verhuizen is voor de meeste mensen geen dagelijkse bezigheid. Of je nu voor het eerst een huis koopt of dat je van de ene naar de andere koopwoning verhuist, vanuit alle hoeken komen er regeldingen en dilemma’s op je af. Waar sluit je je hypotheek af? Voor welke hypotheekvorm kies je? Hoeveel hypotheek kun je krijgen en is dat voldoende om je nieuwe droomhuis te betalen? Waar moet je qua financiering specifiek op letten als je al een woning hebt? Al dat soort vragen kunnen wij met en voor jou beantwoorden. Zo weet je zeker dat het financiële aspect van een huis kopen in kannen en kruiken is.

In het gratis eerste gesprek berekenen we graag je maximale hypotheek voor je. Je weet dan exact wat je aan een woning te besteden hebt, waardoor je gerichter op zoek kunt gaan. Zodra jouw bod op een huis is geaccepteerd (hoera!), gaat ons hypotheekadvies verder. We laten je dan weten waar jij een voordelige en passende hypotheek afsluit, op basis van een uitgebreide vergelijking van alle opties. Tot in de kleinste details geven we je advies. Ook de volledige aanvraag doen we voor je, zodat jij zelf nergens aan hoeft te denken.

Ben je benieuwd hoeveel jouw budget voor een nieuwe woning bedraagt? Maak hieronder je afspraak en kom binnenkort langs bij Van Bruggen Adviesgroep Meppel. Dan berekenen wij dit voor je.

Gratis oriëntatiegesprek voor je hypotheek

Hoe vergroot je je financiële mogelijkheden?

Ook al ben je heel gelukkig met je leven zoals het is, er blijft altijd wat te wensen over. Zou je het fantastisch vinden om je woning volledig te verbouwen en je huis zo opnieuw helemaal naar jouw wens te maken? Droom je van een tweede woning aan de kust, op de Veluwe of op een exotische plek in het buitenland? Of zou je niets liever willen dan een wereldreis maken, een luxe auto kopen of je droomkeuken installeren?

Al die dromen komen een stap dichterbij als je extra financiële opties hebt. En nee hoor, daarvoor hoef je niet altijd een duur consumptief krediet te nemen. Je hypotheek biedt wellicht uitkomst. Dat zit als volgt. Als je woning meer waard is dan je openstaande hypotheek, dan heb je overwaarde. Die ruimte kun je wellicht gebruiken om je hypotheek te verhogen of een tweede hypotheek te nemen. Ook een opeethypotheek is een goede optie om je overwaarde te verzilveren. Zo komt er extra geld beschikbaar om jouw mooie plannen te realiseren.

Is je overwaarde opnemen iets wat jij graag zou willen? En ben je nieuwsgierig wat daarin voor jou haalbaar is? Laten we er vrijblijvend over in gesprek gaan. Je bent van harte welkom!

Bespreek jouw mogelijkheden

Je oude dag goed regelen? Van Bruggen Adviesgroep Meppel helpt!

Nog een moment in je leven waarop financieel advies welkom is, is als je pensioen nadert. Vergis je niet: je pensioen is iets waar je je het beste minimaal zo’n vijftien tot tien jaar van tevoren in kunt verdiepen. Hoe eerder je erbij bent, hoe meer mogelijkheden er nog zijn om waar nodig je bestaande pensioen aan te vullen.

Bij het maken van een financiële planning voor je pensioen komt meer kijken dan alleen hoe je pensioen is opgebouwd en hoeveel je nog nodig hebt. Wij zijn er graag voor je om je op alle aandachtspunten te wijzen en je hierover te adviseren. Zo kunnen we je in een persoonlijk traject voor pensioenadvies meer laten weten over:

 • besparen op je maandlasten (bijvoorbeeld door je hypotheek aan te passen);
 • je overwaarde opnemen als manier om je pensioen aan te vullen;
 • je hypotheeklasten betaalbaar houden na je pensioen;
 • wel/niet verhuizen naar een woning met lagere maandlasten;
 • meer financiële ruimte creëren vanuit je hypotheek;
 • een seniorenhypotheek afsluiten na je 57e;
 • passende verzekeringen afsluiten of juist verzekeringen stopzetten die overbodig zijn.

Waarom kiezen klanten voor Van Bruggen Adviesgroep Meppel?

Omdat je bij ons nog écht persoonlijk advies krijgt. Je bent geen nummertje en we adviseren je ook geen standaardopties. Ons advies is altijd volledig afgestemd op wat jij wilt en kunt.   

De voordelen van Van Bruggen Adviesgroep Meppel op een rij:

 • Financieel adviseur met ruime ervaring in Meppel e.o.
 • Keurmerk Financiële Dienstverlening voor goede kwaliteit
 • Onafhankelijk advies (vergelijking van tientallen geldverstrekkers)
 • Jouw wensen en situatie zijn leidend
 • Advies over bespaarkansen die je zelf nog niet had gezien
 • De volledige aanvraag voor jou geregeld
 • Gratis eerste kennismakingsgesprek

Gratis kennismaken op ons kantoor?

Heb jij een vraag over je hypotheek, wil je je verzekeringen laten bekijken of ben je nieuwsgierig hoe het ervoor staat met je pensioen? Laat het ons weten en plan je kennismaking in.

Mail naar meppel@vanbruggen.nl, bel naar 0522 – 256 158 of vul het formulier hieronder in om snel jouw afspraak te kunnen maken. We zetten de koffie voor je klaar.

Gratis afspraak maken
KvK: 84805552AFM: 12048787Documenten