Uw hypotheekadviseur in Eindhoven-Noord

Uw hypotheekadviseur in Eindhoven-Noord

Bent u opzoek naar uw eerste woning of heeft u uw droomhuis gevonden? De Van Bruggen Adviesgroep adviseur in Eindhoven-Noord is niet alleen uw financieel en hypotheek adviseur, maar ook uw aankoopbegeleider. Want wat is een woning nu echt waard? Er is momenteel meer vraag dan aanbod en dat kan leiden tot stressvolle situaties.    

Onafhankelijk hypotheekadvies 

Het af- of oversluiten van uw hypotheek en de juiste (bijbehorende) verzekeringen afsluiten zijn belangrijke onderdelen in uw financiële situatie. Om welk onderdeel van uw financiële situatie het ookgaat, bij Van Bruggen Adviesgroep in Eindhoven-Noord staan wij niet alleen voor uw klaar als hypotheekadviseur, maar vooral als breed financieel adviseur om een financieel plan op maat te maken. 

Ondernemersadvies 

Bent u ondernemer en wilt u weten hoeveel hypotheek u kunt krijgen? Als ondernemer heeft u geen vast inkomen, geen loonstrook en bent u afhankelijk van de winst uit de onderneming. En die winst kan nog wel eens schommelen. Dan vereist het verkrijgen van een hypotheek vaak een persoonlijke aanpak en maatwerk. Maatwerk dat de financieel adviseurs van Van Bruggen Adviesgroep Eindhoven-Noord graag voor u levert. Ontdek wat wij voor u kunnen betekenen. 

De eerste afspraak is kosteloos en vrijblijvend. 

Maak direct een afspraak

Onze ruime kennis en ervaring zetten we graag in om u van dienst te zijn. Bij ons staan uw persoonlijke wensen voor nu en later altijd centraal.  

Verzekeringsadvies op maat

Of u nu een koop- of huurwoning heeft, verzekeren is belangrijk. Wat waardevol voor u is wilt u verzekeren. Dit geldt niet alleen voor uw woonlasten maar ook om schade of verlies van uw bezittingen.  

Lees meer >

Uw pensioenwensen 

Weet u wat uw inkomen is na het bereiken van uw AOW-leeftijd? En wilt u überhaupt wel fulltime door blijven werken tot u die leeftijd hebt bereikt? Iedere persoonlijke situatie is uniek, wij maken graag samen met u uw financieel plan om voor nu lekker te leven en in de toekomst uw wensen te verwezenlijken. 

Lees meer > 

Maak direct een afspraak bij Van Bruggen Adviesgroep Eindhoven

Uw adviseur inEindhoven-Noord
Henk van Vaalen
Hypotheekadviseur, verzekeringsadviseur
Eindhoven-Noord
Aalsterweg 225615 CG Eindhoven
  • Advies op kantoor
  • Advies via webcam
Klantenbeoordeling

Openingstijden

Maandag
09:00 - 18:00
Dinsdag
09:00 - 18:00
Woensdag
09:00 - 18:00
Donderdag
09:00 - 18:00
Vrijdag
09:00 - 18:00
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten

Buiten openingstijden op afspraak

Routebeschrijving >
KvK
: 17147544
AFM
: 12020442
Volg Van Bruggen Adviesgroep Eindhoven


De Nationale HypothekenKrant van Van Bruggen Adviesgroep is al bijna 30 jaar een begrip. Een handig naslagwerk met actuele ontwikkelingen én achtergrondinformatie over hypotheken, verzekeringen, makelaardij en overige financiële producten. Ook Van Bruggen Adviesgroep Eindhoven-Noord bezorgt deze krant huis-aan-huis. Niet ontvangen? U kunt de Nationale HypothekenKrant online inzien. Wilt u de krant liever thuis ontvangen? Vraag hem aan, we sturen u er graag een toe.