Kosteloos eerste gesprek
100% onafhankelijke financieel advies
We vergelijken ruim 40 geldverstrekkers
Telefonisch, online of op de vestiging

Van Bruggen Adviesgroep in Eindhoven

Professioneel financieel advies met aandacht voor jouw situatie. Dat is waar Van Bruggen Adviesgroep in Eindhoven voor staat. Daardoor kun je zowel op ons kantoor in Eindhoven als online met al jouw financiële vraagstukken bij ons aankloppen. Wil je je eerste hypotheek afsluiten? Ben je benieuwd naar je mogelijkheden om te verhuizen? Wil je je pensioen goed regelen? Of heb je hulp nodig bij je belastingaangifte? Wij nemen alle tijd om jou professioneel advies te geven.

Ongeldige lengte, maximaal 13 karakters.

Over Van Bruggen Adviesgroep in Eindhoven

Jouw persoonlijke wensen voor nu en later staan bij ons centraal. Eindhovenaren schakelen ons in voor maatwerk en persoonlijk advies. Want met het grote aantal hypotheekaanbieders en verzekeraars is het nog niet eenvoudig om een keuze te maken. En dan hebben we het nog niet eens gehad over de vele extra vragen die kunnen spelen. Welke hypotheekvoorwaarden pakken gunstig uit voor jou? Past je hypotheek ook in de toekomst nog bij je? En hoe zit het met verzekeringen?

Wij geloven in een uitgebreide kennismaking met jou om ons goed in jouw situatie en wensen te kunnen verdiepen. Daarna kun je rekenen op deskundig advies, waarbij we geen enkel detail over het hoofd zien. En waarbij we een groot aantal aanbieders met elkaar vergelijken – op prijs en op voorwaarden. Zo kun je erop vertrouwen dat je een goede keuze maakt.

Waarom kiezen klanten voor ons?

Onze klanten kunnen ons persoonlijke advies erg waarderen. Wij staan enerzijds voor kwaliteit en goede dienstverlening; anderzijds geloven we goed advies valt of staat bij prettig contact met jou als klant. Daar investeren we dan ook graag tijd en energie in.

Wij staan voor:

  • 33 jaar ervaring in hypotheekadvies
  • Gecertificeerd met Keurmerk Financiële Dienstverlening
  • Advies op kantoor en online
  • Voor financieel advies, hypotheekadvies en pensioenadvies
  • Persoonlijk contact en advies op maat
  • Samenwerking met meer dan 45 geldverstrekkers en verzekeraars
  • Ook advies over schadeverzekeringen

Waarvoor kun je bij ons terecht?

Er zijn veel financiële vraagstukken waarbij hulp van een professioneel financieel adviseur handig is. Je wilt zeker weten dat je de juiste financiële keuzes maakt rondom bijvoorbeeld je hypotheek, je pensioen, een schenking of een scheiding. Geen verrassingen achteraf, wel het volste vertrouwen dat je nu en in de toekomst goed zit. Het professionele en persoonlijke advies dat jij daarbij kunt gebruiken, bieden wij bij Van Bruggen Adviesgroep in Eindhoven. Zowel op ons kantoor als online.

Je kunt bij ons terecht voor al je vragen over:

Onafhankelijk advies van hoge kwaliteit

Met onze dienstverlening hebben wij één belangrijk doel: dat jij je goed geholpen voelt. Daarom zullen wij ons advies altijd afstemmen op jou als persoon, want jouw situatie is uniek. We kijken niet naar maar één geldverstrekker, verzekeraar of pensioenaanbieder. Nee, in ons advies nemen we een groot aantal opties mee en doen we een uitgebreide vergelijking op prijs en voorwaarden. Alles om jou zo goed mogelijk wegwijs te maken in de opties en je te helpen de juiste keuze te maken.

We zijn trots op ons Keurmerk Financiële Dienstverlening. Door dit keurmerk ben je er zeker van dat wij als financieel dienstverlener de kwaliteit leveren die jij mag verwachten. Goed en betrouwbaar advies is wat wij leveren.  

Maak een afspraak

Hypotheekadvies in Eindhoven

Wie een woning zoekt in Eindhoven, komt al snel uit bij een hypotheekadviseur. Het liefst in de stad zelf natuurlijk, want dan weet je zeker dat je adviseur jouw (toekomstige) woonplaats goed kent. Die professionele hypotheekadviseur in Eindhoven met kennis van de stad én van hypotheken zijn wij graag voor je. Of je nu je eerste of tweede hypotheek afsluit, benieuwd bent hoeveel jij kunt lenen of je hypotheek wilt oversluiten, wij zoeken voor je uit wat belangrijk is voor jou. En wat precies je mogelijkheden zijn voor een hypotheek of woning.

Bij hypotheken komt meer kijken dan je denkt. Is het voor jou bijvoorbeeld handig om ook een verzekering af te sluiten? Waar moet je op letten met je pensioen? Hoe zit het met eventuele overwaarde op je woning? En welke keuzes zijn fiscaal gunstig voor alles? In dat alles hoef je je niet zelf te verdiepen. Wij zoeken dit haarfijn voor je uit en geven je er passend advies over.

Verder werken we nauw samen met André Relou Makelaardij voor alle vragen rondom de verkoop of aankoop van een woning.

Maak een afspraak voor hypotheekadvies
Overwaarde whitepaper downloaden

Oversluitgids

Ook voor financieel advies

Nu kun je ook heel andere financiële vragen hebben dan hypotheekkwesties. Je pensioen, verzekeringen of besparen op je maandlasten zijn zomaar wat onderwerpen waar je misschien financieel advies over wilt krijgen. Van Bruggen Adviesgroep in Eindhoven is er voor al dat soort financiële vragen. Als allround financieel adviseur bieden wij vele diensten onder één dak. Wil je bijvoorbeeld advies over je pensioen, ontdekken hoe je kunt besparen op je maandlasten of uitzoeken wat oversluiten jou oplevert? Met ons advies kom jij tot een goede keuze of oplossing.

Expert in schadeverzekeringen

Het komt regelmatig voor dat huizenkopers pas op het laatste moment naar hun verzekeringen kijken. Wij vinden het heel belangrijk om je hier al op tijd over te adviseren. Want goed verzekerd zijn is wel zo prettig. Maar hoe weet je welke dekking je nodig hebt? En hoe kun je voorkomen dat je dubbel verzekerd bent? Daar zijn wij voor. Wij vergelijken meerdere verzekeraars voor je en geven je eerlijk advies om tot een verzekering te komen die jou de juiste dekking, goede voorwaarden en een scherpe premie biedt.

Plan een kennismaking

Ook online adviestrajecten

Op het kantoor van Van Bruggen Adviesgroep in Eindhoven ben je van harte welkom. Aan de Kronehoefstraat staat de koffie of thee al op je te wachten. Wil je liever online afspreken? Ook dat kan! Ook via video-advies kunnen we je goed en persoonlijk helpen. Van eerste contact tot definitief contract.

Plan een afspraak

Aankoopbegeleider

Ben jij opzoek naar jouw eerste woning of heb jij jouw droomhuis gevonden? De Van Bruggen Adviesgroep adviseur in Eindhoven-Noord is niet alleen jouw financieel en hypotheek adviseur, maar ook jouw aankoopbegeleider. Want wat is een woning nu echt waard? Er is momenteel meer vraag dan aanbod en dat kan leiden tot stressvolle situaties.    

Keurmerk Financiële Dienstverlening

Van Bruggen Adviesgroep Eindhoven-Noord beschikt over het Keurmerk Financiële Dienstverlening. Het Keurmerk Financiële Dienstverlening is het bewijs van de kwaliteit van een financieel dienstverlener. Het betekent dat het kantoor aan hoge eisen voldoet. Bij het Keurmerk Financiële Dienstverlening worden de Keurmerkhouders regelmatig door een onafhankelijke organisatie gecontroleerd. Zo weet je zeker dat dat jij te maken hebt met een goede en betrouwbare adviseur, die je kan adviseren over de producten van meerdere aanbieders.

Laten we vrijblijvend kennismaken

Voordat we samen een adviestraject ingaan, maken we graag geheel vrijblijvend kennis met je. Het eerste gesprek is altijd 100% gratis. En natuurlijk met een lekkere kop (digitale) koffie erbij.

Plan direct een afspraak – online of op kantoor. Dan horen we graag meer over jouw wensen.

Maak direct een afspraak