Kosteloos eerste gesprek
100% onafhankelijke financieel advies
We vergelijken ruim 40 geldverstrekkers
Telefonisch, online of op de vestiging
Eindhoven-Noord Kronehoefstraat 64 B
5622 AC Eindhoven
Opent maandag om 09:00 uur
Overige openingstijden
Maandag
09:00 - 18:00
Dinsdag
09:00 - 18:00
Woensdag
09:00 - 18:00
Donderdag
09:00 - 18:00
Vrijdag
09:00 - 18:00
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten

Buiten openingstijden op afspraak

Afspraak maken?

Het team van Eindhoven-Noord

Pensioenadvies in Eindhoven-Noord

Stoppen met werken lijkt misschien nog ver weg. Toch is het verstandig om al ruim van tevoren iets met je pensioen te doen. Hoe zit het bijvoorbeeld met je hypotheek rond je pensioenleeftijd? Wat als je eerder wilt stoppen met werken? En heb je voldoende pensioen opgebouwd om van te kunnen rondkomen? Met pensioenadvies in Eindhoven weet je precies waar je aan toe bent. En kun je op tijd actie ondernemen waar dat nodig is. Wij zijn er graag voor al jouw pensioenvragen. Online of op ons gezellige kantoor in Eindhoven-Noord.

Maak een afspraak

Pensioenadvies Eindhoven

Hoeveel pensioen heb jij opgebouwd? Het is een vraag waar niet iedereen bij stilstaat. Een paar decennia geleden was het gebruikelijk om jarenlang voor dezelfde werkgever te werken. Daardoor was je pensioen vaak vrij overzichtelijk. Nu ligt dat anders en is een kritische blik op je pensioen nog belangrijker geworden. De pensioenregels zijn continu aan verandering onderhevig en niet bij elke werkgever is pensioen op dezelfde manier geregeld. Daarom is het verstandig om hier op tijd met een ervaren financieel adviseur naar te kijken.

Wij geven je bijvoorbeeld antwoord op de volgende vragen:

 • Hoeveel pensioen heb jij tot nu toe opgebouwd?
 • Is dat voldoende om van rond te komen?
 • Hoe kun je je pensioen zelf aanvullen?
 • Wat moet je regelen voor je hypotheek rondom je pensioenleeftijd?
 • Wat kun je doen met je overwaarde op je woning?
 • Is het zinvol om je hypotheek over te sluiten?
 • Wat zijn de regels voor een schenking aan je (klein)kinderen?
 • Hoe kun je je spaargeld zinvol inzetten?

Zo zijn er nog veel meer vragen waar je misschien antwoord op wilt. Daar helpen wij je met ons pensioenadvies in Eindhoven graag bij. Altijd met persoonlijke aandacht voor jouw situatie. Want ieder mens en elk pensioen is uniek.

Overwaarde whitepaper downloaden

Waarom pensioenadvies?

Of je nu in loondienst werkt of ondernemer bent, je pensioen komt al eerder om de hoek kijken dan je denkt. Het is belangrijk om daar zelf het nodige voor in gang te zetten. Hoe eerder, hoe beter. Je pensioen zit namelijk vrij complex in elkaar. Als je je niet op tijd verdiept in jouw pensioen, heb je de kans dat je pensioeninkomen tegenvalt. Beter dus om op tijd uit te zoeken wat jouw opties zijn, zodat je tijdig actie kunt ondernemen.

Regel jouw pensioen op tijd én goed

Met een financieel pensioenplan kun je het beste op tijd beginnen. Hoe eerder je een goed plan hebt liggen, hoe gemakkelijker het is om je dromen waar te maken. Daarom buigen wij ons hier graag samen met jou over. Als financieel adviseur in Eindhoven geven wij je inzicht in jouw mogelijkheden. We vertellen je alles over de wet- en regelgeving en helpen je om je bestaande pensioen helder te krijgen. Ook zoeken we uit wat je nog moet regelen. Wat zijn bijvoorbeeld je mogelijkheden om aanvullend vermogen op te bouwen? Kun je eerder stoppen met werken? Hoe zit het met aflossen op je hypotheek?

Schakel ons in voor pensioenadvies in Eindhoven om te ontdekken wat voor jou werkt en wat fiscaal aantrekkelijk is. Zo kun je extra aflossen op je hypotheek, sparen of aanvullend pensioen opbouwen. Wij kijken samen met jou naar je einddoel en welke middelen daaraan bijdragen. Daarna kun jij met een gerust hart uitzien naar je pensioen. Om straks zorgeloos van je oude dag te genieten.

Maak een afspraak voor pensioenadvies

Pensioenadvies in Eindhoven, wat kun je verwachten?

Bij Van Bruggen Adviesgroep in Eindhoven hebben we al veel klanten mogen helpen met pensioenadvies in Eindhoven. Altijd op een persoonlijke manier en met kennis van zaken. We helpen je om alles goed te regelen en om de juiste keuzes te maken.

Ons kantoor staat voor:

 • 33 jaar ervaring met pensioenadvies in Eindhoven
 • Uitgebreide kennis van alle wet- en regelgeving
 • Keurmerk Financiële Dienstverlening
 • Ook voor online advies
 • Allround financieel adviseur met ruime kennis
 • Ook expert in hypotheekadvies en schadeverzekeringen
 • Persoonlijk contact en advies op maat

Ook voor advies over je hypotheek

Je pensioen heeft ook consequenties voor je hypotheek. Als je een aflosvrije hypotheek hebt, kan het bijvoorbeeld belangrijk zijn om die op tijd af te lossen. En wist je dat de bank al vanaf je 56e levensjaar kijkt naar je pensioeninkomen in plaats van enkel naar je inkomen uit loondienst? Dat kan gevolgen hebben als je een nieuwe hypotheek wilt afsluiten of als je je huidige hypotheek wilt oversluiten; je maximale hypotheek kan een stuk lager uitvallen.

Daarom is het zinvol om al op tijd een blik op je hypotheek te werpen. Zeker als je plannen hebt om te verhuizen of je hypotheek over te sluiten. Of als je een tweede hypotheek wilt nemen of droomt van een extra vakantiewoning. Bij ons zit je ook goed voor deskundig hypotheekadvies rondom al die zaken. Juist al vóór je pensioen.

Laat jouw pensioen checken

Weet jij hoeveel je inkomen bedraagt nadat je de AOW-leeftijd hebt bereikt? En heb je je al eens verdiept in jouw mogelijkheden voor je pensioen? Laten we er samen goed naar kijken. Zodat jij weet waar je aan toe bent en wat jij kunt doen om je dromen waar te maken.

Neem contact op voor een kennismaking. De eerste afspraak is kosteloos en vrijblijvend.

Maak een afspraak

Wil je liever eerst een keer sparren of heb je nog vragen? Bel dan naar 040 209 7265 of mail naar eindhoven@vanbruggen.nl. We staan je graag te woord.