Kosteloos eerste gesprek
100% onafhankelijke financieel advies
We vergelijken ruim 40 geldverstrekkers
Telefonisch, online of op de vestiging
Eindhoven-Noord Kronehoefstraat 64 B
5622 AC Eindhoven
Opent vrijdag om 09:00 uur
Overige openingstijden
Maandag
09:00 - 18:00
Dinsdag
09:00 - 18:00
Woensdag
09:00 - 18:00
Donderdag
09:00 - 18:00
Vrijdag
09:00 - 18:00
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten

Buiten openingstijden op afspraak

Afspraak maken?

Het team van Eindhoven-Noord

Financieel advies in Eindhoven-Noord

Voor welke financiële keuze je ook staat, er zijn altijd vele mogelijkheden. Hoe kun je dan de juiste keuzes maken? Om daar zeker van te zijn, kun je ons inschakelen voor deskundig financieel advies in Eindhoven. Vanuit ons kantoor in Eindhoven-Noord én via video-advies helpen wij klanten met professioneel financieel advies mét persoonlijke aandacht. Op het gebied van hypotheken, verzekeringen, vermogen, pensioen en  besparen helpen wij je keuzes maken die goed zijn voor nu én later.

Op onze lokale startpagina vind je onder andere onze dienstenwijzer en vergelijkingskaarten, die je inzicht geven in onze dienstverlening en tarieven. 

Maak direct een afspraak

Financieel adviseur Eindhoven

Van het afsluiten van de hypotheek voor je eerste huis tot keuzes rondom je pensioen. En van financiële dilemma’s rondom je scheiding tot keuzes om je maandlasten te verlagen. In je leven zijn er heel wat financiële beslismomenten. Bij elk van die keuzes komt veel regelwerk kijken en moet je ook het nodige uitzoeken om de juiste optie te kiezen. Bijvoorbeeld voor een hypotheek die qua voorwaarden goed bij je past, voor een verzekering die de juiste dekking biedt of voor een goede aanvulling op je pensioen. In al die situaties zijn wij de financieel adviseur in Eindhoven die jou verder helpt.

Onafhankelijk financieel advies in Eindhoven

Om jou zo goed mogelijk te kunnen helpen bij grote en kleine financiële vragen bieden wij onafhankelijk financieel advies in Eindhoven. Bij veel financieel adviseurs banken zit je direct vast aan het aanbod van die specifieke bank. Dat is alleen niet altijd de meest voordelige optie. Wij werken daarentegen samen met maar liefst 45 verzekeraars en geldverstrekkers.

Voor ons advies aan jou vergelijken we al deze aanbieders met elkaar. Zowel op prijs als op voorwaarden. Zo kun je door de bomen het bos weer zien en een passende keuze maken.

Hoe we daarbij te werk gaan? Dat vertellen we je graag in een gratis eerste kennismaking. Maak gerust een afspraak.

Maak een eerste afspraak

Persoonlijk financieel advies

Ons financiële advies is altijd afgestemd op jou. Want jouw persoonlijke situatie en wensen zijn bepalend voor wat een gunstige optie is voor jou. Wil je bijvoorbeeld lang in je huidige woning blijven wonen? Heb je plannen om minder te gaan werken? Of denk je aan gezinsuitbreiding? Elk van die keuzes heeft niet alleen invloed op je leven, maar ook op je financiën. Daarom focussen we ons niet alleen op nu, maar blikken we juist ook vooruit. Met ons financiële advies in Eindhoven kun jij erop vertrouwen dat je financiële beslissingen ook later bij je passen.

33 jaar ervaring met financiën en hypotheken

Eindhoven is al jarenlang onze thuishaven; financieel advies is onze grote expertise. Henk van Vaalen, eigenaar van Van Bruggen Adviesgroep in Eindhoven, geeft al 33 jaar advies over hypotheken, financiën en verzekeringen. Vol trots dragen wij het Keurmerk Financiële Dienstverlening, dat laat zien dat wij een betrouwbare financieel dienstverlener zijn die kwaliteit levert. Advies geven doet Henk altijd met een deskundige blik en ook met veel plezier. Hij neemt graag alle tijd om jou zo goed mogelijk uit te leggen wat je opties zijn. Zodat jij weet waarom een keuze bij je past en zodat je een goed gevoel hebt bij waar je voor kiest.

Ook je vragen over hypotheekadvies en pensioenadvies beantwoorden we graag. Vanuit zijn expertise kent Henk de verschillende aanbieders, is hij goed thuis in de wet- en regelgeving en weet hij hoe jij de juiste keuzes voor je hypotheek in Eindhoven kunt maken. Bijvoorbeeld als je je hypotheek wilt oversluiten, benieuwd bent wat je mogelijkheden zijn voor een eerste woning of als je een tweede hypotheek overweegt om je overwaarde op te nemen.

Overwaarde whitepaper downloaden

Ook voor verzekeringsadvies op maat

Financiële keuzes brengen vaak risico’s met zich mee. Stel: je verliest je baan, je partner komt te overlijden of er wordt ingebroken. Doemscenario’s waar je liever niet aan wilt denken en waarin je liever niet onnodige financiële problemen wilt ervaren. Daarom geven we je naast financieel advies in Eindhoven ook persoonlijk verzekeringsadvies. Daarbij ligt de focus er altijd op dat jij goed geholpen wordt. Geen dubbele dekking of onnodige verzekeringen dus, wél persoonlijk advies over een verzekering die qua voorwaarden en prijs gunstig voor je uitpakt. 

Waarvoor kun je bij ons terecht?

Van een compleet advies over jouw financiële situatie na je scheiding tot een enkele financiële vraag over je belastingaangifte. Op al jouw financiële vraagstukken geven wij graag een passend antwoord.

Schakel ons bijvoorbeeld in voor:

Oversluitgids

Kun jij besparen op je maandlasten?

Elke maand ben je standaard een bedrag kwijt aan je hypotheek en verzekeringen. Misschien betaal je het bedrag elke maand zonder erbij stil te staan. Toch kan het lonen om jouw financiële situatie eens goed te laten doorlichten. Wellicht zijn er mogelijkheden om structureel te besparen op je maandlasten. Bijvoorbeeld door je hypotheek over te sluiten, je verzekering elders onder te brengen of gebruik te maken van de fiscale regelingen die er zijn. Wij doen graag een bespaar- en oversluitcheck voor jou. Kan het voor jou voordeliger? Wat zijn de opties? En hoe gaat dat in zijn werk? Dat zoeken wij met alle plezier voor je uit. Maak een vrijblijvende kennismakingsafspraak om jouw mogelijkheden te verkennen.

Plan een afspraak

Over Van Bruggen Adviesgroep in Eindhoven

Schakel je ons kantoor in voor financieel advies in Eindhoven? Dan profiteer je van de volgende voordelen:

  • 33 jaar ervaring in hypotheekadvies
  • Gecertificeerd met Keurmerk Financiële Dienstverlening
  • Advies op kantoor en online
  • Hypotheekadvies, financieel advies en pensioenadvies
  • Persoonlijk contact en advies op maat
  • Samenwerking met 45 geldverstrekkers en verzekeraars
  • Ook voor advies over schadeverzekeringen
Plan een afspraak

Advies over je hypotheek

Het is misschien wel je grootste financiële verplichting ooit: je hypotheek. De overgrote meerderheid van de Nederlanders zet hier een hypotheekadviseur op. Met het grote aanbod aan hypotheekaanbieders en de ingewikkelde voorwaarden is het niet eenvoudig om zelf je weg in de wereld van hypotheken te vinden. Gelukkig sta je er met ons professionele hypotheekadvies niet alleen voor. Wij helpen je bij het afsluiten of oversluiten van jouw hypotheek in Eindhoven. En bij het maken van de juiste keuzes daarbij. 

Financieel advies bij jou in de buurt

Voor professioneel advies hoef je niet ver te rijden. Je hoeft er eventueel de deur niet eens voor uit. Wij zijn er voor financieel advies in Eindhoven en we staan ook via video-advies graag voor je klaar.

Stel ons jouw financiële vraag en maak een afspraak voor een eerste kennismaking. Geheel gratis!

Eerst vrijblijvend contact met ons opnemen kan ook. Bel hiervoor naar 040 209 72 65 of mail naar eindhoven@vanbruggen.nl.

Maak een afspraak