Uw hypotheekadviseur in Drachten

Uw hypotheekadviseur in Drachten

Welkom bij Van Bruggen Adviesgroep Drachten en omstreken. Mijn naam is Corjan Bal. Ik heb meer dan 20 jaar ervaring in de financiële dienstverlening. Ik adviseer particulieren en ondernemers en sta graag voor u klaar als uw onafhankelijke adviseur. Voor financieel advies en hypotheekadvies in Drachten bent u bij ons op het juiste adres!

Hypotheekadvies, voor nu en later

Een goed financieel advies en hypotheekadvies begint bij een grondige inventarisatie van uw wensen. Ik neem graag uitgebreid de tijd om u te leren kennen en uw financiële situatie in kaart te brengen. Niet alleen nu, maar ook in de toekomst. Zodat u over tien of twintig jaar zorgeloos kan blijven wonen. Pas nadat alles overzichtelijk is, formuleer ik een persoonlijk advies en ga ik op zoek naar een hypotheek die naadloos aansluit bij uw wensen en persoonlijke situatie. Ik hou hierbij rekening met de huidige fiscale mogelijkheden. We vergelijken de verschillende hypotheek aanbieders kritisch qua voorwaarden en tarieven om zo de beste hypotheek te selecteren. Natuurlijk stopt het daar niet. Uw gegevens worden door mij bijgehouden zodat wijzigingen en veranderingen in de hypotheekmarkt niet aan u voorbij gaan. Hierdoor heeft u de garantie van het beste financiële advies, met de laagste maandlasten, voor nu en later. Dit geldt natuurlijk ook voor alle aanverwante zaken als verzekeringen.

Begeleiding tijdens het gehele traject en daarna

Wanneer u een huis op het oog heeft is het niet alleen handig om te weten welk bedrag u daaraan kunt besteden en wat uw lasten worden. Ik werk daarom samen met verschillende (aankoop)makelaars, taxateurs, accountants en notarissen in de regio. Als u wilt loop ik het gehele traject met u mee en regel ik alles voor u. Omdat er ook zaken bij u kunnen veranderen, neem ik jaarlijks telefonisch contact met u op. Tevens nodig ik u eens in de drie jaar uit voor een persoonlijk adviesgesprek, zodat u niet voor verrassingen komt te staan en u altijd uw financiën goed geregeld heeft.

Op een moment dat het u uitkomt

Ik begrijp het maar al te goed dat u niet altijd tijd heeft om overdag een afspraak te maken. Om er voor u te kunnen zijn op het moment dat het u uitkomt ben ik ook in de avond en in het weekend beschikbaar. In overleg kan dit ook op zondag. Ik maak graag een afspraak bij u thuis of op uw werk. 

Verzekeren

Zijn uw verzekeringen nog up to date? Betaalt u niet te veel onnodige premies en hoe groot is de kans dat u over- of onderverzekerd bent? Dit alles check ik graag voor u middels een kosteloos en vrijblijvende verzekeringscheck. 

Wat kunt u van mij verwachten?

Duidelijkheid en onafhankelijkheid. Bij mij worden de kleine lettertjes in de voorwaarden van een verzekering uitgelegd en ik bewaak dat u daar geen problemen van zal ondervinden. Ik bemiddel in alle producten van alle grote banken en verzekeraars.

Ik maak dan ook graag een afspraak met u voor een persoonlijk vrijblijvend gesprek. Dan kunnen we al uw wensen en ideeën eens rustig op een rijtje zetten. Mijn advies richt zich namelijk maar op één doel: het beste resultaat voor u. Belt u kosteloos 0800 1600, dan zien we elkaar binnenkort.

Gecertificeerd aankoopbemiddelaar

Waar vindt u iemand die u helpt met het aankopen van een nieuwe woning, de daarbij behorende hypotheek regelt en ook alle verzekeringen met u doorneemt. Corjan Bal regelt dit allemaal voor u op een moment dat het u uitkomt. Door alles onder één dak te regelen bespaart u niet alleen veel tijd maar ook geld. Bel nu voor het maken van een vrijblijvende afspraak.

Maak direct een afspraak

Van Bruggen Adviesgroep Drachten geeft financieel advies en hypotheekadvies in Drachten en omgeving.

Uw adviseur inDrachten
Corjan Bal
Hypotheekadviseur, verzekeringsadviseur, erkend aankoopbemiddelaar.
Banner-RTL-EH&T
Drachten
 
  • Advies aan huis
Klantenbeoordeling

Openingstijden

Maandag
09:00 - 21:30
Dinsdag
09:00 - 21:30
Woensdag
09:00 - 21:30
Donderdag
09:00 - 21:30
Vrijdag
09:00 - 21:30
Zaterdag
09:00 - 17:00
Zondag
Gesloten

Buiten openingstijden op afspraak

KvK
: 62275852
AFM
: 12044334
Volg Van Bruggen Adviesgroep Drachten

De Peinder Mieden is een nieuwbouwlocatie ten zuiden van het dorp Opeinde. Dit ligt 5 km ten noordwesten van Drachten. In dit prachtige, groene gebied zullen ongeveer 44 woningen gebouwd worden. De toekomstige bewoners kunnen zelf een plan maken voor de verdeling van de gronden binnen de woonclusters. Heeft u verhuisplannen en wilt u uw droomwoning bouwen in de natuur? Ik kom graag bij u thuis om uw plannen te bespreken. Tijdens een kop koffie kijken we graag samen welke financiële zaken geregeld moeten en kunnen worden om eigenaar te worden van uw droom(nieuwbouw)huis!

Maak direct een afspraak

Peinder Mieden