Kosteloos eerste gesprek
100% onafhankelijke financieel advies
We vergelijken ruim 40 geldverstrekkers
Telefonisch, online of op de vestiging
Dokkum
0800 1600
Bel mij terug
Afspraak maken?

Het team van Dokkum

Van Bruggen Adviesgroep in Dokkum

Bent u van plan om een nieuwe of eerste woning te kopen? Zeer waarschijnlijk breekt er dan een spannende tijd voor u aan! Niet alleen is het spannend om voor het eerst eigenaar van een woning te zijn, ook kan een dergelijke beslissing een behoorlijke invloed op uw financiële toekomst hebben. Onze hypotheekadviseur in Dokkum kan u helpen, om uzelf zo goed mogelijk voor te bereiden op het aanvragen van een hypotheek. Wat betekent de hypotheekaanvraag voor mijn financiële situatie in het heden? Waarmee moet ik rekening houden in de toekomst? Enzovoorts. Samen met u stelt onze hypotheekadviseur een persoonlijk hypotheekadvies voor u op. Door onze transparante en persoonlijke service, weet u zo precies waar u aan toe bent bij de aanvraag van een hypotheek!

Hypotheekadvies in Dokkum

Voor iedereen is de financiële situatie anders, waardoor de gevolgen van het aanvragen van een hypotheek ook per persoon verschillen. Om die reden geven we u een hypotheekadvies, wat volledig aansluit bij uw persoonlijke financiële situatie. U wilt immers niet voor verassingen komen te staan in de toekomst! Het geven van een hypotheekadvies vormt slechts één van onze diensten. Zo helpen we u na de aanvraag van een hypotheek bijvoorbeeld graag met het monitoren van de hypotheekmarkt. Zodra het oversluiten van uw hypotheek aantrekkelijk wordt, waarschuwen we u. Zo voorkomen we, dat u teveel betaalt!

Onze financieel adviseur bij de hand

Wilt u weten wat onze financieel adviseur in Dokkum voor u kan betekenen? Of bent u bijvoorbeeld benieuwd of het mogelijk is om uw maandlasten te verlagen? Wij nodigen u van harte uit om vrijblijvend een kop koffie te drinken met een van de financieel adviseurs van de Van Bruggen Adviesgroep.

Maak direct een afspraak
KvK: 01163492AFM: 12020043Documenten