Kosteloos eerste gesprek
100% onafhankelijke financieel advies
We vergelijken ruim 40 geldverstrekkers
Telefonisch, online of op de vestiging
Leeuwarden
Leeuwarden
0800 1600
Bel mij terug
Open op afspraak
Overige openingstijden
Maandag
Op afspraak
Dinsdag
Op afspraak
Woensdag
Op afspraak
Donderdag
Op afspraak
Vrijdag
Op afspraak
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten

Buiten openingstijden op afspraak

Afspraak maken?

Het team van Leeuwarden

Financieel advies in Leeuwarden

Wil je een financiële planning voor je pensioen? Of wil je helder hebben wat je financiële opties zijn na een scheiding? Of wil je elke maand meer overhouden door je hypotheek en verzekeringen eens goed onder de loep te nemen? Voor al die vragen en meer bieden wij financieel advies in Leeuwarden. Voor inwoners van Leeuwarden en mensen uit de omgeving verzorgen wij deskundig financieel advies met een persoonlijk tintje. Hoe lastig je vraag misschien ook lijkt, wij gaan graag op zoek naar een geschikte oplossing of plan.  

Op onze lokale startpagina vind je onder andere onze dienstenwijzer en vergelijkingskaarten, die je inzicht geven in onze dienstverlening en tarieven. 

Maak een afspraak

Over Van Bruggen Adviesgroep in Leeuwarden

Wij zijn een klein kantoor met twee adviseurs: Bert en Daan. Bert en Daan werken al jarenlang als financieel adviseur op het gebied van verzekeringen en hypotheken. Daarnaast is Bert aankoopbemiddelaar en kan hij je dus uitstekend helpen bij de aankoop van je nieuwe woning.

Wat we gemeen hebben? Dat we het graag begrijpelijk houden en geen onnodig jargon gebruiken. We gaan liever voor duidelijke uitleg, zodat jij zelf weloverwogen de juiste keuzes kunt maken. Natuurlijk op basis van een uitgebreide en onafhankelijke analyse naar jouw verschillende opties.

Jij als klant bent bij ons meer dan een hypotheekvraag. We vinden het vooral belangrijk om jouw situatie en wensen zo goed mogelijk te leren kennen. Daarom nemen we de tijd om uit te vragen wie je bent en wat je zoekt. We leggen je met praktische tips en duidelijke opties uit welke financiële beslissingen je kunt nemen. Of je nu een starter bent, een jong gezin hebt, in de vijftig bent of al van je pensioen geniet.

De voordelen van ons financieel advies in Leeuwarden

Wij zijn anders dan andere kantoren. Dat merk je aan onze persoonlijke aandacht, de tijd die we nemen voor je vraag en het feit dat we altijd voor maatwerkoplossingen gaan. Hoe lastig je vraag ook is, we zoeken naar de mogelijkheden die er wél zijn.

Kort samengevat profiteer je bij Van Bruggen Adviesgroep in Leeuwarden van deze voordelen:

 • Voor elke financiële vraag een maatwerkoplossing
 • Deskundig advies over hypotheken, verzekeringen en pensioen
 • Altijd begrijpelijke uitleg zonder vakjargon
 • Begeleiding van A tot Z bij verduurzaming van je woning
 • Ook aankoopbemiddeling mogelijk
 • Klein team met persoonlijke aandacht voor jou
 • 100% onafhankelijk advies (ook online)

Vanuit onze persoonlijke benadering vinden we een goede klik met jou heel belangrijk. Daarom is de eerste kennismaking bij ons altijd gratis en geheel vrijblijvend.

Zowel op kantoor als online ben je van harte welkom voor een oriënterend gesprek. Maak direct een afspraak via de knop hieronder of bel naar 0800 – 1600.

Maak direct een afspraak

Financieel advies – ook over specialistische vragen

Nu ben je vast benieuwd welke vragen je zoal aan onze financieel adviseurs kunt stellen. Het goede nieuws is dat er maar weinig vraagstukken zijn waar we geen raad mee weten. Doordat we een team van twee adviseurs hebben, kunnen we vaak wel een passende adviseur op jouw vraag zetten. Zelfs als je een niet-doorsnee vraagstuk hebt en bijvoorbeeld een hypotheek wilt afsluiten zonder vast contract of na een scheiding in een lastige financiële situatie terecht bent gekomen.

En komen we er zelf niet uit? Dan betrekken we er graag de juiste expert uit ons netwerk bij om je alsnog goed te kunnen helpen.

We geven onder meer financieel advies in Leeuwarden over deze onderwerpen:

 • de aankoop van je eerste huis;
 • het regelen van de hypotheek voor je volgende woning;
 • een zzp-hypotheek afsluiten;
 • het oversluiten van je hypotheek;
 • de overwaarde op je huis verzilveren;
 • een verbouwing financieren vanuit je hypotheek;
 • je bestaande hypotheek verhogen;
 • je woning verduurzamen (en de verduurzamende maatregelen financieren);
 • je maandlasten naar beneden bijstellen;
 • alle financiële zaken rondom scheiden in Leeuwarden;
 • schadeverzekeringen afsluiten (of besparen op je huidige verzekeringen);
 • een financiële planning voor je pensioen;
 • belastingvrij schenken.
Overwaarde whitepaper downloaden

Jouw onafhankelijke financieel adviseur in Leeuwarden

Er zijn zo veel verschillende hypotheekaanbieders en verzekeraars dat het soms lastig is om een keuze te maken. Daarom zijn wij er nu juist voor jou als financieel adviseur in Leeuwarden. Waar veel financieel adviseurs zijn verbonden aan één geldverstrekker, werken wij samen met tientallen geldverstrekkers. Dit betekent dat we voor jou uit het grote oerwoud aan verzekeringen, hypotheken en voorwaarden een specifiek product kunnen kiezen dat bij jou past. En dat je voordelige maandlasten oplevert. Dat kan je heel veel geld schelen ten opzichte van een adviseur van een bank.

Het fijne voor jou is ook dat aan ons onafhankelijke financieel advies in Leeuwarden, of het nu gaat om hypotheekadvies of verzekeringsadvies, altijd een uitgebreide analyse van alle opties voorafgaat. Zelfs de allerkleinste lettertjes nemen we mee voordat we een advies uitbrengen. Dat levert jou écht persoonlijk financieel advies op.

Al je hypotheekvragen zijn bij ons in deskundige handen

Een van onze belangrijkste expertises zijn hypotheken. Als je de grote zoektocht naar een woning bent gestart, zijn wij graag jouw hypotheekadviseur. Ook onze eigen adviseur Bert, naast financieel adviseur, een ervaren aankoopbemiddelaar. Daardoor kunnen we je zowel bij het vinden van een passende woning (en het uitbrengen van een goed bod) als bij het regelwerk rond de hypotheek helpen.

Speciaal voor starters doen we vaak een financiële pre-scan, die je ook aan de verkoper van het huis kunt overhandigen als je geïnteresseerd bent. Daaruit blijkt dat de kans dat jij de woning kunt financieren heel groot is. Dat geeft de verkopers extra zekerheid en kan hen net over de drempel trekken om jouw bod inderdaad te accepteren.

Ook als je geen nieuwe woning wilt kopen, maar wel je huidige hypotheek onder de loep wilt nemen, kun je aankloppen bij Van Bruggen Adviesgroep in Leeuwarden. Met plezier zoeken we voor je uit of je bestaande hypotheek voordeliger kan, of de voorwaarden nog bij je passen en of het verhogen van je hypotheek wellicht een optie is. Soms kan dat laatste je een mooi extra budget opleveren voor bijvoorbeeld een verbouwing, je pensioen dat al steeds dichterbij komt of een schenking aan je (klein)kinderen.

Verzekeringsadviseur in Leeuwarden

Niet het leukste onderwerp misschien, maar wel belangrijk: je verzekeringen. Ook al denk je er liever niet over na als je samen met je partner een woning betrekt, het zou altijd kunnen gebeuren dat een van jullie overlijdt of arbeidsongeschikt raakt. Hoe regel je dat dan met de betaling van de hypotheek? En welke risico’s loop jij of lopen jullie eigenlijk? Ons verzekeringsadvies in Leeuwarden is erop gericht jou te adviseren over mogelijke risico’s én hoe je die kunt afdekken.

Daarbij hebben we zeker niet als doel dat jij met zoveel mogelijk verschillende verzekeringen de deur uit gaat. Integendeel, ook ons verzekeringsadvies in Leeuwarden is 100% onafhankelijk. We kijken dus in eerste instantie naar jouw persoonlijke situaties, leggen je uit welke risico’s je hebt en hoe groot die zijn, en lichten vervolgens de mogelijke verzekeringen toe. Natuurlijk met een eerlijk beeld van de kosten én met advies over een verzekering die qua premie en voorwaarden voor jou voordelig uitpakt.

Besluit jij inderdaad een van de verzekeringen af te sluiten? Dan zet commercieel medewerker Patricia Verzijl de verzekeringsaanvraag voor je in gang en regelt zij samen met jou dat je straks goed verzekerd bent.

Schakel verzekeringsadvies in

Financieel advies bij scheiden in Leeuwarden

Scheiden in Leeuwarden is een situatie waar je liever niet mee te maken krijgt. Als je dan in die situatie belandt, is het wel zo fijn dat je alles ook financieel goed geregeld hebt. Kun je bijvoorbeeld in je eentje in jullie gezamenlijke huis blijven wonen? Welke opties heb jij om de hypotheek op jouw naam te zetten? En zijn er aanvullende manieren om geld voor een woning voor jouzelf bij elkaar te krijgen?

Bij een scheiding komt veel meer kijken dan alleen afspraken over wat er gebeurt met de kinderen. Juist financieel verandert er heel veel. Je zult in je eentje verzekeringen moeten afsluiten die eerder op jullie beider namen stonden. Je moet een en ander regelen voor de woning. Jullie opgebouwde pensioen moet verdeeld worden. En dan zijn er ook nog de keuzes rondom het huis en de hypotheek.

Omdat je bij scheiden in Leeuwarden al met veel emoties en spanning te maken krijgt, is het verstandig om een financieel adviseur in Leeuwarden op de financiële afwikkeling te zetten. Hierin zijn wij graag je financieel adviseur. We gaan voor je tot het uiterste, zodat je over de financiën in deze lastige situatie niet zelf je hoofd hoeft te breken.

Vraag financieel advies op maat aan

Een financieel adviseur inschakelen kan best een spannende stap zijn. Daarom maken we die stap graag wat laagdrempeliger door je een kosteloze eerste kennismaking aan te bieden. Dat kan zowel online als op locatie in Leeuwarden.

Bel naar 0800 – 1600 om een eerste afspraak te plannen of klik op de knop hieronder om je gegevens achter te laten. Dan spreken we je graag binnenkort.

Vrijblijvende kennismaking aanvragen