Kosteloos eerste gesprek
100% onafhankelijke financieel advies
We vergelijken ruim 40 geldverstrekkers
Telefonisch, online of op de vestiging
Bolsward
0800 1600
Bel mij terug
Afspraak maken?

Het team van Bolsward

Van Bruggen Adviesgroep in Bolsward

Wellicht kunt u de hulp van een ervaren hypotheekadviseur in Bolsward goed gebruiken, bij het aanvragen van een hypotheek, het afsluiten van uw verzekeringen en het regelen van uw pensioen. Dergelijke zaken kunnen een behoorlijke impact op uw financiële situatie voor uw toekomst hebben, waar we u graag over adviseren. Ook bij andere belangrijke beslissingsmomenten op financieel gebied, staan we u graag bij. Enerzijds kunnen we u meer vertellen over de gevolgen van een beslissing op financieel gebied, anderzijds helpen we u graag bij de voorbereiding op een verandering. Transparantie en een persoonlijke service vormen hiervan de basis! Zo weet u bij de Van Bruggen Adviesgroep altijd waar u aan toe bent.

Hypotheekadvies in Bolsward

Iedere situatie is anders, ook is de invloed van een beslissing op financieel gebied bij iedereen verschillend. Om uzelf zo goed mogelijk voor te bereiden op de veranderingen als gevolg van een belangrijke beslissing, zoals de aanvraag van hypotheek, staan onze financieel adviseurs voor u klaar met een advies op maat. Een hypotheekadvies is niet het enige wat we u te bieden hebben! Zo kunnen we uw hypotheek of verzekeringen voor u bewaken en u waarschuwen als het oversluiten van uw hypotheek aantrekkelijk is. Zo bent u ervan verzekerd, dat u met de hulp van een financieel adviseur van de Van Bruggen Adviesgroep een stabiele financiële toekomst voor u heeft.

Financieel advies in Bolsward

Bent u benieuwd wat onze financieel adviseurs in Bolsward voor u kunnen betekenen? Of wilt u meer weten over bijvoorbeeld het verlagen van uw maandlasten en het optimaliseren van de dekking van uw verzekeringen? We nodigen u van harte uit om eens een kop koffie te komen drinken en u te laten bijpraten door onze adviseurs.

 

Plan een afspraak
KvK: 01163492AFM: 12020043Documenten