Kosteloos eerste gesprek
100% onafhankelijke financieel advies
We vergelijken ruim 40 geldverstrekkers
Telefonisch, online of op de vestiging

TV Makelaar: Mission Impossible

TV Makelaar: Mission Impossible

Dit is een huizenprogramma uit 2014 waarin alles draait om moeilijk verkoopbare huizen. De verkopers raken hun woning moeizaam kwijt doordat deze eigenzinnig gebouwd of ingericht is. Een team van deskundigen gaat aan de slag om de verkoopkansen voor de woning te vergroten. Ook Van Bruggen Adviesgroep speelde in dit programma een rol. Pieter van Tuinen, voormalig directeur van Van Bruggen Adviesgroep en financieel expert, stond de verkopers bij als financieel specialist.

Advies over je woning verkopen?

Zit je zelf in een soortgelijke situatie en lukt het je maar niet om je woning te verkopen? Of wil je in het algemeen advies over het verkopen van je woning? Bijvoorbeeld over een goede verkoopprijs en de juiste vormen van promotie? De makelaars en financieel specialisten van Van Bruggen Adviesgroep staan je graag bij. Ook bij jou in de buurt is vast een kantoor te vinden dat je graag verder helpt.

Quote: Het is altijd zinvol om een makelaar in te schakelen voor de verkoop van je woning. Diegene adviseert je over een goede verkoopprijs, brengt de woning voor je onder de aandacht, kan bezichtigingen begeleiden en staat je ook bij in de onderhandelingen. Zo kun je je woning voor een zo goed mogelijke prijs verkopen en zie je niets over het hoofd.

Gratis oriëntatiegesprek met een makelaar

Ben je benieuwd hoe een verkoopmakelaar van Van Bruggen Adviesgroep jou kan helpen bij de verkoop van je woning? Plan een gratis kennismaking en kom er snel meer over te weten. Maak direct een afspraak via de knop hieronder.

Gratis in gesprek met een makelaar

Mensen vragen ook

Het kan helpen om een verkoopmakelaar in te schakelen die je advies geeft over de verkoop van je woning. Soms is het bijvoorbeeld interessant om een verkoopstylist je woning anders te laten inrichten. Of misschien is het zinvol om iets te zakken in de prijs of andere foto’s op Funda te plaatsen. Een makelaar heeft vaak snel door wat jou helpt om de verkoopkansen te vergroten.

Een verkoopmakelaar helpt je om je woning voor een goede prijs te verkopen die past bij de huidige markt. De makelaar kent de regio en is ook bekend met het verkopen van een woning. Diegene weet dus precies waar je jouw woning het beste kunt promoten, hoe je zoveel mogelijk bezichtigers trekt en wat je voor je huis kunt vragen. Onze ervaring leert dat je met een makelaar aan je zijde een betere prijs overhoudt aan je woning, dat je er zelf minder omkijken naar hebt en dat alles ook qua wetten en regels goed geregeld is.

Dat hangt af van de actuele marktwaarde van je woning. Daarbij spelen bijvoorbeeld de locatie, het woonoppervlak en de indeling van de woning een rol. Onze makelaars kunnen een gratis waardebepaling voor je doen. Zo weet je direct wat jouw woning ongeveer opbrengt bij verkoop.