Kosteloos eerste gesprek
100% onafhankelijke financieel advies
We vergelijken ruim 40 geldverstrekkers
Telefonisch, online of op de vestiging

Klanten met dure DSB-hypotheek mogen oversluiten

Al 10 jaar lang maken duizenden huishoudens ieder maand een aanzienlijk bedrag over voor hun lening of hypotheek naar Finqus, zoals DSB Bank tegenwoordig heet. De rentes die deze klanten betalen, zijn vaak hoog. Het geld dat op deze hypotheken wordt verdiend gaat naar de schuldeisers van DSB Bank. Volgens een recent artikel in de Volkskrant (najaar 2019) maakt Finqus jaarlijks meer dan 100 miljoen euro winst.

Maar, er gaat wat veranderen. Vanaf 1 april 2020, geen grap, kunnen alle klanten met een hypotheek bij DSB Bank (inmiddels Finqus) zonder boete aflossen of overstappen naar een andere geldverstrekker. De reden hiervoor is dat in de hypotheekvoorwaarden staat dat er na tien jaar boetevrij afgelost mag worden. En je raadt het al, de ondergang van DSB Bank voltrok zich 10 jaar geleden. Dat is goed nieuws, want dat betekent dat deze klanten nu ook kunnen profiteren van een lagere hypotheekrente.

HYPOTHEEK OVERSLUITEN IN 5 STAPPEN

Denk jij eraan om je hypotheek over te sluiten om lagere maandlasten te krijgen? Dan word je misschien afgeschrikt door al het werk dat daarbij komt kijken. Een hypotheek oversluiten gaat inderdaad niet vanzelf. Maar als je de vijf stappen van Van Bruggen Adviesgroep volgt, bewaar je het overzicht en heb je in een mum van tijd lagere lasten.

AFSPRAAK MAKEN

Dus heb jij een DSB-hypotheek, of ken jij iemand met een DSB-hypotheek? Dan is het nu tijd om in actie te komen. Een (online) afspraak is zo gemaakt! Vul in het afspraakformulier jouw gegevens in. Je wordt dan teruggebeld door een van onze medewerkers. Zij hebben inzicht in de agenda van onze adviseurs. Zo plannen we een afspraak op een moment en plek die jóu uitkomt. Het eerste gesprek is altijd vrijblijvend en kosteloos. Uiteraard bieden wij ook online advies, dus je hoeft de deur niet uit!

Maak direct een afspraak