Let op: mogelijk phishing berichten in omloop. Lees hier meer.

Zwolle

Molenweg 242
8012 WT Zwolle
Opent maandag om 09:30 uur
Overige openingstijden
Maandag
09:30 - 17:30
Dinsdag
09:30 - 21:00
Woensdag
09:30 - 17:30
Donderdag
09:30 - 21:00
Vrijdag
09:30 - 17:30
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten

Buiten openingstijden op afspraak

Afspraak maken?

Het team van Zwolle

Zoek een woning Zwolle

Uw financieel adviseur én makelaar in Zwolle bij verbouwen en verhuizen!

Bij Van Bruggen Adviesgroep Zwolle kunt u, naast de aan- en verkoop Zwolle, altijd terecht voor al uw financiële vraagstukken. Onze financieel adviseurs Remon Knikker en Guido de Leeuw starten altijd met uw verhaal: uw persoonlijke situatie nu en uw wensen en dromen voor later.

Wilt u een huis kopen of wilt u uw huis verkopen? Zowel Remon Knikker als Guido de Leeuw zijn uw makelaar. Omdat wij alle specialisten onder één dak hebben, verloopt het proces om uw huis te verkopen of uw nieuwe huis kopen, inclusief alle financiële zaken altijd soepel en transparant. Uw voordeel: één aanspreekpunt!

RTL Z aflevering: overwaarde op je huis

Vrijdag 27 september was onze financieel adviseur Rémon Knikker te gast bij het programma Kijkers aan Z. Hier beantwoordde hij vragen over overwaarde. Benieuwd naar de uitzending? Kijk het hier terug.

Ben jij ook benieuwd óf je overwaarde hebt en hoe je jouw overwaarde kunt verzilveren? Maak dan een vrijblijvende afspraak met één van onze adviseurs.

Onafhankelijk advies en uw financieel partner in crime

In iedere levensfase is er een financieel element dat bewust of onbewust meespeelt. Denk aan wat er gebeurt als u gaat samenwonen of trouwen, het krijgen van kinderen of kinderen die het huis uit gaan en u ineens in een heel groot huis ‘achterblijft’. Fasen die het waard zijn om uw financiën, samen met onze adviseur, onder de loep te nemen. Want stel dat u kunt besparen; dan wilt u daar natuurlijk op tijd bij zijn!  Het advies wat u van ons mag verwachten is altijd onafhankelijk, wij zijn niet gebonden aan één specifieke geldverstrekker of verzekeraar maar werken wel met bijna allemaal samen. Zo kennen wij alle hypotheekrente en kunnen we samen gemakkelijk uw hypotheek berekenen. Uw situatie en uw wensen staan altijd centraal en zullen altijd bepalend zijn voor de route die wij samen belopen.

Eerste huis kopen of oversluiten

Bij de zoektocht naar uw eerste koophuis maken we graag kennis en heeft u na een aantal jaar het idee dat het oversluiten van uw hypotheek dankzij de lagere hypotheekrente misschien wel een verstandige keuze kan zijn? Wij kijken het gelijk voor u na!

Meer informatie over het kopen van je eerste huis of oversluiten van je hypotheek >

starterspakket-huis-kopen

Uw pensioen goed geregeld

Samen ervoor zorgen dat u tijdig alles omtrent uw pensioen hebt geregeld, voor ons een belangrijk doel. Pensioen is niet alleen AOW en eventueel werkgeverspensioen dat u ontvangt wanneer u stopt met werken. Er zijn vele andere manieren om vermogen op te bouwen om zo uw pensioen aan te vullen.

Samen met u kijken we naar uw situatie en uw persoonlijke wensen. Samen zorgen wij ervoor dat u tijdig alles omtrent uw pensioen hebt geregeld, voor ons een belangrijk doel. Uw financiële partner ‘in crime’, niet voor één moment maar voor ieder moment dat wij op financieel gebied waarde kunnen toevoegen.

Geen 9 tot 5 mentaliteit: u bepaalt!

Dat u niet ieder moment bezig bent met uw financiën begrijpen wij heel goed. Als u een geschikt moment vindt, vinden wij het ook prettig dat u zelf kunt bepalen wanneer u ons inschakelt. Als het u beter uitkomt om in de avond contact te hebben, werkt dat voor ons ook veel prettiger. U bepaalt waar en wanneer. Wel zo gemakkelijk.

Verzekerd van de juiste verzekeringen

Uw verzekeringen laten aansluiten bij alle keuzes die u maakt én de situatie waar u zich in bevindt is ontzettend belangrijk. We zijn vaak blij als we alles hebben verzekerd, maar weet dat het heel belangrijk is om juist de verzekeringen met regelmaat na te lopen.

Meer informatie over uw verzekeringen >

Op de hoogte van alle lokale actualiteiten

In Zwolle en omgeving gebeurt van alles: nieuwbouwprojecten (check deze site om op de hoogte te blijven) blijven elkaar opvolgen. Binnenkort gaat de verkoop van Breezicht van start. Meer info over deze duurzame woningen? Check de site via deze link

In regio Zwolle wordt er steeds meer aandacht gegeven aan verduurzaming van je woning óf zelfs de stap naar een volledig duurzame woning te maken (project Diezerhof bijvoorbeeld). Wij zijn op de hoogte en vertellen u graag wat dit voor u kan betekenen!

Onze locatie is gevestigd in de levendige wijk Assendorp aan de Molenweg 242 te Zwolle. Parkeren is geen enkel probleem rondom ons pand én bovendien gratis, net als de eerste kennismaking trouwens. Wij heten u van harte welkom!

Maak direct een afspraak

KvK: 73054496AFM: 12046296Documenten