Uw financieel adviseur én makelaar in Zwolle bij verbouwen en verhuizen!

Uw financieel adviseur én makelaar in Zwolle bij verbouwen en verhuizen!

Bij Van Bruggen Adviesgroep Zwolle kunt u, naast de aan- en verkoop Zwolle, altijd terecht voor al uw financiële vraagstukken. Onze financieel adviseurs Remon Knikker en Guido de Leeuw starten altijd met uw verhaal: uw persoonlijke situatie nu en uw wensen en dromen voor later.

Wilt u een huis kopen of wilt u uw huis verkopen? Zowel Remon Knikker als Lonny Pol zijn uw makelaar. Omdat wij alle specialisten onder één dak hebben, verloopt het proces om uw huis te verkopen of uw nieuwe huis kopen, inclusief alle financiële zaken altijd soepel en transparant. Uw voordeel: één aanspreekpunt!

Onafhankelijk advies en uw financieel partner in crime

In iedere levensfase is er een financieel element dat bewust of onbewust meespeelt. Denk aan wat er gebeurt als u gaat samenwonen of trouwen, het krijgen van kinderen of kinderen die het huis uit gaan en u ineens in een heel groot huis ‘achterblijft’. Fasen die het waard zijn om uw financiën, samen met onze adviseur, onder de loep te nemen. Want stel dat u kunt besparen; dan wilt u daar natuurlijk op tijd bij zijn!  Het advies wat u van ons mag verwachten is altijd onafhankelijk, wij zijn niet gebonden aan één specifieke geldverstrekker of verzekeraar maar werken wel met bijna allemaal samen. Zo kennen wij alle hypotheekrente en kunnen we samen gemakkelijk uw hypotheek berekenen. Uw situatie en uw wensen staan altijd centraal en zullen altijd bepalend zijn voor de route die wij samen belopen.

bespaar-niet-alleen-op-de-kleintjes

Eerste huis kopen of oversluiten

Bij de zoektocht naar uw eerste koophuis maken we graag kennis en heeft u na een aantal jaar het idee dat het oversluiten van uw hypotheek dankzij de lagere hypotheekrente misschien wel een verstandige keuze kan zijn? Wij kijken het gelijk voor u na!

Meer informatie over het kopen van je eerste huis of oversluiten van je hypotheek >

Uw pensioen goed geregeld

Samen ervoor zorgen dat u tijdig alles omtrent uw pensioen hebt geregeld, voor ons een belangrijk doel. Pensioen is niet alleen AOW en eventueel werkgeverspensioen dat u ontvangt wanneer u stopt met werken. Er zijn vele andere manieren om vermogen op te bouwen om zo uw pensioen aan te vullen.

Samen met u kijken we naar uw situatie en uw persoonlijke wensen. Samen zorgen wij ervoor dat u tijdig alles omtrent uw pensioen hebt geregeld, voor ons een belangrijk doel. Uw financiële partner ‘in crime’, niet voor één moment maar voor ieder moment dat wij op financieel gebied waarde kunnen toevoegen.

Geen 9 tot 5 mentaliteit: u bepaalt!

Dat u niet ieder moment bezig bent met uw financiën begrijpen wij heel goed. Als u een geschikt moment vindt, vinden wij het ook prettig dat u zelf kunt bepalen wanneer u ons inschakelt. Als het u beter uitkomt om in de avond contact te hebben, werkt dat voor ons ook veel prettiger. U bepaalt waar en wanneer. Wel zo gemakkelijk.

Verzekerd van de juiste verzekeringen

Uw verzekeringen laten aansluiten bij alle keuzes die u maakt én de situatie waar u zich in bevindt is ontzettend belangrijk. We zijn vaak blij als we alles hebben verzekerd, maar weet dat het heel belangrijk is om juist de verzekeringen met regelmaat na te lopen.

Meer informatie over uw verzekeringen >

Op de hoogte van alle lokale actualiteiten

In Zwolle en omgeving gebeurt van alles: nieuwbouwprojecten (check deze site om op de hoogte te blijven) blijven elkaar opvolgen. Binnenkort gaat de verkoop van Breezicht van start. Meer info over deze duurzame woningen? Check de site via deze link

In regio Zwolle wordt er steeds meer aandacht gegeven aan verduurzaming van je woning óf zelfs de stap naar een volledig duurzame woning te maken (project Diezerhof bijvoorbeeld). Wij zijn op de hoogte en vertellen u graag wat dit voor u kan betekenen!

Onze locatie is gevestigd in de levendige wijk Assendorp aan de Molenweg 242 te Zwolle. Parkeren is geen enkel probleem rondom ons pand én bovendien gratis, net als de eerste kennismaking trouwens. Wij heten u van harte welkom!

Maak direct een afspraak

Het team vanZwolle
Remon Knikker
Erkend financieel adviseur, makelaar en verzekeringsadviseur
Het team vanZwolle
Guido de Leeuw
Hypotheekadviseur, verzekeringsadviseur
Het team vanZwolle
Lennard de Leeuw
Commercieel medewerker
Het team vanZwolle
Lonny Pol
Makelaar
Banner-overwaarde
Zwolle
Molenweg 2428012 WT Zwolle
  • Advies op kantoor
Klantenbeoordeling

Openingstijden

Maandag
08:30 - 17:30
Dinsdag
08:30 - 21:00
Woensdag
08:30 - 17:30
Donderdag
08:30 - 21:00
Vrijdag
08:30 - 17:30
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten

Buiten openingstijden op afspraak

Routebeschrijving >
KvK
: 73054496
AFM
: 12046296
Volg Van Bruggen Adviesgroep Zwolle