Kun jij ook besparen op je maandlasten? Download ons gratis whitepaper hier.
Zwolle Eekwal 22 A
8011 LD Zwolle
Opent donderdag om 09:30 uur
Overige openingstijden
Maandag
09:30 - 21:00
Dinsdag
09:30 - 21:00
Woensdag
09:30 - 21:00
Donderdag
09:30 - 21:00
Vrijdag
09:30 - 17:30
Zaterdag
Op afspraak
Zondag
Gesloten

Buiten openingstijden op afspraak

Afspraak maken?

Het team van Zwolle

Van Bruggen Adviesgroep in Zwolle

Wil je volledige begeleiding bij de aan- en verkoop van je woning én bij de financiële afwikkeling daarvan? Ben je benieuwd hoe je jouw maandlasten omlaag krijgt? Of wil je alles rondom je verzekeringen, pensioen en hypotheek gewoon goed geregeld hebben? Rémon, Guido, Marga en Lennard helpen je bij al je financiële vragen en bij de aankoop of verkoop van je woning. Gewoon in Zwolle bij ons op kantoor of via de video. Binnen en buiten kantoortijden.

Maak een afspraak

Over Van Bruggen Adviesgroep in Zwolle

Van Bruggen Adviesgroep in Zwolle is jouw financieel adviseur én makelaar. Bij Van Bruggen Adviesgroep Zwolle kun je, naast de aan- en verkoop van je woning in Zwolle, terecht voor al je financiële vraagstukken. Onze financieel adviseurs Rémon Knikker, Guido de Leeuw en Marga Goederee starten altijd met jouw verhaal: jouw persoonlijke situatie nu en je wensen en dromen voor later. Daarnaast weet Lennard de Leeuw alles over verzekeringen, waardoor ook jouw verzekeringsvragen bij ons in vertrouwde handen zijn. Daar ben jij van verzekerd.

Wil je een huis kopen of wil je je huidige woning verkopen? Dan zit je bij ons goed, want zowel Rémon als Guido is naast financieel adviseur ook makelaar. Wij zorgen ervoor dat alles goed geregeld is, zodat jij straks de sleutel van je nieuwe woning in ontvangst kunt nemen. En niet alleen dat. Ook als je een financiële vraag hebt over bijvoorbeeld besparen op je maandlasten, oversluiten, verzekeringen of je pensioen, ben je bij ons kantoor precies aan het juiste adres.

Omdat wij alle specialisten onder één dak hebben, verloopt het aankoop- en verkoopproces inclusief alle financiële zaken, soepel en transparant. En voor elke financiële vraag ben je bij ons zeker van de juiste expertise. Dat is nu juist het voordeel bij ons: één aanspreekpunt.

Wij gaan verhuizen

Totale service bij al je financiële vragen

Wil je volledig begeleid worden bij de aan- en verkoop van je woning? Heb je een vraag over verzekeringen of pensioen? Of wil je je volledige financiële situatie laten bekijken om zo goed advies te krijgen? Dat kan allemaal. We kunnen je bijvoorbeeld bijstaan met financieel advies in de volgende situaties:

Overwaarde whitepaper downloaden

Online advies of een afspraak op kantoor

Je bent uiteraard van harte welkom bij ons op kantoor in Zwolle. Maar voor ons advies hoef je niet eens de deur uit. We kunnen je ook online financieel advies geven – gewoon via de video. Zo ontvang je ook bij jou thuis advies dat past bij jouw persoonlijke en financiële situatie.

Een online afspraak maken? Klik op de knop hieronder.

Maak een afspraak

Onafhankelijk advies van jouw financiële sparringpartner

In iedere levensfase kom je weer voor andere financiële keuzes te staan. Denk aan samenwonen of trouwen, het krijgen van kinderen, je kinderen die het huis uitgaan of je pensioen dat steeds dichterbij komt. Stuk voor stuk mijlpalen waarbij het zinvol is om jouw financiën, samen met onze adviseur, onder de loep te nemen. Want stel dat je kunt besparen, dan wil je daar natuurlijk op tijd bij zijn.

Bij ons kun je altijd volledig onafhankelijk financieel advies verwachten. Wij zijn niet gebonden aan één specifieke geldverstrekker of verzekeraar, maar werken met tientallen aanbieders samen. Zo kennen wij de verschillende hypotheekaanbieders en de actuele hypotheekrentes, en kunnen we samen bepalen waar jij gunstig uit bent. Jouw situatie en jouw wensen zijn altijd bepalend voor de route die we samen belopen.

Waarom Van Bruggen Adviesgroep in Zwolle?

Schakel je voor financieel advies Van Bruggen Adviesgroep in Zwolle in? Dan profiteer je van deze voordelen:

  • Makelaars én financieel adviseurs onder één dak
  • Compleet advies over al je financiële vragen én aankoopbegeleiding
  • Ervaren financieel adviseurs en makelaars
  • Persoonlijk advies over jouw vraagstuk
  • Ook deskundig advies over verzekeringen
  • Onafhankelijk advies (keuze uit veel aanbieders)
  • Ook mogelijkheden voor online advies

Oversluitgids

Professioneel en persoonlijk advies over je hypotheek

Hypotheken zijn al jarenlang onze expertise. Daarom kunnen we je met deskundig hypotheekadvies goed helpen bij al je vragen rondom je hypotheek. Bij de zoektocht naar je eerste koophuis of een volgende woning maken we graag kennis en kunnen we je uitgebreid adviseren over het kopen van je woning en het afsluiten van een hypotheek daarvoor. Dat begint al bij het berekenen van je maximale hypotheek, zodat je precies weet hoeveel jouw budget voor een volgende woning bedraagt.

Heb je na een aantal jaar het idee dat oversluiten dankzij de lagere hypotheekrente een verstandige keuze kan zijn? Wij kijken het gelijk voor je na. Ook als je benieuwd bent naar andere manieren om te besparen op je hypotheeklasten, denken we graag mee. Rentemiddeling, je overwaarde gebruiken om de risico-opslag te verlagen of kritisch kijken naar je lopende verzekeringen zijn zomaar een paar manieren om misschien maandelijks geld over te houden.

Je pensioen goed geregeld

Samen ervoor zorgen dat je tijdig alles rondom je pensioen hebt geregeld, is voor ons een belangrijk doel. Je pensioen bestaat niet alleen uit AOW en een eventueel werkgeverspensioen dat je ontvangt zodra je stopt met werken. Er zijn nog veel andere manieren om vermogen op te bouwen en zo je pensioen aan te vullen.

Samen met jou kijken we naar jouw situatie en persoonlijke wensen. Samen zorgen wij ervoor dat je tijdig alles voor je pensioen hebt geregeld. Wij zijn jouw financiële partner in crime. Niet voor één moment, maar op ieder moment dat wij op financieel gebied waarde kunnen toevoegen. Ook voor je pensioen dus.

Schakel ons in voor financieel advies

Verzekerd van de juiste verzekeringen

Jouw verzekeringen laten aansluiten bij de keuzes die je maakt én bij je huidige situatie is ontzettend belangrijk. Het is essentieel om goed na te denken over mogelijke financiële risico’s. Hoe ziet je financiële plaatje er bijvoorbeeld uit als jij of je partner komt te overlijden? En wat gebeurt er met je financiën als je arbeidsongeschikt wordt? Met de juiste verzekeringen kun je afdekken dat zulke gebeurtenissen grote gevolgen hebben voor je financiële situatie.

Overigens is het ook belangrijk om je schadeverzekeringen met regelmaat na te lopen. Passen die nog bij je huidige situatie? Betaal je niet te veel premie? En heb je niet per ongeluk een dubbele dekking? Lennart uit ons team verzorgt schadeverzekeringsadvies en kan er dus voor zorgen dat jij precies goed verzekerd bent.

Financieel advies over jouw situatie?

Een afspraak maken kan trouwens op veel mogelijke momenten. Wij vinden het belangrijk dat je zelf kunt bepalen wanneer je ons inschakelt. Komt het jou bijvoorbeeld beter uit om in de avond contact te hebben? Of juist overdag? Jij bepaalt waar en wanneer.

De eerste afspraak? Die is altijd kosteloos en geheel vrijblijvend. Laten we samen kijken naar de mogelijkheden. Maak direct een eerste afspraak.

Wil je liever eerst telefonisch of per e-mail contact hebben? Ook dan horen we graag van je. Wij zijn te bereiken via 038 – 429 0917 of via zwolle@vanbruggen.nl.

Plan een kennismaking
Besparen op je maandlastenBesparen op je maandlasten
KvK: 73054496AFM: 12046296Documenten