Zwolle

Molenweg 242
8012 WT Zwolle
Opent maandag om 09:30 uur
Overige openingstijden
Maandag
09:30 - 21:00
Dinsdag
09:30 - 21:00
Woensdag
09:30 - 21:00
Donderdag
09:30 - 21:00
Vrijdag
09:30 - 17:30
Zaterdag
Op afspraak
Zondag
Gesloten

Buiten openingstijden op afspraak

Afspraak maken?

Het team van Zwolle

Zoek een woning Zwolle

Uw financieel adviseur én makelaar in Zwolle bij verbouwen en verhuizen!

Bij Van Bruggen Adviesgroep Zwolle kun je, naast de aan- en verkoop Zwolle, altijd terecht voor al jouw financiële vraagstukken. Onze financieel adviseurs Rémon Knikker, Guido de Leeuw en Marga Goederee starten altijd met jouw verhaal: jouw persoonlijke situatie nu en de wensen en dromen voor later.

Wil je een huis kopen of wil je jouw huis verkopen? Zowel Rémon Knikker als Guido de Leeuw zijn jouw makelaar. Omdat wij alle specialisten onder één dak hebben, verloopt het proces om jouw huis te verkopen of een nieuw huis te kopen, inclusief alle financiële zaken altijd soepel en transparant. Het voordeel: één aanspreekpunt!

Juist in deze tijd: online advies

Vanaf de keukentafel of je eigen bank online financieel advies ontvangen? Dat kan bij Van Bruggen Adviesgroep Zwolle. Zo hoef je de deur niet uit, maar ontvang je wel advies dat past bij jouw persoonlijke, financiële situatie.  Een online afspraak maken? Klik op de button!

Maak direct een afspraak voor een videogesprek

Onafhankelijk advies en uw financieel partner in crime

In iedere levensfase is er een financieel element dat bewust of onbewust meespeelt. Denk aan wat er gebeurt als je gaat samenwonen of trouwen, het krijgen van kinderen of kinderen die het huis uit gaan en je ineens in een heel groot huis ‘achterblijft’. Fasen die het waard zijn om jouw financiën, samen met onze adviseur, onder de loep te nemen. Want stel dat je kunt besparen; dan wil je daar natuurlijk op tijd bij zijn! Het advies wat je van ons mag verwachten is altijd onafhankelijk, wij zijn niet gebonden aan één specifieke geldverstrekker of verzekeraar maar werken wel met bijna allemaal samen. Zo kennen wij alle hypotheekrente en kunnen we samen gemakkelijk jouw hypotheek berekenen. Jouw situatie en jouw wensen staan altijd centraal en zullen altijd bepalend zijn voor de route die wij samen belopen.

Wij zijn te zien in Zo kan het ook

Het pensioen goed geregeld

Samen ervoor zorgen dat je tijdig alles omtrent jouw pensioen hebt geregeld, is voor ons een belangrijk doel. Pensioen is niet alleen AOW en eventueel werkgeverspensioen dat je ontvangt wanneer je stopt met werken. Er zijn vele andere manieren om vermogen op te bouwen om zo jouw pensioen aan te vullen.

Samen met jou kijken we naar jouw situatie en jouw persoonlijke wensen. Samen zorgen wij ervoor dat je tijdig alles omtrent jouw pensioen hebt geregeld. Wij zijn jouw financiële 'partner in crime’. Niet voor één moment, maar voor ieder moment dat wij op financieel gebied waarde kunnen toevoegen.

Eerste huis kopen of oversluiten

Bij de zoektocht naar jouw eerste koophuis maken we graag kennis. Heb je na een aantal jaar het idee dat het oversluiten van jouw hypotheek dankzij de lagere hypotheekrente misschien wel een verstandige keuze kan zijn? Wij kijken het gelijk voor je na!

Meer informatie over het kopen van je eerste huis of oversluiten van je hypotheek >

starterspakket-huis-kopen

Verzekerd van de juiste verzekeringen

Jouw verzekeringen laten aansluiten bij alle keuzes die je maakt én de situatie waar je je in bevindt is ontzettend belangrijk. We zijn vaak blij als we alles hebben verzekerd, maar weet dat het heel belangrijk is om juist de verzekeringen met regelmaat na te lopen.

Meer informatie over uw verzekeringen >

Advieskeuze

Geen 9 tot 5 mentaliteit

Dat je niet ieder moment bezig bent met jouw financiën begrijpen wij heel goed. Als je een geschikt moment vindt, vinden wij het ook prettig dat je zelf kunt bepalen wanneer je ons inschakelt. Als het jou beter uitkomt om in de avond contact te hebben, werkt dat voor ons ook veel prettiger. Jij bepaalt waar en wanneer. Wel zo gemakkelijk.

Op de hoogte van alle lokale actualiteiten

In Zwolle en omgeving gebeurt van alles: nieuwbouwprojecten (check deze site om op de hoogte te blijven) blijven elkaar opvolgen. Binnenkort gaat de verkoop van Breezicht van start. Meer info over deze duurzame woningen? Check de site via deze link

In regio Zwolle wordt er steeds meer aandacht gegeven aan verduurzaming van je woning óf zelfs de stap naar een volledig duurzame woning te maken (project Diezerhof bijvoorbeeld). Wij zijn op de hoogte en vertellen je graag wat dit voor je kan betekenen!

Onze locatie is gevestigd in de levendige wijk Assendorp aan de Molenweg 242 te Zwolle. Parkeren is geen enkel probleem rondom ons pand én bovendien gratis, net als de eerste kennismaking trouwens. Wij heten je van harte welkom!

Maak direct een afspraak

KvK: 73054496AFM: 12046296Documenten