Hypotheekadvies in Zutphen

Er zijn verschillende situaties te bedenken, waarin de hulp van een ervaren hypotheekadviseur in Zutphen wenselijk is. U kunt hierbij bijvoorbeeld denken aan het kopen van een nieuwe woning, het uitbreiden van uw huidige woning, enzovoorts. Onze hypotheekadviseurs bieden u een transparante en persoonlijke service aan, waarmee we u inzicht geven in de mogelijkheden die u in uw huidige financiële situatie heeft. Ook brengen we voor u in kaart welke gevolgen het afsluiten van een hypotheek op uw toekomstige financiële situatie heeft, zodat u zich hier op een goede manier op voor kunt bereiden. U wilt immers niet voor onaangename verassingen op financieel gebied komen te staan in de toekomst! Met welk doel bent u op zoek naar een hypotheekadvies?

Financiële adviezen van specialisten

Naast hypotheekadviezen kunnen onze financieel adviseurs u ook met tal van andere financiële zaken helpen. U kunt hierbij denken aan het afsluiten van uw verzekeringen en het optimaliseren van de dekking. Zeker de dekking is bij veel mensen nog te uitgebreid, waardoor u maandelijks meer betaalt dan daadwerkelijk noodzakelijk is. Ook met het oversluiten van uw huidige hypotheek kunt u geld overhouden! Onze hypotheekadviseurs monitoren de hypotheekmarkt dagelijks, om te kijken of het oversluiten van uw hypotheek financieel aantrekkelijk is.

Maak kennis met onze hypotheekadviseurs

Bent u benieuwd wat de hypotheekadviseurs van de Van Bruggen Adviesgroep in Zutphen voor u kunnen betekenen? We nodigen u van harte uit om geheel vrijblijvend langs te komen voor een kennismakingsgesprek, onder het genot van een goed kop koffie. Hierbij kijken we samen met u, welke mogelijkheden u heeft bij het afsluiten van een hypotheek, of u kunt besparen op uw maandlasten om geld over te houden en bijvoorbeeld of de dekking van uw verzekeringen momenteel al optimaal is.

Het team vanZutphen
Daan van der Til
Hypotheekadviseur, verzekeringsadviseur
Het team vanZutphen
Bert van Dijk
Hypotheekadviseur, verzekeringsadviseur
Het team vanZutphen
Kenny Kobesen
Hypotheekadviseur
Het team vanZutphen
Patricia Verzijl
Commercieel medewerker
Het team vanZutphen
Pascalle de Vries
Commercieel medewerker
Het team vanZutphen
Marcel Olijhoek
Makelaar Woon.nl
Het team vanZutphen
Bastiaan Pasman
Assistent makelaar


De Nationale HypothekenKrant van Van Bruggen Adviesgroep is al bijna 30 jaar een begrip. Een handig naslagwerk met actuele ontwikkelingen én achtergrondinformatie over hypotheken, verzekeringen, makelaardij en overige financiële producten. U kunt de Nationale HypothekenKrant online inzien. Wilt u de krant liever thuis ontvangen? Vraag hem aan, we sturen u er graag een toe.