Kosteloos eerste gesprek
100% onafhankelijke financieel advies
We vergelijken ruim 40 geldverstrekkers
Telefonisch, online of op de vestiging
Apeldoorn Stationsstraat 198
7311 MJ Apeldoorn
Opent maandag om 09:00 uur
Overige openingstijden
Maandag
09:00 - 17:30
Dinsdag
09:00 - 17:30
Woensdag
09:00 - 17:30
Donderdag
09:00 - 17:30
Vrijdag
09:00 - 17:30
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten

Buiten openingstijden op afspraak

Afspraak maken?

Het team van Apeldoorn

Financieel advies in Apeldoorn

Heb je een vraag over jouw financiële mogelijkheden? Heb je mooie plannen voor bijvoorbeeld een verbouwing, een schenking of eerder stoppen met werken? Of vind je het fijn om zeker te weten dat je met je hypotheek, verzekeringen en pensioen goed zit? Ons team is er voor financieel advies in Apeldoorn bij al je financiële vragen. Met een team bestaande uit financieel adviseurs, hypotheekadviseurs, verzekeringsadviseurs én makelaars hebben we altijd een deskundig antwoord paraat voor jouw financiële vraagstuk.

Op onze lokale startpagina vind je onder andere onze dienstenwijzer en vergelijkingskaarten, die je inzicht geven in onze dienstverlening en tarieven.

Maak een afspraak

Onafhankelijk financieel adviseur Apeldoorn

Onze ervaring is dat er vaak meer mogelijkheid is dan klanten denken. Wij geloven in omdenken en zetten onze financiële expertise graag in om te zoeken naar de extra mogelijkheden die je misschien zelf nog niet kende. Daarbij denken we zowel aan mogelijkheden als aan potentiële risico’s. Over beide zullen we je ook helder informeren, zodat je zelf precies weet waar je aan toe bent.

Financieel advies geven doen we altijd op een eerlijke, deskundige maar vooral persoonlijke wijze. Geen haastwerk of ingewikkelde uitleg waar je niets van snapt. Nee, we gaan voor persoonlijke aandacht waarbij we je als financieel adviseur bruikbare, praktische informatie geven waar jij mee verder kunt.

Voor financieel advies in Apeldoorn geloven wij in een sterk staaltje teamwork. Bij ons op kantoor vind je drie financieel adviseurs met kennis van onder andere hypotheken, scheiden, pensioen en verzekeringen. Zij worden ondersteund door commercieel medewerkers, die onder andere bij je aanvraag alles voor jou in goede banen leiden. Ook werken ze samen met de NVM-erkende makelaars van SAMEN met de makelaar die jou bijstaan bij bijvoorbeeld de zoektocht naar een nieuwe woning of de verkoop van je huidige huis. Daardoor kunnen we je ook bij het kopen van een huis van dienst zijn. Van de zoektocht naar een woning via een passend bod tot het afsluiten van die ene gunstige hypotheek.

Welke financiële vraag heb jij?

Onze klantenkring is breed en onze expertise groot. We zijn er bijvoorbeeld voor starters die hun eerste woning willen kopen in Apeldoorn, maar ook voor vijftigplussers die juist toe zijn aan een volgende stap en bijvoorbeeld hun woning gaan verbouwen. Ook zijn we er voor gepensioneerden die nieuwsgierig zijn naar hun opties met de overwaarde op hun huis of voor mensen die na hun scheiding financieel advies kunnen gebruiken. Kortom: voor bijna elke financiële vraag hebben we een oplossing. En hebben we die zelf niet in huis? Dan hebben we vast iemand in ons netwerk die de oplossing wel in huis heeft.

Wij zijn er onder andere voor financieel advies in Apeldoorn over:

 • het afsluiten van een voordelig een passende hypotheek;
 • je eerste woning kopen;
 • verhuizen naar een volgende woning en de hypotheek daarvoor regelen;
 • je maandlasten naar beneden krijgen (bijvoorbeeld door over te sluiten);
 • jouw financiële opties na scheiden in Apeldoorn;
 • een voordelige en passende verzekering;
 • de overwaarde op je woning benutten;
 • een verbouwing financieren;
 • een financiële planning voor je pensioen;
 • de verduurzaming van je woning (zowel de financiering als de realisatie);
 • je bestaande hypotheek verhogen.

Wat is jouw financiële vraag? Maak een afspraak voor een kennismaking en ontdek welke mogelijkheden er zijn voor jou. Zowel op ons kantoor als via videobellen helpen we je graag verder.

Maak een afspraak

Krijg vlot advies op een persoonlijke wijze

Jij kiest bij ons zelf of je liever naar kantoor komt voor advies of dat je graag thuis blijft en profiteert van advies via videobellen. Welke contactvorm je ook kiest, persoonlijk is ons advies altijd. Want voor ons ben jij geen nummertje; je hoeft ook zeker niet een week te wachten op een reactie op jouw e-mail. We staan voor vlot contact, zijn goed bereikbaar en vinden het belangrijk om alle tijd en aandacht te nemen die jouw vraag verdient.

Van Bruggen Adviesgroep in Apeldoorn staat voor:

 • Ervaren team van financieel adviseurs en makelaars
 • Voor deskundig advies over hypotheken, verzekeringen, pensioen en makelaardij
 • Oprechte aandacht en tijd voor jou als klant
 • Een duidelijk antwoord op al jouw vragen
 • 100% onafhankelijk advies (keuze uit veel aanbieders)
 • Altijd binnen 48 uur terecht met jouw vraag
 • Ook advies via videobellen mogelijk

Onafhankelijk financieel advies in Apeldoorn

Als we jou adviseren over een hypotheek of verzekering, nemen we daarin altijd tientallen verschillende aanbieders mee. Je krijgt dus zeker niet de eerste de beste aanbieder geadviseerd; we vergelijken de vele mogelijke aanbieders op voorwaarden en kosten, zodat je echt gunstig uit bent. Dat is voordelig voor jou ten opzichte van veel andere adviseurs die gebonden zijn aan de bank en daardoor alleen hun eigen producten mogen adviseren.

Ook kun je erop vertrouwen dat ons financiële advies in Apeldoorn altijd 100% eerlijk is en er enkel op gericht is jou zo goed mogelijk te helpen. Heb je bijvoorbeeld een bepaalde verzekering niet nodig? Dan laten we je dat eerlijk weten. En wegen de kosten voor oversluiten in jouw geval niet op tegen het voordeel dat het je oplevert? Ook dat zullen we je eerlijk zeggen voordat we samen het adviestraject ingaan.

Vraag onafhankelijk advies aan

Oversluitgids

Een topteam van hypotheekadviseurs én makelaars

Een woning kopen heeft in deze tijd van krapte op de huizenmarkt de nodige voeten in de aarde. Er wordt massaal overboden op huizen en het aanbod is niet bepaald groot. Zodra er een nieuwe woning op Funda is verschenen, staat de telefoon van de verkopend makelaar al snel roodgloeiend voor nieuwe bezichtigers.

Om jouw kansen op deze woningmarkt te vergroten op een huis in Apeldoorn, hebben wij de handen ineengeslagen met de makelaars van SAMEN met de makelaar. Zij zitten in hetzelfde pand als wij en kunnen je bijvoorbeeld helpen bij het vinden van je droomhuis, de biedingsstrategie, de taxatie en het opmerken van verborgen gebreken. Ondertussen zijn wij er voor het bepalen van je financiële mogelijkheden en, zodra je bod geaccepteerd is, voor het regelen van je hypotheek.

Ook als je niet van plan bent om te verhuizen, kan hypotheekadvies handig zijn. We geven bijvoorbeeld ook onafhankelijk financieel advies over het oversluiten van je hypotheek of andere manieren om te besparen op je maandlasten. En ben je nieuwsgierig in hoeverre je verbouwplannen financieel haalbaar zijn? Of welke mogelijkheden je overwaarde biedt om je pensioen aan te vullen? Ook daarvoor zijn wij graag jouw hypotheekadviseur in Apeldoorn.

Scheiden in Apeldoorn

Een scheiding is een verdrietige gebeurtenis. En ook één met grote consequenties, onder meer voor je financiële situatie. Je moet het opeens met enkel je eigen inkomen stellen, de hypotheek moet misschien op één naam komen te staan en dan moet je ook nog iets regelen met de verzekeringen en je pensioen. Wij zijn er als financieel adviseur voor mensen die scheiden in Apeldoorn. We weten precies waar je in deze situatie aan moet denken en kunnen dit alles financieel voor jou regelen.

Daarbij zijn we er zeker niet alleen voor het advies rondom je hypotheek (kun je die bijvoorbeeld in je eentje rondkrijgen en wat zijn je andere opties?). Nee, we geven je bijvoorbeeld ook tips voor de belastingaangifte na je scheiding om een naheffing te voorkomen. Verder adviseren je over passende verzekeringen nu je geen gezamenlijke verzekeringen met je ex-partner meer hebt.

Jouw wensen zijn daarin leidend. Ook bij een scheiding gaan we graag op zoek naar de mogelijkheden waarvan je misschien zelf niet eens wist dat ze er waren. Alles om jou juist in deze lastige tijd goed te begeleiden richting een financieel gezonde toekomst!

Financieel advies aanvragen

Hoe staat het ervoor met jouw pensioen?

Vanaf het moment dat je met pensioen gaat, verandert er in één klap van alles. Het is goed om je daar al vóór je pensioen van bewust te zijn. En om er het nodige voor te regelen. Als je er op tijd bij bent, kun je bijvoorbeeld voorkomen dat jouw inkomen straks veel lager uitvalt dan toen je nog in loondienst werkte.

Schakel ons in voor pensioenadvies. Wij stellen dan een goede en haalbare pensioenplanning voor je op waarbij we specifiek kijken welke gevolgen je pensioen heeft voor je situatie straks én hoe je je pensioen zelf kunt aanvullen. Niet door nu al op een houtje te bijten, wel door te kijken naar slimme kansen om te sparen en besparen.

En heb je mooie plannen om eerder te stoppen met werken? Dan kijken we ook graag hoe je die wens financieel mogelijk kunt maken.

Verzekeringsadviseur Apeldoorn

Niet het favoriete onderwerp voor de meeste mensen: verzekeringen. Je moet er iets mee, maar bent er tegelijkertijd liever niet te veel geld aan kwijt. Dat begrijpen we en daar maken we ons dan ook samen met jou hard voor. Als verzekeringsadviseur in Apeldoorn geen we je advies over de verzekeringen die voor jou verstandig zijn om af te sluiten én adviseren we je bij welke verzekeraar je daarvoor voordelig uit bent.

Ook doen we graag een bespaarcheck bij je lopende verzekeringen. Wie weet kan het bij een andere verzekeraar een stuk voordeliger of ben je qua voorwaarden té goed verzekerd of zelfs dubbel gedekt. Laat dat soort situaties maar aan ons over. Wij helpen je om niet te veel aan premie kwijt te zijn, terwijl je toch precies goed verzekerd bent.

Waar kun jij financieel advies in Apeldoorn bij gebruiken?

Wat is jouw prangende financiële vraag? Of bij welke situatie kun jij een uitgebreide financiële planning gebruiken? Laat het weten en stel ons geheel vrijblijvend jouw vraag. Zowel op kantoor in Apeldoorn als via videobellen staan we voor je klaar.

Maak direct jouw vrijblijvende en gratis kennismakingsafspraak via de knop hieronder. Bellen of mailen mag ook. Via 055 – 30 31 991 en stedendriehoek@vanbruggen.nl helpen we je graag verder.

Maak direct een afspraak