Afspraak maken? Tijdens de coronacrisis gaat onze dienstverlening gewoon door. Maak gebruik van ons financieel advies op afstand. Lees meer.

Zierikzee


Open op afspraak
Overige openingstijden
Maandag
Op afspraak
Dinsdag
Op afspraak
Woensdag
Op afspraak
Donderdag
Op afspraak
Vrijdag
Op afspraak
Zaterdag
Op afspraak
Zondag
Gesloten

Buiten openingstijden op afspraak

Afspraak maken?

Het team van Zierikzee

Hypotheekadvies van onze hypotheekadviseur in Zierikzee

Altijd een passend financieel advies op basis van uw persoonlijke situatie, uw doelen en uw wensen voor nu én later.
De hypotheekadviseur van de Van Bruggen Adviesgroep in Zierikzee is gespecialiseerd in het aanvragen van een hypotheek, het regelen van verzekeringen en uw pensioen. Met een compleet financieel advies waar onafhankelijkheid, transparantie, deskundigheid altijd voorop staan weet u bij ons precies waar u aan toe bent.
Heeft u het plan om een nieuwe woning te kopen? Wilt u uw huidige woning uitbreiden? Samen brengen we in kaart welke mogelijkheden u met uw huidige financiële situatie heeft bij het aanvragen van een hypotheek én wat de gevolgen van een hypotheekaanvraag voor de toekomst kunnen zijn. Transparantie en een persoonlijke service vormen de basis van ons hypotheekadvies.

Hypotheekadvies van een specialist

Ook voor andere financiële zaken voorziet onze hypotheekadviseur en financieel adviseur u graag van financieel advies op maat. Denk bijvoorbeeld aan een financieel advies over hoe u het beste u pensioen kunt regelen, de financiële zaken omtrent een scheiding, het verzekeren van uw groeiende vermogen of juist advies over het afsluiten van uw verzekeringen. Het blijkt bijvoorbeeld dat veel mensen teveel betalen voor hun verzekeringen. Door de dekking van uw verzekeringen te optimaliseren, kunt u maandelijks besparen op uw vaste lasten. De financieel adviseur van Van Bruggen Adviesgroep in Zierikzee en omgeving helpt u hier graag bij! Ook op de maandlasten van uw hypotheek valt soms meer te besparen dan men weet, bijvoorbeeld door te kiezen voor oversluiten of rentemiddeling. Alle hypotheekadviseurs van Van Bruggen Adviesgroep monitoren de hypotheekmarkt dagelijks en waarschuwen u als oversluiten interessant wordt.

Maak een vrijblijvende afspraak!

Wilt u meer weten over de diensten van de Van Bruggen Adviesgroep in Zierikzee? Onze hypotheekadviseur nodigt u van harte uit om geheel vrijblijvend een kop koffie te drinken. Samen met u bekijken we welke diensten voor u aantrekkelijk zouden kunnen zijn en hoe we uw maandlasten kunnen verlagen. Onze hypotheekadviseur staat voor u klaar, nu en in de toekomst.

Heb je ons bij Op Zo’ndag gezien?

Op 17 december was financieel adviseur Milia de Nijs te zien in het programma op Zo’ndag. Het thema van het programma: financieel. De aflevering bekijk je hier.

Maak direct een afspraak

KvK: 57831580AFM: 12045165Documenten