Kosteloos eerste gesprek
100% onafhankelijke financieel advies
We vergelijken ruim 40 geldverstrekkers
Telefonisch, online of op de vestiging
Zierikzee
Open op afspraak
Overige openingstijden
Maandag
Op afspraak
Dinsdag
Op afspraak
Woensdag
Op afspraak
Donderdag
Op afspraak
Vrijdag
Op afspraak
Zaterdag
Op afspraak
Zondag
Gesloten

Buiten openingstijden op afspraak

Afspraak maken?

Het team van Zierikzee

Van Bruggen Adviesgroep Zierikzee: Alle financiële diensten onder één dak

Of je nu van plan bent om een nieuwe woning te kopen of je verzekeringen te regelen: deze beslissingen kunnen een behoorlijke impact hebben op jouw financiële situatie. Bij Van Bruggen Adviesgroep Zierikzee kun je terecht met al jouw vragen wat jouw hypotheek en financiën.

 

HELDER, PERSOONLIJK ADVIES

Een (eerste) hypotheek afsluiten: dat doe je niet dagelijks. Waar moet je op letten? En wat zijn de gevolgen van de hypotheekaanvraag op jouw financiële situatie – nu en in de toekomst? Financieel adviseurs Arno van Dijke en Milia de Nijs geven helder, persoonlijk advies en kijken naar jouw financiële mogelijkheden.

 

FINANCIEEL ADVIES: VOOR NU EN DE TOEKOMST

Onze adviseurs geven je persoonlijk, financieel advies. Zij geven je tips over hoe jij je maandlasten kunt verlagen of hoe je je verzekeringen kunt optimaliseren. Heb je een hypotheek bij ons aangevraagd? Dan staan ze hierna ook nog jarenlang voor je klaar; ze nemen contact met je op als zij denken dat het oversluiten van je hypotheek interessant is. Zo kun je besparen op je maandlasten.

 

MEER WETEN?

Wil je er zeker van zijn dat je financiële zaken goed geregeld zijn? Dan ben je bij Van Bruggen Adviesgroep Zierikzee aan het juiste adres. Samen zoeken we naar de beste mogelijkheden voor jou.

Maak direct een afspraak

KvK: 80810829AFM: 12047734Documenten