Kosteloos eerste gesprek
100% onafhankelijke financieel advies
We vergelijken ruim 40 geldverstrekkers
Telefonisch, online of op de vestiging
Goes Piet Heinstraat 6
4461 GL Goes
Opent vrijdag om 09:00 uur
Overige openingstijden
Maandag
09:00 - 17:00
Dinsdag
09:00 - 17:00
Woensdag
09:00 - 17:00
Donderdag
09:00 - 17:00
Vrijdag
09:00 - 17:00
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten

Buiten openingstijden op afspraak

Afspraak maken?

Het team van Goes

Hypotheekadvies in Goes

Ben jij – als starter of doorstromer – op zoek naar financiering voor een (nieuwe) koopwoning? En zie je door de bomen het bos niet meer als je alle verschillende geldverstrekkers met elkaar vergelijkt? Bij Van Bruggen Adviesgroep Goes helpen we je graag verder. Ons hypotheekadvies in Goes is volledig onafhankelijk, deskundig en altijd persoonlijk. We helpen je bij al je beslissingen rondom je hypotheek. Ook op het gebied van oversluiten, je overwaarde verzilveren of verzekeringen trouwens.

Op onze lokale startpagina vind je onder andere onze dienstenwijzer en vergelijkingskaarten, die je inzicht geven in onze dienstverlening en tarieven.

Maak een afspraak

Onafhankelijk hypotheekadviseur in Goes

Als huizenkoper kom je voor uiteenlopende vragen te staan. Hoeveel kan ik krijgen aan hypotheek? Hoeveel eigen geld heb ik daarnaast nodig? Kom ik in aanmerking voor een overbruggingskrediet? Welke hypotheekvoorwaarden passen bij mij?

Door de steeds veranderende regels, voorwaarden én het alsmaar groeiend aanbod is het niet gemakkelijk om zelf een antwoord te vinden op dit soort vragen. Daarom adviseren wij je hier graag over als hypotheekadviseur in Goes.

Jou bijstaan bij het maken van beslissingen over je hypotheek, doen we bij Van Bruggen Adviesgroep altijd met onafhankelijk hypotheekadvies. We zijn dan ook niet gebonden aan een bepaalde geldverstrekker. Dit vergroot je kansen op een voordelige hypotheek met voorwaarden die goed bij je passen. Daardoor kun je bij ons altijd rekenen op professioneel, betrouwbaar en onafhankelijk advies dat past bij jouw persoonlijke situatie, wensen en mogelijkheden.

Plan een afspraak in

Hypotheekadvies in Goes voor een nieuwe woning

Onze toegevoegde waarde als hypotheekadviseur in Goes zit ‘m erin dat wij graag meedenken hoe je je kansen op een koopwoning in Goes vergroot. Dat doen we door volledige begeleiding te bieden bij de zoektocht naar een woning en door daarin mee te denken.

Uitspraken als ‘gekte op de huizenmarkt’ en ‘eindeloze huizenjacht’ vliegen je de laatste tijd om de oren in de media. Maar het is echt niet zo dat je kansen op een eigen woning daardoor nihil zijn. Wij begeleiden veel mensen die zich oriënteren op een nieuwe woning en ervaren dat er vaak meer opties zijn dan je misschien in eerste instantie denkt.

We adviseren je graag hoe jij meer kans maakt op een woning, ook in de biedingsprocedure. Ook kunnen we precies voor je uitzoeken hoeveel jouw maximale hypotheek bedraagt en wat je naast een hypotheek nog aan opties hebt voor het vergroten van je budget. Denk aan een Starterslening afsluiten. Of misschien biedt een hypotheek met NHG extra mogelijkheden. Zo kun je met een helder budget jouw zoektocht op de huizenmarkt starten. Of het nu gaat om je eerste woning of om een volgende koophuis.

Juist omdat we beseffen dat er in deze belangrijke fase veel op je afkomt, bieden we je een onbeperkt aantal berekeningen en contactmomenten in de zoekfase naar een woning. Je staat er dus nooit alleen voor.

Hoeveel kun jij maximaal lenen voor je nieuwe woning? Vul de rekentool hieronder in en krijg alvast een eerste indicatie van jouw maximale hypotheek.

Maximale hypotheek berekenen

Samenwerking met lokale makelaars

Wij hebben bovendien alles in huis om jou (en je partner) volledig te ontzorgen bij de aankoop of verkoop van een woning. In de loop der jaren hebben we een betrouwbaar netwerk opgebouwd met diverse regionale makelaars. Ook werken we samen met lokale makelaars, zodat we je in het totale zoekproces naar een woning en eventueel ook bij de verkoop van je huidige woning kunnen helpen. Waardevolle samenwerkingen voor ons, waar jij van meeprofiteert. Zo heb je alle expertise die je nodig hebt tot je beschikking en heb je tegelijkertijd maar één aanspreekpunt.

Advies over je overwaarde verzilveren

Woon je heel fijn in je huidige woning, maar heb je wel plannen voor een verbouwing? Zie je het bijvoorbeeld wel zitten om je woning van een mooie uitbouw te voorzien? Droom je van een gloednieuwe badkamer die wél helemaal bij jouw interieursmaak past? Of kook je graag de sterren van de hemel in een moderne keuken die van allerlei handige snufjes is voorzien? Wie weet biedt de overwaarde op je woning mogelijkheden om die woonwensen al snel in vervulling te laten gaan.

Overwaarde gebruiken voor je verbouwing

Het zit zo: als je woning meer waard is dan de hypotheek die je erop hebt openstaan, dan heb je overwaarde op je huis. Veel mensen denken dat het bedrag aan overwaarde pas vrijkomt als je naar een andere woning verhuist. Maar dat is niet per se het geval. Ook voor je verbouwplannen kun je je overwaarde gebruiken. Bijvoorbeeld door met je overwaarde een tweede hypotheek af te sluiten of door op een andere manier je bestaande hypotheek te verhogen. Wij kennen de opties hiervoor en helpen je uitzoeken of je met een (extra) hypotheek je verbouwing kunt realiseren.

Je overwaarde vrij besteden

Naast het verbouwen van je woning, kun je nog meer dingen doen met je overwaarde. Je kunt je overwaarde vaak zelfs als een vrij besteedbaar bedrag opnemen door een extra hypotheek af te sluiten. Vul er je pensioen mee aan, betaal er je gedroomde reis naar de tropen mee of gebruik het geld om aan je (klein)kinderen te schenken. Als je je overwaarde verzilvert en op die manier uit de stenen haalt, kun je er over het algemeen mee doen wat je wilt. Hoe dat precies zit, vertellen wij je als hypotheekadviseur in Goes graag. Al in een eerste kennismakingsgesprek kunnen we je uitleggen wat je opties zijn. Geheel vrijblijvend.

Vraag hypotheekadvies aan
Overwaarde whitepaper downloaden

Over ons hypotheekadvies in Goes

Van Bruggen Adviesgroep in Goes staat als hypotheekadviseur in Goes voor:

 • Ruime ervaring in hypotheekadvies
 • Persoonlijk advies over jouw situatie
 • Ook financieel advies en verzekeringsadvies
 • Uitleg in begrijpelijke taal over complexe financiële onderwerpen
 • Goed bereikbaar en vlotte communicatie
 • Samenwerking met lokale makelaars
 • Onafhankelijk advies – op kantoor én online

Wil je weten hoe we jou kunnen helpen? Of heb je een hypotheekvraag? Laten we vrijblijvend kennismaken. Plan hieronder je afspraak in – bij ons op kantoor, online of via de telefoon.

Plan een gratis kennismaking

Oversluitgids

Advies over lagere woonlasten

Naast hypotheekadvies voor je nieuwe woning of voor het verzilveren van je overwaarde, zijn er nog veel meer situaties denkbaar waarin het verstandig is om ons als hypotheekadviseur in Goes te laten meekijken. Zo kunnen wij je ook helpen bij het verlagen van je maandlasten. Besparen is altijd een fijn idee. Want hoe minder je kwijt bent aan je hypotheek, hoe meer je te besteden hebt aan leukere dingen. Gelukkig zijn daar vaak wel opties voor. Denk aan je hypotheek oversluiten, rentemiddeling of je overwaarde gebruiken om je risico-opslag te verlagen.

Advies over je hypotheek na je pensioen

Ook als je richting je pensioenleeftijd gaat, is het vaak verstandig om goed naar je hypotheek te kijken. Kun je bijvoorbeeld nog voordat de geldverstrekker met je pensioeninkomen gaat rekenen je hypotheek oversluiten? Hoe kun je nog voor die tijd je overwaarde verzilveren? Hoe weet je zeker dat je niet in de problemen komt met de aflossing op je aflosvrije hypotheek? En waar moet je nog meer op letten bij hypotheek na je pensioen? Wij kijken als hypotheekadviseur in Goes mee naar al je vragen en stellen met plezier een financiële planning voor je op. Ook voor je hypotheek.

Ook voor verzekeringsadvies en financieel advies

Los van je hypotheek, kunnen er nog veel meer financiële onderwerpen zijn waarover je vragen hebt. Zo is het belangrijk om je verzekeringen goed te regelen. Met ons verzekeringsadvies weet je zeker dat je goed verzekerd bent zonder te veel premie te betalen. Zo zijn we er ook voor deskundig financieel advies over andere onderwerpen. Denk aan:

 • Hoe kan ik besparen op mijn maandlasten?
 • Hoe zit het met mijn financiën na mijn scheiding?
 • Hoeveel bedraagt mijn pensioen en hoe kan ik het aanvullen?
 • Wat zijn mijn opties om eerder te stoppen met werken?
 • Welke financiële mogelijkheden heb ik om een verbouwing te financieren?
 • Waar sluit ik een lening met scherpe rente en goede voorwaarden af?

Kortom: bij alles waar jij tegen aanloopt op financieel vlak zijn wij graag jouw financiële sparringpartner. Laten we kennismaken. Dan vertelt een van onze adviseurs je hoe we jou kunnen helpen.

Wij helpen je graag verder

Advies nodig over je hypotheek of andere financiële vragen? Onze adviseurs staan voor je klaar. Dat kan bij ons op kantoor, via de video of via telefonisch advies. Met veel enthousiasme helpen we je een stap verder in jouw zoektocht naar een huis of naar lagere maandlasten.

Plan een afspraak in voor een eerste gesprek. Of bel naar 0113 – 405 052 om elkaar telefonisch kort te spreken.

Plan een kennismaking