Kosteloos eerste gesprek
100% onafhankelijke financieel advies
We vergelijken ruim 40 geldverstrekkers
Telefonisch, online of op de vestiging
Groningen Nieuwe Ebbingestraat 100
9712 NP Groningen
Vandaag open tot 17:00 uur
Overige openingstijden
Maandag
10:00 - 17:00
Dinsdag
10:00 - 17:00
Woensdag
10:00 - 17:00
Donderdag
10:00 - 17:00
Vrijdag
10:00 - 17:00
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten

Buiten openingstijden op afspraak

Afspraak maken?

Het team van Groningen

Hypotheekadvies in Groningen

Een makelaar én hypotheekadviseur in Groningen onder één dak? Dat kan. Bij Van Bruggen Adviesgroep in Groningen helpen we jou met persoonlijk hypotheekadvies in Groningen en zit je ook goed voor een deskundige makelaar. Bij ons kun je terecht met al je vragen over je huis en hypotheek in Groningen. Of het nu gaat om het afsluiten van een nieuwe hypotheek, oversluiten, een tweede hypotheek of een verhuizing – onze hypotheekadviseurs helpen je de juiste keuzes te maken.

Op onze lokale startpagina vind je onder andere onze dienstenwijzer en vergelijkingskaarten, die je inzicht geven in onze dienstverlening en tarieven. 

Maak een afspraak

Hypotheekadviseur in Groningen

Een hypotheek afsluiten of oversluiten doe je niet dagelijks. Er is veel waar je op moet letten. Wat zijn je mogelijkheden? Welke hypotheek past goed bij jou? Voor welke rentevaste periode kies je? Wat zijn de gevolgen van je hypotheekaanvraag voor je financiële situatie – nu en in de toekomst? Bij elk van die vragen sta je er niet alleen voor. Wij bieden hypotheekadvies in Groningen op maat.

Samen met jou kijken we naar je wensen en financiële situatie en zoeken we naar passende mogelijkheden. Of het nu gaat om het kopen van je eerste huis, een zzp-hypotheek of een tweede hypotheek, als hypotheekadviseur in Groningen staan wij je bij.

Bereken jouw maximale hypotheek

Of je nu een nieuwe hypotheek wilt afsluiten of wilt oversluiten, het is belangrijk om inzicht te hebben in je maximale hypotheek. Je maximale hypotheek berekenen doe je heel eenvoudig via onze tool. Zo krijg je direct een indicatie hoeveel jij kunt lenen.

Maximale hypotheek berekenen

Wil je een meer exacte indicatie van je hypotheek? Maak dan een afspraak met een van onze experts. 

Hypotheekadviseur en makelaar onder één dak

Bij Van Bruggen Adviesgroep in Groningen hebben we alles in huis om jou zo goed mogelijk te helpen. Niet alleen bieden we je onafhankelijk hypotheekadvies in Groningen, maar ook klop je bij ons aan voor makelaardij.

Of je nu een woning zoekt in hartje centrum aan de Grote Markt of in een van de nieuwere wijken – Groningen is erg in trek. Niet alleen bij studenten, maar ook bij starters, verhuizers en investeerders. Onze aankoopmakelaar ondersteunt je graag bij de aankoop van een woning. Zij kent het woningaanbod in Groningen, weet als een van de eersten welke woningen te koop komen te staan en helpt je om een goed bod uit te brengen. Zo heb je betere kansen om in deze regio een geschikte woning te vinden.

Ook bij de verkoop van je huis is een makelaar inschakelen verstandig. Maud, de makelaar uit ons team, kan je hier goed bij begeleiden. Vanaf het bepalen van een goede verkoopstrategie tot de uiteindelijke prijsonderhandelingen - dat alles is bij haar in vertrouwde handen.

Plan een eerste afspraak

Alles rondom huis en hypotheek in Groningen

Bij een verhuizing of bij de aankoop van een huis komt er veel op je af. Daarom bieden wij alles wat je nodig hebt rondom huis en hypotheek in Groningen onder één dak. Doordat ons team bestaat uit financieel experts, hypotheekexperts en een makelaar, kun je al je vragen aan de juiste expert kwijt. Dat is zo uniek aan ons als hypotheekadviseur in Groningen.

Ook beschikken we over een breed netwerk van onder andere taxateurs, notarissen, vastgoedbeheerders en lokale bedrijven met wie we veel samenwerken. Zo nemen we je werk uit handen en schakelen we snel en efficiënt. Dat schept duidelijkheid en overzicht voor jou – en scheelt je veel geld en tijd.

Onafhankelijk hypotheekadvies in Groningen

Bij ons kloppen klanten specifiek aan voor onafhankelijk hypotheekadvies in Groningen. Wij komen zelf uit deze buurt en kennen daardoor de woningmarkt in deze regio heel goed. Daarnaast profiteer je bij ons van onafhankelijk hypotheekadvies. Als we je adviseren over een passende hypotheek, maken we daarvoor een vergelijking uit een groot aantal aanbieders. Je zit dus niet aan één bank vast. Daardoor kunnen we je een passend renteaanbod voorleggen dat qua voorwaarden goed bij je past en dat je voordelige maandlasten biedt.

Heb je een hypotheek bij ons aangevraagd? Dan staat ons team ook daarna nog voor je klaar. Zo tippen wij je als wij denken dat het oversluiten van je hypotheek interessant is.

Maak een afspraak

Waarom Van Bruggen voor hypotheekadvies Groningen?

Bij ons als hypotheekadviseur in Groningen profiteer je van:

  • Hypotheekexperts én makelaars onder één dak
  • Jarenlange ervaring in hypotheken en makelaardij
  • Advies op kantoor én online
  • Netwerk van ervaren taxateurs en notarissen
  • Persoonlijke aandacht voor jou
  • Groot aanbod van hypotheekaanbieders
  • Antwoord op al jouw financiële vragen

Plan direct een afspraak

Oversluitgids

Hypotheek oversluiten Groningen

Een groot deel van de hypotheekaanvragen is niet voor het afsluiten, maar voor het oversluiten van een hypotheek. Hoe lager de rentes zijn, des te aantrekkelijker het is om je te verdiepen in de mogelijkheden tot oversluiten. Het kan je een flinke besparing opleveren als je je huidige hypotheek oversluit naar een nieuwe hypotheek met lagere rente en/of betere voorwaarden. Ook hier kunnen wij jou deskundig advies over geven. We zoeken precies voor je uit wat in jouw geval de kosten voor oversluiten zijn en hoeveel het je oplevert.

Bij ons kun je vertrouwen op eerlijk advies. Ook als oversluiten toch niet zo gunstig is als je had gehoopt.

Hypotheekadvies voor een verhuizing

Er zijn nog meer soorten hypotheekvragen waarover we jou adviseren. Bijvoorbeeld:

Overwaarde whitepaper downloaden

Ook hypotheken voor beleggers

Overweeg je in vastgoed te investeren voor de verhuur? Dan zit je voor advies over zowel de verhuur als over je hypotheek goed bij Van Bruggen Adviesgroep in Groningen. Woningen kopen voor de verhuur is een van onze expertises.

Aan de ene kant kan onze makelaar Maud, die jarenlang in de verhuur heeft gewerkt, je uitstekend begeleiden bij het kopen van de woning en het verhuren ervan. Bijvoorbeeld bij het vinden van een huurder, het bepalen van de huurprijs en het opstellen van een huurcontract Aan de andere kant staan onze financieel experts klaar voor hypotheekadvies voor je tweede woning.

Hoe werkt hypotheekadvies?

Jij bepaalt zelf of je liever online hypotheekadvies krijgt of naar ons kantoor wilt komen. We nemen altijd eerst de tijd om kennis met je te maken. Je vertelt waar jij advies over wilt. Wil je bijvoorbeeld een hypotheek afsluiten of oversluiten? Wil je je hypotheek verhogen? Of heb je een andere vraag? Wij zijn in elk van die vraagstukken goed thuis en geven je – op basis van jouw situatie – passend advies.

Al in het eerste gesprek kunnen we je duidelijkheid geven over je mogelijkheden voor een hypotheek. Bijvoorbeeld hoeveel je kunt lenen en wat je maandlasten zouden worden. We vertellen je tijdens dat gesprek ook hoeveel het kost als je het proces verder met ons ingaat.

Vraag hypotheekadvies in Groningen aan

Ben je benieuwd wat jouw mogelijkheden zijn voor een huis en hypotheek in Groningen? Wil je besparen op je hypotheeklasten? Of heb je andere hypotheekvragen? Dan staan onze deuren (digitaal én bij ons op kantoor) voor je open. Laten we vrijblijvend kennismaken.

Plan direct een afspraak in of bel naar 050 3053 999. We helpen je graag bij jouw hypotheekvraag.

Maak een afspraak