Kosteloos eerste gesprek
100% onafhankelijke financieel advies
We vergelijken ruim 40 geldverstrekkers
Telefonisch, online of op de vestiging
Groningen Nieuwe Ebbingestraat 100
9712 NP Groningen
Opent maandag om 10:00 uur
Overige openingstijden
Maandag
10:00 - 17:00
Dinsdag
10:00 - 17:00
Woensdag
10:00 - 17:00
Donderdag
10:00 - 17:00
Vrijdag
10:00 - 17:00
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten

Buiten openingstijden op afspraak

Afspraak maken?

Het team van Groningen

Financieel advies in Groningen

Een huis kopen, met pensioen gaan of scheiden? Het zijn zomaar een paar situaties die grote gevolgen hebben voor je financiën. In al die situaties wil je zeker weten dat je verstandige keuzes maakt. Voor nu en voor later. Daarom is het handig om hier niet in je eentje je hoofd over te breken. Ons team van experts staat je graag bij met financieel advies in Groningen. Altijd passend bij jouw situatie. Op ons gezellige kantoor of online.

Op onze lokale startpagina vind je onder andere onze dienstenwijzer en vergelijkingskaarten, die je inzicht geven in onze dienstverlening en tarieven. 

Maak direct een afspraak

Oversluitgids

Financieel adviseur Groningen

Of je nu op zoek bent naar hypotheekadvies, pensioenadvies of advies over verzekeringen, wij zijn jouw betrouwbare financieel adviseur in Groningen. Onze erkende adviseurs kijken in detail mee naar jouw situatie om je zo goed mogelijk te helpen. Dat kan zijn voor een hypotheekvraag, zoals het afsluiten of oversluiten van een hypotheek. Ook voor andere zaken, zoals financieel advies bij een scheiding of het regelen van je pensioen kun je ons inschakelen.

Door altijd goed te luisteren naar jouw wensen, kunnen we je helpen met een passend advies. Ook het regelwerk nemen we je graag uit handen. Daardoor weet je zeker dat je goede keuzes maakt en niets over het hoofd ziet. Daar zorgen wij voor. 

Waarvoor kun je bij ons terecht?

Je complete financiële situatie doorlichten bij een scheiding of alleen een kritische blik werpen op je huidige hypotheek – wij zijn er voor grote en kleine financiële vragen.

Bij ons kun je bijvoorbeeld terecht voor vele vormen van financieel advies in Groningen:

 • hypotheekadvies voor starters en verhuizers;
 • financieel advies bij een scheiding;
 • advies over verzekeringen;
 • pensioenadvies;
 • hypotheekadvies over oversluiten;
 • advies over de verhuur van een woning;
 • advies over verbouwen en verduurzamen;
 • makelaardij (verkoop en aankoop van je woning)

Onafhankelijk financieel advies in Groningen

Wij zijn niet gebonden aan één bank of verzekeraar. Jij bent onze enige opdrachtgever. Daardoor kunnen we jou heel gericht helpen met een oplossing die specifiek bij jouw situatie past. Persoonlijke aandacht vinden we heel belangrijk. Want jij bent uniek en hetzelfde geldt voor jouw situatie. Ons advies is maatwerk en is ook altijd oprecht. Ben je bijvoorbeeld voordeliger uit door je hypotheek niet over te sluiten? Ook dan laten we het je eerlijk weten.

De voordelen van ons als financieel adviseur in Groningen op een rij:

 • Hypotheekexperts én makelaars onder één dak
 • Jarenlange ervaring in financieel advies
 • Advies bij ons op kantoor of online
 • Netwerk van ervaren taxateurs en notarissen
 • Persoonlijke aandacht voor jou
 • Groot aanbod van verzekeraars en hypotheekverstrekkers
 • Antwoord op al jouw financiële vragen

Plan een afspraak

Financieel advies, hypotheekadvies én makelaardij

Om jou zo goed mogelijk te kunnen helpen, vind je op ons kantoor financieel adviseurs, hypotheekadviseurs en een makelaar onder één dak. Daardoor kunnen we je met veel vragen helpen. Besluit je bijvoorbeeld na een gesprek over je scheiding om je woning te verkopen? Dan kan onze verkoopmakelaar je daarin bijstaan. Zoek je een nieuwe woning én ben je benieuwd naar je mogelijkheden voor een hypotheek? Dan hebben wij de juiste experts in huis. En wil je precies weten hoe het zit met alles rondom je pensioen? Ook daar kunnen wij de juiste deskundige op zetten.

Daarnaast kunnen we putten uit een groot netwerk van andere specialisten. Denk aan vastgoedexperts, notarissen en taxateurs.

Hoe werkt financieel advies?

Financiële zaken bespreken doe je niet zomaar met een onbekende. Dat begrijpen wij. Daarom maken we graag eerst uitgebreid kennis met je tijdens een vrijblijvend gesprek. Hoe ziet je huidige situatie eruit? Wat zijn je wensen voor de toekomst? We kijken andersom of we jou daarbij kunnen helpen en leggen precies uit hoe we daarbij te werk gaan. Onze werkwijze is altijd persoonlijk en met oog voor jouw wensen. Dat jij goed geholpen wordt, staat bij ons voorop.

Ben je akkoord met de offerte voor onze diensten? Dan gaan we samen aan de slag. We verzamelen alle benodigde informatie om je zo goed mogelijk te adviseren. Ook kijken we uitgebreid naar de mogelijkheden bij de verschillende hypotheekverstrekkers, verzekeraars of pensioenaanbieders. Alles om een passende oplossing voor jou te vinden. Daar gaan we uiteindelijk samen over in gesprek tijdens een adviesgesprek, waarin we ons advies toelichten.

Hypotheekadvies Groningen

Wie een hypotheek afsluit, moet daarbij veel keuzes maken. Wat voor hypotheekvorm sluit je af? Welke rentevaste periode kies je? En hoe zit het met eventuele verzekeringen? Over dat alles kunnen we je persoonlijk advies geven. Ook als je overweegt om je hypotheek over te sluiten, een tweede hypotheek te nemen of een tweede woning te kopen staan wij klaar voor hypotheekadvies. Wij zijn goed thuis in de omgeving Groningen én in de wereld van hypotheken, waardoor je zeker bent van passend advies.

Bereken met onze tool alvast hoeveel jij maximaal aan hypotheek kunt krijgen. Dan krijg je meteen een indicatie van jouw maximale hypotheekbedrag.

Maximale hypotheek berekenen

Wil je preciezer weten wat jouw mogelijkheden voor een hypotheek in Groningen zijn? Maak dan alvast een afspraak. Het eerste gesprek is geheel vrijblijvend.

Pensioenadvies Groningen

Het lijkt misschien nog even te duren totdat je met pensioen gaat. Toch is het belangrijk om op tijd zaken te regelen rondom je pensioen. Zo kun je een pensioengat voorkomen, op tijd uitzoeken wat je mogelijkheden zijn om eerder te stoppen met werken of de juiste keuzes maken rondom je hypotheek. Hoe zit het bijvoorbeeld met de overwaarde op je woning verzilveren en je spaargeld of beleggingen? Onze financieel adviseurs duiken hier graag voor je in. Tot in detail. Daardoor kun jij straks zonder zorgen van je pensioen genieten.

Maak een afspraak met een adviseur

Overwaarde whitepaper downloaden

Financieel advies over scheiden in Groningen

Een scheiding brengt de nodige financiële rompslomp met zich mee. Wie blijft er in het huis wonen? Hoe regelen jullie het met de hypotheek? Koopt bijvoorbeeld de ene partner de ander uit? Of verkopen jullie de woning om allebei ergens anders te gaan wonen? En hoe zit dat financieel met bijvoorbeeld de alimentatie?

Een scheiding is al een emotionele gebeurtenis op zich, dus het is logisch dat je bij al die keuzes onafhankelijk financieel advies over scheiden kunt gebruiken. Hier helpen wij je graag bij op een prettige en open manier. Plan gerust een eerste kennismaking in.

Plan een afspraak

Plan een vrijblijvende kennismaking

Kun jij financieel advies in Groningen goed gebruiken? Maak dan een afspraak voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek bij ons op kantoor of online. Geheel op onze kosten. Bel hiervoor naar 050 3053 999. Of plan direct een afspraak in. Dan zien we je graag binnenkort.

Maak een afspraak