Afspraak maken? Tijdens de coronacrisis gaat onze dienstverlening gewoon door. Maak gebruik van ons financieel advies op afstand. Lees meer.

Groningen

Nieuwe Ebbingestraat 100
9712 NP Groningen
Gesloten
Overige openingstijden
Maandag
10:00 - 17:00
Dinsdag
10:00 - 17:00
Woensdag
10:00 - 17:00
Donderdag
10:00 - 17:00
Vrijdag
10:00 - 17:00
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten

Buiten openingstijden op afspraak

Afspraak maken?

Het team van Groningen

Jouw makelaar in Groningen

De woningmarkt in Groningen is een gekkenhuis: er staan ontzettend weinig woningen te koop, terwijl er ontzettend veel vraag is. Het kan daardoor erg lastig zijn om zonder een aankoopmakelaar een (nieuwe) woning aan te kopen. Schakel de hulp in van de aankoopmakelaars van Van Bruggen Adviesgroep Groningen. We helpen je graag.

Onze makelaars helpen jou

Of je nu zoekt naar jouw eerste koopwoning, gaat verhuizen of juist je huidige woning wilt verkopen: er komt een hoop bij kijken. Voorkom dat je belangrijke zaken over het hoofd ziet of jezelf laat leiden door emoties. Neem een aankoop- of verkoopmakelaar mee. Makelaars Maud en Rense van Van Bruggen Adviesgroep Groningen komen op voor jouw belangen en kijken naar jouw persoonlijke wensen. Zo helpen zij jou bij de volledige zoektocht naar jouw droomwoning of de verkoop van je huidige woning.

Een groot netwerk in Groningen

Een aankoopmakelaar zorgt ervoor dat je meer kans maakt op een woning. Makelaar Maud Westerhuis heeft een groot netwerk in Groningen en weet precies hoe de markt in elkaar zit. Daardoor is zij op de hoogte van de ontwikkelingen rondom de verkoop van woningen en weet zij precies welke woningen in de verkoop komen. Samen met jou zoekt ze een woning die precies bij jou past.

Beleggingsadvies in Groningen

Groningen is een aantrekkelijke stad voor beleggers. Maud heeft jarenlang in de verhuur gewerkt en kent daarmee alle regels en voorwaarden rondom beleggingspanden. Maud: “Door mijn ervaring en netwerk weet ik precies waar ik op moet letten en begeleid ik je in jouw zoektocht naar een waardevol beleggingspand. Ik help je bij het bepalen van de huurprijs, geef advies over hoe de woning het beste verhuurd kan worden en help je bij het vinden van de juiste huurder.”

Alle zaken onder één dak

Bij Van Bruggen Adviesgroep Groningen vind je alle expertises rondom de aan- of verkoop en financiering van jouw woning, onder één dak. We werken bovendien samen met diverse vastgoedbeheerders, lokale klus en vloerbedrijven. Zo nemen we je werk uit handen en schakelen we snel én efficiënt. Dat schept duidelijkheid en overzicht voor jou – en scheelt je veel geld en tijd.

Maak een afspraak

Wil je weten wat we voor je kunnen betekenen rondom de aan- of verkoop van jouw woning? Kom eens bij ons langs!

Maak direct een afspraak

Zoek een woning Groningen