Jouw makelaar in Groningen

Jouw makelaar in Groningen

Het (ver)kopen van een woning is niet altijd gemakkelijk. Voorkom dat jij belangrijke zaken over het hoofd ziet, of dat je jezelf laat leiden door emoties en onnodig teveel betaalt. Neem een aankoop- of verkoopmakelaar van Van Bruggen Adviesgroep Groningen mee. Die komt op voor jouw belangen en verdient zich zelf dubbel en dwars terug.

Jouw makelaar bij Van Bruggen Adviesgroep Groningen

In Groningen en omstreken helpt Maud Westerhuis jou bij de (ver)koop van jouw woning. Deze gecertificeerde makelaar (KRMT) heeft al meerdere jaren ervaring in de makelaardij en kent de stad goed. Ze heeft passie voor het vak en heeft een échte persoonlijke benadering. Met hulp van Maud krijg jij voet tussen de deur bij jouw droomwoning. Ook heeft Maud verstand van verhuur, ze helpt daarom beleggers ook graag!

Als starter voet tussen de deur krijgen?

Ook in Groningen is het als starter moeilijk om een voet tussen de deur te krijgen bij een woning. De markt is hier ook oververhit en veel beleggers kapen de woningen weg. Daarom is het steeds belangrijker om een makelaar in de arm te nemen. Maud Westerhuis heeft een netwerk in Groningen en weet hoe de markt in elkaar zit. Zij helpt jou met het vinden van een woning die bij jou past.

Makelaar en financieel adviseur onder één dak

Bij ons kun je op één adres alle zaken rondom de aan- of verkoop en financiering van jouw woning regelen. Deze bewezen succesvolle combinatie van makelaar en financieel adviseur onder één dak, neemt jou werk uit handen. Door het afstemmen van verkoop, aankoop en financiering wordt er snel en efficiënt geschakeld. Dat geeft jou overzicht en duidelijkheid en het bespaart jou tijd en geld.

Uw makelaars inGroningen
Maud Westerhuis
Makelaar
Uw makelaars inGroningen
Rense van der Heide
Makelaar
Groningen
Nieuwe Ebbingestraat 1009712 NP  Groningen
  • Advies aan huis
  • Advies op kantoor
Klantenbeoordeling

Openingstijden

Maandag
10:00 - 17:00
Dinsdag
10:00 - 17:00
Woensdag
10:00 - 17:00
Donderdag
10:00 - 17:00
Vrijdag
10:00 - 17:00
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten

Buiten openingstijden op afspraak

Routebeschrijving >
KvK
: 54884217
AFM
: 12040749
Volg Van Bruggen Adviesgroep Groningen