Kosteloos eerste gesprek
100% onafhankelijke financieel advies
We vergelijken ruim 40 geldverstrekkers
Telefonisch, online of op de vestiging
Groningen Nieuwe Ebbingestraat 100
9712 NP Groningen
Gesloten
Overige openingstijden
Maandag
10:00 - 17:00
Dinsdag
10:00 - 17:00
Woensdag
10:00 - 17:00
Donderdag
10:00 - 17:00
Vrijdag
10:00 - 17:00
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten

Buiten openingstijden op afspraak

Afspraak maken?

Het team van Groningen

Makelaar in Groningen

Wil je een huis kopen in Groningen? Een goede keuze! Deze fijne stad in het noorden heeft veel te bieden, vast ook voor jou. Maar dan komt al snel de volgende vraag om de hoek kijken: hoe vind je een woning in een geliefde stad als Groningen? En ook: wat moet je allemaal regelen voor de financiering ervan? Maud en Rense staan je graag bij als makelaar in Groningen. Ze helpen je om een huis te kopen in Groningen, je huidige Groningse woning te verkopen en om alles rondom de financiering te regelen. Kortom: hier moet je zijn. Plan je gratis eerste gesprek in.

Maak een gratis afspraak

Wil jij een huis kopen in Groningen?

De woningmarkt in Groningen is een gekkenhuis: er staan maar weinig woningen te koop, terwijl er ontzettend veel vraag is. Het kan daardoor lastig zijn om zonder aankoopmakelaar in Groningen een (nieuwe) woning te kopen. Gelukkig zit je op deze pagina precies goed als je wel wat hulp kunt gebruiken. Rense of Maud kan je bijstaan als aankoopmakelaar in Groningen bij het kopen van een huis.  

Met een aankoopmakelaar uit de regio aan je zijde voorkom je niet alleen dat je je te veel laat leiden door emoties. Je vergroot er ook je kansen mee om een fijne koopwoning te vinden. Makelaars Maud en Rense van Van Bruggen Adviesgroep Groningen hebben een groot netwerk in Groningen en weten hoe de markt in elkaar steekt. Daardoor zijn ze als eerste op de hoogte van de ontwikkelingen en weten ze precies welke woningen in de verkoop komen. Samen met jou kunnen ze dus op zoek gaan naar een fijne woning die bij jou past.

Wat doen we als aankoopmakelaar in Groningen voor jou?

Als aankoopmakelaar in Groningen kunnen we bijvoorbeeld het volgende voor je doen:

 • jou als eerste wijzen op nieuw woningaanbod;
 • meegaan naar bezichtigingen;
 • alle stukken en bijlagen voor een woning doornemen;
 • de waarde van de woning vaststellen;
 • advies over een passend bod;
 • een bod uitbrengen (waar nodig in overleg met je financieel adviseur);
 • samen met jou de koopovereenkomst en stukken doornemen;
 • aanspreekpunt bij de verhuizing.

Je hebt zelf de keuze of je ons ook uitgebreid laat meezoeken naar een passende woning of dat je ons liever alleen inschakelt voor bijvoorbeeld biedingsadvies en meegaan naar bezichtigingen. Overigens kunnen we je zowel bijstaan bij het kopen van een eerste huis als bij het kopen van een ander huis. In dat laatste geval kunnen we eventueel ook de verkoop van je huidige woning op ons nemen.

Bij onze diensten als aankoopmakelaar in Groningen maken we dankbaar gebruik van een uitgebreid netwerk om ons heen. Denk aan professionals die het energielabel vaststellen, bouwtechnisch specialisten, taxateurs voor het vaststellen van je woningwaarde of beheerders van verhuurwoningen. Zo kunnen we je in veel situaties goed helpen.

Schakel ons in als aankoopmakelaar

Hypotheekadvies én makelaardij in Groningen op één plek

Op ons kantoor werken Rense en Maud samen met diverse financieel adviseurs. Rense is zelf ook financieel specialist, naast dat hij makelaar in Groningen is. Ook zijn collega’s Tjeerd en Marion van Van Bruggen Adviesgroep Groningen werken als financieel adviseur.

Daardoor zijn er korte lijntjes en kunnen we snel schakelen als het om de financiering van je woning gaat. Zo kunnen we jouw bieding op een huis direct voorleggen aan de financieel adviseur om zeker te weten dat dit bod voor jou haalbaar is. En is je bod geaccepteerd? Dan kan de financieel adviseur ons direct een seintje geven om aan de slag te gaan. Zo krijg je vanuit alle kanten de juiste hulp om aan jouw nieuwe droomwoning te komen.

Fijn, want je hebt dus alle begeleiding onder één dak: een ervaren hypotheekadviseur én makelaar in Groningen.

Hoeveel kun jij maximaal lenen voor je woning?

Als je een huis wilt kopen in Groningen, is dit misschien wel de belangrijkste eerste vraag: wat is je budget voor een woning? Om daar snel zicht op te krijgen, ben je van harte welkom om op ons kantoor je maximale hypotheek te laten bepalen. Zo weet je gratis en vrijblijvend al snel wat jij aan een woning te besteden hebt.

Gratis gesprek over jouw hypotheek

Ook jouw aankoopmakelaar in Groningen voor een verhuurwoning

Wil je een woning kopen voor de verhuur? Of heb je een bestaande woning die je te huur wilt aanbieden? Dan kun je bij ons als aankoopmakelaar in Groningen ook terecht voor het regelen van alles rondom de verhuur.

Makelaar Maud heeft jarenlang in de verhuur gewerkt en kent daardoor alle regels en voorwaarden rondom beleggingspanden. Door haar ervaring en netwerk weet ze precies waar ze op moet letten en kan ze je begeleiden in je zoektocht naar een waardevol beleggingspand. Ze adviseert je bijvoorbeeld over een passende huurprijs, over hoe je de woning het beste verhuurd kunt verhuren en over hoe je de juiste huurder kunt vinden voor jouw woning.

Huis verkopen in Groningen?

Zit jij eraan te denken om te verhuizen? Dan kan verkoopmakelaar Maud je begeleiden bij het verkopen van je huis in Groningen. Maud brengt eerst jouw wensen en mogelijkheden in kaart om daarna samen met jou te bepalen hoe zij je in jouw situatie het beste kan helpen.

Waarom een verkoopmakelaar? Een verkoopmakelaar kan jou helpen bij het bepalen van de verkoopstrategie, het begeleiden van een bezichtiging of helpen in de prijsonderhandelingen. Daarnaast zorgt een verkoopmakelaar ervoor dat jouw huis op een goede manier onder de aandacht komt bij mogelijke kopers. Denk bijvoorbeeld aan uitgebreide 360°-foto/videoreportages. Zo vergroot je de kans dat jouw woning voor een goede prijs wordt verkocht.

Gratis waardebepaling in Groningen

Een waardebepaling van jouw woning is altijd gratis. Neem contact op om vrijblijvend een inschatting te laten doen van wat jouw huis oplevert. Dan bepaal je daarna zelf of je met ons in zee gaat om jouw huis te verkopen in Groningen.

Gratis waardebepaling aanvragen

Wat doen wij als verkoopmakelaar in Groningen voor jou?

Tijdens het verkoopproces kunnen we jou als verkoopmakelaar in Groningen veel werk uit handen nemen én we helpen je om jouw woning tegen een gunstige prijs en het liefst zo snel mogelijk te verkopen. Ons inschakelen voor het verkopen van je huis scheelt jou zeeën van tijd, levert je een betere verkoopprijs op en voorkomt teleurstellingen of discussies met kopers achteraf.

Zo kunnen we het volgende voor je op ons nemen:

 • een (gratis!) waardebepaling van je woning;
 • een plan maken voor het promoten van je woning;
 • een planning voor het hele proces opstellen (fotograaf, bezichtigingen, etc.);
 • de woning plaatsen op Funda, social media en op onze eigen site;
 • bezichtigingen begeleiden;
 • de biedingsprocedure of onderhandelingsmethode bepalen;
 • de onderhandelingen op ons nemen;
 • een koopovereenkomst opstellen en andere documenten verzamelen;
 • verdere afhandeling met de notaris.

Er zijn veel verschillende mogelijkheden om jouw woning regionaal onder de aandacht te brengen en zo voor een snelle en goede verkoop te gaan. Ieder met een eigen tarief. We kijken graag mee wat voor jouw woning passend is. Bij de ene woning doet een video het goed; bij een andere woning is een fotoreportage beter. Benieuwd naar het tarief voor de verkoop van jouw woning? Neem dan contact ons op om er vrijblijvend naar te kijken.

Schakel ons in voor je woning verkopen

Ook voor antwoord op al je financiële vragen

Op ons kantoor aan de Nieuwe Ebbingestraat vind je, zoals gezegd, alle kennis rondom de aan- of verkoop en financiering van je woning onder één dak. Zo nemen we je werk uit handen en schakelen we snel én efficiënt. Het fijne is dat je bij ons, naast makelaardij in Groningen, ook terecht kunt voor andere prangende financiële vragen waar je gaandeweg tegenaan loopt.

Hoe kun je bijvoorbeeld je overwaarde opnemen om deze te gebruiken voor, bijvoorbeeld een volgende woning? Welke opties heb je om een verbouwing mee te financieren? Wat moet je regelen als jij en je ex-partner uit elkaar gaan? En waar moet je financieel gezien op letten als je zelf een huis laat bouwen? Dankzij ons financieel advies heb je ook op dat soort vragen snel antwoord.

Gratis kennismaking met jouw makelaar in Groningen

Maud en Rense staan graag voor je klaar als jouw makelaar in Groningen. Wil jij een huis kopen in Groningen? Of heb je een woning die je graag goed verkoopt? Schakel ons in voor makelaardij, zodat alles rondom jouw aan- of verkoop soepel verloopt en je nog sneller jouw nieuwe woning of een goede koper voor je huidige woning vindt.

Kennismaken kan altijd gratis en vrijblijvend. Maak je afspraak via 050 – 3053 999 of via groningen@vanbruggen.nl. Dan zien we je graag binnenkort.

Gratis kennismaken