Kun jij ook besparen op je maandlasten? Download ons gratis whitepaper hier.

Groningen

Nieuwe Ebbingestraat 100
9712 NP Groningen
Gesloten
Overige openingstijden
Maandag
10:00 - 17:00
Dinsdag
10:00 - 17:00
Woensdag
10:00 - 17:00
Donderdag
10:00 - 17:00
Vrijdag
10:00 - 17:00
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten

Buiten openingstijden op afspraak

Afspraak maken?

Het team van Groningen

Jouw makelaar in Groningen

De woningmarkt in Groningen is een gekkenhuis: er staan ontzettend weinig woningen te koop, terwijl er ontzettend veel vraag is. Het kan daardoor erg lastig zijn om zonder een aankoopmakelaar een (nieuwe) woning aan te kopen. Schakel de hulp in van de aankoopmakelaars van Van Bruggen Adviesgroep Groningen. We helpen je graag.

WIL JIJ EEN WONING KOPEN?

Of je nu zoekt naar jouw eerste koopwoning of gaat verhuizen: er komt een hoop bij kijken. Voorkom dat je belangrijke zaken over het hoofd ziet of jezelf laat leiden door emoties. Neem een aankoopmakelaar mee. Makelaars Maud en Rense van Van Bruggen Adviesgroep Groningen hebben een groot netwerk in Groningen en weten precies hoe de markt in elkaar zit. Daardoor zijn zij op de hoogte van de ontwikkelingen rondom de verkoop van woningen en weten zij precies welke woningen in de verkoop komen. Samen met jou zoeken zij een woning die precies bij jou past.

WONING VERKOPEN?

Denk jij erover na om te gaan verhuizen? Dan kan verkoopmakelaar Maud van Van Bruggen Adviesgroep jou begeleiden bij de verkoop van jouw woning. Maud brengt eerst jouw wensen en mogelijkheden in kaart om daarna samen met jou te bepalen hoe zij jou in jouw situatie het beste kan helpen. Waarom een verkoopmakelaar? Een verkoopmakelaar kan jou helpen bij het bepalen van de verkoopstrategie, het begeleiden van een bezichtiging of helpen in de prijsonderhandelingen. Daarnaast zorgt een verkoopmakelaar dat jouw huis op een goede manier in de markt wordt gezet, denk bijvoorbeeld aan uitgebreide 360° foto/video reportages. Wat tarief betreft heb jij de keuze. Betaal je graag een vaste courtage of liever een percentage dat afhankelijk is van het resultaat van de verkoop? Er zijn ontzettend veel verschillende mogelijkheden om jouw woning regionaal goed onder de aandacht te brengen. Ieder met een eigen tarief. Benieuwd naar wat het tarief voor de verkoop van jouw woning zal zijn? Neem dan contact ons op!

BELEGGINGSADVIES IN GRONINGEN

Groningen is een aantrekkelijke stad voor beleggers. Makelaar Maud heeft jarenlang in de verhuur gewerkt en kent daarmee alle regels en voorwaarden rondom beleggingspanden. Ze vertelt: “Door mijn ervaring en netwerk weet ik precies waar ik op moet letten en begeleid ik je in jouw zoektocht naar een waardevol beleggingspand. Ik help je bij het bepalen van de huurprijs, geef advies over hoe de woning het beste verhuurd kan worden en help je bij het vinden van de juiste huurder.”

ALLE ZAKEN ONDER ÉÉN DAK

Bij Van Bruggen Adviesgroep Groningen vind je alle kennis rondom de aan- of verkoop en financiering van jouw woning, onder één dak. We werken bovendien samen met diverse vastgoedbeheerders en lokale bedrijven. Zo nemen we je werk uit handen en schakelen we snel én efficiënt. Dat schept duidelijkheid en overzicht voor jou – en scheelt je veel geld en tijd.

MAAK EEN AFSPRAAK

Wil je weten wat we voor je kunnen betekenen rondom de aan- of verkoop van jouw woning? Kom eens bij ons langs!

Maak direct een afspraak