Hoe profiteer jij van jouw overwaarde? Download ons gratis whitepaper hier.

Jouw pensioen

Jouw pensioen goed geregeld!

Inzicht in jouw pensioen kun je krijgen via Mijnpensioenoverzicht.nl. Je ziet hier welke maatschappijen jouw pensioen beheren. Soms is het toch lastig om dit overzicht goed te begrijpen, vooral wanneer je meerdere pensioenverstrekkers heeft. Daarom beantwoorden wij graag al jouw vragen omtrent pensioen.

Inzicht krijgen in jouw pensioen

Een pensioentoezegging die inclusief AOW 70% van jouw inkomen bedraagt, is goed te noemen. Wij combineren jouw pensioengegevens met de situatie rondom jouw hypotheek en de situatie bij onverhoopt overlijden. Zo krijgt je een volledig inzicht en kunnen we mogelijk bijsturen. Betekent dat dan dat je een polis moet sluiten? Dat kan, maar er zijn ook spaarproducten. Vaak zijn er binnen jouw hypotheek ook mogelijkheden die er uiteindelijk voor zorgen dat je een onbezorgd pensioen tegemoet kunt zien.

Schenken en overwaarde

Jouw kinderen zijn het huis uit en je bent gestopt met werken… je kunt starten met genieten! Jouw financiële situatie bepaalt hoe je hier invulling aan kunt geven.

Ongetwijfeld spelen er ook bij jou vragen als “hoe regel ik mijn pensioen met de overwaarde van mijn huis?” en “hoe kan ik op een gunstige manier geld schenken aan mijn kinderen?” Ik help je graag bij het beantwoorden van dit soort vragen. Zo krijg je inzicht in jouw financiële situatie en kun je éxtra genieten van jouw oude dag.

KvK: 65495675
AFM: 12047536