Kosteloos eerste gesprek
100% onafhankelijke financieel advies
We vergelijken ruim 40 geldverstrekkers
Telefonisch, online of op de vestiging
Roosendaal Burgemeester Prinsensingel 38
4701 HN Roosendaal
Opent maandag om 09:00 uur
Overige openingstijden
Maandag
09:00 - 17:00
Dinsdag
09:00 - 17:00
Woensdag
09:00 - 17:00
Donderdag
09:00 - 17:00
Vrijdag
09:00 - 17:00
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten

Buiten openingstijden op afspraak

Afspraak maken?

Het team van Roosendaal

Financiële oplossingen voor nu en de toekomst bij Van Bruggen Adviesgroep Roosendaal

Bij Van Bruggen Adviesgroep Roosendaal geven we graag een passend en professioneel hypotheek- en verzekeringsadvies. Hiervoor kijken we samen met jou naar de mogelijkheden die jij met je huidige financiële situatie hebt. Zo helpen we je een financiële oplossing te vinden die volledig aansluit bij jouw persoonlijke situatie.

Heb je de wens om op termijn een nieuwe woning te kopen? Of wil je na verloop van tijd jouw huidige woning uitbreiden? Dan is het goed om nu al eens na te denken over de aanvraag van een hypotheek. Bij een hypotheekaanvraag komt namelijk veel kijken. Denk alleen al aan de invloed van een hypotheek op je huidige en toekomstige financiële situatie. Welke wensen heb jij voor de toekomst? Van Bruggen Adviesgroep Roosendaal helpt je bij het maken van de juiste financiële oplossing en geeft je inzicht in de gevolgen van het aanvragen van een hypotheek.

Maak direct een afspraak

Financieel advies op maat

Van Bruggen Adviesgroep biedt je financieel advies op maat. Zo helpt een hypotheekadviseur om in kaart te brengen waar je bij de aanvraag van een hypotheek mee moet houden. Ook wanneer je al een hypotheek hebt, kunnen wij je helpen. Dagelijks monitoren onze specialisten de hypotheekmarkt om te kijken of het oversluiten van je huidige hypotheek aantrekkelijk kan zijn. Soms kun je hiermee maandelijks een leuk bedrag overhouden.

Ook bij andere financiële zaken, zoals het afsluiten van verzekeringen, het regelen van je pensioen en het regelen van een scheiding, staan wij voor je klaar met professioneel en betrouwbaar financieel advies.

Pand Roosendaal
 

Documenten en dienstverlening 

Onze medewerkers bij Van Bruggen Adviesgroep Roosendaal krijgen een vast, marktconform salaris. De medewerkers krijgen geen variabele beloning. Artikel 1:120 lid 2a van de Wft is op onze onderneming niet van toepassing. Wij sturen onze medewerkers aan op integer, zorgvuldig en klantgericht handelen waarbij de focus ligt op het belang van de klant en onze onderneming op lange termijn.

Documenten

For our English documents, click here.

Even kennismaken

Maurice Meesters is financieel adviseur in Roosendaal. Hij is specialist op het gebied van hypotheekadvies en verzekeringsadvies. Door zijn uitgebreide vakkennis, bijvoorbeeld kennis van banken, is hij in staat snel te schakelen en snel een juiste oplossing voor jouw situatie te vinden.

Maurice Meesters, hypotheekadviseur en verzekeringsadviseur bij Van Bruggen Adviesgroep Roosendaal: “Hoewel ik snel kan schakelen en efficiënt werk, neem ik altijd de tijd voor mijn klanten. Goed financieel advies is namelijk maatwerk. Daarom verdiep ik me steeds weer in de wensen en de financiële situatie van de klant. Alleen dan vind ik de juiste oplossing.”

Loop eens binnen bij Van Bruggen Adviesgroep

Wil je meer weten over de diensten die onze financieel adviseurs aanbieden? Wil je direct hypotheekadvies voor de koop van een nieuwe woning ontvangen? Of wil je verzekeringsadvies omdat jouw persoonlijke situatie verandert? Van Bruggen Adviesgroep Roosendaal nodigt je van harte uit om geheel vrijblijvend kennis te maken met onze mogelijkheden. Samen kijken we welke financiële mogelijkheden je hebt, bijvoorbeeld op het gebied van hypotheken, het verlagen van je maandlasten of het lenen op onderpand. Voor welke kwestie kun jij ons advies wel gebruiken?

Maak direct een afspraak

KvK: 81090315AFM: 12047762Documenten