Kosteloos eerste gesprek
100% onafhankelijke financieel advies
We vergelijken ruim 40 geldverstrekkers
Telefonisch, online of op de vestiging
Bergen op Zoom Antwerpsestraat 18
4611 AH Bergen op Zoom
Opent maandag om 08:30 uur
Overige openingstijden
Maandag
08:30 - 17:30
Dinsdag
08:30 - 17:30
Woensdag
08:30 - 17:30
Donderdag
08:30 - 17:30
Vrijdag
08:30 - 17:30
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten

Buiten openingstijden op afspraak

Afspraak maken?

Het team van Bergen op Zoom

Financieel advies in Bergen op Zoom

Geldzaken lijken vaak onnodig ingewikkeld. Zeker als het aankomt op bijvoorbeeld je pensioen, je hypotheek of een financiële planning na je scheiding. Er komt van alles op je af en dan moet je maar de juiste keuzes zien te maken voor nu en later. Geen nood: met ons financieel advies in Bergen op Zoom maken we het je gemakkelijker. We staan naast jou met persoonlijk advies en begrijpelijke uitleg. Zo weet jij zeker dat je verstandige keuzes maakt en weet je ook exact wat die inhouden.

Op onze lokale startpagina vind je onder andere onze dienstenwijzer en vergelijkingskaarten, die je inzicht geven in onze dienstverlening en tarieven.

Maak een afspraak

Financieel adviseur Bergen op Zoom

Als je een hypotheek afsluit, krijg je te maken met een heleboel kleine lettertjes. Voor het afsluiten van je verzekeringen moet je je in veel verschillende polissen verdiepen. En als je met pensioen gaat, is het lastig om overzicht te houden met al die verschillende wetten en regels, die ook nog eens voortdurend veranderen. Daarom zijn wij graag jouw financieel adviseur in Bergen op Zoom, die je met verstand van zaken en duidelijke uitleg wegwijs maakt in het financiële oerwoud. Door jouw situatie in detail te analyseren, kunnen we je precies laten weten waar jij goed aan doet.

Ons advies reikt ver. Van hypotheken tot pensioen. Van verzekeringen tot de financiële afwikkeling van een scheiding. En van zzp-hypotheken afsluiten tot besparen op je maandlasten. Bij ons op kantoor vind je dan ook een deskundige hypotheek- en verzekeringsadviseur (Maurice) en een ervaren financieel adviseur (Yvonne). Bovendien werken we samen met een lokale makelaar (Van Opstal Grosfeld Makelaars), waardoor we je ook bij onder andere taxaties en de aan- en verkoop van een woning kunnen bijstaan. Dit altijd op een onafhankelijke en écht persoonlijke manier.

Onafhankelijk financieel advies om jou zo goed mogelijk te helpen

Ons kantoor is niet gebonden aan één specifieke geldverstrekker, wat betekent dat we objectief kijken welke geldverstrekker of verzekeraar voor jou gunstig uitpakt. Om je daarover advies te kunnen geven, vergelijken we tientallen geldverstrekkers en verzekeraars. Niet alleen op rente (die moet zo laag mogelijk zijn!), maar ook op de voorwaarden (wat past bij jou?). Daardoor kun je ervan op aan dat je écht goed geholpen wordt en dat de hypotheek of verzekering die je afsluit naadloos op jouw situatie aansluit. Ook in de toekomst.

Benieuwd hoe we jou kunnen helpen met onafhankelijk financieel advies? Laten we vrijblijvend kennismaken. Klik op de knop hieronder voor een gratis kennismakingsgesprek.

Gratis kennismaking

Persoonlijk advies – online en op kantoor

Uiteraard ben je van harte welkom op het fijne kantoor van Van Bruggen Adviesgroep in Bergen op Zoom aan de Antwerpsestraat 18 in Bergen op Zoom. We zijn van maandag t/m vrijdag geopend van 8.30 uur tot 17.30 uur. Maurice en Yvonne staan graag voor je klaar. Maar voor ons advies hoef je niet per se de deur uit. Je kunt ook kiezen voor online hypotheekadvies (via videobellen) of voor advies over de telefoon. Net wat jij fijn vindt!

Of je nu kiest voor advies op kantoor of digitaal advies, ons advies is altijd persoonlijk, deskundig en 100% onafhankelijk.

Schakel je ons in voor financieel advies in Bergen op Zoom? Dan profiteer je van deze voordelen:

 • Volledig onafhankelijk en deskundig financieel advies in Bergen op Zoom
 • Advies over hypotheken, pensioen, verzekeringen en scheiden
 • Deskundig advies met een persoonlijk tintje
 • Samenwerking met erkend NVM-makelaar
 • Ook ruime ervaring in financieel advies aan ondernemers
 • Uitgebreide kennis van de omgeving (inclusief België)
 • Vlotte service en heldere afspraken

Financieel advies in Bergen op Zoom – waarover?

Wij zijn er voor consumenten en ondernemers. Van starters tot pensionado’s. En van eerste-huis-kopers tot mensen die hun vijfde of zelfs twintigste woning gaan betrekken. Onze expertises liggen op het gebied van hypotheken, verzekeringen, pensioen en scheiden in Bergen op Zoom. Wat je vraag ook is, wij duiken uitgebreid in jouw situatie, verdiepen ons in de producten, voorwaarden en regels, en geven je op basis daarvan gericht advies. 

Zo kunnen we je passend financieel advies geven over elk van deze vragen:

 • Waar ben ik voordelig uit met mijn hypotheek en waar moet ik op letten?
 • Is hypotheek oversluiten voor mij een verstandige, kostenbesparende optie?
 • Hoe sta ik er financieel voor na mijn scheiden in Bergen op Zoom?
 • Welke opties heb ik om mijn ex-partner uit te kopen na de scheiding?
 • Hoe zit het met de overwaarde na de scheiding en met het opgebouwde pensioen?
 • Welke verzekeringen heb ik nodig en hoe kan ik besparen op mijn verzekeringen?
 • Wat zijn mijn opties om een zzp-hypotheek af te sluiten?
 • Welke opties heb ik om mijn overwaarde te verzilveren?
 • Hoe kan ik een verbouwing financieren?
 • Wat moet ik regelen voor mijn oude dag om een pensioengat te voorkomen?
Overwaarde whitepaper downloaden

Welke hypotheekvragen heb jij?

Ons hypotheekadvies gaat veel verder dan alleen advies over het kopen van je (eerste) huis. We helpen dagelijks klanten bij vele hypotheekvragen. Zo zijn we er ook voor zzp’ers die een hypotheek willen aanvragen op basis van hun jaarcijfers, en benieuwd zijn naar de mogelijkheden daarvoor. Daarnaast helpen we veel klanten om hun maandlasten omlaag te krijgen. Als je al een tijdje een hypotheek hebt lopen, is het slim om daar eens een expert naar te laten kijken. Als financieel adviseur in Bergen op Zoom stellen wij je de juiste vragen om te ontdekken of het voordeliger kan.

Zo kunnen we onderzoeken welke hypotheekmogelijkheden je hebt na een scheiding, of oversluiten voor jou voordelig uitpakt en of je je hypotheek kunt verhogen om zo je mooie plannen waar te maken. Ook denken we graag mee als je hypotheek niet meer bij je past. Door je hypotheek te wijzigen, kun je soms zomaar elk jaar een paar duizend euro overhouden.

Hypotheekadvies aanvragen

Verzekeringsadviseur Bergen op Zoom

Met schadeverzekeringen of een levensverzekering kun je grote financiële risico’s voorkomen. Bijvoorbeeld het risico dat je je huis gedwongen moet verkopen als je partner komt te overlijden. Maar hoe weet je welke verzekeringen voor jou écht nuttig zijn en welke je kunt laten voor wat ze zijn? En hoe kun je met de vele verschillende verzekeraars en kleine lettertjes de juiste verzekering ertussenuit vissen? Daarvoor zijn wij er als jouw verzekeringsadviseur in Bergen op Zoom.

We verdiepen ons voor jou in de premies en polissen en zoeken naar een verzekering die in beide opzichten goed bij jou past. Ook werpen we een kritische blik op je bestaande verzekeringen. Valt daar nog wat op te besparen? Kan het ergens anders voordeliger? Of kun je zonder te veel te betalen een betere dekking krijgen? Daar duiken wij voor je in, zodat jij goed verzekerd de deur uit gaat terwijl je niet meer betaalt dan nodig.

Advies rondom scheiden in Bergen op Zoom

Een scheiding is niet zo 1, 2, 3 geregeld. Je moet met je ex-partner afspraken maken over bijvoorbeeld jullie woning en jullie eventuele kinderen. Ook financieel moeten jullie het nodige regelen. Dát is waar wij om de hoek komen kijken als financieel adviseur. We begrijpen dat er bij een scheiding al meer dan genoeg op je af komt en dat je liever niet ook nog je hoofd wilt breken over zaken als hypotheek en pensioen. Daarom zijn wij er voor al je vragen rondom de financiële afwikkeling van scheiden in Bergen op Zoom.

We kunnen je bijvoorbeeld adviseren over je hypotheekmogelijkheden na de scheiding. Lukt het je om zelf de financiering van het huis rond te krijgen, zonder je ex-partner? Wat zijn daarin eventueel de andere opties? En wat moeten jullie regelen rondom de overwaarde, zowel bij de verkoop van het huis als wanneer iemand erin blijft wonen? En ook: hoe regelen jullie de verzekeringen ieder voor zich nu jullie niet meer samen één huishouden vormen? Over al die vragen adviseren wij je. Met een goed financieel plan helpen wij je om financieel alles weer op de rit te krijgen.

Financieel advies aanvragen

Hoe ziet jouw financiële plaatje voor je pensioen eruit?

Het is voor velen een moment waar ze lange tijd naar uitkijken: de allerlaatste werkdag ooit. Daarna kun je zonder ochtendspits, volle mailboxen en telefoontjes van collega’s gaan genieten van jouw oude dag. Geldzorgen passen natuurlijk niet in dit mooie plaatje van genieten, genieten en nog eens genieten. Daarom is het slim om al minimaal tien jaar vóór je AOW-leeftijd je pensioenopbouw binnenstebuiten te keren. Hoeveel bedraagt je pensioeninkomen straks? Hoe ziet dat er concreet uit, rekening houdend met je vaste lasten? En wat moet er bijvoorbeeld geregeld worden voor je hypotheek, de overwaarde of een schenking?

Niet veel mensen staan erbij stil dat je pensioeninkomen per definitie lager uitvalt dan het inkomen dat je in loondienst elke maand op je rekening gestort kreeg. Als er niets verandert in je uitgaven, zal je dus met een pensioengat te maken krijgen. Gelukkig kun je dat voorkomen door met ons als financieel adviseur in Bergen op Zoom een goed financieel plan te maken. Daarin onderzoeken we uitgebreid hoe jij zelf je pensioen kunt aanvullen en waar je nog meer op moet letten. Zo kan een stap als je hypotheek oversluiten of je overwaarde opnemen al een wereld van verschil maken voor je toekomstige pensioeninkomen.

Plan jouw afspraak voor financieel advies in Bergen op Zoom

Bij welk vraagstuk zou jij financieel advies in Bergen op Zoom willen? Zowel kleine vragen als complexe vraagstukken zijn van harte welkom bij ons.

Laat ons jouw vraagstuk weten via bergenopzoom@vanbruggen.nl of via 0164 – 444 300. Het is ook mogelijk om direct een afspraak te maken (bij ons op kantoor of online). We maken graag gratis en vrijblijvend kennis met je.

Maak een afspraak