Kosteloos eerste gesprek
100% onafhankelijke financieel advies
We vergelijken ruim 40 geldverstrekkers
Telefonisch, online of op de vestiging
Oosterhout Torenstraat 15
4901 EG Oosterhout
Opent maandag om 09:00 uur
Overige openingstijden
Maandag
09:00 - 17:00
Dinsdag
09:00 - 17:00
Woensdag
09:00 - 17:00
Donderdag
09:00 - 17:00
Vrijdag
09:00 - 17:00
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten

Buiten openingstijden op afspraak

Afspraak maken?

Het team van Oosterhout

Van Bruggen Adviesgroep in Oosterhout

Zoek je een financieel specialist in Oosterhout en omstreken? Het team van Van Bruggen Adviesgroep Oosterhout geeft je antwoord op al jouw financiële vragen. Altijd met een antwoord dat bij jou en je situatie past. Maar dat niet alleen: bij Van Bruggen Adviesgroep Oosterhout vind je makelaardij en financieel advies op één adres. Financieel adviseur én makelaar Johan van Beek kan je dus ook uitstekend helpen bij aan- en verkoop. Van het regelen van een hypotheek tot het vinden van jouw droomwoning of vragen over je pensioen of verzekeringen: wij regelen het met veel plezier voor jou.

Maak een afspraak

Samen vinden we jouw droomwoning én passende financiering

Een huis kopen is niet zomaar iets. Je weet waarschijnlijk al wel wat je ongeveer zoekt. Een rijtjeshuis, een fijn appartement of een luxe villa. Je raakt maar niet uitgepraat over jouw plannen voor de inrichting en je tuin. Maar voordat het zover is, zijn er veel financiële zaken te regelen én moet je ook nog een huis zien te bemachtigen.

Daarom zijn wij er voor makelaardij én financieel advies bij het kopen van jouw eerste huis of bij je verhuizing naar een volgend koophuis. Johan begeleidt je van begin tot eind. Van het bepalen van je maximale hypotheek tot het zoeken naar de nieuwe woning. Doordat wij jarenlange ervaring hebben in de Brabantse woningmarkt, krijg jij met ons als expert aan je zijde makkelijker een voet tussen de deur bij jouw droomwoning.

En is het eenmaal gelukt om je droomwoning te bemachtigen? Dan helpen we je ook bij de financiering ervan. Johan vergelijkt als onafhankelijk hypotheekadviseur de verschillende hypotheken voor je, waarbij hij ook de kleine lettertjes niet over het hoofd ziet. En hij kan de hypotheek daarna volledig voor je aanvragen. Zo kun jij weer verder fantaseren over je toekomstige inrichting en tuin, terwijl je erop kunt vertrouwen dat de financiën dik in orde zijn.

Onafhankelijk financieel advies

Klanten helpen bij het financieren van hun droomwoning is een van de dingen die wij doen. Maar zeker niet het enige. We zijn er in het algemeen om jou te helpen bij het maken van financiële keuzes. Dat kan bijvoorbeeld gaan over je pensioen, je lopende verzekeringen, je hypotheeklasten, de overwaarde op je huis of andere hypotheekvragen die niets met een huis kopen te maken hebben.

In al die situaties zijn wij er voor onafhankelijk financieel advies. Wat dat concreet inhoudt? Dat we je onderbouwd advies kunnen geven op basis van een vergelijking van de vele opties bij diverse banken en verzekeraars. We nemen tientallen mogelijkheden mee in ons advies en gaan dan ook echt voor een optie die bij jou past.

Kom snel kennismaken, zónder verplichtingen. De financieel adviseurs van Van Bruggen Adviesgroep Oosterhout brengen graag jouw wensen en mogelijkheden in kaart. Zo heb je al snel een goede indruk van wat wél en niet haalbaar is. Voorafgaand aan de kennismaking vul je een inventarisatieformulier in en stuur je dat naar ons op. Ook ontvang je een checklist waarop staat welke gegevens jij tijdens je gesprek bij de hand dient te houden. Daardoor kunnen we al in een eerste gesprek de diepte in gaan. Geheel vrijblijvend en gratis!

Plan je gratis kennismaking

Lagere hypotheeklasten?

Het kopen van een huis is niet de enige gelegenheid waarbij een kritische blik op je hypotheek aan te raden is. Ook als je hypotheek al een tijdje loopt, is het vaak nuttig om er met een expert naar te kijken. Het zou zonde zijn als je ongemerkt te veel betaalt door je hypotheek, bijvoorbeeld doordat je rente omlaag kan of doordat je bij een andere hypotheekaanbieder voordeliger uit bent.

Misschien heb je er van vrienden, familie of kennissen al over gehoord: oversluiten kan heel voordelig zijn nu de hypotheekrente zo laag ligt. De vraag is alleen: hoe lang zal de rente nog laag blijven? Dat maakt het extra slim om er juist nu van te profiteren, zodat je daarna jarenlang zeker bent van het huidige lage rentepercentages. Ja, het klopt dat je rekening moet houden met een boeterente. Maar als de oversluiting je een fors voordeel oplevert, heb je kans dat je die boeterente al snel hebt terugverdiend.

Adviseur Johan kan al in een eerste gesprek voor je uitzoeken of oversluiten voor jou een voordelige optie is. En – als dat zo is – wat het je oplevert.

Waar moet je aan denken voor jouw pensioen?

Je zou misschien denken dat je pensioen via je werkgever al tot in de puntjes geregeld is. Maar verkijk je er niet op dat je hier zelf ook nog een en ander voor moet doen. Vaak is het opgebouwde werkgeverspensioen samen met de AOW niet voldoende om je vaste lasten van te betalen en ook nog je pensioenwensen waar te maken. De oplossing? Zelf je pensioen aanvullen. En dat hoeft gelukkig niet altijd met eigen spaargeld te zijn. Wellicht biedt je overwaarde of een besparing op je hypotheek- en verzekeringslasten uitkomst.

Op ons kantoor en online kunnen we je persoonlijk pensioenadvies geven, waarbij we samen met jou een uitgebreide pensioenplanning opstellen. Daarbij zijn jouw wensen het uitgangspunt. We kijken gericht wat er nodig is om die financieel haalbaar te maken.

Zo geeft ons advies je antwoord op elk van deze vragen:

 • Hoe verhoudt jouw pensioeninkomen zich tot je vaste lasten straks?
 • Kun je je overwaarde verzilveren om zo je pensioen aan te vullen?
 • Hoeveel seniorenhypotheek kun je krijgen vanaf je 57e?
 • Wat is er financieel nodig om een tweede woning te kunnen financieren?
 • Kun je vanuit je overwaarde een verhuurwoning kopen? En hoe zit het met een verhuurhypotheek?
 • Doe je er verstandig aan om te verhuizen voor lagere woonlasten?
 • Is een opeethypotheek voor jou een slimme manier om je overwaarde op te nemen?
 • Wat moet je financieel regelen om eerder stoppen met werken haalbaar te maken?
 • Hoe kun je nu alvast geld besparen, zodat je later meer geld overhoudt?

Je bent van harte welkom om een keer vrijblijvend over je pensioenopties te sparren. Neem contact met ons op om een gratis afspraak te plannen.

Neem contact op

Besparen op jouw verzekeringen?

Het is belangrijk dat je lopende verzekeringen aansluiten bij je wensen en bij je huidige situatie. Het zou vervelend zijn als je grote risico’s loopt en die per ongeluk niet hebt afgedekt met een verzekering. Maar ook is het natuurlijk vervelend als je meer betaalt dan nodig is voor je verzekeringen. Wij helpen je dan ook graag om voordeel te behalen door je verzekeringen regelmatig na te lopen.

We onderzoeken bijvoorbeeld of je een pakket aan verzekeringen kunt nemen om daarmee geld te besparen. Of misschien heb je verzekeringen lopen die in je huidige levensfase niet meer nodig zijn. Zo kan het ook zijn dat je een wel heel uitgebreide dekking hebt of bij een prijzige aanbieder zit. In al die gevallen geldt: wij geven je financieel advies en vergelijken de verzekeraars voor je. Zo kom je nooit voor extra kosten te staan en ben je verzekerd van een verzekering die bij jou past.

Laat jouw verzekering checken

Extra hypotheek voor een verbouwing?

Droom jij van een mooie verbouwing van je woning? Van een kleine vernieuwing van de badkamer tot een grote make-over van een complete etage – een verbouwing zorgt vaak voor extra woonplezier en meer comfort. En de financiering van die verbouwplannen? Daarvoor hoef je niet altijd je spaarvarken om te keren. Je hypotheek biedt wellicht mogelijkheden, zeker als je overwaarde hebt.

Wij kunnen je adviseren over een verhoging van je hypotheek of het afsluiten van een tweede hypotheek, waarmee jij een verbouwing kunt financieren. Daarbij praten we je volledig bij over de diverse opties, de voordelen en de haken en ogen. Zo kun jij zelf een goede afweging maken hoe je jouw verbouwing wilt financieren.

Over Van Bruggen Adviesgroep in Oosterhout

Zoek jij een financieel adviseur die verder kijkt dan de laagste rente bij een hypotheek? En die bij zijn financieel advies ook rekening houdt met je wensen voor de toekomst? Dan zit je bij Van Bruggen Adviesgroep in Oosterhout helemaal goed.

We kijken ernaar uit om persoonlijk met je kennis te maken, zodat we je kunnen vertellen hoe wij werken en hoe we jou kunnen helpen. Om je alvast een beeld te geven van ons kantoor, dit zijn onze voordelen op een rij:

 • Makelaardij en financieel advies op één plek
 • Advies over je hypotheek en andere financiële vragen
 • Onafhankelijk advies (= keuze uit veel geldverstrekkers)
 • Alles voor jou geregeld
 • Ook voor advies rondom o.a. verzekeringen en pensioen
 • Meedenken over aanvullende mogelijkheden
 • Gratis kennismakingsgesprek

Documenten en dienstverlening 

In onze dienstenwijzer leggen we uit wie we zijn, welke dienstverlening wij bieden en bij welke organisaties wij geregistreerd staan. In de dienstverleningsdocumenten krijg je een indicatie van onze tarieven. Op basis van het kostenloze kennismakingsgesprek maken wij onze kosten voor jouw concrete vraag inzichtelijk, zodat je vóoraf altijd exact weet waar je aan toe bent. 

For our English documents, click here.

Onze medewerkers worden beloond op basis van een vast, marktconform salaris. Wij sturen onze medewerkers aan op integer, zorgvuldig en klantgericht handelen waarbij de focus ligt op de belangen van consument en onze onderneming op lange termijn. De beoordeling op deze gedragseisen bepaalt de hoogte van het vaste inkomen van onze medewerkers. Artikel 1:120 lid 2a van de Wft is op onze onderneming niet van toepassing.

Laten we een keer kennismaken

Ben je benieuwd hoe Johan jou kan helpen bij je financiële vragen? Of heb je zo al een concrete vraag die je wilt stellen? Kom een keer vrijblijvend kennismaken bij ons op kantoor of online via een videogesprek. Je bent welkom bij Van Bruggen Adviesgroep Oosterhout!

Neem contact op via de knop hieronder of mail naar oosterhout@vanbruggen.nl. Je kunt ons ook telefonisch bereiken via 0162 – 690 069.

We zien je graag binnenkort.

Plan een kennismaking

 

Gecertificeerd aankoopbegeleider in Oosterhout

KvK: 20117481AFM: 12015964Documenten