Profiteren van de lage rente? Download ons gratis whitepaper hier.
Oosterhout Torenstraat 15
4901 EG Oosterhout
Vandaag open tot 17:00 uur
Overige openingstijden
Maandag
09:00 - 17:00
Dinsdag
09:00 - 17:00
Woensdag
09:00 - 17:00
Donderdag
09:00 - 17:00
Vrijdag
09:00 - 17:00
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten

Buiten openingstijden op afspraak

Afspraak maken?

Het team van Oosterhout

Hypotheekadvies en makelaar in Oosterhout

Zoek je een échte financieel specialist in Oosterhout en omstreken? De financieel adviseurs van Van Bruggen Adviesgroep Oosterhout geven je graag antwoord op al jouw financiële vragen. Hierbij kijken ze naar jouw persoonlijke situatie, waardoor je altijd kunt rekenen op advies dat bij jou past!

Maar dat niet alleen: bij Van Bruggen Adviesgroep Oosterhout vind je makelaardij en financieel advies op één adres. Financieel adviseur én makelaar Johan van Beek staat samen met zijn team klaar om alles voor jou van A tot Z te regelen. Van het regelen van een hypotheek tot het vinden van jouw droomwoning: zij regelen het met veel plezier en enthousiasme voor jou!

Alles geregeld: financieel adviseur én makelaar onder één dak!

Het kopen van een (eerste) huis is best spannend. Het is de grootste uitgave die je in jouw leven doet. Een beslissing over de juiste hypotheek maak je daarom ook niet in één dag. Van Bruggen Adviesgroep Oosterhout biedt een financieel adviseur en makelaar onder één dak. Zij kennen de woning- en hypotheekmarkt in Oosterhout en omgeving en hebben een uitgebreid netwerk. Dit vergroot jouw kansen op de woningmarkt. Zo kun je jouw richten op jouw droomhuis, en regelen wij het totaalpakket voor jouw. Een gerust gevoel!

Makelaardijpagina >

Onafhankelijk hypotheekadvies

Kom snel eens kennismaken, zónder verplichtingen. De financieel adviseurs van Van Bruggen Adviesgroep Oosterhout brengen graag jouw wensen en mogelijkheden in kaart. Zo heb je al snel een goede indruk van wat wél en niet haalbaar is. Voorafgaand aan de kennismaking wordt jou gevraagd om een inventarisatieformulier in te vullen en deze toe te sturen. Ook ontvang je een checklist waarop staat aangegeven welke gegevens jij tijdens jouw gesprek bij de hand dient te houden. Met zo’n gedegen voorbereiding kan onze hypotheekadviseur jou snel van een objectief en goed onderbouwd hypotheekadvies (o.b.v. jouw financiële gegevens zoals uw loonstrook) voorzien. Uiteraard zal de adviseur jou ook direct informeren over de transparante werkwijze en tarieven.

Jouw pensioen goed geregeld

Wij vinden het belangrijk om samen met jou te zorgen dat alles voor jouw pensioen goed is geregeld. Pensioen is niet alleen AOW maar eventueel ook het werkgeverspensioen die jij ontvangt wanneer je stopt met werken. Wil je jouw pensioen aanvullen? Dan zijn er veel mogelijkheden om het vermogen op te bouwen! Samen bekijken wij jouw persoonlijke situatie en wensen. Zo zorgen we er samen voor dat alles omtrent jouw pensioen is geregeld.

Verhuurhypotheek

Het kopen van een woning om deze in te zetten voor verhuur is een slimme zet om jouw vermogen uit te bouwen. Zeker omdat het goede perspectieven biedt. Naast het uitbouwen van vermogen, ontvang je maandelijks extra inkomsten. Wil je meer weten wat de mogelijkheden zijn om een verhuurhypotheek te realiseren? Klik dan op onderstaande button voor een afspraak.

Maak direct een afspraak

Passende verzekering

Verzekeringen die aansluiten bij alle keuzes die jij maakt en de situatie waarin jij jou bevindt. Vaak valt er voordeel te behalen door de verzekeringen met regelmaat na te lopen. Hier helpen we jou graag bij. 

Meer weten over verzekeringen >

Maximale hypotheek berekenen

Met onze berekentool kun je snel berekenen wat jouw maximale hypotheek kan zijn en een afspraak maken met één van de adviseurs van Van Bruggen Adviesgroep Oosterhout.

Maak direct een afspraak

Gecertificeerd aankoopbegeleider in Oosterhout

KvK: 20117481AFM: 12015964Documenten