Kosteloos eerste gesprek
100% onafhankelijke financieel advies
We vergelijken ruim 40 geldverstrekkers
Telefonisch, online of op de vestiging
Oosterhout Torenstraat 15
4901 EG Oosterhout
Opent vrijdag om 09:00 uur
Overige openingstijden
Maandag
09:00 - 17:00
Dinsdag
09:00 - 17:00
Woensdag
09:00 - 17:00
Donderdag
09:00 - 17:00
Vrijdag
09:00 - 17:00
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten

Buiten openingstijden op afspraak

Afspraak maken?

Het team van Oosterhout

Financieel advies in Oosterhout

Financieel advies vereist iemand die persoonlijk met je meekijkt. De financiële keuze die voor de een passend is, hoeft dat voor de ander niet te zijn. Zo is het voor de één nodig om een breed verzekeringspakket af te sluiten, terwijl dit voor iemand anders minder uitgebreid hoeft. Waar de één voordelig uit is met een annuïteitenhypotheek, kan voor een ander een aflossingsvrije hypotheek beter passend zijn. Daarom staat Johan graag naast je voor persoonlijk financieel advies in Oosterhout. Voor al je vragen rondom je hypotheek, verzekeringen, pensioen en meer.

Op onze lokale startpagina vind je onder andere onze dienstenwijzer en vergelijkingskaarten, die je inzicht geven in onze dienstverlening en tarieven.

Maak een afspraak

Waarom financieel advies in Oosterhout bij Van Bruggen?

Bij Van Bruggen Adviesgroep in Oosterhout weet je zeker dat ons advies aan jou altijd maatwerk is. We beginnen elk traject met een uitgebreide inventarisatie. Wat zijn jouw wensen? Hoe ziet je financiële situatie er op dit moment uit? En wat verwacht je eventueel aan wijzigingen in de toekomst, bijvoorbeeld als je minder wilt gaan werken, verhuisplannen hebt of over niet al te lange tijd met pensioen gaat? De antwoorden op al die vragen nemen we mee om jou zo goed mogelijk te adviseren.

Ook weet je zeker dat we geen enkel belangrijk aspect missen. Het is bij advies over je hypotheek bijvoorbeeld ook belangrijk om mee te denken over verzekeringen. En ga je met pensioen? Dan is het ook slim om na te denken over de opties met je overwaarde. Bij elke financiële vraag speelt meer mee dan je wellicht denkt. Met Johan als onafhankelijk financieel adviseur in Oosterhout aan je zijde, hoef je niet bang te zijn dat iets wordt vergeten. Bovendien gaan we voor jou op zoek naar een voordelige en passende oplossing. Altijd door de vele financieringsopties voor je te vergelijken. Zo ben je met ons advies werkelijk voordelig uit.

Daarnaast ben je bij ons financieel advies in Oosterhout verzekerd van:

 • Makelaardij en financieel advies op één plek
 • Advies over je hypotheek en andere financiële vragen
 • Onafhankelijk advies (= keuze uit veel geldverstrekkers)
 • Alles voor jou geregeld
 • Ook voor advies rondom o.a. verzekeringen en pensioen
 • Meedenken over aanvullende mogelijkheden
 • Gratis kennismakingsgesprek

Wil je weten hoe we jou kunnen helpen? Plan dan je gratis kennismaking bij ons op kantoor. Johan vertelt je graag vrijblijvend meer over jouw mogelijkheden

Maak een gratis afspraak

Financieel advies in Oosterhout: hypotheken, verzekeringen en pensioen

Financieel advies is vaak vooral nuttig rondom belangrijke mijlpalen in je leven. Bijvoorbeeld als je je eerste huis gaat kopen, verhuisplannen hebt, als er een grote verbouwing op de planning staat, als je juist in scheiding ligt, en als je minder gaat werken of met pensioen gaat. In al die gevallen is er één vraag: hoe leid je alles financieel in goede banen? Wij geven je graag advies daarover. Of het nu gaat over je hypotheek, hulp bij het (ver)kopen van een woning, je pensioen of je verzekeringen – wij zijn er voor je.

Begeleiding bij het kopen (en financieren) van een huis

Hypotheekadvies in Oosterhout combineren wij met makelaardij. Onze adviseur Johan is namelijk zowel financieel adviseur als makelaar. Dat betekent dat je met hem aan je zijde sterker staat in je zoektocht naar een woning. Hij helpt je bijvoorbeeld bij het vinden van een passende woning, het uitbrengen van een bod en het kiezen van de juiste ontbindende voorwaarden. En hij kan je ook adviseren over alles rondom de financiering van je woning.

Zo kan Johan je financieel advies in Oosterhout geven over elk van deze hypotheekvragen:

 • Hoeveel bedraagt je maximale hypotheek voor je nieuwe woning?
 • Bij welke hypotheekaanbieder kun jij een voordelige hypotheek afsluiten?
 • Is het mogelijk om een verbouwing mee te financieren in je hypotheek?
 • Doe je er slim aan om je lopende hypotheek mee te nemen of kun je die beter oversluiten?
 • Welke verzekeringen kun je het beste bij je hypotheek afsluiten?
 • Welke mogelijkheden heb je voor een zzp-hypotheek als ondernemer?
 • Hoeveel kun je aan seniorenhypotheek krijgen als je de leeftijd van 56 bent gepasseerd?
 • Welke hypotheekvoorwaarden sluiten op je huidige en toekomstige situatie aan?

Advies over het wijzigen of verhogen van je hypotheek

Hypotheekadvies is niet alleen nuttig als je een nieuwe hypotheek afsluit. Ook als je al een hypotheek hebt lopen, doe je er goed aan om een financieel adviseur te laten meekijken. Mogelijk kun je besparen op je hypotheek door deze over te sluiten. En zo kan het ook zijn dat je hypotheek mogelijkheden biedt voor extra financiële ruimte, waardoor bijvoorbeeld je verbouwplannen of je droom van een gloednieuwe keuken opeens dichterbij komen.

Wij denken graag met je mee over jouw hypotheekmogelijkheden met je lopende hypotheek. Zo kunnen we je financieel advies in Oosterhout geven over:

Wil je jouw hypotheek een keer tegen het licht houden om te ontdekken wat er te besparen valt en waar je goed aan doet? Wij duiken er in een gratis eerste gesprek graag voor je in, zodat jij weet waar je goed aan doet.

Gratis je hypotheek laten checken

Advies over je verzekeringen

Verzekeringen zijn voor veel mensen niet de favoriete maandelijkse kostenpost. Toch is het wel een nuttige kostenpost om te hebben. Zeker met een eigen koopwoning loop je vaak grote financiële risico’s. Je hebt in principe een hypotheek met voor jou betaalbare maandlasten. Maar wat zou er gebeuren als jij onverwachts arbeidsongeschikt raakt of als je partner komt te overlijden met wie je de hypotheek deelt? In die situaties kun je in de problemen komen met de betaling van je vaste lasten.

Om zulke risico’s af te dekken, zijn er diverse verzekeringen af te sluiten. Niet voor elk risico is een verzekering hard nodig, maar bij sommige risico’s is dat wel degelijk aan te raden. Wij denken graag met je mee welke verzekeringen voor jou handig zijn om te hebben, en welke keuzes je daarbij qua dekking het beste kunt maken.

Heb je al verzekeringen lopen? Dan kijken we ook graag of die wellicht voordeliger kunnen en of ze nog steeds bij je situatie passen. Kan je premie fors omlaag of is je dekking te hoog? Dan adviseren je hoe jij met je verzekeringen voordeliger uit kunt zijn.

Financieel advies rondom je pensioen

Als je begin vijftig bent, is je pensioen waarschijnlijk geen onderwerp waar je je dagelijks mee bezighoudt. Logisch, je hebt nog wel wat werkzame jaren te gaan. Toch is dit juist hét moment om je te verdiepen in jouw financiële situatie na je pensioen. Niet alleen door uit te zoeken hoeveel pensioen je hebt opgebouwd, maar ook door te bepalen hoe je financiële situatie er straks uitziet, of je voldoende middelen hebt en welke kosten je nog hebt na je pensioen.

Hoe beter je voorbereid bent op je naderende pensioen, hoe beter je ook nog aanpassingen kunt doen als dat nodig is. En hoe beter je een pensioengat kunt voorkomen, iets waar helaas nog veel Nederlanders mee te maken krijgen. Ze moeten bijvoorbeeld na hun pensioen opeens hun volledige aflossingsvrije hypotheek aflossen, waardoor al hun spaargeld daarnaartoe gaat. Of ze hadden geen rekening gehouden met de terugval in inkomen. Of ze ontdekken plotseling dat ze na hun pensioen een lagere maximale hypotheek kunnen krijgen dan gedacht.

Om je voor al die scenario’s te behoeden, kunnen wij je persoonlijk pensioenadvies geven. Daarbij denken we bijvoorbeeld mee over deze vragen:

 • Kun je jouw vaste lasten na je pensioen nog steeds dragen?
 • Kun je je pensioen aanvullen door je overwaarde te verzilveren?
 • Wat moet je financieel regelen om eerder stoppen met werken haalbaar te maken?
 • Hoe houd je je hypotheek betaalbaar, ook als je na je pensioen minder verdient?
 • Is een opeethypotheek voor jou een slimme manier om je overwaarde te verzilveren, ook als je een vrij laag (pensioen)inkomen hebt?
 • Kun je via lijfrentes zelf extra pensioen opbouwen?
 • Wat kun je het beste doen met een aflossingsvrije hypotheek die binnenkort afloopt?

Financieel advies in Oosterhout inschakelen?

Bij welke financiële vraag kun jij deskundig advies gebruiken? Wij staan graag voor je klaar met financieel advies in Oosterhout. Het eerste gesprek, waarin we samen de diepte in gaan, kost je niets en verplicht je nergens toe.

Neem contact op voor jouw eerste gesprek bij ons op kantoor of online. Bel naar 0162 – 690 069 of mail naar oosterhout@vanbruggen.nl. Dan plant financieel adviseur Johan graag een afspraak met je om jouw opties door te nemen.

Maak een afspraak