Leeuwarden
Leeuwarden
0800 1600
Bel mij terug
Open op afspraak
Overige openingstijden
Maandag
Op afspraak
Dinsdag
Op afspraak
Woensdag
Op afspraak
Donderdag
Op afspraak
Vrijdag
Op afspraak
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten

Buiten openingstijden op afspraak

Afspraak maken?

Het team van Leeuwarden

Hypotheekadvies van onze hypotheekadviseur in Leeuwarden

De aankoop van uw eerste woning, het is voor veel mensen een spannend moment! Enerzijds omdat dit wellicht het eerste moment is dat u gaat samenwonen, anderzijds omdat het aanvragen van een hypotheek voor de aankoop van het huis gevolgen heeft voor uw financiële toekomst. Om deze reden is het belangrijk om de potentiële gevolgen van het aanvragen van een hypotheek vooraf goed in kaart te brengen. Onze hypotheekadviseurs in Leeuwarden helpen u hier graag bij, met hypotheekadvies op maat. Door onze transparante en persoonlijke manier van werken, weet u bij de aanvraag van uw hypotheek precies waar u aan toe bent. Daarbij komt u met de hulp van onze financieel adviseurs in de toekomst nooit voor onaangename verassingen te staan op financieel gebied! Waarmee mogen onze hypotheekadviseurs u van dienst zijn?

Financieel advies op maat

Dagelijks helpen onze financieel adviseurs tientallen huishoudens bij het in kaart brengen van de gevolgen van belangrijke beslissingsmomenten op financieel gebied. Dit kan gaan om een hypotheek, maar bijvoorbeeld ook om het regelen van uw verzekeringen, uw pensioen, een scheiding of het verzekeren van uw groeiende vermogen. Ook wanneer u eerder al een hypotheek heeft afgesloten, kan de hulp van de Van Bruggen Adviesgroep wenselijk zijn. Dagelijks analyseren onze specialisten de hypotheekmarkt, om te onderzoeken of het oversluiten van uw hypotheek raadzaam voor u kan zijn. Soms is dit aanzienlijk voordeliger, waardoor u maandelijks meer geld overhoudt!

Maak geheel vrijblijvend kennis!

Bent u benieuwd wat onze hypotheekadviseurs in Leeuwarden voor u kunnen betekenen, of wilt u direct hypotheekadvies op maat voor de koop van een nieuwe woning? We nodigen u van harte uit om geheel vrijblijvend kennis te maken onder het genot van een goed kop koffie. Kijk bijvoorbeeld samen met onze financieel adviseurs of het mogelijk is om uw maandlasten te verlagen.

Gecertificeerd aankoopbemiddelaar

Bert van Dijk is naast hypotheek- en verzekeringsadviseur ook gecertificeerd aankoopbegeleider. Zo heeft u alle zaken rondom het kopen van een huis onder één dak. Bij ons staat de klant centraal!. Daarom bieden wij u ook meerdere mogelijkheden in ons tarief, bijvoorbeeld het tarief dat afhankelijk is van het resultaat. Wilt u meer weten over de mogelijkheden neem dan contact op voor een vrijblijvende afspraak.

KvK: 01163492AFM: 12020043Documenten