Kosteloos eerste gesprek
100% onafhankelijke financieel advies
We vergelijken ruim 40 geldverstrekkers
Telefonisch, online of op de vestiging
Leeuwarden
Leeuwarden
0800 1600
Bel mij terug
Open op afspraak
Overige openingstijden
Maandag
Op afspraak
Dinsdag
Op afspraak
Woensdag
Op afspraak
Donderdag
Op afspraak
Vrijdag
Op afspraak
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten

Buiten openingstijden op afspraak

Afspraak maken?

Het team van Leeuwarden

Van Bruggen Adviesgroep in Leeuwarden

Persoonlijke aandacht, ruime financiële kennis en duidelijke uitleg. Die drie staan bij Van Bruggen Adviesgroep in Leeuwarden centraal. We helpen zowel op locatie als online menig Leeuwarder aan een passende hypotheek, maar we zijn er ook voor advies over voordelige verzekeringen, pensioen, scheiden en andere financiële vragen. Door met je mee te denken en volledig in jouw opties te duiken, komen we graag met de oplossing die jij zelf nog niet had bedacht.

Maak een afspraak

Over Van Bruggen Adviesgroep in Leeuwarden

Bij Van Bruggen Adviesgroep in Leeuwarden werken we met een klein team. Bert van Dijk, Daan van der Til en Kenny Kobesen staan te springen om jou van deskundig advies te voorzien. Daarnaast zorgen Patricia, Yvonne, Manuela en Pascalle er als commercieel medewerkers voor dat we nooit een deadline missen en dat alles vlekkeloos verloopt als jij bijvoorbeeld een hypotheek aanvraagt.

Bij Van Bruggen Adviesgroep in Leeuwarden weet je zeker dat we je niet zullen vermoeien met ingewikkelde termen of uitleg waar je weinig mee kunt. Nee, we zetten onze kennis in om met jou mee te denken. Zo kunnen we je oprecht verrassen met de mogelijkheden die je hebt. Of je nu een starter of gepensioneerd bent of iets daartussenin, we maken helder voor je welke kansen en onmogelijkheden er zijn. We duiken er helemaal voor je in. Zodat we de opties die er zijn ook echt kunnen herkennen en je er in begrijpelijke taal over kunnen vertellen.

Bij ons draait het niet enkel om hypotheken en financiën. Zeker niet, het draait bij ons om jou. Achter elke vraag gaat een verhaal en een wens schuil. We vinden het belangrijk om tijd en aandacht aan jou te besteden. Verder krijgen we vaak terug dat we goed bereikbaar zijn en goede en duidelijke uitleg geven. We gaan voor een persoonlijke aanpak, waarbij we je vooral praktische en bruikbare informatie geven. Geen vakjargon waar je niets mee kunt dus. Dat jij begrijpt waar we het over hebben, is immers belangrijk om zelf financiële beslissingen te kunnen nemen.

Financieel advies op maat

Dagelijks helpt ons team tientallen mensen om de gevolgen van belangrijke financiële beslissingen helder te krijgen. Dit kan gaan om een hypotheek, maar bijvoorbeeld ook om het regelen van je verzekeringen, je pensioen, een scheiding of het verzekeren van je groeiende vermogen.

Ook als je al eerder een hypotheek heeft afgesloten, kun je de hulp van de Van Bruggen Adviesgroep in Leeuwarden misschien goed gebruiken. Dagelijks analyseren onze specialisten de hypotheekmarkt om te onderzoeken of oversluiten aantrekkelijk is voor jou. Soms is dit aanzienlijk voordeliger, waardoor je maandelijks meer geld overhoudt. Daar praten we je graag over bij.

Wil jij ook financieel advies op maat? Of je nu een concrete vraag hebt of een financieel plan op maat wilt, onze financieel adviseurs helpen je graag op weg. Al na een eerste kennismaking ben jij een stuk wijzer.

Plan een kennismaking

Waarom Van Bruggen Adviesgroep in Leeuwarden?

Omdat je bij ons profiteert van het beste van twee werelden: de juiste kennis en expertise én een persoonlijke aanpak met heldere uitleg. En omdat je niet bang hoeft te zijn dat je bij ons een nummertje bent of lang in de wacht staat aan de telefoon.

Daarnaast kiezen Leeuwarders voor advies van ons kantoor om deze redenen:

 • Voor elke financiële vraag een maatwerkoplossing
 • Deskundig advies over hypotheken, verzekeringen en pensioen
 • Altijd begrijpelijke uitleg zonder vakjargon
 • Begeleiding van A tot Z bij verduurzaming van je woning
 • Ook aankoopbemiddeling mogelijk
 • Klein team met persoonlijke aandacht voor jou
 • 100% onafhankelijk advies (ook online)

Waarover geven we financieel advies?

Welke prangende financiële vraag heb jij? Nu ben je vast benieuwd of je ook met die vraag bij ons terecht kunt. In de meeste gevallen is het antwoord een volmondig ‘ja’. Op veel vragen hebben wij wel een deskundig antwoord.

Zo kun je bij ons aankloppen met elk van de volgende vraagstukken:

 • Hoeveel bedraagt mijn maximale hypotheek?
 • Ik heb een huis gekocht. Wat moet ik regelen voor de hypotheek?
 • Welke financieringsopties heb ik voor een volgende woning als ik ga verhuizen?
 • Hoe kan ik mijn verbouwplannen financieren?
 • Ik wil mijn woning verduurzamen. Welke opties zijn voor mij gunstig en hoe financier ik die?
 • Is het voor mij gunstig om mijn bestaande hypotheek over te sluiten?
 • Hoe kan ik mijn overwaarde verzilveren, bijvoorbeeld als aanvulling op mijn pensioen?
 • Welke stappen moet ik zetten voor de financiële afwikkeling van mijn scheiding?
 • Welke opties heb ik om te besparen op mijn maandlasten?
 • Welke verzekeringen zijn voor mij nuttig om af te sluiten en waar ben ik voordelig uit?
 • Kunnen mijn bestaande verzekeringen ook voordeliger?
 • Ik wil met een gerust hart met pensioen kunnen gaan. Wat moet ik daarvoor regelen?
Overwaarde whitepaper downloaden

Ook als jouw vraag niet in dit rijtje staat, kunnen we je er misschien antwoord op geven. Ons financieel advies is breed en met een team van drie adviseurs hebben we bijna altijd de juiste expertise in huis. En is dat niet zo? Dan zetten we er graag de juiste externe expert voor je op.

Neem vooral contact op met ons team via 0800 – 1600. Dan kun je tijdens een vrijblijvende kennismaking ontdekken hoe wij jou kunnen helpen.

Maak een kennismakinsafspraak

Documenten en dienstverlening

In onze dienstenwijzer leggen we uit wie we zijn, welke dienstverlening wij bieden en bij welke organisaties wij geregistreerd staan. In de dienstverleningsdocumenten krijg je een indicatie van onze tarieven. Op basis van het kostenloze kennismakingsgesprek maken wij onze kosten voor jouw concrete vraag inzichtelijk, zodat je vóoraf altijd exact weet waar je aan toe bent. 

For our English documents, click here.

Onze medewerkers bij Van Bruggen Adviesgroep Leeuwarden krijgen een vast, marktconform salaris. De medewerkers en opdrachtnemers (zzp ’ers) krijgen geen variabele beloning. Opdrachtnemers van Van Bruggen Adviesgroep Leeuwarden werken op basis van een urendeclaratie met een vaste vergoeding per uur. Artikel 1:120 lid 2a van de Wft is op onze onderneming niet van toepassing.

Wij sturen onze medewerkers aan op integer, zorgvuldig en klantgericht handelen waarbij de focus ligt op het belang van de klant en onze onderneming op lange termijn.

Hypotheekadvies voor een eerste of volgende huis

De aankoop van een eerste woning is voor veel mensen een spannende mijlpaal. Enerzijds omdat dit wellicht het eerste moment is dat je gaat samenwonen of alleen gaat wonen, anderzijds omdat het aanvragen van een hypotheek voor je huis gevolgen heeft voor je financiële toekomst. Daarom is het belangrijk om de potentiële gevolgen van een hypotheekaanvraag vooraf goed in kaart te brengen. Onze hypotheekadviseurs in Leeuwarden helpen hier graag bij met hypotheekadvies op maat.

Door onze transparante en persoonlijke manier van werken weet je bij de aanvraag van je hypotheek precies waar je aan toe bent. Dankzij de hulp van onze financieel adviseurs kom je nu en in de toekomst nooit voor onaangename verrassingen te staan op financieel gebied.

Ook als je al een hypotheek hebt lopen of als je verhuist van het ene koophuis naar een ander koophuis zijn onze hypotheekadviseurs je graag van dienst. Het is goed mogelijk dat je lopende hypotheek een stuk voordeliger kan. Soms wel een paar honderd euro per maand. Dan helpen wij je met plezier om de mogelijkheden te onderzoeken en waar mogelijk je hypotheek over te sluiten naar een voordeliger alternatief. 

Waarmee kunnen we jou van dienst zijn? Vraag gerust een eerste gesprek voor hypotheekadvies aan.

Vraag hypotheekadvies aan

Heb jij de juiste verzekeringen lopen?

Onze adviseurs Bert en Daan zijn ook deskundig verzekeringsadviseur. Dat betekent dat een kritische blik op je huidige verzekeringen ook bij ons adviesaanbod hoort. Voor veel mensen zijn verzekeringen een grote kostenpost per maand. Misschien wel onterecht, want het kan best zijn dat je sommige verzekeringen niet meer nodig hebt of dat ze een stuk voordeliger kunnen. Daarin denken Bert en Daan met je mee.

En sluit je een hypotheek af, lig je in scheiding of sta je voor een andere grote financiële mijlpaal? Dan adviseren we je ook over passende verzekeringen om de bijkomende risico’s af te dekken. Natuurlijk op een eerlijke manier en altijd 100% onafhankelijk. Dat betekent dat we uit een groot aanbod aan mogelijke verzekeraars en voorwaarden altijd een product kiezen dat specifiek bij jouw wensen past en dat qua premie gunstig uitpakt.

Hoe zit het met je pensioen?

Zelfs al voordat je de deur op het werk definitief achter je dichttrekt, heeft je pensioen invloed op je financiën. Zo kun je al tien jaar vóór je pensioen een lagere maximale hypotheek krijgen doordat hypotheekaanbieders vanaf dat moment met je pensioeninkomen gaan rekenen. Ook als je uiteindelijk echt van het werkvrije leven als pensionado gaat genieten, verandert er van alles. Je hebt waarschijnlijk minder inkomen, terwijl je misschien wel grote wensen hebt of op z’n minst niet wilt inleveren qua uitgavenpatroon.

Geen zorgen: Van Bruggen Adviesgroep in Leeuwarden kan je met deskundig pensioenadvies helpen aan een goede financiële planning voor je pensioen. We helpen je bijvoorbeeld om je pensioen nu al aan te vullen. Het kan best zijn dat je overwaarde, je hypotheek of beleggen daar opties voor bieden. Daarin denken we met plezier met je mee, zodat jouw oude dag straks ook echt een periode is om geldzorgenvrij van te genieten.

Welke financiële vraag heb jij? Van Bruggen Adviesgroep in Leeuwarden helpt!

Waar ben jij benieuwd naar? Heb je een vraag over je (toekomstige) hypotheek? Wil je een geldschenking doen? Lig je in scheiding? Of staat een pensioenplan opstellen bovenaan je to-do-list? Laat het ons weten en maak een afspraak voor een kosteloze en vrijblijvende eerste kennismaking.

Klik op de knop hieronder om een oriënterend gesprek te plannen – op kantoor of online via de video. Zien we je binnenkort?

Plan een oriënterend gesprek
KvK: 01163492AFM: 12020043Documenten