Kosteloos eerste gesprek
100% onafhankelijke financieel advies
We vergelijken ruim 40 geldverstrekkers
Telefonisch, online of op de vestiging
Goes Piet Heinstraat 6
4461 GL Goes
Opent vrijdag om 09:00 uur
Overige openingstijden
Maandag
09:00 - 17:00
Dinsdag
09:00 - 17:00
Woensdag
09:00 - 17:00
Donderdag
09:00 - 17:00
Vrijdag
09:00 - 17:00
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten

Buiten openingstijden op afspraak

Afspraak maken?

Het team van Goes

Pensioenadvies in Goes

Wat moet je allemaal regelen voordat je straks zorgeloos de deur achter je dicht kunt trekken op het werk? Ook al zit je qua pensioenregeling goed bij je huidige werkgever, toch is het belangrijk om op tijd deskundig pensioenadvies in te schakelen. Juist zo zorg je ervoor dat alles rondom je pensioen in kannen en kruiken is. Al ver voordat het moment daar is en je laatste werkdag erop zit. Schakel ons team in voor deskundig én persoonlijk pensioenadvies in Goes.

Maak een afspraak

Waarom pensioenadvies in Goes inschakelen?

Je pensioen is een precisiewerk. En het is maatwerk. Je hebt vaak bij meerdere werkgevers pensioen opgebouwd, hebt daarnaast misschien een eigen spaarpotje en hebt wellicht ook aanvullende wensen. Al één of twee jaar eerder stoppen met werken bijvoorbeeld. Of na je pensioengerechtigde leeftijd eerst een mooie reis maken. Of je woning straks op zo’n manier aanpassen dat je er ook op je oude dag met plezier kunt blijven wonen.

Alleen al het helder krijgen van je pensioen is niet iets wat je zo 1, 2, 3 voor elkaar hebt. Laat staan ontdekken wat je met dat bedrag aan pensioen later per maand zult ontvangen en of je daarmee bijvoorbeeld al vóór de AOW-datum kunt stoppen met werken. Als financieel adviseur met kennis van pensioen kunnen wij je antwoord geven op je pensioenvragen. We weten waar je rekening mee moet houden en wat je allemaal moet regelen. Daardoor weet je nu al dat je straks na je pensioen goed zit.

Ben je benieuwd hoe jouw pensioen ervoor staat? Wij doen graag een eerste pensioencheck voor je. Zonder dat je ergens aan vastzit en geheel kosteloos. Plan gratis een kennismaking in en ontdek hoe we jou kunnen helpen.

Plan een gratis kennismaking

Pensioenadvies: beter te vroeg dan te laat

Het lijkt wellicht nog ver weg dat je met pensioen gaat. Maar voor pensioenadvies geldt dat je er het beste op tijd bij kunt zijn. Juist omdat je financiële situatie bij pensionering maatwerk is en je met veel zaken rekening moet houden, zien we regelmatig dat mensen hun pensioeninkomen hoger hadden ingeschat dan het in werkelijkheid blijkt te zijn. Hoe eerder je tot die ontdekking komt, hoe sneller je actie kunt ondernemen. Er zijn meestal genoeg financiële mogelijkheden om zelf geld opzij te zetten, overwaarde op je huis te benutten of iets anders te regelen waarmee je een goede buffer hebt.

Met pensioenadvies voorkom je dat je pensioen straks tegenvalt en weet je zeker dat je een pensioeninkomen verdient waarvan je goed kunt rondkomen.

Nog een reden om op tijd met een adviseur te gaan zitten, is dat je mogelijkheden voor een hypotheek vaak al vanaf je 56e beperkter zijn. Dat heeft ermee te maken dat geldverstrekkers vanaf dat moment je pensioeninkomen gaan zien als je maandelijkse inkomen. Wie al vóór die leeftijd een hypotheek aanvraagt, kan dus waarschijnlijk een hoger hypotheekbedrag krijgen. Dat kan handig zijn voor de aankoop van een woning, maar ook als je plannen hebt in de richting van oversluiten, je overwaarde benutten of een verbouwing financieren met een extra hypotheek. Uiteraard kijken wij goed of de hypotheeklasten ook betaalbaar blijven op het moment dat je met pensioen gaat.

Overwaarde whitepaper downloaden

Over ons pensioenadvies in Goes

Veel klanten uit de regio weten de weg naar ons kantoor in Goes inmiddels te vinden. Persoonlijk en deskundig advies met vlotte communicatie is waar wij voor staan – dat zullen onze klanten beamen.

Daarnaast staan we voor:

 • Ruime ervaring in financieel advies
 • Altijd advies afgestemd op jouw situatie
 • Ook voor hypotheekadvies en verzekeringsadvies
 • Uitleg in begrijpelijke taal over financiële onderwerpen
 • Goed bereikbaar en vlotte communicatie
 • Onafhankelijk financieel advies
 • Keuze uit advies op kantoor, online of via de telefoon

Van maandag t/m vrijdag kun je terecht bij Arno, Milia Marjolein en Ellen van Van Bruggen Adviesgroep in Goes. Overigens niet alleen op ons kantoor, maar ook via de video of via de telefoon. Hoe het contact ook verloopt, wij zorgen ervoor dat jij goed geholpen wordt en heel wat stappen verder komt in het regelen van jouw pensioen.

Pensioenadvies inschakelen

Financiële planning voor na je pensioen

Het doel van ons pensioenadvies in Goes is altijd dat jij met een heldere financieel plan naar huis gaat. Daarom verdiepen we ons tot in detail in jouw persoonlijke en financiële situatie en in je wensen voor de toekomst. Zo weten we precies wat jij belangrijk vindt en waar we op moeten letten.

Vervolgens helpen we je om te plannen hoe je jouw financiën de komende jaren kunt regelen. Zo kunnen we uitstippelen wat je te doen staat als je eerder wilt stoppen met werk. Of we kunnen je adviseren hoe je jouw gedroomde verbouwing voor je oude dag kunt financieren.

In de financiële planning komen vragen aan bod als:

 • Hoe kun je je overwaarde verzilveren voor je pensioen?
 • Wat is er nodig om eerder te stoppen met werken?
 • Wat doe je met je eventuele spaargeld (bijvoorbeeld schenken)?
 • Hoe kun je je bestaande pensioen aanvullen?
 • Hoe kun je de komende jaren aflossen op een eventuele aflosvrije hypotheek?
 • Wat moet je nog meer regelen voor je hypotheek na je scheiding?
 • Hoe kun je je besparen op je maandlasten, zodat je meer geld overhoudt?
Maak een afspraak voor pensioenadvies

Besparen op je maandlasten, hoe zit dat?

Als Erkend Financieel Adviseur helpen we je ook met plezier om nu alvast te besparen op je maandlasten, zodat je later meer geld overhoudt. Daarbij houdt geld besparen niet in dat je nooit meer uit eten gaat of droog brood moet eten. Nee, we helpen je graag om structureel te besparen zonder dat je daar iets voor hoeft aan te passen in je dagelijkse uitgaven. Je hypotheek biedt daar misschien goede opties voor, zeker als je huidige hypotheekrente een stuk hoger ligt dan de actuele rentestanden. Ook je verzekeringen bieden wellicht bespaarkansen. Soms kan met een paar kleine aanpassingen je premie al flink omlaag.

Doordat we bij ons pensioenadvies jouw financiële situatie tot in de kleinste details bekijken, kunnen we je heel goed wijzen op jouw specifieke mogelijkheden voor besparen. Dat kan je zomaar een mooie buffer opleveren, waardoor je extra financiële opties hebt om straks volop van je pensioen te gaan genieten.

Plan een eerste gesprek

Pensioenadvies in Goes nodig? Wij helpen!

Hoe staat het ervoor met jouw pensioen? Wat heb je al geregeld en wat moet er nog gebeuren? Maak je geen zorgen over al het uitzoekwerk; dat doen wij graag voor je. Maar voordat we daar volledig in duiken, maken we graag een keer kennis met je. Geheel kosteloos en vrijblijvend.

Maak een eerste afspraak bij ons op kantoor, via de video of over de telefoon. Dan helpt ons team je graag.

Maak een vrijblijvende eerste afspraak

Wil je eerst meer weten over onze diensten? Of heb je een specifieke vraag? Bellen of mailen kan altijd. Neem gerust contact met ons op via 0113 – 405 052 of via goes@vanbruggen.nl.