Kosteloos eerste gesprek
100% onafhankelijke financieel advies
We vergelijken ruim 40 geldverstrekkers
Telefonisch, online of op de vestiging
Goes Piet Heinstraat 6
4461 GL Goes
Vandaag open tot 17:00 uur
Overige openingstijden
Maandag
09:00 - 17:00
Dinsdag
09:00 - 17:00
Woensdag
09:00 - 17:00
Donderdag
09:00 - 17:00
Vrijdag
09:00 - 17:00
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten

Buiten openingstijden op afspraak

Afspraak maken?

Het team van Goes

Van Bruggen Adviesgroep in Goes

Veel persoonlijke situaties brengen financiële vragen met zich mee. Of je nu een woning koopt of met pensioen gaat, je zult daar financieel het nodige voor moeten regelen. Of misschien heb je samenwoonplannen, wil je als ondernemer je financiën goed regelen of ben je benieuwd hoe je je maandlasten omlaag kunt krijgen. In al die situaties staat Van Bruggen Adviesgroep in Goes jou bij met deskundig advies. Altijd op een onafhankelijke, persoonlijke en vlotte manier.

Maak een afspraak

Over Van Bruggen Adviesgroep in Goes

Alweer heel wat jaren zijn wij gevestigd in Goes om klanten te helpen bij al hun financiële vraagstukken. Vanuit ons kantoor aan de Piet Heinstraat staan wij - Arno, Milia en Sabrina – veel klanten bij met hypotheekadvies, verzekeringsadvies, pensioenadvies en andere vormen van financieel advies. Als Erkend Financieel Adviseur is elk financiële vraagstuk bij ons in goede handen.

Daarbij geloven we dat goed advies niet alleen deskundig moet zijn, maar dat het ook op een duidelijke manier gebracht moet worden. Daarom maken we complexe financiële materie begrijpelijk met heldere uitleg – altijd afgestemd op jouw persoonlijke situatie.

Juist doordat we met een klein team zijn, kunnen we je op een vlotte manier helpen. Een vraag tussendoor kan altijd. Je hoeft ook niet bang te zijn voor eindeloze keuzemenu’s als je ons belt en je mailtje blijft bij ons ook zeker niet een week onbeantwoord liggen. Nee, we staan graag voor je klaar als jij tussendoor een vraag hebt. Goede service en persoonlijk advies vinden we het allerbelangrijkst.

Heb jij een financiële vraag waarbij je deskundig advies kunt gebruiken? Laten we vrijblijvend kennismaken. Plan een eerste oriëntatiegesprek met ons in. Dan vertellen we je graag meer.

Plan een kennismaking

Jouw betrouwbare partner bij financiële keuzes

Betrouwbaar financieel advies – daarvan ben je bij ons verzekerd. Het team van Van Bruggen Adviesgroep Goes beschikt over alle relevante vakcertificaten en mag zich Erkend Financieel Adviseur noemen. Naast erkend, noemen we onszelf ook graag een persoonlijke financieel adviseur. Ons advies is nooit standaard, maar altijd maatwerk. Juist omdat geen situatie hetzelfde is, verdiepen we ons uitgebreid in jouw wensen en situatie. Daardoor kunnen we je nog beter helpen.

Arno van Dijke, hypotheek- en verzekeringsadviseur Van Bruggen Adviesgroep Goes, vertelt: “Milia, Sabrina en ik hechten veel waarde aan goede bereikbaarheid en snelle communicatie. Dat waarderen onze klanten. Net als onze deskundigheid, betrokkenheid en klantvriendelijkheid. Drie punten waar we trots op zijn.”

Van Bruggen Adviesgroep Haarlem beschikt over het Keurmerk Financiële Dienstverlening

Keurmerk Financiële Dienstverlening

Van Bruggen Adviesgroep Goes beschikt over het Keurmerk Financiële Dienstverlening. Het Keurmerk Financiële Dienstverlening is het bewijs van de kwaliteit van een financieel dienstverlener. Het betekent dat het kantoor aan hoge eisen voldoet. Bij het Keurmerk Financiële Dienstverlening worden de Keurmerkhouders regelmatig door een onafhankelijke organisatie gecontroleerd. Zo weet u zeker dat dat u te maken heeft met een goede en betrouwbare adviseur, die u kan adviseren over de producten van meerdere aanbieders.

Waarom kiezen klanten voor ons?

Deskundig, persoonlijk en begrijpelijk advies – dat is dus waar we bij Van Bruggen Adviesgroep in Goes voor staan. Al heel wat jaren trouwens. Dat we jou bij lastige financiële keuzes goed op weg helpen zonder daarbij met ingewikkeld vakjargon te strooien, is wat ons onderscheidt.

Daarnaast staat Van Bruggen Adviesgroep in Goes voor:

 • Ruime ervaring in financieel advies
 • Persoonlijk advies over jouw situatie
 • Specifieke expertise in hypotheekadvies en verzekeringsadvies
 • Uitleg in begrijpelijke taal over complexe financiële onderwerpen
 • Goed bereikbaar en vlotte communicatie
 • Samenwerking met lokale makelaars
 • Onafhankelijk advies – op kantoor én online

Documenten en dienstverlening

In onze dienstenwijzer leggen we uit wie we zijn, welke dienstverlening wij bieden en bij welke organisaties wij geregistreerd staan. In de dienstverleningsdocumenten krijg je een indicatie van onze tarieven. Op basis van het kostenloze kennismakingsgesprek maken wij onze kosten voor jouw concrete vraag inzichtelijk, zodat je vóoraf altijd exact weet waar je aan toe bent. 

For our English documents, click here.

Onze medewerkers en opdrachtnemers (zzp ’ers) bij Van Bruggen Adviesgroep Goes werken op basis van een vast, marktconform uurtarief. De medewerkers en opdrachtnemers (zzp’ers) krijgen geen variabele beloning.

Artikel 1:120 lid 2a van de Wft is op onze onderneming niet van toepassing. Wij sturen onze medewerkers aan op integer, zorgvuldig en klantgericht handelen waarbij de focus ligt op het belang van de klant en onze onderneming op lange termijn.

Van hypotheken tot pensioen

Wij merken bij onze klanten dat een financieel vraagstuk vaak niet op zich staat. Als je bijvoorbeeld je eerste huis gaat kopen, is het verstandig om daarvoor meer uit te zoeken dan alleen hoeveel je maximaal kunt lenen. Zo is het ook zinvol je te verdiepen in eventuele verzekeringen. Ben je rond de vijftig en sta je op het punt je hypotheek over te sluiten? Dan is het wellicht ook verstandig om een blik op je pensioen te werpen. En wil je besparen op je maandlasten voor je oude dag? Dan biedt je overwaarde daar misschien kansen voor en is het belangrijk om je daarin te verdiepen.

Wees gerust: je hoeft niet zelf al die opties uit te pluizen. Als ervaren financieel adviseur zijn we in al dat soort financiële vraagstukken goed thuis. Van verzekeringen tot pensioen. En van hypotheken tot het financieren van een verbouwing. Dat maakt ons een goede en betrouwbare partner voor financieel advies waarbij niets over het hoofd wordt gezien.

Overwaarde whitepaper downloaden

Waar kunnen we jou bij helpen?

Er zijn veel vraagstukken waarover we jou uitgebreid advies kunnen geven. Zo ben je bij Van Bruggen Adviesgroep in Goes meer dan welkom met vragen over deze onderwerpen:

 • je eerste woning of een volgende woning kopen;
 • je hypotheek oversluiten;
 • je overwaarde verzilveren;
 • een zzp-hypotheek afsluiten;
 • besparen op je maandlasten;
 • het financieren van een verbouwing;
 • je woning verduurzamen;
 • verzekeringen voor arbeidsongeschiktheid en overlijdensrisico;
 • financiën rond je scheiding;
 • geld schenken;
 • je pensioen goed regelen.
Maak een afspraak

Hypotheekadvies én begeleiding bij je huizenjacht

Een dienst waarvoor veel huizenzoekers in Goes bij ons aankloppen, is hypotheekadvies. Uniek aan Van Bruggen Adviesgroep in Goes is namelijk dat we niet alleen je maximale hypotheek berekenen en je op weg helpen met je opties voor een hypotheek, maar dat we je ook kunnen begeleiden bij je zoektocht naar een woning. En we helpen je om je kansen op een koopwoning in deze omgeving te vergroten.

Hiervoor werken we samen met verschillende makelaars uit de regio en bieden we als extra service aan dat we tijdens het biedingsproces bereikbaar zijn voor al je vragen en acute kwesties.

Kunnen we ook jou helpen om je kansen op een koopwoning in Goes te vergroten? Maak gerust een afspraak voor een eerste kennismaking bij ons op kantoor of over de telefoon of video.

Maak een afspraak

Kun je je nieuwsgierigheid niet bedwingen en wil je alvast weten hoeveel jij ongeveer kunt krijgen aan hypotheek? Gebruik dan onze rekentool om hiervoor een eerste indicatie te krijgen.

Maximale hypotheek berekenen

Verzekeringsadvies

Financiële risico’s voorkomen is beter dan er achteraf een oplossing voor moeten vinden. Hoewel we je ook graag helpen als je financieel ergens tegen aanloopt, staan we vooral veel klanten bij in het proces van financiële risico’s voor zijn. Daarvoor bieden we deskundig verzekeringsadvies.

Arno is, naast financieel adviseur, ook verzekeringsadviseur en kan je goed op weg helpen bij het maken van keuzes rondom jouw verzekeringen. Welke verzekeringen zijn voor jou zinvol om af te sluiten? En als je al een verzekering hebt lopen, past de dekking dan nog steeds bij je of kan het voordeliger?

Wat fijn is voor jou als klant, is dat ons verzekeringsadvies altijd 100% eerlijk en onafhankelijk is. Dat betekent dat wij er geen belang bij hebben dat jij je verzekering bij een bepaalde verzekeraar afsluit. Daardoor kunnen we je volledig objectief adviseren en in ons advies aan jou een groot aantal verzekeraars meenemen. De kans is groot dat daar ook een verzekering tussen zit die qua voorwaarden en rente voor jou in het bijzonder gunstig is. Die verzekering met een passende premie en polis helpen wij je graag te vinden.  

Schakel ons in voor verzekeringsadvies

Vrijblijvend kennismaken? Neem contact op!

Voordat je met ons in gesprek gaat, wil je vast weten of de klik er is en hoe we precies te werk gaan. Daarom geloven wij in een gratis vrijblijvende kennismaking. Bij ons op kantoor, via de video of over de telefoon – net waar jouw voorkeur naar uitgaat.

Zullen we een eerste afspraak plannen? Dan vertellen we je met plezier hoe we jou kunnen helpen om de juiste financiële keuzes te maken.

Plan een kennismaking

Wil je eerst meer weten over onze dienstverlening? Bellen of mailen kan altijd. We zijn goed bereikbaar via goes@vanbruggen.nl. Of bel voor een eerste gesprek naar 0113 – 405 052.

KvK: 80810829AFM: 12047734Documenten