Goes

Piet Heinstraat 6
4461 GL Goes
Opent maandag om 09:00 uur
Overige openingstijden
Maandag
09:00 - 17:00
Dinsdag
09:00 - 17:00
Woensdag
09:00 - 17:00
Donderdag
09:00 - 17:00
Vrijdag
09:00 - 17:00
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten

Buiten openingstijden op afspraak

Afspraak maken?

Het team van Goes

Hypotheekadvies in Goes

Ben jij – als starter of doorstromer – op zoek naar financiering voor een (nieuwe) koopwoning? En zie je door de bomen het bos niet meer als je verschillende geldverstrekkers vergelijkt? Bij Van Bruggen Adviesgroep Goes helpen we je graag verder.

Hypotheken

Als huizenkoper kom je voor heel uiteenlopende vragen te staan. Hoeveel geld mag ik lenen? Hoeveel eigen geld heb ik nodig? Kom ik in aanmerking voor overbruggingsfinanciering? Welke hypotheekvoorwaarden passen bij mij? Door steeds veranderende regels, voorwaarden én het alsmaar groeiend aanbod is het niet makkelijk om zelf een antwoord te vinden op dit soort vragen. Van Bruggen Adviesgroep is niet gebonden aan een bepaalde geldverstrekker; bij ons kun je altijd rekenen op professioneel, betrouwbaar en onafhankelijk advies dat past bij jouw persoonlijke situatie, wensen en mogelijkheden.

Maak direct een afspraak

Betrouwbare partner

Het team van Van Bruggen Adviesgroep Goes is in het bezit van alle relevante vakcertificaten en mag zich tevens Erkend Financieel Adviseur noemen. Tel daar de warme dienstverlening bij op. Wat zoek je nog meer in een financieel adviseur of hypotheekadviseur?

Arno van Dijke, hypotheek- en verzekeringsadviseur Van Bruggen Adviesgroep Goes: “Milia en ik hechten veel waarde aan goede bereikbaarheid en snelle communicatie. Dat wordt gewaardeerd door onze klanten. Net als onze deskundigheid, betrokkenheid en klantvriendelijkheid. Daar zijn we trots op!”

Kom eens kennismaken

Wij hebben bovendien alles in huis om jou (en je partner) volledig te ontzorgen wanneer je een huis gaat kopen of verkopen of op ander vlak financieel advies kunt gebruiken. In de loop der jaren hebben wij een betrouwbaar netwerk opgebouwd met diverse regionale makelaars voor de aankoop of verkoop van jouw woning. Denk bijvoorbeeld aan Schrijver Versluys uit Goes en GeuS uw Makelaar in Zeeuws-Vlaanderen. Waardevolle samenwerkingen voor ons, waar jij gewoon van meeprofiteert!

KvK: 80810829AFM: 12047734Documenten