Kosteloos eerste gesprek
100% onafhankelijke financieel advies
We vergelijken ruim 40 geldverstrekkers
Telefonisch, online of op de vestiging
Goes Piet Heinstraat 6
4461 GL Goes
Opent maandag om 09:00 uur
Overige openingstijden
Maandag
09:00 - 17:00
Dinsdag
09:00 - 17:00
Woensdag
09:00 - 17:00
Donderdag
09:00 - 17:00
Vrijdag
09:00 - 17:00
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten

Buiten openingstijden op afspraak

Afspraak maken?

Het team van Goes

Financieel advies in Goes

Vaak zijn financiële kwesties een lastige materie. Met tientallen hypotheekaanbieders, vele verzekeraars en allerlei opties en regelingen om tussen te kiezen, is een knoop doorhakken een flinke uitdaging. Toch wil je zeker zijn dat alles tot in de puntjes goed geregeld is. Dat je niet meer betaalt dan nodig is, dat de kleine lettertjes bij jouw situatie passen en dat je ook in de toekomst nog goed zit met de keuzes die je nu maakt. Gelukkig hoef je dat niet alleen te doen. Met deskundig financieel advies in Goes zorgen wij ervoor dat jij de goede keuzes maakt.

Op onze lokale startpagina vind je onder andere onze dienstenwijzer en vergelijkingskaarten, die je inzicht geven in onze dienstverlening en tarieven.

Maak een afspraak

Financieel adviseur Goes

Een financieel adviseur in Goes inschakelen voelt misschien als een spannende stap. Je gaat toch je volledige persoonlijke en financiële situatie met een onbekende bespreken. Daarom vinden wij het heel belangrijk dat er een goede klik is en dat jij je persoonlijk goed geholpen voelt.

Aan ons kleine en ervaren team van Van Bruggen Adviesgroep in Goes heb je een betrouwbare financieel adviseur die jou op weg helpt. Met alle relevante vakcertificaten op zak mogen we ons Erkend Financieel Adviseur noemen. Maar belangrijker dan onze diploma’s vinden we het om er op een persoonlijke manier voor onze klanten te zijn. Daarom zijn we altijd goed bereikbaar en kun je rekenen op een vlotte reactie op je vragen.

Oversluitgids

Bij welke vragen kunnen we je helpen?

Hypotheekadvies is een van onze expertises. Ook verzekeringen zijn een vakgebied waar we veel van afweten. Ook bij veel andere vragen kunnen we je goed helpen met financieel advies in Goes. Zo kunnen we ook onderbouwd advies geven over deze onderwerpen:

 • hypotheekadvies over het kopen van een woning;
 • je mogelijkheden voor een eerste huis kopen;
 • een zzp-hypotheek aanvragen;
 • je opties voor je hypotheek oversluiten;
 • scheiden in Goes (en hoe je dat financieel regelt);
 • verzekeringen (o.a. voor arbeidsongeschiktheid en overlijdensrisico);
 • je financiën rondom je pensioen;
 • het financieren van een verbouwing of verduurzaming;
 • een financiële planning maken;
 • besparen op je maandlasten.

Keuze uit tientallen geldverstrekkers

Als je zoekt op termen als ‘hypotheek afsluiten’ of ‘arbeidsongeschiktheidsverzekering’ zie je al snel vele webpagina’s met opties. Overal zijn de rentepercentages verschillend en zitten de voorwaarden anders in elkaar. Je ziet termen als rentevaste periode, lineaire of annuïteitenhypotheek en overbruggingskrediet voorbijkomen als je je in je hypotheek verdiept. En zodra je je op verzekeringen stort, vliegen de verschillende soorten dekkingen je al helemaal om de oren. Daarom maken wij je wegwijs in dit grote aanbod. Altijd met deskundig, eerlijk en onafhankelijk financieel advies in Goes.

Wat onafhankelijk financieel advies inhoudt? Simpel. Dat we voor ons advies altijd verder kijken dan één of een paar aanbieders. We zijn niet aan één geldverstrekker gebonden, waardoor we in ons advies aan jou tientallen geldverstrekkers kunnen meenemen. Grote kans dus dat daar een aanbod uit voortvloeit dat goed bij jouw wensen past en dat ook nog eens qua maandlasten gunstig uitpakt.

Wat zijn jouw financiële mogelijkheden?

Veel mensen komen bij ons met vragen over hun financieringsmogelijkheden. Ze hebben mooie plannen. Bijvoorbeeld voor het kopen van een woning, voor het verbouwen van hun huis of om eerder te stoppen met werken. Maar dan is de volgende vraag: hoe kun je dat financieren? Dat is waar wij om de hoek komen kijken. Ons financieel advies in Goes is erop gericht te ontdekken wat jouw financieringsopties zijn. Vaak zijn dat er meer dan je misschien zelf had gedacht.

Zo rust er wellicht overwaarde op je huis en kun je dat geld soms gebruiken om je plannen te financieren. Bij steeds meer inwoners van Goes is dat het geval, omdat de huizenprijzen al een tijdje flink toenemen. Dat biedt mogelijkheden. Voor je gedroomde verbouwing bijvoorbeeld, voor zonnepanelen op het dak of om het financieel mogelijk te maken dat je al vóór de AOW-leeftijd de deur op het werk achter je dichttrekt.

En heb je al eens overwogen om je hypotheek over te sluiten? Zeker in deze tijd van lage hypotheekrentes levert dat sommige Nederlanders maandelijks een enorme besparing op hun lasten op. Wie weet ben ook jij daarmee voordeliger uit.

Kortom: opties genoeg. Onze rol als financieel adviseur in Goes is om je daarin de weg te wijzen en je eerlijk advies te geven wat in jouw situatie mogelijk en verstandig is. Jij gaat altijd met een helder advies en inzicht in je mogelijkheden naar huis, zodat je zelf de juiste keuzes kunt maken. Als je dat fijn vindt, kunnen we ook alles voor je in gang zetten.

Overwaarde whitepaper downloaden

Ook voor verzekeringsadvies

Verzekeringen zijn iets waar niet iedereen meteen aan denkt bij bijvoorbeeld het afsluiten van een hypotheek. Op zich logisch, want bij bepaalde risico’s sta je liever niet te lang stil. Overlijden, arbeidsongeschikt raken of je partner verliezen zijn geen zaken waar je graag over nadenkt. Hoeft ook niet uitgebreid, maar het is wel slim om er vóórdat zoiets kan gebeuren een keer voor te gaan zitten met een verzekeringsadviseur.

Naast financieel advies in Goes, verzorgen wij ook verzekeringsadvies voor onze klanten. Dat doen we op een eerlijke en betrouwbare manier, waarbij het belangrijkste doel altijd is dat jij goed geholpen bent – of je nu daadwerkelijk een verzekering afsluit of niet. Dat betekent: eerlijk advies, geen dubbele dekking en altijd een aanbod voor een verzekering met een passende polis en een scherpe premie.

Advies over scheiden in Goes

Nog een situatie waar veel mensen een financieel adviseur voor inschakelen, is een scheiding. Zeker als jullie getrouwd waren of een samenlevingscontract hadden, heb je waarschijnlijk veel financiële zaken met je partner geregeld. Jullie hebben wellicht samen een koopwoning, hebben verzekeringen op jullie naam staan en zo is er vast nog wel meer. Zodra jullie uit elkaar gaan, moet je dat alles op een goede manier voor jou persoonlijk zien te regelen. En dat nog los van alle beslissingen die je moet nemen rondom jullie huis. Blijft een van jullie twee daar wonen? Hoe regelen jullie dat dan met de hypotheek? En is dat ook financieel haalbaar?

Al die vragen rondom scheiden in Goes zijn bij ons in vertrouwde handen. We begrijpen dat het om een emotionele situatie gaat en dat je daarom het liefst goed geholpen wordt door een financieel adviseur in Goes op wie je kunt bouwen. Daarom staan wij in deze situatie voor je klaar. Ook buiten de momenten om dat we elkaar zien, kun je met al je vragen bij ons terecht.

Eerst een keer kennismaken? Heel begrijpelijk. Dan kunnen we kijken of de klik er is en of wij je verder kunnen helpen. Plan gerust een eerste kennismaking in – geheel op onze kosten.

Plan een kennismaking

Over Van Bruggen Adviesgroep in Goes

Schakel je Van Bruggen Adviesgroep in Goes in voor financieel advies? Dan profiteer je van de volgende voordelen:

 • Ruime ervaring in hypotheekadvies
 • Persoonlijk advies over jouw situatie
 • Ook financieel advies en verzekeringsadvies
 • Uitleg in begrijpelijke taal over complexe financiële onderwerpen
 • Goed bereikbaar en vlotte communicatie
 • Samenwerking met lokale makelaars
 • Onafhankelijk advies – op kantoor én online

Maak een afspraak voor financieel advies in Goes (of via de video)

Is er een financieel vraagstuk waarbij jij de hulp van een financieel adviseur in Goes kunt gebruiken? Wees van harte welkom bij ons op kantoor. Of maak een afspraak met een van onze adviseurs via de video of via de telefoon. Ons team staat op al die manieren voor jou klaar.

En de eerste afspraak? Die is geheel vrijblijvend en kosteloos.

Wil je meer weten? Bel dan naar ons kantoor op 0113 – 405 052 of mail naar goes@vanbruggen.nl.

Maak een afspraak