Kosteloos eerste gesprek
100% onafhankelijke financieel advies
We vergelijken ruim 40 geldverstrekkers
Telefonisch, online of op de vestiging

Let op: Geld lenen kost geld!

Rekenvoorbeelden

Wat je kan lenen is afhankelijk van jouw situatie. Iemand met een eigen huis en vaste baan kan meer lenen dan iemand die financieel afhankelijker is. Ook de rente wordt afgestemd op jouw situatie. Hoe bereken je nu jouw lening? We lichten dit toe aan de hand van een aantal rekenvoorbeelden .

Maximale lening als jong stel   Maximale lening als gezin   Maximale lening als volwassen stel   Maximale lening als ZZP'er

Wat kost een lening?

Geld lenen kost geld. Dat weten de meeste mensen wel. Maar hoeveel kost dit je dan? Wat een lening kost is afhankelijk van meerdere factoren. Denk hierbij aan de hoogte van het bedrag dat je leent, de looptijd van de lening en de rente over je lening.

Een paar tips? Leen niet meer geld dan je nodig hebt. Dit kost op lange termijn altijd extra geld. Probeer het daarom altijd eerst (zoveel mogelijk) met eigen (spaar)middelen te bekostigen. Dan betaal je geen of minder extra (rente)kosten. Kijk daarnaast ook altijd goed naar je eigen persoonlijke situatie. Wil je een lage maandelijkse aflossing om je maandelijkse lasten behapbaar te houden? Ga dan voor een lening met een lange(re) looptijd. Wil je in verhouding zo min mogelijk betalen voor je lening? Dan is een lening met een korte(re) looptijd wellicht interessanter. En last but not least...vergelijk de diverse leningen inclusief rentepercentages en kies voor een persoonlijke lening met een lage rente. Hiermee kun je op jaarbasis veel geld besparen.

Geldlening aanvragen

Heb je een goed beeld gekregen van de mogelijkheden tot het lenen van geld en wil je de geldlening aanvragen? Onze financieel adviseurs helpen je graag bij de aanvraag van de geldlening. Tijdens een afspraak die zowel fysiek als online kan plaatsvinden, zal een van onze onafhankelijke Van Bruggen-adviseurs samen met jou het proces van aanvragen doorlopen zodat jij met een gerust gevoel geld kunt lenen voor jouw leendoel. Zo weet je precies wat je kunt verwachten en kom je niet voor vervelende financiële verrassingen te staan.  

Een afspraak maken is zo gemaakt! Maak direct een afspraak. Je wordt dan teruggebeld door een van onze medewerkers. Zij hebben inzicht in de agenda van onze adviseurs. Zo plannen we een afspraak op een moment die jóu uitkomt. Het eerste gesprek is altijd vrijblijvend en kosteloos.

Je kunt ons uiteraard ook altijd direct bellen met het telefoonnummer 0800-1600.

Afspraak maken?

Ga in gesprek met een van onze financieel adviseurs.

Maak een afspraak

Afspraak maken?

Ga in gesprek met een van onze financieel adviseurs.

Maak een afspraak