Kosteloos eerste gesprek
100% onafhankelijke financieel advies
We vergelijken ruim 40 geldverstrekkers
Telefonisch, online of op de vestiging
Dordrecht Vrieseweg 82
3311 NX Dordrecht
Opent maandag om 09:00 uur
Overige openingstijden
Maandag
09:00 - 17:00
Dinsdag
09:00 - 17:00
Woensdag
09:00 - 17:00
Donderdag
09:00 - 17:00
Vrijdag
09:00 - 17:00
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten

Buiten openingstijden op afspraak

Afspraak maken?

Het team van Dordrecht

Van Bruggen Adviesgroep in Dordrecht

Financieel advies in een persoonlijk jasje en met altijd een maatwerkoplossing op maat. Dat is in een notendop waarvoor je bij Van Bruggen Adviesgroep in Dordrecht terecht kunt. Van het afsluiten van een hypotheek tot het in kaart brengen van je financiële situatie bij pensioen. En van het maken van een financieel plan voor je scheiding tot het doen van een schenking. Met al jouw financiële vragen weten wij raad. Vanuit ons kantoor helpen we je aan dé voordelige oplossing waar jij zelf nog niet aan had gedacht.

Maak een afspraak

Over Van Bruggen Adviesgroep in Dordrecht

Ons vaste team bestaat uit Desirée de Bondt, die jou als hypotheekadviseur en verzekeringsadviseur van financieel advies voorziet, en Janette van den Wijngaard. Janette zorgt er als commercieel medewerker voor dat alles voor je aanvraag goed geregeld wordt, dat je de juiste documenten aanlevert en dat je altijd precies weet hoe het ervoor staat.

Met ons financieel advies helpen we vele klanten – van starters tot senioren – aan een maatwerkoplossing. Je hebt misschien zelf al ideeën over jouw financiële situatie. Wij kijken kritisch mee, onderzoeken de verschillende opties en zoeken naar een gunstige oplossing waar jij nu en in de toekomst gunstig mee uit bent. Vaak ga je daardoor met een andere oplossing naar huis dan gedacht. Dat is nu juist onze meerwaarde als onafhankelijk financieel adviseur en dat is ook wat onze klanten aan ons waarderen.

Persoonlijke aandacht staat centraal

Op ons kantoor ben jij niet de zoveelste klant voor een hypotheek. We nemen alle tijd om persoonlijk met je in contact te gaan. Persoonlijke aandacht vinden we dan ook heel belangrijk. Veel van onze klanten kennen we door en door en kunnen we zelfs nog herkennen als ze tien jaar later opnieuw contact opnemen.

We reageren snel, communiceren op jouw niveau (zonder ingewikkelde taal, met heldere uitleg) en weten precies hoeveel kennis jij nodig hebt om de juiste keuzes te maken. We zullen je dus niet overspoelen met overbodige informatie, maar helpen je met precies de juiste hoeveelheid informatie om passende keuzes te maken.

Met ons maatwerkadvies staan we ook graag voor jou klaar. Waar kunnen we jou bij helpen? Waar wil jij met ons over sparren? Neem contact op voor een eerste kennismaking.

Plan een kennismaking in

Waarom kiezen voor Van Bruggen Adviesgroep in Dordrecht?

Wij gaan niet voor de eerste de beste oplossing en moeten niets weten van standaardtrajecten. Ons advies is altijd maatwerk. Op een persoonlijke manier en met alle tijd voor jou. Waarom onze klanten juist voor ons kiezen? Dit zijn de voordelen van Van Bruggen Adviesgroep in Dordrecht op een rij:

 • Maatwerkoplossingen voor elk financiële vraagstuk
 • Deskundige adviseur (Keurmerk Financiële Dienstverlening)
 • Advies over hypotheken, financiën, verzekeringen en meer
 • Persoonlijk advies met oprechte aandacht voor jou
 • Altijd uitgebreid de tijd voor jouw vraag
 • Heldere uitleg en vlot contact
 • 100% onafhankelijk advies

Documenten en dienstverlening 

In onze dienstenwijzer leggen we uit wie we zijn, welke dienstverlening wij bieden en bij welke organisaties wij geregistreerd staan. In de dienstverleningsdocumenten krijg je een indicatie van onze tarieven. Op basis van het kostenloze kennismakingsgesprek maken wij onze kosten voor jouw concrete vraag inzichtelijk, zodat je vóoraf altijd exact weet waar je aan toe bent. 

For our English documents, click here.

Onze medewerkers bij Van Bruggen Adviesgroep Dordrecht krijgen een vast, marktconform salaris. De medewerkers krijgen geen variabele beloning. Artikel 1:120 lid 2a van de Wft is op onze onderneming niet van toepassing.

Wij sturen onze medewerkers aan op integer, zorgvuldig en klantgericht handelen waarbij de focus ligt op het belang van de klant en onze onderneming op lange termijn.

Waarover geven we financieel advies?

Eén ding kunnen we alvast verklappen: we geven zeker niet alleen advies over je hypotheek. We onderscheiden ons juist door financieel advies te geven over allerlei zaken. Zo kunnen we je helpen bij:

 • de aankoop van een woning;
 • het verkopen van je huidige woning;
 • een hypotheek afsluiten voor je (volgende) woning;
 • de financiering van een verbouwing;
 • je bestaande hypotheek oversluiten;
 • de financiële afwikkeling van een (echt)scheiding;
 • de overwaarde verzilveren;
 • een (belastingvrije) schenking doen;
 • besparen op je hypotheeklasten;
 • (schade)verzekeringen afsluiten;
 • Advies over je inkomstenaangifte;
 • estate planning (samen met een notaris)
 • je pensioen goed regelen.
Overwaarde whitepaper downloaden

Ook voor specifieke vragen ben je bij Van Bruggen Adviesgroep in Dordrecht van harte welkom. Laat ons vooral weten waar jij tegen aanloopt of waar jij advies over nodig hebt. Dan gaan we graag met je in gesprek.

Een juiste hypotheek afsluiten

Voor een goed passende hypotheek moet je op meer letten dan alleen de hoogte van de hypotheekrente. Als hypotheekadviseur weten wij precies waar je nog meer rekening mee moet houden. Desirée pluist de voorwaarden voor je uit, vergelijkt een groot aantal verschillende geldverstrekkers en kijkt daarbij ook naar jouw persoonlijke situatie. Zo kan ze je een product adviseren dat je naast de scherpe rente ook passende voorwaarden biedt.

Ons hypotheekadvies is altijd 100% onafhankelijk. Dat betekent dat niet de geldverstrekker, maar jij bij ons centraal staat. We werken samen met tientallen geldverstrekkers en verzekeraars, waardoor we uit het grote aanbod een geldverstrekker kunnen selecteren die specifiek bij jou past.

Met ons hypotheekadvies zijn we er trouwens niet alleen voor als jij op het punt staat om te verhuizen of je eerste woning te kopen. Ook bij andere hypotheekvraagstukken zijn we graag jouw aanspreekpunt. Zo kunnen we je adviseren over het verzilveren van je overwaarde, de financiering van een verbouwing of het oversluiten van je hypotheek. Centraal daarbij staat dat jij verantwoorde financiële keuzes maakt, dat je behapbare en voordelige maandlasten hebt én dat je hypotheek nu en in de toekomst bij je situatie past.

Vraag hypotheekadvies aan

Financieel advies op maat

We zijn er voor totaaladvies over al je financiële vragen. Met ons financieel advies kunnen we je bij bijna elk life-event adviseren over de juiste financiële keuzes. Dat kan zijn als je in scheiding ligt met je ex-partner, als je je voorbereidt op je pensioen of als je op het punt staat je woning te verkopen en daarvoor passend advies wilt.

Wij stellen graag samen met jou een financiële planning op en brengen je mogelijkheden in kaart. Kun je na de scheiding bijvoorbeeld zelf in het huis blijven wonen en wat moet je daar financieel voor regelen? Als je geld wilt schenken aan je kinderen, waar moet je dan op letten als je zo min mogelijk aan de Belastingdienst wilt afdragen? En hoe zit het met je verzekeringen? We kijken naar jouw vraag en bedenken samen hoe we je zo goed mogelijk kunnen helpen. Daarbij houden we elk belangrijke detail in de gaten.

Verzekerd van de juiste verzekeringen?

Verder kunnen we je adviseren over je (schade)verzekeringen. Misschien sta je er niet meteen bij stil als je bijvoorbeeld een hypotheek afsluit of oversluit, maar het kan verstandig zijn om bepaalde financiële risico’s af te dekken met een verzekering. Zo kun je met een overlijdensrisicoverzekering voorkomen dat je in de financiële problemen komt als je partner overlijdt. Daarnaast vang je met een arbeidsongeschiktheidsverzekering het risico op dat je bij plotselinge arbeidsongeschiktheid je hypotheeklasten niet meer kunt opbrengen.

Maar bij welke verzekeraar ben jij voordelig uit voor die verzekeringen? Dat is nog niet eenvoudig met alle verschillende maatschappijen waartussen je kunt kiezen én met de vele soorten voorwaarden. Wij maken je graag wegwijs in de verzekeringswereld en laten je weten welke verzekeringen bij jou passen – qua voorwaarden en qua scherpe rente. Natuurlijk informeren we je eerlijk over de financiële risico’s als je onverzekerd blijft en laten we het je andersom ook eerlijk weten als een verzekering voor jou niet per se nodig is.

Schakel verzekeringsadvies in

Wat moet je doen voor je pensioen?

Als je met pensioen gaat, verandert er financieel van alles. Dat brengt allerlei vragen met zich mee. Kun je na je pensioen nog wel leven zoals je dat nu voor ogen hebt voor straks? Welke maandlasten heb je straks en zijn die te dragen? En wat kun je eventueel doen om je maandlasten te beperken en je pensioen aan te vullen? Het is goed om al vroeg inzichtelijk te hebben hoe je er financieel voorstaat zodra je de pensioenleeftijd hebt bereikt.

Van Bruggen Adviesgroep Dordrecht helpt je met deskundig pensioenadvies om al je mogelijkheden op een rij te zetten. En om een financieel plan te maken waarmee jij nu alvast met een gerust hart kunt gaan slapen zonder zorgen over laten – met de zekerheid dat alles goed geregeld is voor straks.

Hoe kunnen we jou helpen bij Van Bruggen Adviesgroep in Dordrecht?

Heb jij een vraag over de financiering van jouw droomwoning? Wil je weten hoe je je hypotheeklasten omlaag krijgt? Of wil je je pensioen, verzekeringen of scheiding financieel goed geregeld hebben? Stel ons je vraag, dan helpen wij je met plezier verder.

Maak een afspraak met Van Bruggen Adviesgroep in Dordrecht – op ons fijne kantoor. Dan maken we graag persoonlijk kennis met je.

Plan een kennismaking

 

Vind je het fijn om ons eerst telefonisch te spreken? Dat kan natuurlijk ook. We zijn te bereiken via 078 – 63 99 193. Mailen naar dordrecht@vanbruggen.nl voor een eerste contact is uiteraard ook een optie.

KvK: 24377449AFM: 12010916Documenten