Dordrecht

Vrieseweg 82
3311 NX Dordrecht
Opent maandag om 09:00 uur
Overige openingstijden
Maandag
09:00 - 17:00
Dinsdag
09:00 - 17:00
Woensdag
09:00 - 17:00
Donderdag
09:00 - 17:00
Vrijdag
09:00 - 17:00
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten

Buiten openingstijden op afspraak

Afspraak maken?

Het team van Dordrecht

Van Bruggen Adviesgroep Dordrecht

Van Bruggen Adviesgroep Dordrecht beschikt over het Keurmerk Financiële Dienstverlening

Keurmerk Financiële Dienstverlening

Van Bruggen Adviesgroep Dodrecht beschikt over het Keurmerk Financiële Dienstverlening. Het Keurmerk Financiële Dienstverlening is het bewijs van de kwaliteit van een financieel dienstverlener. Het betekent dat het kantoor aan hoge eisen voldoet. Bij het Keurmerk Financiële Dienstverlening worden de Keurmerkhouders regelmatig door een onafhankelijke organisatie gecontroleerd. Zo weet u zeker dat dat u te maken heeft met een goede en betrouwbare adviseur, die u kan adviseren over de producten van meerdere aanbieders.

Hypotheek berekenen

Een hypotheek die goed bij u past bestaat uit meer dan alleen een lage hypotheekrente. De Van Bruggen Adviesgroep financieel adviseur is 100% onafhankelijk. Wij gaan samen met u kijken wat uw wensen en uw mogelijkheden zijn. Zo bent u ervan verzekerd dat de hypotheek waarvoor u kiest past bij uw huidige situatie én voldoet aan uw wensen voor de toekomst.

Financieel advies op maat

Zoekt u financieel advies voor uw situatie? Heeft u een woning op het oog? Wenst u hulp bij het aan- of verkopen van uw woning? Bij Van Bruggen Adviesgroep in Dordrecht staat een compleet team voor u klaar. Onze onafhankelijk financieel adviseurs helpen u graag met al uw vragen en geven graag duidelijkheid in doorgaans complexe situaties.

Nieuwbouw in en om Dordrecht

Nieuwbouwprojecten in Dordrecht liggen niet voor het oprapen. Toch zien we weer steeds meer, vaak wat kleinschalige projecten van start gaan. Denk aan Land van Valk, Valkzicht fase 2, Overkamppark fase 2 en Stadswerven Americana.

Lees meer >

Energie besparende mogelijkheden

Er zijn veel mogelijkheden om uw steentje bij te dragen aan een beter milieu. Maar wat is er mogelijk om uw huidige (of nieuwe) woning te verduurzamen? Het gaat al snel om een grote investeringen.

Lees meer > 

Mijn pensioen

Uw inkomen als u met pensioen gaat bestaat uit verschillende onderdelen. Niet alleen het inkomen is belangrijk, maar ook uw maandlasten hebben een grote invloed. Kunt u wel leven zoals u nu voor ogen heeft als u pensioneert? Daarom is het goed om vroeg inzichtelijk te hebben hoe u er financieel voorstaat, niet alleen nu maar ook wat u kunt verwachten als u de pensioenleeftijd heeft bereikt. Van Bruggen Adviesgroep Dordrecht helpt u graag om al uw mogelijkheden op een rijtje te zetten.

Lees meer >

Maak direct een afspraak

KvK: 24377449AFM: 12010916Documenten