Hypotheekadvies in Dordrecht

Hypotheekadvies in Dordrecht

Hypotheek berekenen

Een hypotheek die goed bij u past bestaat uit meer dan alleen een lage hypotheekrente. De Van Bruggen Adviesgroep financieel adviseur is 100% onafhankelijk. Wij gaan samen met u kijken wat uw wensen en uw mogelijkheden zijn. Zo bent u ervan verzekerd dat de hypotheek waarvoor u kiest past bij uw huidige situatie én voldoet aan uw wensen voor de toekomst.

Financieel advies op maat

Zoekt u financieel advies voor uw situatie? Heeft u een woning op het oog? Wenst u hulp bij het aan- of verkopen van uw woning? Bij Van Bruggen Adviesgroep in Dordrecht staat een compleet team voor u klaar. Onze onafhankelijk financieel adviseurs helpen u graag met al uw vragen en geven graag duidelijkheid in doorgaans complexe situaties.

Nieuwbouw in en om Dordrecht

Nieuwbouwprojecten in Dordrecht liggen niet voor het oprapen. Toch zien we weer steeds meer, vaak wat kleinschalige projecten van start gaan. Denk aan Land van Valk, Valkzicht fase 2, Overkamppark fase 2 en Stadswerven Americana.

Lees meer >

Energie besparende mogelijkheden

Er zijn veel mogelijkheden om uw steentje bij te dragen aan een beter milieu. Maar wat is er mogelijk om uw huidige (of nieuwe) woning te verduurzamen? Het gaat al snel om een grote investeringen.

Lees meer > 

Mijn pensioen

Uw inkomen als u met pensioen gaat bestaat uit verschillende onderdelen. Niet alleen het inkomen is belangrijk, maar ook uw maandlasten hebben een grote invloed. Kunt u wel leven zoals u nu voor ogen heeft als u pensioneert? Daarom is het goed om vroeg inzichtelijk te hebben hoe u er financieel voorstaat, niet alleen nu maar ook wat u kunt verwachten als u de pensioenleeftijd heeft bereikt. Van Bruggen Adviesgroep Dordrecht helpt u graag om al uw mogelijkheden op een rijtje te zetten.

Lees meer >

Maak direct een afspraak

Het team vanDordrecht
Desirée de Bondt
Hypotheekadviseur, verzekeringsadviseur
Het team vanDordrecht
Janette van den Wijngaard
Commercieel medewerker
Banner-RTL-EH&T
Dordrecht
Vrieseweg 823311 NX Dordrecht
  • Advies op kantoor
Klantenbeoordeling

Openingstijden

Maandag
09:00 - 17:00
Dinsdag
09:00 - 17:00
Woensdag
09:00 - 17:00
Donderdag
09:00 - 17:00
Vrijdag
09:00 - 17:00
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten

Buiten openingstijden op afspraak

Routebeschrijving >
KvK
: 24377449
AFM
: 12010916
Volg Van Bruggen Adviesgroep Dordrecht

Voor velen lijkt het nog zo ver weg, maar hoe is uw pensioen eigenlijk geregeld?

Via mijnpensioenoverzicht.nl krijgt u inzicht in hoe uw pensioen is geregeld en welke maatschappijen uw pensioen voor u beheren. Hoewel de overheid heel erg haar best doet om dit document goed leesbaar te maken, begrijpen wij dat het niet altijd meevalt om te snappen wat daar nu staat en wat het voor u betekent.

Wat is een goed pensioen?

Een pensioentoezegging die inclusief AOW 70% van uw inkomen bedraagt is goed te noemen. Maar dat zegt natuurlijk niets over het feit of dit voor u betekent dat u een onbezorgde oude dag tegemoet gaat. Wij combineren uw pensioengegevens met de situatie rondom uw hypotheek en de situatie bij onverhoopt overlijden, zo krijgt u goed inzicht en kunnen we mogelijk nog bijsturen. Betekent dat dan dat u een polis moet sluiten? Dat kan, maar er zijn ook spaarproducten. Vaak zijn er binnen uw hypotheek ook mogelijkheden die er uiteindelijk voor zorgen dat u een onbezorgd pensioen tegemoet kunt zien.

Maak direct een afspraak