Kosteloos eerste gesprek
100% onafhankelijke financieel advies
We vergelijken ruim 40 geldverstrekkers
Telefonisch, online of op de vestiging
Dordrecht Vrieseweg 82
3311 NX Dordrecht
Opent maandag om 09:00 uur
Overige openingstijden
Maandag
09:00 - 17:00
Dinsdag
09:00 - 17:00
Woensdag
09:00 - 17:00
Donderdag
09:00 - 17:00
Vrijdag
09:00 - 17:00
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten

Buiten openingstijden op afspraak

Afspraak maken?

Het team van Dordrecht

Pensioenadvies in Dordrecht

Hoe ziet jouw pensioen er straks uit? En welke gevolgen heeft je pensioeninkomen voor je financiële situatie in de toekomst? Kun je dan nog steeds zo leven zoals je op dit moment gewend bent? En zo niet, wat kun je dan regelen om een pensioengat te voorkomen? Allemaal vragen waarop wij je antwoord geven met ons deskundige pensioenadvies in Dordrecht. Wij komen graag met een maatwerkoplossing voor jou.

Maak een afspraak

Persoonlijk pensioenadvies in Dordrecht

Voor ons hebben hypotheken, verzekeringen en pensioen geen geheimen. Wij hebben ons deze complexe materie volledig eigen gemaakt en vinden het belangrijk om jou op een begrijpelijke manier de opties uit te leggen. Niet door je te overspoelen met irrelevante informatie, wel door de informatie die voor jou écht belangrijk is in gewone-mensen-taal op je over te brengen. Daardoor weet je precies wat een bepaalde oplossing inhoudt, waarom we je dit adviseren en welke financiële risico’s je hebt. Zo kun je zelf volledig achter onze oplossingen staan.

Ons persoonlijke pensioenadvies is voor veel Dordrechters een reden om juist naar Van Bruggen Adviesgroep in Dordrecht te komen. Wij nemen alle tijd die nodig is om jou goed te leren kennen, je situatie te analyseren en in kaart te brengen welke mogelijkheden er zijn voor jou. Jouw voordeel is dat wij direct en persoonlijk kunnen schakelen, je werkt immers met twee professionals en dat maakt onze persoonlijk aanpak en betrokkenheid. Dat helpt om vervolgens met een oplossing te komen die in elk opzicht goed bij je past.

Wij staan daarbij voor:

  • Maatwerkoplossingen voor elk financiële vraagstuk
  • Deskundige adviseur (Keurmerk Financiële Dienstverlening)
  • Advies over hypotheken, financiën, verzekeringen en meer
  • Persoonlijk advies met oprechte aandacht voor jou
  • Altijd uitgebreid de tijd voor jouw vraag
  • Heldere uitleg en vlot contact
  • 100% onafhankelijk advies
Pensioenadvies inschakelen

Hoe is jouw pensioen geregeld?

Het lijkt misschien nog ver weg, maar het is belangrijk om jezelf die vraag al ruim van tevoren te stellen. Gelukkig is inzicht krijgen in je pensioen niet heel ingewikkeld. Via Mijnpensioenoverzicht.nl krijg je direct te zien hoe jouw pensioen er op dit moment uitziet en welke fondsen jouw pensioen beheren. Maar hoe handig die site ook is, het valt nog niet mee om te interpreteren wat die pensioenopbouw concreet voor je betekent voor later. Dat maakt pensioenadvies in Dordrecht inschakelen nu juist zo zinvol.

Wat is een goed pensioen?

Na het in kaart brengen van je pensioen komt vaak al snel een tweede vraag op: ‘Wat is een goed pensioen?’. Een pensioentoezegging die inclusief AOW 70% van je inkomen bedraagt, is “goed” te noemen. Maar dat betekent natuurlijk nog niet dat jij met dit pensioen een zorgeloze oude dag tegemoet gaat. Misschien ben jij gewend wat ruimer te leven of heb je mooie plannen voor bijvoorbeeld een tweede woning of een geldschenking aan je (klein)kinderen. En het kan ook zo zijn dat je een flinke hypotheek hebt openstaan, waardoor het verstandig is om meer pensioen achter de hand te hebben om je hypotheek af te lossen.

Daarom geven wij je graag deskundig pensioenadvies in Dordrecht. Wij combineren jouw pensioengegevens met je huidige hypotheekgegevens en kijken daarbij ook hoe je situatie er bij onverhoopt overlijden uit zou zien. Want als je dat alles nu helder hebt, kun je nog op tijd bijsturen. Met een goed financieel plan helpen wij je om nu alvast alles in kannen en kruiken te hebben voor later.

Welke opties zijn er om je pensioen aan te vullen?

Er zijn meer mogelijkheden om je pensioen aan te vullen dan alleen het sluiten van een polis. Zo bestaan er ook diverse spaarproducten. Daarnaast zijn er vaak binnen je hypotheek mogelijkheden om je pensioeninkomen groter te maken. Zo heb je misschien een mooie overwaarde opgebouwd, doordat je woning de afgelopen jaren steeds meer waard is geworden. Met een tweede hypotheek of een andere vorm van je overwaarde verzilveren kun je dat bedrag gebruiken om meer pensioen te krijgen.

Daarnaast kun je denken aan manieren om te besparen op je vaste lasten. Dan hebben we het niet over voortaan huismerkkoffie kopen en stekkers op tijd uit het stopcontact halen. Nee, we hebben het over een forse besparing door bijvoorbeeld te kijken of je hypotheekkosten of je verzekeringspremie omlaag kunnen. Ook daar bijten we ons graag in vast om voor jou een mooie besparing te realiseren. Want alles wat je nu overhoudt per maand, kun je straks mooi gebruiken om zorgeloos van je oude dag te genieten.

Ben je benieuwd hoe je jouw pensioen goed kunt regelen én wat jouw opties zijn om je pensioen aan te vullen? Wij duiken er graag voor je in. Schakel ons kantoor in voor deskundig én persoonlijk pensioenadvies in Dordrecht.

Plan een gratis kennismaking

Oversluitgids

Meer opties voor je hypotheek dan je denkt

We horen nog vaak van klanten boven de 55 dat ze voor hun gevoel weinig opties hebben. Ze hebben het idee vast te zitten waar ze nu wonen, ook omdat hypotheekaanbieders na je 56e met je pensioeninkomen gaan rekenen in plaats van je huidige inkomen. Daardoor zijn je hypotheekmogelijkheden vaak beperkter dan vóór je 56e. En die grote overwaarde? Die zit nu eenmaal in de stenen, wordt vaak gedacht. Maar vergis je niet: er is vaak nog steeds veel mogelijk.

Misschien is het voor jou een optie om je grote woning te verkopen en naar een woning te verhuizen met precies genoeg kamers én lagere maandlasten. Dan kun je de overwaarde meteen gebruiken voor je oude dag. Ook oversluiten is soms een verstandige optie om je maandlasten omlaag te krijgen zonder je fijne woning uit te hoeven. 

Wij vinden het belangrijk om jou als klant te wijzen op de opties waar je zelf nog niet aan had gedacht. Dat is nu net waar je ons voor inschakelt en waarom wij dit werk zo leuk vinden. Dus vergeet dat je mogelijkheden beperkt zouden zijn en laat Desirée met je meekijken wat er allemaal kan.

Maak een afspraak voor pensioenadvies

Onafhankelijk financieel advies

Ons financiële advies – of het nu gaat over hypotheken, verzekeringen of pensioen – is altijd volledig onafhankelijk. We beschikken dan ook over het Keurmerk Financiële Dienstverlening, dat laat zien dat we met meerdere geldverstrekkers samenwerken en die allemaal meenemen in ons aanbod voor jou. Bij ons zit je dus niet aan slechts één geldverstrekker vast. Nee, we kijken welke geldverstrekker uit het grote aanbod voor jou écht gunstig is – qua rente en voorwaarden.

Naast pensioenadvies, verzorgen wij ook hypotheekadvies en financieel advies. Dat maakt dat je bij ons voor elke financiële vraag op één en dezelfde plek terecht kunt. Sterker nog, vaak weten wij al precies waar je allemaal op moet letten bij je pensioen en zullen wij je treffende vragen stellen. Niet alleen over je situatie nu, maar ook over de toekomst. Zo zorgen we ervoor dat onze oplossing nu én later perfect bij jou past.

Kun jij mooi alvast plannen maken voor je pensioen.

Ook je pensioen goed geregeld hebben?

Je pensioen is er om van te genieten. Zonder zorgen over geld en zonder onnodig te hoeven inleveren op je levensstijl. Laten we samen om tafel zitten op ons kantoor in Dordrecht om al jouw pensioenvragen te bespreken en nu alvast alles goed te regelen.

Zullen we een keer persoonlijk kennismaken op ons kantoor? We ontmoeten je graag. Uiteraard volledig gratis en vrijblijvend, zodat we samen kunnen kijken of de klik er is en of wij je goed kunnen helpen.

Maak een gratis eerste afspraak

 

Vind je het fijn om eerst telefonisch of per e-mail contact te hebben? Geen enkel probleem. Mail daarvoor naar dordrecht@vanbruggen.nl of bel naar 078 – 6399 193.