Kosteloos eerste gesprek
100% onafhankelijke financieel advies
We vergelijken ruim 40 geldverstrekkers
Telefonisch, online of op de vestiging
Breda-Oost Verlengde Poolseweg 16
4818 CL
Vandaag open tot 17:00 uur
Overige openingstijden
Maandag
09:00 - 17:00
Dinsdag
09:00 - 17:00
Woensdag
09:00 - 17:00
Donderdag
09:00 - 17:00
Vrijdag
09:00 - 17:00
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten

Buiten openingstijden op afspraak

Afspraak maken?

Het team van Breda-Oost

Van Bruggen Adviesgroep Breda-Oost

Droom je van je eigen woning in Breda-oost? Of woon je al in jouw droomhuis en wil je kijken of je op je hypotheek kunt besparen? Ben je nieuwsgierig of je verzekeringen nog wel passen of dat ze voordeliger kunnen? Of duurt het niet lang meer tot je laatste werkdag en wil je je pensioen goed geregeld hebben? Met al die vragen zit je goed bij Van Bruggen Adviesgroep in Breda-oost. Wij zijn het kantoor waar je één aanspreekpunt hebt voor al je vragen over hypotheken, kredieten, makelaardij en verzekeringen.

Maak een afspraak

Over Van Bruggen Adviesgroep Breda-oost

Ons kantoor is er enerzijds voor starters die hun allereerste huis in Breda-oost willen kopen, maar anderzijds ook voor gepensioneerde Bredanaars die met alle financiën op een rijtje van hun oude dag willen genieten. We zijn er voor mensen in loondienst en voor ambitieuze ondernemers. Voor eerste-woning-kopers en voor verhuizers. En voor alles daartussenin.

In hun deskundige advies staan een aantal woorden centraal: duidelijkheid, directheid, openheid en eerlijkheid. Met zijn advies helpt Johan jou echt goed op weg. Dat doen ze door alle opties voor je op een rij te zetten, door de vele mogelijke geldverstrekkers voor je te vergelijken en door in detail naar jouw persoonlijke en financiële situatie te kijken. Altijd volgens afspraak en altijd in vlot, persoonlijk contact. Bij ons op kantoor, bij jou thuis of via de telefoon of Teams.

Jouw financiële vragen beantwoord

Besparen op je woonlasten? Je verzekeringen onder de loep nemen? Of je hypotheek van A tot Z regelen? Geen financiële vraag is ons te gek. We zijn er bijvoorbeeld voor een deskundig en persoonlijk antwoord op deze vragen:

 • Wat is jouw budget voor je volgende of eerste woning (inclusief hypotheek)?
 • Passen je lopende verzekeringen nog bij je huidige situatie?
 • Hoe kun je besparen op je maandlasten voor je hypotheek of verzekeringen?
 • Hoe kun je je overwaarde benutten om mooie dingen mee te doen?
 • Wat zijn jouw opties voor een zzp-hypotheek?
 • Hoe kun je je verbouwing financieren zonder al je spaargeld erin te steken?
 • Welke besparing levert oversluiten je op?
 • Wat zijn je financiële opties na je scheiding?
 • Hoe kun je alles voor je pensioen nu alvast goed regelen?

Heb je een financiële vraag die niet in dit rijtje staat? De kans is groot dat we je ook daarover kunnen adviseren. Klik op de knop hieronder om een gratis oriënterend gesprek te plannen.

Neem contact op

Onafhankelijk advies

De vragen waar we klanten bij helpen, zijn heel divers. Maar één ding is altijd gelijk: onze klanten hebben een vraagstuk waarbij ze deskundig en onafhankelijk financieel advies kunnen gebruiken. Dat laatste betekent dat we met een groot aantal geldverstrekkers en verzekeraars samenwerken. Dit heeft als voordeel voor jou dat we niet aan één aanbieder gekoppeld zijn en dus meerdere geldverstrekkers kunnen vergelijken. Zo kunnen we uit het grote aanbod juist die geldverstrekker kiezen die specifiek gunstig is voor jou.

We staren ons daarbij zeker niet blind op de rentepercentages. Uiteraard gaan we voor een scherpe rente, maar ook de voorwaarden zijn belangrijk. Die moeten nu en in de toekomst goed bij je passen. Ook daar houden we dan ook rekening mee in ons advies aan jou.

Hypotheek regelen van a tot z

Je hypotheek is waarschijnlijk een van de grootste financiële keuzes waar je in je leven voor staat. Bij die keuze moet je je ook nog eens over allerlei kleinere keuzes buigen. Voor welke hypotheekvorm kies je? Wil je in het begin meer maandlasten betalen of zie je een stijging van je maandlasten liever pas tegen het eind van de looptijd? Wat doe je met je lopende hypotheek: neem je die mee of sluit je die over? En hoe lang laat je de rente vastzetten? Wij kennen onze weg in al deze complexe vragen en kunnen je er helder advies en uitleg over geven. Zo kom jij tot een hypotheek die goed bij jouw situatie aansluit.

Met ons hypotheekadvies kunnen we je trouwens bij het volledige proces van een huis kopen ontzorgen. We werken namelijk ook samen met een lokale makelaar, die je begeleidt bij de verkoop en/of aankoop van je huidige woning.

Wij zijn er als advieskantoor tijdens dat proces voor deskundig hypotheekadvies – vanaf de berekening van je maximale hypotheek tot aan het moment van ondertekening bij de notaris. Ook voor klanten die hun hypotheek willen oversluiten, verhogen of aanpassen staan we graag klaar.

Documenten en dienstverlening

In onze dienstenwijzer leggen we uit wie we zijn, welke dienstverlening wij bieden en bij welke organisaties wij geregistreerd staan. In de dienstverleningsdocumenten krijg je een indicatie van onze tarieven. Op basis van het kostenloze kennismakingsgesprek maken wij onze kosten voor jouw concrete vraag inzichtelijk, zodat je vóoraf altijd exact weet waar je aan toe bent. 

For our English documents, click here.

Onze medewerkers worden beloond op basis van een vast, marktconform salaris. Wij sturen onze medewerkers aan op integer, zorgvuldig en klantgericht handelen waarbij de focus ligt op de belangen van consument en onze onderneming op lange termijn. De beoordeling op deze gedragseisen bepaalt de hoogte van het vaste inkomen van onze medewerkers. Artikel 1:120 lid 2a van de Wft is op onze onderneming niet van toepassing.

Verzekeringen goed geregeld?

Het is waarschijnlijk geen onderwerp waar je je dagelijks in verdiept: je verzekeringen. Toch is het aan te raden om er eens in de paar jaar kritisch naar te kijken. Zijn de verzekeringen die je hebt lopen nog passend of heb je financiële risico’s afgedekt die je ook prima zelf kunt dragen? En hoe zit het met de dekking van je verzekeringen? Is die nog passend of is er ruimte om minder risico’s af te dekken? Zo zijn er vaak wel manieren om je polis naar beneden bij te stellen of heb je wellicht zelfs sommige verzekeringen helemaal niet meer nodig.

Als onafhankelijk verzekeringsadviseur adviseren we je zowel over je huidige verzekeringen als over nieuw af te sluiten verzekeringen. We denken mee welke verzekeringen voor jou nuttig zijn om en welke je mogelijk juist kunt afzeggen. Het zou zomaar kunnen dat je aan ons advies aan forse maandelijkse besparing aanhoudt, terwijl je toch nog steeds goed verzekerd bent.

Hulp bij jouw pensioen?

Hoe staat het er eigenlijk voor met jouw pensioen? We merken dat dit een vraag is die leeft onder veel klanten van rond de vijftig. Zeker terecht, want pensioen is iets waar je je al rond die leeftijd mee zou moeten bezighouden om alles op je AOW-gerechtigde leeftijd echt goed geregeld te hebben. Dankzij ons pensioenadvies hoef je je niet in je eentje te verdiepen in pensioenregels, hypotheken en financiële plannen. Dit doen wij graag samen met jou.

Een overzicht van je pensioeninkomen kun je zelf binnen een minuut downloaden via Mijnpensioenoverzicht.nl. Wij zijn er voor de stap daarna. Oftewel: welke consequenties heeft je pensioen voor je financiële situatie later. Vergis je niet: dat zijn er meer dan je denkt. Je pensioeninkomen valt vaak lager uit dan je huidige inkomen. Belangrijk dus om op tijd iets te regelen als je niet van plan bent iets in te leveren op je uitgavenpatroon. Gelukkig zijn er vaak mogelijkheden te over. Je hypotheek oversluiten om te besparen of je overwaarde op je huis verzilveren als pensioenaanvulling bijvoorbeeld. Wij verdiepen ons in de vele opties en stippelen graag een financieel plan voor je uit voor later.

Schakel ons in voor pensioenadvies

Waarom Van Bruggen Adviesgroep Breda-oost?

Omdat ons financieel advies er altijd op gericht is jou zo goed mogelijk te helpen. Wij zijn niet gebonden aan één geldverstrekker of verzekeraar en hebben er dus geen belang bij dat jij juist bij die ene aanbieder uitkomt. Ons enige belang is dat jij goed geholpen bent. Op een eerlijke, persoonlijke en deskundige manier.

Daarbij staat het team van Bruggen Adviesgroep in Breda-oost voor:

 • Alles onder één dak: hypotheken, verzekeringen, kredieten, makelaardij
 • Jarenlange ervaring met financieel advies
 • Open en eerlijk advies waarbij jij centraal staat
 • Ook advies over besparen op je maandlasten
 • Onafhankelijk advies (keuze uit veel aanbieders)
 • Afspraak is altijd afspraak
 • Zowel overdag als ’s avonds advies mogelijk

Daarbij kun je bij Van Bruggen Adviesgroep in Breda-oost terecht voor advies op kantoor, bij jou thuis én over de telefoon. Vele opties dus, zodat jij zelf kunt kiezen wat goed in jouw dagschema past.

Vrijblijvend kennismaken met Van Bruggen Adviesgroep Breda-oost?

Wil jij een compleet financieel plan waarmee je je financiële toekomst zorgeloos tegemoet kunt gaan? Wil je je hypotheek goed geregeld hebben? Of heb je een vraag over besparen, kredieten of verzekeringen? Stel hem aan Van Bruggen Adviesgroep Breda-oost. Johan helpt je graag.

De eerste afspraak kost je niets en is ook volledig vrijblijvend. Des te meer reden om snel jouw afspraak in te plannen. Dat kan via de knop hieronder of door te bellen naar 0800 – 1600.

We kijken ernaar uit jou een stap verder te helpen.

Plan een kennismaking
KvK: 20117481AFM: 12015964Documenten