Kosteloos eerste gesprek
100% onafhankelijke financieel advies
We vergelijken ruim 40 geldverstrekkers
Telefonisch, online of op de vestiging
Berkel-Enschot Nieuwe Warande 16
5056 RC Berkel-Enschot
Open op afspraak
Overige openingstijden
Maandag
Op afspraak
Dinsdag
Op afspraak
Woensdag
Op afspraak
Donderdag
Op afspraak
Vrijdag
Op afspraak
Zaterdag
Op afspraak
Zondag
Op afspraak

Buiten openingstijden op afspraak

Afspraak maken?

Het team van Berkel-Enschot

Van Bruggen Adviesgroep in Berkel-Enschot

Als je een woning hebt gevonden, zet Moussa Zabil een route uit om de betreffende woning aan te kopen: “Van het uit handen nemen van het onderhandelingsproces tot het uitzetten van een bouwtechnische keuring, het controleren van de koopovereenkomst en het aanvragen van je hypotheek. Ik kijk naar jouw wensen en ontzorg je volledig ”.

Doordat je alles op één plek regelt, wordt er efficiënt en snel geschakeld bij de verkoop, aankoop en financiering van jouw (nieuwe) woning. Dat geeft jou én overzicht en duidelijkheid – én het bespaart je tijd en geld.

Lees meer over onze makelaardijdiensten.

Van Bruggen Adviesgroep in Berkel-Enschot!

Banner berkel enschot

Een nieuwe locatie in Berkel-Enschot. Wil jij een huis kopen? Wil jij weten hoeveel je kunt lenen? Of wil je weten hoe je je overwaarde kunt benutten? Op de nieuwe locatie aan de Nieuwe Warande 16 helpt Moussa Zabil jou graag verder met al jouw financiële vragen of met makelaardij.

Verbouwen en verhuizen

Bij Van Bruggen Adviesgroep Berkel-Enschot kun je op één adres terecht om alle zaken rondom de aankoop, verkoop en financiering van jouw (nieuwe) woning te regelen. Goed, snel en voordelig. Makelaar en financieel adviseur Moussa Zabil neemt jou het werk graag uit handen. Dat doet hij op de manier die het beste bij jou past. Maatwerk dus. Hij doet er alles aan om jou inzicht te geven in de actuele stand van zaken en de kosten. Kortom: dat alles duidelijk voor jou is – gedurende het héle proces.

Een huis kopen

Ga jij als starter of doorstromer een huis kopen? Dan kom je voor uiteenlopende vragen te staan. Hoeveel geld mag je lenen? Hoeveel eigen geld heb je nodig? Kom je in aanmerking voor overbruggingsfinanciering? Welke hypotheekvoorwaarden passen bij jou? Bij Van Bruggen Adviesgroep Berkel-Enschot staan wij jou bij tijdens het volledige proces van het kopen van jouw droomhuis.

Starterslening

De Starterslening is een (tijdelijk) renteloze lening bovenop de eerste hypotheek met NHG, die starters op de woningmarkt in de gelegenheid stelt om een woning te kopen. Ook als het inkomen (nog) te laag is. In de gemeente Tilburg krijgen starters de kans om gebruik te maken van de starterslening wanneer zij een woning met NHG kopen met een maximale koopsom van €310.000. Hoe komt de starterslening er voor jou uit te zien? Van Bruggen Adviesgroep adviseert jou graag over de mogelijkheden in jouw situatie.

Maak direct een afspraak

Hypotheekadvies

Als huizenkoper kom je voor heel uiteenlopende vragen te staan. Hoeveel geld mag ik lenen? Hoeveel eigen geld heb ik nodig? Kom ik in aanmerking voor overbruggingsfinanciering? Welke hypotheekvoorwaarden passen bij mij? Door steeds veranderende regels, voorwaarden én het alsmaar groeiend aanbod is het niet makkelijk om zelf een antwoord te vinden op dit soort vragen. Van Bruggen Adviesgroep is niet gebonden aan een bepaalde geldverstrekker; bij ons kun je altijd rekenen op professioneel, betrouwbaar en onafhankelijk advies dat past bij jouw persoonlijke situatie, wensen en mogelijkheden.

Jarenlange ervaring en een flink netwerk

Heb je jouw droomhuis gevonden? Moussa Zabil gaat graag met je mee naar een tweede bezichtiging en kijkt met zijn expertise naar de woning: “Ook als je geen woning kunt vinden óf als je je huidige woning wilt verkopen, kan ik je helpen. Door mijn jarenlange ervaring, heb ik een flink netwerk opgebouwd. Dit vergroot je kansen op de woningmarkt en zorgt ervoor dat je sneller een geschikte woning vindt ”.

Maak direct een afspraak

KvK: 69666822AFM: 12047539Documenten