Kosteloos eerste gesprek
100% onafhankelijke financieel advies
We vergelijken ruim 40 geldverstrekkers
Telefonisch, online of op de vestiging

Hypotheekverstrekker

Hypotheekverstrekker

De hypotheekverstrekker is de aanbieder van de hypotheek die je afsluit om een woning te financieren. De hypotheekverstrekker wordt ook wel geldverstrekker, geldgever of hypothecair financier genoemd.

Wanneer je een hypotheek afsluit, kun je kiezen tussen tientallen hypotheekverstrekkers. Een onafhankelijke hypotheekadviseur van Van Bruggen Adviesgroep kan voor jou een objectieve vergelijking maken van veel hypotheekverstrekkers op voorwaarden én rente. Zo weet je zeker dat je bij een goede hypotheekverstrekker zit met aantrekkelijke voorwaarden en lage rente.

Gratis eerste afspraak voor advies

 

Welke hypotheekverstrekker is voor jou gunstig?

Dat hangt af van je wensen en van de actuele rentestanden. Kies je bijvoorbeeld voor een korte of lange rentevaste periode? En welke hypotheekvorm neem je? Dat is bepalend voor waar je terecht kunt voor een gunstige hypotheek.

Marleen OverduinTip: Sluit nooit de eerste de beste hypotheek af. Laat een onafhankelijke hypotheekadviseur van Van Bruggen Adviesgroep voor jou een vergelijking maken van tientallen verschillende aanbieders. Dan weet je zeker dat je qua rente én voorwaarden goed zit.

Waar sluit je een passende hypotheek af?

Ben je benieuwd wat jouw hypotheekmogelijkheden zijn en bij welke hypotheekverstrekker je daarvoor goed terecht kunt? Maak een gratis eerste afspraak met een adviseur van Van Bruggen Adviesgroep. Al na het eerste gesprek ben je op de hoogte van jouw hypotheekopties.

Gratis eerste afspraak

Mensen vragen ook

In Nederland kun je voor je hypotheekaanvraag terecht bij tientallen hypotheekverstrekkers. Bekijk ons overzicht met de actuele rentestanden voor een goed beeld van de verschillende aanbieders en de rentes die zij op dit moment hanteren.

De hypotheekverstrekker is de instantie die het geld uitleent met je woning als onderpand als jij een hypotheek aangaat. Bij deze instantie heb jij een schuld openstaan, waarover je ook rente betaalt.