Kosteloos eerste gesprek
100% onafhankelijke financieel advies
We vergelijken ruim 40 geldverstrekkers
Telefonisch, online of op de vestiging

Geldverstrekker

Geldverstrekker

Een geldverstrekker verstrekt de hypotheek voor het financieren van een woning. Het wordt ook wel geldgever, hypothecair financier of hypotheekverstrekker genoemd. De geldverstrekker is dus de aanbieder waar jij je hypotheek hebt afgesloten.

Je hebt bij het afsluiten van je hypotheek keuze uit tientallen geldverstrekkers. Onze hypotheekadviseurs helpen je graag om voor een gunstige geldverstrekker te kiezen, zodat jij vaak fors kunt besparen op je maandlasten.

Gratis kennismaking voor hypotheekadvies

 

Geldverstrekker betekenis

De betekenis van geldverstrekker is als volgt: een geldverstrekker biedt jou de hypotheek aan om je woning mee te financieren. Hiervoor heb je de keuze uit meerder geldverstrekkers. Onafhankelijk hypotheekadvies is bedoeld om je te helpen bij de juiste keuze. Onze hypotheekadviseurs vergelijken tientallen aanbieders voor je, zodat je specifiek een hypotheek kunt afsluiten die past bij jouw wensen én die je gunstige maandlasten oplevert.

 

Geldverstrekkers hypotheek

Bij Van Bruggen Adviesgroep werken we samen met een groot aantal geldverstrekkers voor de hypotheek. Die vergelijken we voor onze klanten op rente en voorwaarden. Bekijk de actuele rentestanden om een overzicht te krijgen van de rentepercentages die je op dit moment voor een hypotheek betaalt bij de verschillende aanbieders.

Oscar NoorlagTip: Wat een scherpe geldverstrekker voor je hypotheek is, verschilt per persoon en per situatie. Onze hypotheekadviseurs kunnen gericht kijken waar jij voordelig uit bent. Zowel qua rente als qua voorwaarden.

Wat is een scherpe geldverstrekker voor jou?

Als je een hypotheek afsluit, wil je uiteraard zo min mogelijk kwijt zijn aan maandlasten. Daarom gaan we graag voor en met jou op zoek naar een scherpe geldverstrekker die je goede voorwaarden én lage hypotheeklasten biedt. Maak een afspraak met een adviseur van Van Bruggen Adviesgroep en ontdek snel waar jij gunstig uit bent.

Gratis eerste afspraak

Mensen vragen ook

Er zijn in Nederland tientallen geldverstrekkers voor een hypotheek. Bekijk de actuele rentestanden om een overzicht te krijgen van de tientallen geldverstrekkers met wie wij als onafhankelijk hypotheekadviseur samenwerken.

Voor de juiste keuze moet je naar meer kijken dan alleen de rentepercentages. Neem ook zeker de voorwaarden door. Het is verstandig om hier een hypotheekadviseur van Van Bruggen Adviesgroep bij te betrekken. Die weet precies waar hij of zij op moet letten voor een goede vergelijking en raadt een hypotheek aan die in alle opzichten bij je past.