Kosteloos eerste gesprek
100% onafhankelijke financieel advies
We vergelijken ruim 40 geldverstrekkers
Telefonisch, online of op de vestiging

Geldgever

Geldgever

Vaak kun je de koopsom voor je nieuwe woning niet zomaar zelf in één keer ophoesten. Je hebt een geldgever nodig die het bedrag voor je voorschiet door jou een hypotheek aan te bieden. Daarmee kun je de koopwoning financieren. Een geldgever is dan ook een hypotheekaanbieder. Dit wordt ook wel geldverstrekker of hypotheekverstrekker genoemd.

Ben je benieuwd bij welke van alle geldgevers jij voordelig uit bent? De adviseurs van Van Bruggen Adviesgroep maken graag een uitgebreide vergelijking voor je. Maak een kennismakingsafspraak bij een adviseur bij jou in de buurt.

Gratis eerste afspraak plannen

 

Welke geldgevers zijn er?

In Nederland kun je kiezen tussen tientallen geldgevers als je een hypotheek afsluit. Die hanteren ieder hun eigen voorwaarden en rentepercentages. Juist daarom vinden wij het bij Van Bruggen Adviesgroep belangrijk om onafhankelijk hypotheekadvies te geven. Dat houdt in dat we tientallen aanbieders voor je vergelijken om zo tot een hypotheek te komen die goed bij jou past.

Bekijk het overzicht met de actuele rentestanden. Daarin zie je welke rentepercentages de aanbieders op dit moment rekenen bij de verschillende rentevaste periodes én met en zonder NHG. Onze hypotheekadviseurs zoeken graag voor je uit bij welke geldgever je niet alleen qua rente, maar ook qua voorwaarden goed zit.

Marleen OverduinQuote: De keuze voor een geldgever gaat altijd over meer dan alleen de lage rente. Zo is het ook belangrijk dat de voorwaarden goed aansluiten op jouw hypotheekwensen. Onze hypotheekadviseurs helpen je graag om een hypotheek te vinden die qua voorwaarden én rente met jouw wensen matcht.

Bij welke geldgever krijg jij een voordelige hypotheek?

Wil je een hypotheek afsluiten? Wij maken je graag wegwijs in het grote aanbod aan geldgevers en helpen je om juist díe hypotheek te vinden die aansluit op jouw budget en wensen. Maak een gratis eerste afspraak met een adviseur van Van Bruggen Adviesgroep. Dan weet je al na een eerste gesprek meer over jouw hypotheekmogelijkheden.

Gratis eerste afspraak

Mensen vragen ook

Hiervoor kun je terecht bij tientallen geldverstrekkers. Ieder hanteert weer eigen voorwaarden en heeft een eigen marktconform rentepercentage. Onze adviseurs kennen de hypotheekmarkt en gaan graag met je op zoek naar een geldgever die jou gunstige voorwaarden en een scherpe rente aanbiedt.

Ons overzicht met actuele hypotheekrentes laat je zien bij welke van de tientallen geldgevers met wie wij samenwerken je vandaag een lage rente kunt krijgen. Houd er rekening mee dat het exacte rentepercentage afhangt van keuzes die je maakt rondom je hypotheek. Zo speelt mee of je een risico-opslag moet betalen en welke rentevaste periode je kiest. Onze hypotheekadviseurs kunnen exact voor je uitrekenen hoeveel jouw maandlasten bij een specifieke hypotheek zouden worden. Maak een eerste afspraak.