Hypotheekadviseur én makelaar ideale combinatie

Hypotheekadviseur én makelaar ideale combinatie

Bij het (ver)kopen van een woning komt heel wat kijken. Wie zich laat begeleiden door de juiste experts, kan zichzelf veel geld en onaangename verrassingen besparen. Om het je makkelijk te maken vind je bij Van Bruggen Adviesgroep Apeldoorn naast ervaren hypotheekadviseurs ook een NVM- erkende makelaar van Woon.nl.

Verhuisbericht: van de Kerklaan 6 naar de Stationsstraat 198

We zijn verhuisd, maar zijn nog steeds in de buurt. Van Bruggen Adviesgroep Apeldoorn is op 13 januari 2020 verhuisd naar een gloednieuwe locatie aan de Stationsstraat 198 in Apeldoorn. Op deze locatie, zo’n 200 meter van de vorige locatie, staat het vertrouwde team van financieel adviseurs vol enthousiasme voor je klaar! Wil je ons bezoeken en zoek je een parkeerplek? Dan kun je in parkeergarage Marktplein parkeren (navigeer naar Marktplein 1). Wanneer je de parkeergarage uitloopt is onze nieuwe vestiging niet te missen!

Het voordeel van teamwerk

Heb je een woning op het oog? Dan merk je direct de meerwaarde van een goed op elkaar ingespeelde hypotheekadviseur en makelaar. Je Woon.nl makelaar bepaalt de waarde, kijkt kritisch naar eventuele gebreken en onderhandelt om een scherpe aankoopprijs te realiseren. Terwijl je Van Bruggen-adviseur bekijkt wat specifiek voor jou de beste hypotheek met de laagste maandlasten is. Jouw makelaar wordt door jouw Van Bruggen Adviseur Daan van der Til geheel kosteloos aangeboden. Ondanks de intensieve samenwerking zijn het wel twee onafhankelijke organisaties, zodat je altijd verzekerd bent van objectief advies van beide partijen dit in tegenstelling tot ander samenwerkingsverbanden van makelaars en financieel adviseurs.

Snelle, persoonlijke service

De Van Bruggen-adviseurs Daan van der Til en Bert van Dijk hechten veel waarde aan persoonlijk contact. Waar je bij de meeste banken weken moet wachten voor een gesprek mogelijk is, kun je bij hen al binnen 48 uur terecht voor onafhankelijk hypotheekadvies. En via een serviceabonnement, verzeker je jezelf voortaan ook van hun uitgebreide expertise bij al jouw andere financiële vraagstukken. Uiteraard is de keuze voor een serviceabonnement aan jou. We leggen je echter wel graag de voordelen, kostenbesparingen en het gemak voor.

Bel mij voor een vrijblijvende afspraak

Het team vanApeldoorn
Daan van der Til
Hypotheekadviseur, verzekeringsadviseur
Het team vanApeldoorn
Bert van Dijk
Hypotheekadviseur, verzekeringsadviseur
Het team vanApeldoorn
Kenny Kobesen
Hypotheekadviseur
Het team vanApeldoorn
Patricia Verzijl
Commercieel medewerker
Het team vanApeldoorn
Marcel Olijhoek
Makelaar Woon.nl
Het team vanApeldoorn
Bastiaan Pasman
Assistent makelaar
Je huis kopen of verkopen op Woon.nl - Apeldoorn
Apeldoorn
Stationsstraat 1987311 MJ Apeldoorn
  • Advies op kantoor
  • Advies via webcam
Klantenbeoordeling

Openingstijden

Maandag
08:30 - 17:00
Dinsdag
08:30 - 17:00
Woensdag
08:30 - 17:00
Donderdag
08:30 - 17:00
Vrijdag
08:30 - 17:00
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten

Buiten openingstijden op afspraak

Routebeschrijving >
KvK
: 01163492
AFM
: 12020043
Volg Van Bruggen Adviesgroep Apeldoorn


De Nationale HypothekenKrant van Van Bruggen Adviesgroep is al bijna 30 jaar een begrip. Een handig naslagwerk met actuele ontwikkelingen én achtergrondinformatie over hypotheken, verzekeringen, makelaardij en overige financiële producten. Ook Van Bruggen Adviesgroep Apeldoorn bezorgt deze krant huis-aan-huis. Niet ontvangen? U kunt de Nationale HypothekenKrant online inzien. Wilt u de krant liever thuis ontvangen? Vraag hem aan, we sturen u er graag een toe.