Kosteloos eerste gesprek
100% onafhankelijke financieel advies
We vergelijken ruim 40 geldverstrekkers
Telefonisch, online of op de vestiging
Apeldoorn Stationsstraat 198
7311 MJ Apeldoorn
Vandaag open tot 17:30 uur
Overige openingstijden
Maandag
09:00 - 17:30
Dinsdag
09:00 - 17:30
Woensdag
09:00 - 17:30
Donderdag
09:00 - 17:30
Vrijdag
09:00 - 17:30
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten

Buiten openingstijden op afspraak

Afspraak maken?

Het team van Apeldoorn

Financieel advies hoeft niet onpersoonlijk en ingewikkeld te zijn. Bij ons sta jij als klant altijd centraal. Met heldere uitleg, alle tijd en aandacht voor jou én kennis van (financiële) zaken helpen we je graag bij al jouw financiële vragen. Dat doen we met maatwerkoplossingen waarbij we juist naar die ene oplossing op zoek gaan die voor jou extra gunstig uitpakt. Wil je ook jouw mogelijkheden in kaart gebracht hebben? Of je nu een vraag hebt over je hypotheek, je verzekeringen, je pensioen of verduurzaming, wij staan voor je klaar.

Maak een afspraak

Over Van Bruggen Adviesgroep in Apeldoorn

Vaak heb je meer financiële mogelijkheden dan je denkt. Het is onze missie om daar voor je in te duiken en je te laten zien in wat jij allemaal financieel kunt. Van het verzorgen van een goed pensioen tot het regelen van een passende hypotheek of een schenking doen aan je (klein)kind – wij helpen je aan dé passende en voordelige oplossing waar je zelf nog niet aan had gedacht.

Daarbij vinden we het heel belangrijk dat jij begrijpt waar we het over hebben. Haastwerk doen we niet aan. We nemen de tijd voor je en laten je zien dat jouw vraag er écht toe doet en aandacht verdient. Vaak krijgen we van onze klanten terug dat we complexe kwesties naar goede en duidelijke uitleg weten te vertalen. De informatie die we geven, moet altijd praktisch en bruikbaar zijn. Niet strooien met ingewikkelde termen, maar jou in duidelijke woorden uitleggen waar je staat en wat er mogelijk is.

Dat doen we voor klanten in Apeldoorn, Zutphen en omgeving. Van starters op de woningmarkt tot pensionado’s. Over hypotheken, verzekeringen, pensioen en andere financiële vragen. Zowel op het kantoor van Van Bruggen Adviesgroep in Apeldoorn als bij jou thuis via de video. Wij helpen je graag.

Direct een afspraak maken voor een gratis oriënterend gesprek? Klik op de knop hieronder of bel naar 055 – 30 31 991.

Maak direct een afspraak

Een helder antwoord op al jouw financiële vragen

Wil je je complete financiële situatie laten doorlichten? Een hypotheek afsluiten? Of ben je nieuwsgierig welke financiële mogelijkheden je overwaarde biedt? Dankzij ons grote team en onze ruime expertise kan Van Bruggen Adviesgroep in Apeldoorn je op allerlei financiële vragen een glashelder en deskundig antwoord geven. Zo zijn wij er voor vragen als:

 • Wat zijn mijn financiële mogelijkheden voor een eerste koophuis?
 • Hoe kan ik op deze oververhitte woningmarkt toch kans maken op een huis?
 • Hoeveel kan ik maximaal aan hypotheek krijgen?
 • Welke verzekeringen zijn voor mij verstandig om af te sluiten?
 • Kan ik besparen op mijn huidige verzekeringen?
 • Welke mogelijkheden biedt mijn overwaarde?
 • Kan ik een hypotheek afsluiten als ondernemer?
 • Welke opties heb ik om een verbouwing te financieren?
 • Waar liggen kansen voor verduurzaming van mijn woning én hoe kan ik dat financieren?
 • Hoe kan ik besparen op mijn hypotheek?
 • Wat moet ik financieel geregeld hebben bij een scheiding?
 • Hoe kan ik mijn pensioen nu alvast goed regelen?
Overwaarde whitepaper downloaden

Een goed financieel plan voor later

We werken zeker niet alleen voor starters op de woningmarkt. Bij ons kantoor kloppen veel vijftigplussers en gepensioneerden aan die toe zijn aan een volgende stap. Wil je bijvoorbeeld je kinderen een schenking doen? Wil je je woning laten verbouwen of ben je juist op zoek naar een aangepast huis? Wij vinden het mooi om jou te verrassen met de vele mogelijkheden die er voor je zijn. Ook op latere leeftijd kun je nog een hypotheek afsluiten en zijn er meer opties dan je denkt.

Als je bij ons aanklopt voor een hypotheek, voorzien we je graag van een totaaladvies. Dat is nu juist de service die klanten aan ons waarderen. Zo zullen we ook meekijken naar passende verzekeringen bij je hypotheek en denken we mee over een goede financiële planning voor je pensioen. Zo komt het regelmatig voor dat vijftigplussers meer financiële ruimte hebben dan ze denken, bijvoorbeeld door hun overwaarde. Een goede reden om langs te komen en jouw financiële situatie te laten doorlichten! Daarbij zijn we er voor zowel financieel advies als pensioenadvies.

Financieel advies inschakelen

Goed verzekerd zonder te veel te betalen

Wist je dat veel Nederlanders ongemerkt te veel betalen voor hun verzekeringen? Ze zijn bijvoorbeeld dubbel verzekerd of hebben zaken afgedekt die eigenlijk geen risico’s met zich meebrengen. In zo’n geval kan je verzekering misschien wel flink naar beneden bijgesteld worden. Laat ons je verzekeringen doorlichten om een bespaarcheck te doen. We onderzoeken graag of jij voordeliger uit kunt zijn terwijl je toch goed verzekerd bent.

Ook als je bij ons aanklopt voor bijvoorbeeld het afsluiten van een hypotheek of voor een andere belangrijke mijlpaal in je leven, kijken we kritisch mee naar je verzekeringen. Welke verzekeringen heb je echt nodig, welke zijn voor jou overbodig? En waar ben je voordelig uit? We duiken zowel in de voorwaarden als in de premies en adviseren je over een passende, aantrekkelijke en niet te dure verzekering waarmee jij helemaal goed zit.

Documenten en dienstverlening

In onze dienstenwijzer leggen we uit wie we zijn, welke dienstverlening wij bieden en bij welke organisaties wij geregistreerd staan. In de dienstverleningsdocumenten krijg je een indicatie van onze tarieven. Op basis van het kostenloze kennismakingsgesprek maken wij onze kosten voor jouw concrete vraag inzichtelijk, zodat je vóoraf altijd exact weet waar je aan toe bent. 

For our English documents, click here.

Onze medewerkers bij Van Bruggen Adviesgroep Apeldoorn krijgen een vast, marktconform salaris. De medewerkers en opdrachtnemers (zzp ’ers) krijgen geen variabele beloning. Opdrachtnemers van Van Bruggen Adviesgroep Apeldoorn werken op basis van een urendeclaratie met een vaste vergoeding van 70 euro per uur. Artikel 1:120 lid 2a van de Wft is op onze onderneming niet van toepassing.

Wij sturen onze medewerkers aan op integer, zorgvuldig en klantgericht handelen waarbij de focus ligt op het belang van de klant en onze onderneming op lange termijn.

Onafhankelijk financieel advies: voordelig voor jou

Als je naar een adviseur van een bank stapt, is diegene vaak gebonden aan enkel de producten van zijn eigen bedrijf. Dat pakt voor jou niet altijd gunstig uit. Want hoe groot is de kans nu dat juist de producten van die ene aanbieder voor jou het voordeligst zijn? Juist, vrij klein.

Daarom geloven wij in onafhankelijk financieel advies. We werken samen met een groot aantal hypotheekaanbieders en verzekeraars en kunnen daardoor een uitgebreide vergelijking maken voordat we je een specifiek product aanraden. Daardoor ben je bij ons gegarandeerd voordelig uit én krijg je altijd een product geadviseerd dat goed bij jou persoonlijk past. Of het nu gaat om een hypotheek, een verzekering of een ander product.

Wil jij ook profiteren van onafhankelijk financieel advies? Wees van harte welkom voor advies op het kantoor van Van Bruggen Adviesgroep in Apeldoorn, of via de video.

Gratis kennismaking plannen

Waarom Van Bruggen Adviesgroep in Apeldoorn?

Omdat je bij ons geholpen wordt door een sterk en sympathiek team. Door hypotheekadviseurs, verzekeringsadviseurs en financieel experts. Voor elke vraag zetten wij de juiste expert voor jou in. Nog een reden om voor Van Bruggen Adviesgroep in Apeldoorn te kiezen: je hoeft bij ons nooit lang te wachten op een gesprek. Al binnen 48 uur kunnen wij je van onafhankelijk financieel advies voorzien. Zonder haastwerk, met alle tijd voor jouw vragen.

Het team van Van Bruggen Adviesgroep in Apeldoorn staat voor:

 • Ervaren team van financieel adviseurs 
 • Voor deskundig advies over hypotheken, verzekeringen en pensioen 
 • Oprechte aandacht en tijd voor jou als klant
 • Een duidelijk antwoord op al jouw vragen
 • 100% onafhankelijk advies (keuze uit veel aanbieders)
 • Altijd binnen 48 uur terecht met jouw vraag
 • Zowel advies op kantoor als via videobellen mogelijk

Je woning verduurzamen?

Steeds meer Nederlanders zijn op zoek naar manieren om een steentje bij te dragen aan een beter milieu. Je woning verduurzamen is dé manier om meer dan een enkel “steentje” bij te dragen. Wij helpen je graag om tot op de bodem uit te zoeken wat hierin mogelijk is. Als financieel adviseurs verdiepen we ons in jouw financiële mogelijkheden voor het verduurzamen van je woning. Daarnaast werken we samen met het bedrijf . Zij doen een uitgebreide check van jouw woning en geven je in een energiebesparingsrapport tips voor de verduurzaming van jouw huis.

Zo weet je precies wat je kunt aanpakken, hoeveel het oplevert en wat het kost. En wil je de wijzigingen laten doorvoeren? Dan kan Greenfactor de energiebesparende maatregelen direct door lokale aannemers en uitvoerders voor je laten uitvoeren. Altijd tegen voor jou gunstige prijsafspraken. Zo maak je je woning toekomstbestendig en kun je zorgeloos van jouw duurzame(re) huis genieten, terwijl al het regelwerk al voor je is gedaan.

Wij zijn er voor advies op kantoor én online

De deuren van ons kantoor in Apeldoorn zijn van maandag t/m vrijdag voor je geopend. Maar ook via videobellen kunnen we je heel efficiënt en toch met fijn persoonlijk contact helpen.

Benieuwd hoe wij je bij Van Bruggen Adviesgroep in Apeldoorn kunnen helpen? Wees van harte welkom voor een vrijblijvende kennismaking op ons kantoor of via de video.

Neem contact op voor een gratis oriënterend gesprek. Maak direct een afspraak via de knop hieronder of bel naar 055 – 30 31 991. Ook mailen kan. We zijn bereikbaar via stedendriehoek@vanbruggen.nl.

Plan een kennismaking
KvK: 01163492AFM: 12020043Documenten