Apeldoorn Stationsstraat 198
7311 MJ Apeldoorn
Opent dinsdag om 09:00 uur
Overige openingstijden
Maandag
09:00 - 17:30
Dinsdag
09:00 - 17:30
Woensdag
09:00 - 17:30
Donderdag
09:00 - 17:30
Vrijdag
09:00 - 17:30
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten

Buiten openingstijden op afspraak

Afspraak maken?

Het team van Apeldoorn

Hypotheekadviseur én makelaar ideale combinatie

Bij het (ver)kopen van een woning komt heel wat kijken. Wie zich laat begeleiden door de juiste experts, kan zichzelf veel geld en onaangename verrassingen besparen. Om het je makkelijk te maken vind je bij Van Bruggen Adviesgroep Apeldoorn naast ervaren hypotheekadviseurs ook een NVM- erkende makelaar van Woon.nl.

Het magazine om onbezorgd te genieten

Op zoek naar een moment waarbij je onbezorgd kunt genieten? Met dit magazine vol culinaire gerechten, de ontwikkelingen omtrent elektrisch rijden en leuke inspiratie voor de tuin kun jij even lekker wegdromen.

Het voordeel van teamwerk

Heb je een woning op het oog? Dan merk je direct de meerwaarde van een goed op elkaar ingespeelde hypotheekadviseur en makelaar. Je Woon.nl makelaar bepaalt de waarde, kijkt kritisch naar eventuele gebreken en onderhandelt om een scherpe aankoopprijs te realiseren. Terwijl je Van Bruggen-adviseur bekijkt wat specifiek voor jou de beste hypotheek met de laagste maandlasten is. Jouw makelaar wordt door jouw Van Bruggen Adviseur Daan van der Til geheel kosteloos aangeboden. Ondanks de intensieve samenwerking zijn het wel twee onafhankelijke organisaties, zodat je altijd verzekerd bent van objectief advies van beide partijen dit in tegenstelling tot ander samenwerkingsverbanden van makelaars en financieel adviseurs.

Snelle, persoonlijke service

De Van Bruggen-adviseurs Daan van der Til en Bert van Dijk hechten veel waarde aan persoonlijk contact. Waar je bij de meeste banken weken moet wachten voor een gesprek mogelijk is, kun je bij hen al binnen 48 uur terecht voor onafhankelijk hypotheekadvies. En via een serviceabonnement, verzeker je jezelf voortaan ook van hun uitgebreide expertise bij al jouw andere financiële vraagstukken. Uiteraard is de keuze voor een serviceabonnement aan jou. We leggen je echter wel graag de voordelen, kostenbesparingen en het gemak voor.

Maak direct een afspraak

KvK: 01163492AFM: 12020043Documenten