Geef jij voorkeur aan advies op de vestiging of op afstand? De keuze is aan jou. Lees meer.

Apeldoorn

Stationsstraat 198
7311 MJ Apeldoorn
Opent donderdag om 09:00 uur
Overige openingstijden
Maandag
09:00 - 17:30
Dinsdag
09:00 - 17:30
Woensdag
09:00 - 17:30
Donderdag
09:00 - 17:30
Vrijdag
09:00 - 17:30
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten

Buiten openingstijden op afspraak

Afspraak maken?

Het team van Apeldoorn

Hypotheekadviseur én makelaar ideale combinatie

Bij het (ver)kopen van een woning komt heel wat kijken. Wie zich laat begeleiden door de juiste experts, kan zichzelf veel geld en onaangename verrassingen besparen. Om het je makkelijk te maken vind je bij Van Bruggen Adviesgroep Apeldoorn naast ervaren hypotheekadviseurs ook een NVM- erkende makelaar van Woon.nl.

Verhuisbericht: van de Kerklaan 6 naar de Stationsstraat 198

We zijn verhuisd, maar zijn nog steeds in de buurt. Van Bruggen Adviesgroep Apeldoorn is op 13 januari 2020 verhuisd naar een gloednieuwe locatie aan de Stationsstraat 198 in Apeldoorn. Op deze locatie, zo’n 200 meter van de vorige locatie, staat het vertrouwde team van financieel adviseurs vol enthousiasme voor je klaar! Wil je ons bezoeken en zoek je een parkeerplek? Dan kun je in parkeergarage Marktplein parkeren (navigeer naar Marktplein 1). Wanneer je de parkeergarage uitloopt is onze nieuwe vestiging niet te missen!

Apeldoorn-verhuisd

Het voordeel van teamwerk

Heb je een woning op het oog? Dan merk je direct de meerwaarde van een goed op elkaar ingespeelde hypotheekadviseur en makelaar. Je Woon.nl makelaar bepaalt de waarde, kijkt kritisch naar eventuele gebreken en onderhandelt om een scherpe aankoopprijs te realiseren. Terwijl je Van Bruggen-adviseur bekijkt wat specifiek voor jou de beste hypotheek met de laagste maandlasten is. Jouw makelaar wordt door jouw Van Bruggen Adviseur Daan van der Til geheel kosteloos aangeboden. Ondanks de intensieve samenwerking zijn het wel twee onafhankelijke organisaties, zodat je altijd verzekerd bent van objectief advies van beide partijen dit in tegenstelling tot ander samenwerkingsverbanden van makelaars en financieel adviseurs.

Snelle, persoonlijke service

De Van Bruggen-adviseurs Daan van der Til en Bert van Dijk hechten veel waarde aan persoonlijk contact. Waar je bij de meeste banken weken moet wachten voor een gesprek mogelijk is, kun je bij hen al binnen 48 uur terecht voor onafhankelijk hypotheekadvies. En via een serviceabonnement, verzeker je jezelf voortaan ook van hun uitgebreide expertise bij al jouw andere financiële vraagstukken. Uiteraard is de keuze voor een serviceabonnement aan jou. We leggen je echter wel graag de voordelen, kostenbesparingen en het gemak voor.

Maak direct een afspraak

KvK: 01163492AFM: 12020043Documenten