Kosteloos eerste gesprek
100% onafhankelijke financieel advies
We vergelijken ruim 40 geldverstrekkers
Telefonisch, online of op de vestiging
Almere Ivoorstraat 8
1339 GS Almere
Opent vrijdag om 09:00 uur
Overige openingstijden
Maandag
09:00 - 17:00
Dinsdag
09:00 - 17:00
Woensdag
09:00 - 17:00
Donderdag
09:00 - 17:00
Vrijdag
09:00 - 17:00
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten

Buiten openingstijden op afspraak

Afspraak maken?

Het team van Almere

Financieel advies in Almere

Er zijn allerlei situaties denkbaar waarin financieel advies in Almere handig is. Bijvoorbeeld als je een huis koopt, met pensioen gaat of in scheiding ligt. In al die situaties zijn wij er als financieel adviseur in Almere voor jou om de juiste financiële keuzes te maken. Dat doen we op een eerlijke en deskundige manier met oog voor jouw persoonlijke situatie nu en in de toekomst. Of het nu gaat over hypotheken, verzekeringen, kredieten of pensioen – wij zijn jouw sparringpartner voor gedegen advies.

Op onze lokale startpagina vind je onder andere onze dienstenwijzer en vergelijkingskaarten, die je inzicht geven in onze dienstverlening en tarieven.

Maak een afspraak

Onafhankelijk financieel adviseur Almere

Bij ons kun je terecht voor deskundig en onafhankelijk financieel advies in Almere. Dat kan bij ons op kantoor aan de Ivoorstraat 8, maar ook online. Daarnaast kunnen we op jouw verzoek ook bij jou thuis langskomen voor advies aan de keukentafel. Zelfs in de avonduren. Naast die flexibiliteit, staan we vooral voor open en eerlijk advies, deskundigheid en vele jaren ervaring. We adviseren al jarenlang veel klanten in Almere over hypotheken, makelaardij, kredieten en verzekeringen.

Voor elke klant kijken we eerlijk en objectief naar de verschillende mogelijkheden. We zijn niet aangesloten bij één specifieke geldverstrekker, maar werken samen met een groot aantal geldverstrekkers en verzekeraars. Dat betekent dat we in ons advies een breed aanbod aan producten kunnen meenemen. Daarin verschillen we van een adviseur die bij de bank werkt. Die zal vaak alleen zijn eigen producten adviseren, terwijl dat niet per definitie ook de juiste opties voor jou zijn. Bij ons kun je daar wel van op aan. We vergelijken de vele mogelijkheden op rente of premie en voorwaarden, waardoor we zeker weten dat jouw hypotheek of verzekering scherp geprijsd én gunstig is.

Bij welke financiële vraag kunnen we jou helpen?

Wil je een compleet financieel plan laten opstellen voor je pensioen? Heb je een vraag over een specifieke verzekering? Of wil je begeleid worden bij alles rondom de aankoop van jouw woning? Ons financiële advies is breed en onze ervaring groot, dus bij al die financiële vragen helpen wij je met veel plezier.

Zo zijn wij er voor vragen over…

 • …het afsluiten van een hypotheek;
 • …besparen op je maandlasten (bijvoorbeeld door over te sluiten);
 • …de aankoop van je eerste huis;
 • …een verhuizing naar een volgende woning (en het bekostigen daarvan);
 • …jouw mogelijkheden voor een zzp-hypotheek;
 • …een passende verzekering die ook voordelig voor je uitpakt;
 • …je financiële mogelijkheden na scheiden in Almere;
 • …het opnemen van de overwaarde op je woning;
 • …je verbouwing financieren met bijvoorbeeld een tweede hypotheek;
 • …een financieel plan voor na je pensioen.

Wat je vraag ook is, stel hem gerust aan ons in een eerste oriënterend gesprek. Voor dit gesprek ben je geheel kosteloos welkom bij ons op kantoor.

Maak je eerste afspraak en ontdek hoe we jou kunnen helpen.

Maak een afspraak

Ervaren in financieel advies – van enkele vragen tot complete plannen

In de vele jaren dat wij financieel advies in Almere geven, hebben we ruime ervaring opgedaan met allerlei financiële vraagstukken. Veel klanten kloppen bij ons aan om een woning te kopen op de overspannen woningmarkt. Hiervoor werken we met plezier samen met makelaar Dennis Rikken; de combinatie van makelaardij en hypotheekadvies helpt jou je woningkansen te vergroten. Maar ook zijn er klanten die bij ons komen om op hun bestaande hypotheek te besparen of mooie plannen te realiseren met hun overwaarde. Zo ook hebben we al veel 50+’ers geholpen aan een passend pensioenplan of bij het verzilveren van hun overwaarde.

Overwaarde whitepaper downloaden

Ons advies is altijd duidelijk en pragmatisch. We gaan voor een oplossing waar jij mee verder kunt en leggen je duidelijk jouw opties uit. Dat doen we altijd op basis van onze uitgebreide ervaring. Juist doordat we al veel klanten geholpen hebben, kunnen we ook voor jou meedenken over een creatieve oplossing waar je misschien zelf niet op zou komen. Of het nu gaat om advies over een enkele verzekering of om een compleet pensioenplan.

Over Van Bruggen Adviesgroep in Almere

Op ons kantoor word je geholpen door een team van twee erkende financieel adviseurs: Gertjan van Waarde en Peter de Gast. Beide zijn goed bekend in Almere, dus ze kennen de woningmarkt hier op hun duimpje. Maar vooral is Van Bruggen Adviesgroep in Almere ervaren in allround financieel advies over hypotheken, verzekeringen, kredieten én makelaardij. Samen met een makelaar en notaris uit ons netwerk kunnen we je bij allerlei vragen helpen.

Daarbij staan we specifiek voor:

 • Alles onder één dak: hypotheken, verzekeringen, kredieten, makelaardij
 • Jarenlange ervaring met financieel advies
 • Open en eerlijk advies waarbij jij centraal staat
 • Ook voor advies over besparen
 • Onafhankelijk advies (keuze uit veel aanbieders)
 • Afspraak is altijd afspraak
 • Zowel overdag als ’s avonds advies mogelijk
Vraag financieel advies aan

Jouw hypotheek van A tot Z geregeld

Veel klanten weten ons kantoor te vinden voor hypotheekadvies en makelaardij. Het is juist die combinatie die vaak fijn is voor mensen die hun zinnen op een huis hebben gezet. Een woning vinden is in deze tijd niet eenvoudig met een groot aantal kapers op de kust én hoge woningprijzen. Daarom helpen wij je om de kansen op jouw droomwoning te vergroten. We hebben de handen ineengeslagen met makelaar Dennis Rikken, die jou bijvoorbeeld adviseert over een goede onderhandelingsstrategie en die je als een van de eersten kan wijzen op te koop staande huizen.

Tegelijkertijd zijn wij er voor het hypotheekadvies. Van advies over je maximale budget voor een woning tot aan de ondertekening van je hypotheekakte bij de notaris. Ook alle stappen daartussen nemen wij voor onze rekening. We adviseren je over een passende rentevaste periode, kijken bij welke aanbieder jij voordelig uit bent, geven je advies over bijpassende verzekeringen en duiken in zelfs de allerkleinste lettertjes voordat we jou een specifiek hypotheekproduct aanraden. Alles om ervoor te zorgen dat een hypotheekproduct echt goed bij je past. Ook in de toekomst.

Dat alles doen we trouwens niet alleen voor huizenkopers, maar ook voor mensen die kritisch naar hun huidige hypotheek willen laten kijken. De hypotheekrente ligt nu veel lager dan een aantal jaar geleden. Zeker als je al een tijdje in dezelfde Almeerse woning woont, is oversluiten misschien een goede manier om geld te besparen. Wellicht kun je daarbij ook meteen je overwaarde opnemen. Zo wordt het opeens wél reëel om je verbouwplannen uit te voeren, zonnepanelen te nemen of je pensioen aan te vullen. Allemaal opties die wij graag in detail met je doornemen.

Advies over verzekeringen

Naast hypotheken, zijn ook verzekeringen een onderwerp om je goed in te verdiepen. Met een verzekering dek je financiële risico’s af, bijvoorbeeld het risico dat je je maandlasten niet meer kunt betalen als je partner overlijdt of als je arbeidsongeschikt wordt. Met een goede verzekering hoef je niet bang te zijn dat je in zo’n verdrietige situatie ook nog je huis uit moet of de eindjes aan elkaar moet knopen. Maar bij welke verzekeraar kun je voor zo’n verzekering het beste terecht? En hoe zorg je ervoor dat je wel goed verzekerd bent, maar ook weer niet in je enthousiasme voor een te hoge polis of een dubbele dekking kiest?

Gertjan is, naast erkend financieel adviseur in Almere, ook verzekeringsadviseur in Almere en kan je hier op een eerlijke en onafhankelijke manier over adviseren. Hij kijkt trouwens ook graag mee naar je bestaande verzekeringen. Als je je verzekeringen al een tijdje hebt lopen, kan het best zijn dat ze niet meer helemaal up-to-date zijn. Sommige verzekeringen heb je misschien niet meer nodig; andere kunnen wellicht voordeliger. Ook dat checkt Gertjan graag voor je.

Scheiden in Almere

Verder is scheiden in Almere een onderwerp waarover wij financieel advies geven. Na een scheiding komt er heel veel op je af. Niet alleen emotioneel, maar ook qua financiën. Je komt opeens voor allerlei keuzes te staan. Blijft een van jullie in het huis wonen? Of verkopen jullie de woning en hoe zit het dan met de eventuele overwaarde? En ook: wat gebeurt er met de verdeling van jullie pensioen? En hoe regelen jullie het verzekeringstechnisch als jullie geen gezamenlijke verzekeringen meer hebben?

Vele vragen waarvoor je gelukkig niet zelf hoeft te googelen naar antwoorden. Doordat we allround financieel advies geven, zien we geen detail over het hoofd. Ook je hypotheek, verzekeringen en pensioen nemen we mee in ons advies rondom scheiding. Juist in de lastige periode rond een scheiding zetten we ons er uitgebreid voor in om alles financieel goed te regelen. Ook als je situatie meer complex is of als de mogelijkheden beperkt lijken, gaan we tot het uiterste. Want als plan A niet werkt, is er vaak nog wel een plan B of C waar jij wel bij geholpen bent.

Financieel advies aanvragen

Financieel advies in Almere inschakelen?

Wat je financiële vraag ook is, bij ons ben je verzekerd van een deskundig en eerlijk antwoord. Voordat we er volledig voor je in duiken, maken we graag kennis met je. Want financieel advies begint natuurlijk altijd met een goede klik. Daarom bieden we een gratis oriënterend gesprek waarin we, zonder dat jij ergens aan vastzit, aftasten of en hoe we jou kunnen helpen.

Plan jouw eerste kennismaking met ons in. Bel naar 0800 – 1600 of klik op de knop hieronder voor een eerste contact. We helpen je graag verder.

Maak direct een afspraak