Kosteloos eerste gesprek
100% onafhankelijke financieel advies
We vergelijken ruim 40 geldverstrekkers
Telefonisch, online of op de vestiging
Utrecht Vleutenseweg 474
3532 HZ Utrecht
Opent dinsdag om 09:00 uur
Overige openingstijden
Maandag
09:00 - 20:00
Dinsdag
09:00 - 20:00
Woensdag
09:00 - 20:00
Donderdag
09:00 - 17:00
Vrijdag
09:00 - 17:00
Zaterdag
Op afspraak
Zondag
Gesloten

Buiten openingstijden op afspraak

Afspraak maken?

Het team van Utrecht

Van Bruggen Adviesgroep in Utrecht

Knopen doorhakken over financiële beslissingen kan een flinke uitdaging zijn. Je twijfelt misschien waar je goed aan doet. Je bent benieuwd welke haken en ogen er zitten aan een stap als verhuizen, eerder met pensioen gaan of je woning verbouwen. Of je vraagt je af wat überhaupt je financiële mogelijkheden zijn. Hoeveel kun je aan hypotheek krijgen? Wat zijn je opties na je scheiding? Hoe kun je je pensioen aanvullen? En welke mogelijkheden zijn er om je overwaarde te benutten? Dán is het fijn om er een expert bij te betrekken. Van Bruggen Adviesgroep in Utrecht is er voor al jouw financiële vragen.

Maak direct een afspraak

Financieel advies over jouw mogelijkheden én makelaardij

Van Bruggen Adviesgroep in Utrecht is een allround adviesbureau waar jij terecht kunt met al je vragen op het gebied van je financiën, hypotheek, pensioen en makelaardij. Met een team van zes experts kunnen wij veel voor je betekenen. Arjen, Mirjam en Elles zijn financieel adviseurs, Sonja kan als makelaar het proces van een huis (ver)kopen begeleiden, en Tim en Tyra zorgen er als commercieel medewerkers voor dat alles voor jou geregeld wordt. Zodat je hypotheek bijvoorbeeld op tijd rond is en je ook niet zelf achter de aanvraag van je nieuwe verzekeringen aan hoeft te gaan.

Het fijne aan onze verschillende expertises is dat we op elke vraag de juiste specialist kunnen zetten. Ga jij bijvoorbeeld een huis kopen? Dan kan een financieel adviseur voor je uitrekenen hoeveel je maximale hypotheek bedraagt en kan Sonja helpen bij het vinden van en bieden op een woning. Wil je juist je pensioen goed regelen, weten wat er financieel mogelijk is na een scheiding of heb je andere vragen? Er is altijd een financieel specialist die jou persoonlijk op weg kan helpen. Met alle aandacht voor jouw vragen en wensen.

Met welke vragen kun je bij ons terecht?

Dat loopt nogal uiteen. We mogen klanten verwelkomen uit o.a. Utrecht (van Lombok tot Zuilen en van Oog in Al tot Nieuw Engeland), Maarssen en Maarssenbroek. Van jonge starters tot zeventigplussers die al een tijdje van hun pensioen genieten. We kunnen onder andere advies geven over de volgende onderwerpen:

 • je eerste huis kopen
 • verhuizen naar een volgende woning
 • oplossingen voor jouw pensioen
 • besparen op je maandlasten
 • je overwaarde benutten
 • consumptieve bestedingen (zoals een camper)
 • de financiële afwikkeling van een echtscheiding
 • je lopende hypotheek aanpassen of verhogen
 • de aan- of verkoop van je huis
 • een verhuurwoning kopen
 • een verbouwing of verduurzaming financieren

Ook met complexere vraagstukken kun je terecht bij Van Bruggen Adviesgroep in Utrecht. We werken nauw samen met meerdere lokale experts, zoals notarissen, taxateurs en scheidingsexperts. Dus mocht dat nodig zijn, dan kunnen we er altijd een passende expert voor je bij betrekken.

Waar heb jij een financiële vraag over? Stel ‘m aan ons in een vrijblijvend eerste gesprek. Dat kan bij ons op kantoor, bij jou thuis of online via video.

Laten we kennismaken (online of fysiek)

Een huis kopen in Utrecht of andere hypotheekvragen?

Er komt veel op je af als je een huis koopt of verkoopt. Zeker met de huidige krappe woningmarkt. In de regio Utrecht kom je er zonder aankoopmakelaar haast niet meer tussen als je een nieuwe woning hoopt te bemachtigen. Kun jij wel wat begeleiding gebruiken tijdens de spannende rollercoaster die een huis kopen heet? Van Bruggen Adviesgroep in Utrecht maakt het hele proces inzichtelijk én overzichtelijk voor je. Met zowel hypotheekadvies als makelaardij staan wij je bij.

Heb je al een eigen woning en vraag je je af of jouw hypotheek nog wel bij je past? En of de maandlasten van je hypotheek iets omlaag kunnen? Of dat je misschien meer kunt lenen vanuit je hypotheek? Ook bij dat soort vragen helpt Van Bruggen Adviesgroep Utrecht je. We bekijken samen tijdens een vrijblijvend eerste gesprek wat er voor jou mogelijk is.

Zo kunnen we elk van de volgende vragen rondom je hypotheek voor je beantwoorden:

Documenten en dienstverlening

In onze dienstenwijzer leggen we uit wie we zijn, welke dienstverlening wij bieden en bij welke organisaties wij geregistreerd staan. In de dienstverleningsdocumenten krijg je een indicatie van onze tarieven. Op basis van het kostenloze kennismakingsgesprek maken wij onze kosten voor jouw concrete vraag inzichtelijk, zodat je vóoraf altijd exact weet waar je aan toe bent. 

For our English documents, click here.

Onze medewerkers bij Van Bruggen Adviesgroep Utrecht krijgen een vast, marktconform salaris. De medewerkers krijgen geen variabele beloning. Artikel 1:120 lid 2a van de Wft is op onze onderneming niet van toepassing. Wij sturen onze medewerkers aan op integer, zorgvuldig en klantgericht handelen waarbij de focus ligt op het belang van de klant en onze onderneming op lange termijn.

Welke financiële oplossingen zijn er voor jouw oude dag?

Het pensioen is voor veel mensen iets waar ze erg naar uitkijken. Hoe leuk je je baan ook vindt, het is een fijn vooruitzicht dat je straks meer tijd hebt voor je familie, vrienden en hobby’s. Of voor de grootse pensioenplannen die je misschien hebt. Een wereldreis, jaarlijks overwinteren onder de Spaanse zon of genieten van het buitenleven op een andere plek dan waar je nu woont. Waar je ook van droomt, wij denken mee hoe je het financieel haalbaar maakt. Hoe eerder je ons inschakelt voor pensioenadvies, hoe meer er vaak nog te regelen valt om jouw financiën voor later goed op orde te krijgen.

Zo kunnen we je advies geven over deze pensioenvragen:

 • Is het voor jou financieel haalbaar om vervroegd met pensioen te gaan?
 • Hoe kun je je werkgeverspensioen uitbreiden (ook zonder veel spaargeld te hoeven hebben)?
 • Kun je op dit moment geld besparen (bijvoorbeeld via oversluiten), zodat je meer geld overhoudt voor je pensioen straks?
 • Welke mogelijkheden heb je om je kinderen (belastingvrij) een bedrag te schenken?
 • Hoe zit het met je pensioen als jij en je partner uit elkaar gaan?
 • Kun je vanuit je overwaarde extra pensioenruimte creëren?
 • Hoe kun je jouw pensioenwensen, zoals een camper of een tweede woning, financieren?
 • Is een opeethypotheek voor jou een optie om, ook met een lager pensioeninkomen, je overwaarde te benutten?
Stel ons jouw pensioenvraag

Van Bruggen Adviesgroep Utrecht: voor allround financieel advies

Bij allerlei belangrijke momenten in je leven is financieel advies welkom. Bij Van Bruggen Adviesgroep Utrecht kunnen we bijvoorbeeld ook de groeiende groep ondernemers in Utrecht ondersteunen. Bijvoorbeeld als je een hypotheek hoopt aan te vragen of je pensioen als ondernemer goed wilt regelen.

Ook 50-plussers die hun (vervroegde) pensioen goed willen voorbereiden of een financiële planning willen maken zijn hier aan het juiste adres. Of mensen met vragen over de financiële gevolgen rondom trouwen, kinderen krijgen, echtscheiding, werkloosheid, arbeidsongeschiktheid of overlijden. Met andere woorden: bij de grote gebeurtenissen in een mensenleven staat Van Bruggen Adviesgroep Utrecht voor jou klaar met financiële raad en daad.

Waarom Van Bruggen Adviesgroep in Utrecht?

Met zowel een deskundige makelaar als diverse financieel adviseurs en een uitgebreid netwerk om ons heen kunnen we jou op veel momenten in je leven adviseren. Daarbij zijn we volledig onafhankelijk: we kunnen vele aanbieders, producten en voorwaarden voor je vergelijken. Ons doel is altijd om tot een voordelige en passende oplossing voor jou te komen.

Daarnaast ben je bij Van Bruggen Adviesgroep in Utrecht zeker van:

 • Een team met uitgebreide ervaring in financieel advies
 • Ook voor makelaardij bij aan- en verkoop
 • Advies over hypotheken, pensioen, verzekeringen en meer
 • Alle kennis aanwezig – wat je vraag ook is
 • 100% onafhankelijk advies (uitgebreide vergelijking van de mogelijkheden)
 • Advies op kantoor, online of bij jou thuis
 • Ook 3 avonden per week en op zaterdag geopend

Plan je gratis oriëntatiegesprek

Bij ons ben je verzekerd van onafhankelijk, transparant en deskundig advies. Wil je weten welke financiële mogelijkheden je hebt en waar jij goed aan doet? Wees van harte welkom bij Van Bruggen Adviesgroep in Utrecht. Het eerste gesprek is bij ons altijd gratis.

Jouw eerste afspraak plannen? Laat je gegevens achter via het formulier, bel naar 030 – 877 17 42 of mail naar utrecht@vanbruggen.nl.

Plan direct je gratis afspraak
KvK: 61305227AFM: 12045008Documenten