Profiteren van de lage rente? Download ons gratis whitepaper hier.
Zoetermeer Blauw-roodlaan 4
2718 SJ Zoetermeer
Vandaag open tot 17:00 uur
Overige openingstijden
Maandag
09:00 - 17:00
Dinsdag
09:00 - 17:00
Woensdag
09:00 - 17:00
Donderdag
09:00 - 17:00
Vrijdag
09:00 - 17:00
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten

Buiten openingstijden op afspraak

Afspraak maken?

Het team van Zoetermeer

Hypotheekadvies en makelaardij onder 1 dak in Zoetermeer

Van Bruggen Adviesgroep Zoetermeer helpt u graag met vragen over de aan- of verkoop van uw woning én de financiering hiervan. Financieel adviseur/makelaar Ton Tettero en makelaar Marcel van Oeffel helpen u hier graag bij.

Van Bruggen Adviesgroep Zoetermeer beschikt over het Keurmerk Financiële Dienstverlening

Keurmerk Financiële Dienstverlening

Van Bruggen Adviesgroep Zoetermeer beschikt over het Keurmerk Financiële Dienstverlening. Het Keurmerk Financiële Dienstverlening is het bewijs van de kwaliteit van een financieel dienstverlener. Het betekent dat het kantoor aan hoge eisen voldoet. Bij het Keurmerk Financiële Dienstverlening worden de Keurmerkhouders regelmatig door een onafhankelijke organisatie gecontroleerd. Zo weet u zeker dat dat u te maken heeft met een goede en betrouwbare adviseur, die u kan adviseren over de producten van meerdere aanbieders.

De ene situatie is de andere niet

Iedere financiële situatie is anders. Daarom vinden wij het belangrijk om financieel advies te geven welke bij uw situatie past. Bij Van Bruggen Adviesgroep Zoetermeer staan wij voor u klaar. Onze onafhankelijk financieel adviseur helpt u graag met al uw vragen en geeft graag duidelijkheid in doorgaans complexe situaties.

Ton Tettero vertelt: “Wensen in vervulling laten gaan die passen bij uw unieke financiële situatie, dat is mijn passie. Of het nu gaat om hulp bieden bij het kopen en financieren van uw eerste huis of het financieren van een verbouwing van een woning… ik sta graag voor u klaar!”

Lees meer > 

Financieel advies en makelaardij op één adres

Bij ons kunt u op één adres alle zaken rondom de aan- of verkoop en financiering van uw woning regelen. Deze bewezen succesvolle combinatie van makelaar en financieel adviseur onder één dak, neemt u werk uit handen. Door het afstemmen van verkoop, aankoop en financiering wordt er snel en efficiënt geschakeld. Dat geeft u overzicht en duidelijkheid en het bespaart u tijd en geld.

Lees meer >

Starterscoach

Het kopen van uw allereerste woning is erg spannend. Wij helpen u bij Van Bruggen Adviesgroep Zoetermeer graag samen met u uw financiële situatie inzichtelijk te maken en de hypotheek te vinden die bij u past.

Lees meer >

Verzekeringscheck

Soms is het een lastige klus om inzichtelijk in uw verzekeringen te krijgen; betaalt u teveel aan onnodige premies of bent u onder- of overzekerd? Bij Van Bruggen Adviesgroep Zoetermeer checken wij graag kosteloos of uw verzekeringen nog up-to-date zijn. 

Inzicht in uw pensioen, hoe gaat u dat doen?

Droomt u ervan om eerder te stoppen met werken? Of wilt u een mooi bedrag sparen voor tijdens uw pensioen? Bent u benieuwd of u alles wat u wilt doen, kúnt doen met uw pensioen? Van Bruggen Adviesgroep Zoetermeer helpt u hier graag bij.

Lees meer >

 

Maak direct een afspraak

 

Onafhankelijk hypotheekadvies

Van Bruggen Adviesgroep Zoetermeer biedt u deskundige begeleiding. Of u nu voor het eerst een woning koopt of uw volgende droomhuis heeft gevonden. De onafhankelijke financieel adviseurs leggen alle complexe materie, begrijpelijk uit. Zo krijgt u inzicht in uw huidige én toekomstige financiële situatie. 

Wij vergelijken meer dan 45 hypotheekaanbieders voor u; niet alleen op het gebied van de laagste hypotheekrente maar wij adviseren u ook over de voorwaarden. Want een hypotheek die goed bij u past bestaat uit meer dan alleen een lage hypotheekrente.

Maak direct een afspraak

KvK: 28056349AFM: 12006439Documenten