Kosteloos eerste gesprek
100% onafhankelijke financieel advies
We vergelijken ruim 40 geldverstrekkers
Telefonisch, online of op de vestiging
Zoetermeer Blauw-roodlaan 4
2718 SJ Zoetermeer
Opent maandag om 09:00 uur
Overige openingstijden
Maandag
09:00 - 17:00
Dinsdag
09:00 - 17:00
Woensdag
09:00 - 17:00
Donderdag
09:00 - 17:00
Vrijdag
09:00 - 17:00
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten

Buiten openingstijden op afspraak

Afspraak maken?

Het team van Zoetermeer

Van Bruggen Adviesgroep in Zoetermeer

Al twintig jaar werkt Ton Tettero vanuit Van Bruggen Adviesgroep in Zoetermeer als financieel adviseur. Hij helpt klanten uit de regio financieel op weg in elke levensfase. Als starter wil je misschien weten hoeveel je aan hypotheek kunt krijgen voor je eerste huis. Ga je verhuizen vanwege gezinsuitbreiding? Dan spelen er vast nieuwe hypotheekvragen. Ga je met pensioen? Dan is het belangrijk om dat goed te regelen. En gaan je kinderen het huis uit? Dan wil je misschien weten hoe je hen financieel kan ondersteunen. Bij al die vragen staat Ton klaar met passend financieel advies.

Maak een afspraak

Passend financieel advies in jouw situatie

Iedere financiële situatie is anders. Elke persoonlijke situatie ook. Daarom vinden wij het belangrijk om financieel advies te geven dat bij jou past. Bij Van Bruggen Adviesgroep Zoetermeer is Ton jouw onafhankelijk financieel adviseur. Hij helpt je bij al je vragen en geeft je duidelijkheid over zelfs de meest complexe situaties. Of je nu in loondienst werkt, ondernemer bent of je pensionering er al op hebt zitten. En of je nu starter bent op de woningmarkt of al een aantal keer verhuisd bent.

Wensen in vervulling laten gaan die passen bij jouw unieke financiële situatie – dát is Tons passie. Het maakt niet uit of het gaat om hulp bieden bij het kopen en financieren van je eerste huis, het bekostigen van een verbouwing of het opnieuw betaalbaar maken van je maandlasten, bij Van Bruggen Adviesgroep in Zoetermeer ben je van harte welkom met jouw prangende vragen.

Documenten en dienstverlening

In onze dienstenwijzer leggen we uit wie we zijn, welke dienstverlening wij bieden en bij welke organisaties wij geregistreerd staan. In de dienstverleningsdocumenten krijg je een indicatie van onze tarieven. Op basis van het kostenloze kennismakingsgesprek maken wij onze kosten voor jouw concrete vraag inzichtelijk, zodat je vóoraf altijd exact weet waar je aan toe bent. 

For our English documents, click here.

Onze medewerkers bij Van Bruggen Adviesgroep Zoetermeer krijgen een vast, marktconform salaris. De medewerkers en opdrachtnemers (zzp ’ers) krijgen geen variabele beloning. Opdrachtnemers van Van Bruggen Adviesgroep Zoetermeer werken op basis van een urendeclaratie met een vaste vergoeding per uur. Artikel 1:120 lid 2a van de Wft is op onze onderneming niet van toepassing.

Wij sturen onze medewerkers aan op integer, zorgvuldig en klantgericht handelen waarbij de focus ligt op het belang van de klant en onze onderneming op lange termijn.

Hulp bij de zoektocht naar een passend huis én hypotheek

Een eerste moment in je leven waarop we je kunnen bijstaan, is bij de zoektocht naar je eerste woning. De eerste keer een huis kopen is vaak extra spannend. Daarom zijn wij er voor al je vragen rondom hypotheekadvies én makelaardij. We geven je inzicht in jouw financiële situatie, inclusief je maximale hypotheek, en staan je tijdens het gehele traject bij. We denken graag mee tijdens je zoektocht naar een geschikte woonplek. Aangezien Ton zowel financieel adviseur als makelaar is, kan hij je goed helpen tijdens het zoektraject. Ook met tussentijdse vragen ben je altijd welkom.

Heb je een huis gevonden? Dan kunnen we ook onze mening met je delen over de bezichtigde woningen. En we kunnen je een goede indicatie geven van je toekomstige maandlasten als je voor deze woning gaat. Zo ben je goed geïnformeerd voordat je je bod uitbrengt. En is je bod geaccepteerd? Dan kunnen we ook het vervolg voor je oppakken: de vele hypotheekopties vergelijken, de voorwaarden uitpluizen en de gekozen hypotheek voor je aanvragen.

Ook als je een volgend huis gaat kopen, kunnen we je uiteraard helpen. We geven je inzicht in de mogelijke opbrengst van je huidige woning, laten je weten hoeveel je voor een volgend huis kunt lenen, adviseren je over een eventueel overbruggingskrediet voor je overwaarde en kunnen al het financiële regelwerk voor je op orde maken. Zo houd jij tijd over om je op leukere dingen te storten.

Nieuwsgierig geworden naar jouw budget voor een nieuwe woning? Maak een gratis eerste afspraak. Dan geeft Ton je meer zicht op jouw mogelijkheden.

Maak een afspraak

Vragen over je maandlasten?

Je hypotheeklasten zijn een maandelijks terugkerende en vaak niet te bescheiden kostenpost. Dat maakt het extra fijn als je hier niet meer dan nodig voor betaalt. Zeker als je in de toekomst wat minder verwacht te verdienen. Wij helpen je graag om je maandlasten betaalbaar te maken én te houden, bijvoorbeeld als je minder gaat werken, met pensioen gaat of je geld liever in iets anders wilt steken dan je hypotheek. Dan gaan wij met je op zoek naar een manier om lagere en stabiele maandlasten te creëren.

Zo kunnen we je over elk van deze vragen adviseren:

 • Kun je je hypotheek oversluiten om zo structureel minder aan rente kwijt te zijn?
 • Hoeveel bedraagt de boeterente als je voor oversluiten kiest?
 • Doe je er goed aan om je aflossingsvrije hypotheek over te zetten naar een andere hypotheekvorm?
 • Als je een hypotheek hebt met onzekere maandlasten, kun je die dan oversluiten naar een andere hypotheektype met meer zekerheid?
 • Is tussentijds aflossen voor jou een slimme manier om je maandlasten te drukken?
 • Kun je de overwaarde op je huis rust benutten om meer financiële ruimte te creëren?
 • Welke verzekeringen heb jij nodig naast je hypotheek? Kun je hier wellicht op besparen?
 • Doe je er goed aan om te verhuizen naar een voordeligere woning, of is dat niet per se nodig?

Extra lenen voor een verbouwing?

Heb je mooie verbouwplannen voor je woning? Het is niet altijd nodig om daarvoor je spaarrekening te gebruiken. Een andere optie is om je hypotheek te verhogen en daarmee meer verbouwbudget te creëren. Zo kun je soms een verbouwing financieren vanuit je overwaarde. Dit kan zijn door je hypotheek onderhands te verhogen, door een tweede hypotheek te nemen of door een krediethypotheek af te sluiten. Ook een consumptief krediet is soms een mogelijkheid.

Als je een beeld hebt bij wat jij aan je woning wilt verbouwen, denken wij graag mee over de volgende stap: de financiering van je plannen. Wij adviseren je er graag over.

Vrijblijvende kennismaking

Hoe zit het met jouw financiële situatie na je 55e?

Bij Van Bruggen Adviesgroep in Zoetermeer verwelkomen we de laatste tijd veel vijftigers. Zij wonen al een tijdje in Zoetermeer en hebben vragen over de betaalbaarheid van hun maandlasten. Of ze willen hun kinderen helpen bij de aankoop van een huis of willen hun pensioen goed regelen. Bij elk van die vragen zijn wij er om mee te kijken naar een passende oplossing voor later.

We kunnen je bijvoorbeeld advies geven over een mogelijke (belastingvrije) schenking aan je kinderen, de financiering van een verhuizing met een seniorenhypotheek, besparen op je hypotheek en het regelen van passende verzekeringen. Ook een pensioenplanning maken kun je aan ons overlaten. We kijken met je mee waar jij behoefte aan hebt (eerder stoppen met werken, een tweede woning, een verbouwing?) en stellen op basis daarvan een plan van aanpak met je op.

Over Van Bruggen Adviesgroep in Zoetermeer

Financieel advies geven doet Ton bij Van Bruggen Adviesgroep in Zoetermeer al heel wat jaren. Meer dan twintig om precies te zijn. We hebben daardoor een mooi netwerk opgebouwd en zijn er trots op dat we regelmatig meerdere mensen uit één familie een paar keer zien terugkomen bij ons. Ook jij bent van harte welkom.

Klop je bij Van Bruggen Adviesgroep Zoetermeer aan voor financieel advies? Dan ben je zeker van:

 • Al 20 jaar financieel adviseur in Zoetermeer
 • Deskundig advies over hypotheken, verzekeringen en meer
 • Ook voor financieringsvragen van ondernemers
 • Onafhankelijk advies (= keuze uit veel geldverstrekkers)
 • Hulp tijdens de zoektocht naar een woning
 • Makelaarsdiensten en verzekeringsadvies mogelijk
 • Gratis eerste afspraak

Een kosteloze eerste afspraak plannen?

Heb jij vragen over je hypotheek, verzekeringen, pensioen of iets anders? Stel Ton en Cynthia jouw financiële vraag tijdens een eerste gratis kennismaking.

Maak je afspraak via de knop hieronder of mail daarvoor naar zoetermeer@vanbruggen.nl. Je kunt ons natuurlijk ook bellen voor een eerste contact, via 079 – 361 0503. We helpen je graag verder.

Plan een kennismaking
KvK: 28056349AFM: 12006439Documenten