Kosteloos eerste gesprek
100% onafhankelijke financieel advies
We vergelijken ruim 40 geldverstrekkers
Telefonisch, online of op de vestiging
Zoetermeer Blauw-roodlaan 4
2718 SJ Zoetermeer
Opent vrijdag om 09:00 uur
Overige openingstijden
Maandag
09:00 - 17:00
Dinsdag
09:00 - 17:00
Woensdag
09:00 - 17:00
Donderdag
09:00 - 17:00
Vrijdag
09:00 - 17:00
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten

Buiten openingstijden op afspraak

Afspraak maken?

Het team van Zoetermeer

Financieel advies in Zoetermeer

Heb je vragen over de aan- of verkoop en financiering van je woning? Vind je je maandlasten wat aan de hoge kant en hoop je dat daarin een besparing mogelijk is? Staan je kinderen op het punt uit te vliegen en wil je hen financieel een steuntje in de rug geven? Voor al die en nog veel meer financiële vragen staat Ton Tettero voor je klaar. Hij is makelaar en onafhankelijk financieel adviseur in Zoetermeer. Van verzekeringen tot hypotheken en pensioen – hij is er goed in thuis en voorziet je van passend financieel advies in Zoetermeer.

Maak een afspraak

Écht onafhankelijk financieel advies in Zoetermeer

Ga je met jouw financiële vraag naar een willekeurige adviseur van een bank? Dan is de kans groot dat je één van de standaardoplossingen van die bank krijgt aanbevolen. Ook als dat product voor jou niet het voordeligst is (en die kans is groot!), als de voorwaarden niet perfect op je situatie aansluiten of als er veel betere opties op de markt zijn.

Wij doen dit bewust anders dan een adviseur van de bank. We vergelijken tientallen hypotheekaanbieders, vele verzekeraars en allerlei andere geldverstrekkers. Zo komen we niet alleen tot een product dat jou lage lasten oplevert, maar kunnen we je ook adviseren over passende voorwaarden.

Van Bruggen Adviesgroep in Zoetermeer beschikt over het Keurmerk Financiële Dienstverlening. Dit laat zien dat wij volledig onafhankelijk zijn in ons advies. En dat we je goed en betrouwbaar advies kunnen geven over de producten van meerdere aanbieders. Dat betekent een echt voordelige optie voor jou.

Al 20 jaar een begrip in Zoetermeer

Voor veel Zoetermeerders zijn we inmiddels een begrip. Al twintig jaar adviseren we mensen uit deze regio over belangrijke financiële vragen die spelen in hun leven. We kennen de huizenmarkt, weten waar nieuw gebouwd wordt en zijn ook bekend met bijvoorbeeld de gemiddelde prijzen waarvoor woningen weggaan.

Daardoor kunnen we je nog beter helpen bij jouw financieringsvraagstuk. Niet alleen over je hypotheek trouwens. Ook verzekeringen, pensioen, scheidingen, schenkingen en andere onderwerpen vallen onder onze expertise.

Daarnaast profiteer je bij ons kantoor van:

 • Al 20 jaar financieel adviseur in Zoetermeer
 • Deskundig advies over hypotheken, verzekeringen en meer
 • Ook voor financieringsvragen van ondernemers
 • Onafhankelijk advies (= keuze uit veel geldverstrekkers)
 • Hulp tijdens de zoektocht naar een woning
 • Makelaarsdiensten en verzekeringsadvies mogelijk
 • Gratis eerste afspraak

Wil je met ons kennismaken om zo jouw financiële opties te ontdekken? Neem dan contact met ons op via zoetermeer@vanbruggen.nl of via 079 – 361 0503. Dan vertelt Ton je in een eerste gesprek gratis meer over je mogelijkheden.

Maak een afspraak

Financieel advies: van hypotheken tot pensioen

Ton Tettero werkt als makelaar en financieel adviseur in Zoetermeer. Dit betekent dat hij je enerzijds financieel advies kan geven over allerlei geldvraagstukken waar je mee zit, en dat hij je anderzijds kan bijstaan bij de aan- en verkoop van een woning. Zo heb je één contactpersoon die jou op meerdere gebieden veel uit handen kan nemen. Op allerlei momenten in je leven staat hij graag naast je met onafhankelijk financieel advies in Zoetermeer.

Een nieuwe woning kopen?

Ga jij als starter je eerste woning kopen of ben je je huidige huis ontgroeid en ben je toe aan een nieuwe woning? Dan kan Ton je van begin tot eind begeleiden bij de aankoop van je huis. Hij berekent je maximale hypotheek, zodat jij van tevoren precies weet wat je budget voor een huis is. En ga je op huizenjacht? Dan kan hij je ook advies geven over de bezichtigde woningen. Heb je aan jouw beoogde droomhuis echt een goede aankoop? Wat voor bod zou passend zijn? En is dit bod ook haalbaar voor je qua maandlasten? Ton laat het je al tijdens je zoektocht naar een huis weten.

Daarnaast kan hij je met zijn hypotheekadvies helpen om een passende hypotheek af te sluiten voor jouw nieuwe woning. Zo geeft hij je persoonlijk advies over vragen als:

 • Bij welke aanbieder kun jij een voordelige hypotheek afsluiten?
 • Hoe lang kun je de rente het beste vastzetten in jouw geval?
 • Welke hypotheekvorm sluit aan bij jouw situatie en wensen?
 • Wat doe je met je huidige hypotheek: meenemen of oversluiten?
 • Als je overwaarde hebt op je huidige huis, kun je die dan meenemen bij de financiering van je nieuwe woning via een overbruggingskrediet?
 • Welke verzekeringen heb je naast je hypotheek nodig?
 • Hoe gaat een zzp-hypotheek afsluiten in zijn werk en welke documenten moet je aanleveren om alles rond te krijgen?

En natuurlijk kan Ton ook al het papierwerk voor je regelen. Zo heb jij vanaf de aanvraag van je hypotheek tot aan de ondertekening nauwelijks omkijken naar je hypotheek, terwijl je wel zeker weet dat alles goed geregeld is.

Lagere en stabielere maandlasten

De hypotheek en verzekeringen zijn voor veel mensen de grootste maandelijkse kostenposten. Hoe fijn zou het dus zijn als je daar geld op kunt besparen? Wij kunnen je adviseren wat daarin voor jou mogelijk is. Zeker nu de hypotheekrente zo laag ligt, zijn er wellicht ook voor jou kansen om je maandlasten omlaag te krijgen.

We kunnen vragen voor je beantwoorden als:

 • Hoe voordelig is je hypotheek oversluiten voor jou? En hoe snel heb je met die besparing je boeterente terugverdiend?
 • Waar doe je verstandig aan met je huidige aflossingsvrije hypotheek: aanhouden of oversluiten?
 • Welke opties zijn er aan het eind van je rentevaste periode voor je hypotheek?
 • Is rentemiddeling voor jou een slimme manier om op je hypotheek te besparen?
 • Is het voor jou handig om tussentijds af te lossen op je hypotheek, of is het juist aantrekkelijker om dat niet te doen?
 • Is het voor jou aantrekkelijk om te verhuizen naar een voordeligere woning? Of is dat niet per se nodig?
 • Is een besparing op je verzekeringen mogelijk, waardoor je minder kwijt bent aan premie?

Jouw verzekeringen altijd up-to-date

Het is vaak nog best lastig om inzicht in jouw verzekeringen te krijgen: betaal je te veel aan onnodige premies en ben je over- of eerder onderverzekerd? Wij checken graag kosteloos of je verzekeringen nog up-to-date zijn. Met ons financieel advies in Zoetermeer kunnen we je zowel adviseren over je lopende verzekeringen als over nieuw af te sluiten verzekeringen. Dat kan je zomaar een forse besparing per maand opleveren.

Wees gerust: zit je helemaal goed waar je zit, dan laten we je dat ook eerlijk weten. En jouw situatie en wensen zijn bij ons altijd leidend. We kijken welke risico’s jij wel en niet bereid bent te lopen, en geven je op basis daarvan verzekeringsadvies.

Gratis verzekeringscheck aanvragen

Financieel advies in Zoetermeer vanaf je vijftigste

Vanaf hun vijftigste verjaardag gaan veel mensen een nieuwe levensfase in. Je kinderen gaan misschien het huis uit, je pensioen komt langzaam maar zeker dichterbij, en je hebt misschien ook andere woonwensen. Je droomt wellicht van een nieuwe badkamer, een woning ergens anders in Zoetermeer of zelfs aan de andere kant van het land. Ook een tweede woning kan zomaar één van je dromen zijn.

Wij zijn er graag voor je om op dit belangrijke kantelpunt in je leven financieel advies te geven over al jouw mogelijkheden. Ook al zijn je hypotheekopties vanaf je 57e wat beperkter door je naderende pensioen, wij kijken wat er wél kan. En dat is gelukkig vaak meer dan je denkt.  

Zo kunnen we je met deskundig financieel advies én pensioenadvies adviseren over vragen als:

 • Hoe ziet je pensioen er nu uit en is dat voldoende om straks van rond te komen?
 • Heb je baat bij een opeethypotheek om je overwaarde op te nemen en zo meer buffer te creëren?
 • Welke andere opties heb je om je pensioen aan te vullen?
 • Hoe zit het als je een seniorenhypotheek na je pensioen wilt afsluiten?
 • Hoe kun je door je overwaarde te verzilveren je financiële ruimte vergroten?
 • Welke opties heb je om vanuit je hypotheek een verbouwing te financieren?
 • Kun je een tweede hypotheek afsluiten of je hypotheek verhogen op een andere manier?
 • Hoe kun je je uitvliegende kinderen helpen bij de aankoop van hun woning (bijvoorbeeld via een schenking)?

Hoe kunnen we jou helpen?

Heb jij financieel advies in Zoetermeer nodig bij een concrete financiële vraag? Of wil je gewoon een goede planning maken voor je financiële situatie later? Ton kan je persoonlijk op weg helpen.

Benieuwd geworden? Je bent welkom voor een gratis oriëntatiegesprek op ons kantoor, waarbij we je precies laten weten hoe Ton jou kan helpen. Maak je afspraak via de knop hieronder, mail naarZoetermeer@vanbruggen.nl of bel naar 079 – 361 0503 voor je eerste gesprek.

Maak een afspraak