Kosteloos eerste gesprek
100% onafhankelijke financieel advies
We vergelijken ruim 40 geldverstrekkers
Telefonisch, online of op de vestiging
Zaandam Ankersmidplein 2
1506 CK Zaandam
Gesloten
Overige openingstijden
Maandag
09:00 - 17:00
Dinsdag
09:00 - 17:00
Woensdag
09:00 - 17:00
Donderdag
09:00 - 17:00
Vrijdag
09:00 - 17:00
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten

Buiten openingstijden op afspraak

Afspraak maken?

Het team van Zaandam

Makelaar in Zaandam

Wil je zeker weten dat je aan je nieuwe woning een goede aankoop doet? Dat je niet onnodig veel biedt op een huis? En dat je bod tegelijkertijd aantrekkelijk genoeg is voor de verkopers om jou als koper te overwegen? Betrek er een expert bij! Peter Mak is ervaren makelaar in Zaandam en helpt je graag om in de Zaanstreek een woning te vinden die aan jouw wensenlijstje voldoet. En wil je juist een huis verkopen in Zaandam? Ook dan helpt hij je graag verder, maar dan om een goede prijs voor je huis te krijgen en alles netjes af te wikkelen. Zo hoef je dat alles niet alleen te doen.

Maak een gratis afspraak

Voorkom onaangename verrassingen, schakel een makelaar in Zaandam in

Een huis kopen of een huis verkopen in Zaandam is voor de meeste mensen geen dagelijkse aangelegenheid. Je laat je misschien leiden door emoties als je zojuist verliefd bent geworden op een woning. Wat is dan nog een redelijk bod? Of je hebt bij de verkoop geen idee wat een goede vraagprijs is, wat er allemaal op papier moet komen te staan en hoe je de afwikkeling verder regelt. Logisch, een huis kopen of verkopen is ook een vak apart.

Daarom helpt Peter Mak je graag als makelaar in Zaandam. Hij heeft jarenlange ervaring als verkoopmakelaar en aankoopmakelaar in Zaandam, heeft een groot netwerk en weet hoe alles in zijn werk gaat. Daar profiteer jij als koper of verkoper van mee. Als makelaar komt Peter op voor jouw belangen en verdient hij zichzelf dubbel en dwars terug. Vaak in de vorm van geld (doordat je meer voor je verkochte huis krijgt of niet onnodig veel overbiedt op een nieuw huis) en sowieso in die zin dat je minder risico loopt.

Op één plek financieel advies én makelaardij in Zaandam

Wil je echt sterk staan op de huidige huizenmarkt in het populaire Zaandam? Dan doe je er goed aan om enerzijds een financieel adviseur in te schakelen die jouw financiële mogelijkheden heel helder in kaart brengt, en om anderzijds een makelaar aan je zijde te hebben. Goed nieuws: bij Van Bruggen Adviesgroep Zaandam vind je beide op één kantoor. Peter deelt zijn kantoor met diverse financieel adviseurs. Dat maakt snel schakelen mogelijk, bijvoorbeeld als je een bod wilt uitbrengen. Wel zo prettig!

Financieel advies over jouw mogelijkheden

Deskundig financieel advies is handig om ten eerste je mogelijkheden voor een hypotheek helder te krijgen. Hoeveel bedraagt jouw maximale hypotheek en voor welk bedrag kun je dus naar een woning gaan kijken? Daarbij kijken we graag verder dan de meest standaard hypotheek. Misschien kun je je kansen op een eerste huis bijvoorbeeld vergroten door een duurhuurdershypotheek aan te vragen, een Starterslening te nemen of een hypotheek met NHG af te sluiten. Ook daarover vertellen we je in een eerste gesprek alles wat je moet weten.

En is de aankoop van een huis gelukt? Dan zijn wij er opnieuw voor je met hypotheekadvies, maar dan om de hypotheek van jouw voorkeur voor je in orde te maken. We vergelijken als onafhankelijk adviseur de vele hypotheekaanbieders voor je en vragen de hypotheek aan die goed bij jou past. Zo ben je zeker van een gunstige hypotheek waarvoor je ook nog eens niet te veel betaalt.

Makelaardij Zaandam

Daarnaast staat onze makelaar uit Zaandam, Peter, graag naast je tijdens je zoektocht naar een woning of bij de verkoop van je huidige huis. Een combinatie van beide kan natuurlijk ook. Hij kan je helpen om een woning te kopen die past binnen je budget en gaat graag met je mee naar bezichtigen om te kijken of het huis ook echt aan jouw wensen voldoet. Zitten er addertjes onder het gras, zoals een asbestclausule of weinig geld in de pot bij de VvE? Dan komt Peter daar al snel achter en laat hij dat eerlijk weten in zijn advies aan jou.

Ook kan Peter je helpen om alles uit de onderhandelingen te halen. Zo adviseert hij je over een gunstig bod als je een huis gaat kopen, inclusief wel/niet voorwaarden die je daarbij opneemt. En ga je juist je woning verkopen? Dan is hij er om in jouw belang met bieders te onderhandelen, zodat je je woning uiteindelijk voor een zo goed mogelijk bedrag verkoopt.

Wij helpen je graag verder

Makelaar in Zaandam als je een huis gaat kopen in Zaandam

Het is nogal wat, een huis kopen in Zaandam. Steeds meer Amsterdammers ontdekken dat de Zaanstreek een mooie plek is om te wonen, waardoor huizen soms razendsnel verkocht worden. Betekent dat dat jouw kansen verkeken zijn? Welnee, Peter helpt je graag verder. Als makelaar in Zaandam kan hij jou als een van de eersten tippen op nieuw woningaanbod. Daardoor kun je snel toehappen en een bezichtiging plannen. En ga je een bod uitbrengen? Dan is hij er als aankoopmakelaar in Zaandam om jou advies te geven over het meest aantrekkelijke bod.

Ook als je het verlossende telefoontje hebt gekregen dat dat ene droomhuis daadwerkelijk van jou wordt, kan Peter je veel uit handen nemen. Zo kan hij het koopcontract voor je nalopen of je helpen om je huidige huis te verkopen in Zaandam of omgeving. Uiteraard het liefst met een mooie overwaarde.

Wat maakt een aankoopmakelaar in Zaandam zo fijn?

Juist in deze tijd is het fijn als je niet in je eentje de huizenmarkt op hoeft te gaan. Met Peter als aankoopmakelaar in Zaandam aan je zijde wordt jou veel uit handen genomen én heb je een deskundige die je met beide benen op de vloer houdt. Zo zal Peter je…

 • …voortdurend op de hoogte houden van nieuwe woningen die te koop komen in Zaandam en omgeving (vaak al voordat de huizen op Funda staan).
 • …ondersteunen tijdens bezichtigingen en de belangrijke vragen stellen waar je wellicht zelf niet aan denkt.
 • … adviseren over een goed bod op een woning, dat past bij de huidige woningwaarde.
 • … advies geven over wat te doen qua voorwaarden bij je bod, zoals of je beter wel of niet voor financieringsvoorbehoud kunt gaan.
 • …de clausules, voorwaarden en andere officiële papieren doornemen om je te adviseren of dit huis wel echt een droomhuis is.
 • …helpen bij het nalopen van het koopcontract om jou zekerheid te geven dat alles er correct in staat.
 • …veel uit handen nemen als je bod is geaccepteerd bij het regelen van al het papierwerk.

Ben je benieuwd geworden hoe Peter jou kan helpen als aankoopmakelaar in Zaandam? Betrek Peter bij jouw woningjacht. Samen staan jullie sterker.

Schakel Peter in als jouw makelaar

 

Ook voor makelaardij bij nieuwbouw of zelfbouwen

Heb je je oog laten vallen op een van de nieuwbouwwijken in Zaandam? Een uitstekende keuze! Nieuwbouw ligt qua waarde vaak het dichtst bij wat een huis werkelijk waard is. Ook als je nieuwbouw gaat kopen, komt de hulp van een makelaar vaak goed van pas. Peter is dan ook graag jouw makelaar als je een nieuwbouwhuis hoopt te vinden. Hij weet hoe dit in zijn werk gaat, kent de verschillende projecten en kan je snel wijzen op jouw mogelijkheden.

Ben je op zoek naar een kavel om zelf een huis op te bouwen? Ook dan is de hulp van een makelaar vaak welkom, bijvoorbeeld om alles netjes vast te leggen in een contract. Peter weet waar je in dit geval op moet letten en adviseert je er graag over voordat je je handtekening onder een verkoopcontract zet.

Verkoop je huis beter én sneller dankzij een verkoopmakelaar in Zaandam

Een verhuizing betekent ook dat je wellicht je huidige huis gaat verkopen. Een spannende aangelegenheid op zich! Tijdens dit hele proces kan Peter je ook goed begeleiden vanuit zijn rol als

verkoopmakelaar in Zaandam. Hij kan voor je uitrekenen hoeveel jouw woning waard is, je adviseren over de juiste verkoopprijs en er daarna voor zorgen dat de juiste bezichtigers naar jouw woning komen kijken en er een bod op uitbrengen.

Met Peters hulp als verkoopmakelaar in Zaandam weet je zeker dat je jouw huis voor een goede prijs verkoopt, alles haalt uit de onderhandelingen en niet onnodig lang over de verkoop doet.

Gratis waardebepaling van jouw woning?

Wil je om te beginnen weten hoeveel jouw woning op dit moment oplevert? Laat gratis de waarde bepalen van je woning. We rekenen dit graag vrijblijvend en gratis voor je uit. Zo weet je bijvoorbeeld al snel hoeveel jouw eventuele overwaarde is, waardoor je ook beter kunt vaststellen hoeveel budget je hebt voor een ander huis.

Gratis waardebepaling

Hoe kunnen we helpen als jij je huis gaat verkopen in Zaandam?

Als verkoopmakelaar in Zaandam kunnen we het hele proces voor je uit handen nemen. We helpen je om geen enkel detail te missen, de juiste procedures te volgen én je huis zo gunstig mogelijk in de markt te zetten. Qua prijs, qua promotie én tijdens bezichtigingen. Laat dat alles maar aan Peter over. Jij houdt ondertussen tijd over voor andere dingen en weet zeker dat je het optimale uit de onderhandelingen haalt.

Als makelaar in Zaandam kan Peter veel voor je betekenen bij de verkoop van je woning. Zo kan hij het volgende allemaal voor je doen:

 • de waarde van je woning bepalen (gratis!);
 • professionele foto’s laten maken van je woning;
 • een aantrekkelijke beschrijving van je woning opstellen;
 • de juiste plattegronden (laten) maken van je huis;
 • bezichtigingen inplannen en begeleiden;
 • onderhandelen met de bieders;
 • jou adviseren over een passende prijs voor je huis;
 • het contact onderhouden met geïnteresseerden;
 • het koopcontract voor je opstellen en daar met de koper doorheen gaan.

Makelaar in Zaandam inschakelen?

Kun jij de hulp van Peter als makelaar in Zaandam goed gebruiken bij de aankoop van je nieuwe woning of bij het verkopen van je huis? Peter helpt je met alle plezier verder.

Maak een afspraak voor een gratis kennismaking om te ontdekken welke opties jij hebt en hoe wij je daarbij kunnen helpen. Klik daarvoor op de knop hieronder of bel of mail ons via 075 – 640 00 50 of via zaanstad@vanbruggen.nl.

Gratis eerste afspraak