Kun jij ook besparen op je maandlasten? Download ons gratis whitepaper hier.
Utrecht Vleutenseweg 474
3532 HZ Utrecht
Opent donderdag om 09:00 uur
Overige openingstijden
Maandag
09:00 - 20:00
Dinsdag
09:00 - 20:00
Woensdag
09:00 - 20:00
Donderdag
09:00 - 17:00
Vrijdag
09:00 - 17:00
Zaterdag
Op afspraak
Zondag
Gesloten

Buiten openingstijden op afspraak

Afspraak maken?

Het team van Utrecht

Alle financiële diensten onder één dak

Van Bruggen Adviesgroep Utrecht is een allround adviesbureau, waar jij met uiteenlopende vragen terecht kan voor financieel advies, hypotheekadvies en makelaardij. Lokale adviseurs Sonja en Arjen bieden altijd professioneel, onafhankelijk, betrouwbaar én passend advies bij jouw persoonlijke situatie, wensen en mogelijkheden.

Een huis aankopen of verkopen in Utrecht

Er komt veel op je af als je een huis koopt of verkoopt. Zeker in een krappe woningmarkt. In de regio Utrecht is het erg lastig om zonder aankoopmakelaar een (nieuwe) woning aan te kopen. Kun jij wel wat begeleiding gebruiken in deze (emotionele) rollercoaster? Van Bruggen Adviesgroep maakt het hele proces graag inzichtelijk én overzichtelijk voor je, met een compleet pakket makelaarsdiensten.

Heb je al een eigen woning, en vraag je je af of jouw hypotheek nog wel bij je past? Of de maandlasten van jouw hypotheek niet wat omlaag kunnen? Ook bij dat soort vragen helpt Van Bruggen Adviesgroep Utrecht jou graag. We bekijken het samen tijdens een vrijblijvend eerste gesprek. Vraag het vandaag nog aan.

Maak direct een afspraak

Financieel advies in Utrecht

Ook op andere belangrijke momenten in je leven is (financieel) advies welkom. Van Bruggen Adviesgroep ondersteunt onder meer de groeiende groep ondernemers in Utrecht. Ook 50-plussers die hun (vervroegde) pensioen goed willen voorbereiden of een financiële planning willen maken zijn hier aan het juiste adres. Of mensen met vragen over de financiële gevolgen van trouwen, kinderen krijgen, echtscheiding, werkloosheid, arbeidsongeschiktheid of overlijden. Met andere woorden: bij de grote gebeurtenissen in een mensenleven staat Van Bruggen Adviesgroep Utrecht voor jou klaar met financiële raad en daad.

Maak kennis met jouw adviseurs in Utrecht

Sonja Hoekstra (makelaar in onroerend goed) en Arjen Groot (allround financieel adviseur en erkend hypothecair planner) zijn sinds begin 2019 actief onder de vlag van Van Bruggen Adviesgroep, in Utrecht. Bij Arjen en Sonja ben jij verzekerd van onafhankelijk, transparant en deskundig advies. Of dit nu je hypotheek, verzekeringen, leningen of overige financiële vragen betreft. Jij kunt op één adres – aan de Vleutenseweg in Utrecht-West – terecht om goed, snel en voordelig alle zaken rondom de financiering en aan- en verkoop van jouw woning te regelen. En anders komen de adviseurs naar jou toe, óf zetten ze de webcam aan. Aan jou de keuze.

Maak direct een afspraak

Besparen op je maandlastenBesparen op je maandlasten
KvK: 61305227AFM: 12045008Documenten