UW HYPOTHEEKADVISEUR & MAKELAAR IN UTRECHT

UW HYPOTHEEKADVISEUR & MAKELAAR IN UTRECHT

Met veel plezier willen wij ons graag aan u voorstellen. Wij zijn Sonja Hoekstra (makelaar in onroerend goed) en Arjen Groot (allround financieel adviseur en erkend hypothecair planner). Sinds begin februari 2019 zijn wij de adviseurs namens Van Bruggen Adviesgroep in de stad Utrecht. Bij ons kunt u op één adres terecht om goed, snel en voordelig alle zaken rondom de financiering en aan- en verkoop van uw woning te regelen. Bij ons bent u verzekerd van onafhankelijk, transparant en deskundig advies. Of dit nu uw hypotheek, verzekeringen, leningen of overige financiële vragen betreft. 

Voor wie zijn wij er?

Wij zijn er voor mensen met vragen over de financiële gevolgen van wonen, verhuizen, kinderen, werkloosheid, eerder stoppen met werken, ondernemen, arbeidsongeschiktheid, pensioen en overlijden. Met andere woorden, bij de grote gebeurtenissen in een mensenleven staan wij voor u klaar met financiële raad en daad. U bent van harte welkom op ons kantoor in Utrecht-West. Ook komen wij graag bij u thuis of zetten we de webcam aan. Aan u de keuze.

Zit u nog goed?

Kunnen uw hypotheek maandlasten naar beneden? Past uw huidige hypotheek nog steeds bij uw persoonlijke situatie? Heeft u uw verzekeringen op de meest optimale manier geregeld? Wij bekijken het samen tijdens het gratis 'Zit ik nog goed?'-gesprek. Vraag het vandaag nog aan.

Zit ik nog goed? -gesprek aanvragen

Hulp van een financieel adviseur

Een hypotheekadvies is slechts één van de diensten, waarmee onze financieel adviseurs u kunnen helpen. Zo zijn we u bijvoorbeeld ook graag van dienst bij het optimaliseren van de dekking van uw verzekeringen, het regelen van uw pensioen, een scheiding en het verzekeren van uw groeiende vermogen. Zo kunt u aan het eind van de maand wat extra’s overhouden. Ook wanneer u momenteel al een hypotheek heeft, is de Van Bruggen Adviesgroep u graag van dienst. Onze specialisten monitoren de hypotheekmarkt dagelijks, om te kijken of het oversluiten van uw hypotheek interessant voor u kan zijn. Mocht dit het geval zijn, dan zullen wij u vanzelfsprekend altijd waarschuwen.

Huren of kopen?

Wanneer u een huis huurt bouwt u geen vermogen op en stijgen de woonlasten jaarlijks. Als u zeker weet dat u ergens langer dan één of twee jaar wilt blijven wonen, is het interessant om te onderzoeken of u een huis kunt kopen. Zo heeft u vaste bruto maandlasten zolang uw rente vaststaat en bouwt u vermogen op. Vul uw gegevens in en bekijk direct wat uw mogelijkheden zijn.

Waar kunt u ons vinden?

Ons kantoor is gevestigd aan het einde van de Vleutenseweg, op de kruising met de Spinozaweg. Wij zijn goed bereikbaar met het openbaar vervoer. Komt u toch met de auto, dan kunt u gratis parkeren in de straten direct achter ons kantoor. Let op, op de Vleutenseweg en de Spinozaweg is het betaald parkeren.

Een hypotheekadviseur bij u in de buurt

Wilt u ook niet langere piekeren over uw financiële situatie? Neem dan vandaag nog contact met ons op. Samen proberen we uw maandlasten te verlagen en de dekking van uw verzekeringen te verbeteren, zodat u maandelijks meer overhoudt. Besparingen van meer dan € 250 per maand zijn goed mogelijk. Kom geheel vrijblijvend langs voor een kop koffie en laat u informeren over alle mogelijkheden. U kunt op ons rekenen, nu en in de toekomst! Bel gratis 0800 – 1600 om een afspraak te maken. De kosten van het eerste gesprek nemen wij uiteraard voor onze rekening.

Het team vanUtrecht
Arjen Groot
Erkend Hypothecair Planner, verzekeringsadviseur
Het team vanUtrecht
Sonja Hoekstra
Aan- en verkoopbemiddelaar
Het team vanUtrecht
Tyra van der poel
Commercieel medewerkster binnendienst
Utrecht
Vleutenseweg 4743532 HZ Utrecht
  • Advies aan huis
  • Advies op kantoor
  • Advies via webcam
Klantenbeoordeling

Openingstijden

Maandag
12:00 - 19:30
Dinsdag
09:30 - 19:30
Woensdag
09:30 - 19:30
Donderdag
09:30 - 16:30
Vrijdag
09:30 - 16:30
Zaterdag
Op afspraak
Zondag
Gesloten

Buiten openingstijden op afspraak

Routebeschrijving >
KvK
: 61305227
AFM
: 12045008
Volg Van Bruggen Adviesgroep Utrecht

De Nationale HypothekenKrant van Van Bruggen Adviesgroep is al bijna 30 jaar een begrip. Een handig naslagwerk met actuele ontwikkelingen én achtergrondinformatie over hypotheken, verzekeringen, makelaardij en overige financiële producten. Ook Van Bruggen Adviesgroep Utrecht bezorgt deze krant huis-aan-huis. Niet ontvangen? U kunt de Nationale HypothekenKrant online inzien. Wilt u de krant liever thuis ontvangen? Vraag hem aan, we sturen u er graag een toe.