Kosteloos eerste gesprek
100% onafhankelijke financieel advies
We vergelijken ruim 40 geldverstrekkers
Telefonisch, online of op de vestiging
Tilburg Tivolistraat 150
5017 HT Tilburg
Vandaag open tot 17:00 uur
Overige openingstijden
Maandag
09:00 - 17:00
Dinsdag
09:00 - 17:00
Woensdag
09:00 - 17:00
Donderdag
09:00 - 17:00
Vrijdag
09:00 - 17:00
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten

Buiten openingstijden op afspraak

Afspraak maken?

Het team van Tilburg

Van Bruggen Adviesgroep in Tilburg

Wil jij voor al je financiële vragen bij één expert terecht kunnen? Dus voor vragen over je hypotheek, je verzekeringen, een consumptief krediet, makelaardij en oversluiten of overwaarde? Dat kan bij Van Bruggen Adviesgroep in Tilburg. Wij hebben alle specialismen in huis, waardoor je op één plek goed zit voor een deskundig antwoord op al je financiële vraagstukken. Met ruime expertise én met veel enthousiasme adviseren we jou over een passend financieel product, zodat je zeker weet dat je goed zit. Nu én over een aantal jaar.

Maak een afspraak

Over Van Bruggen Adviesgroep in Tilburg

Bij Van Bruggen Adviesgroep in Tilburg begrijpen we dat je liever niet naar drie verschillende experts gaat om antwoord te krijgen op al je vragen. Toch is dat wat vaak in de praktijk gebeurt. Je gaat naar de makelaar om je woning te verkopen, naar een verzekeringsadviseur voor je verzekeringen en naar een hypotheekadviseur als je met een prangende hypotheekvraag zit. Bij Van Bruggen Adviesgroep in Tilburg hoeft dat niet. Hier kun je terecht met al jouw financiële vragen. We hebben alle expertise onder één dak. Van hypotheekadvies tot makelaardij. En van verzekeringsadvies tot advies over particuliere en zakelijke financieringen. 

Op ons kantoor word je persoonlijk geholpen door Moussa Zabil: erkend financieel adviseur en aan- en verkoopmakelaar. Moussa ontzorgt je bij álle zaken rondom de aankoop, verkoop en financiering van jouw woning. En meer dan dat, ook voor advies over verzekeringen, pensioen en kredieten is hij de aangewezen expert. Moussa combineert kennis van deze zaken met persoonlijke betrokkenheid. Daardoor ben je verzekerd van advies dat past bij jouw persoonlijke situatie en wensen.

Moussa begeleidt zowel vanuit zijn kantoor aan de Tivolistraat 150 in Tilburg als via video-advies klanten uit de regio Tilburg. Al veel woningeigenaren in Tilburg, Berkel-Enschot, Goirle, Oisterwijk, Udenhout en andere omliggende dorpen weten zijn kantoor te vinden. Ook jij bent bij Van Bruggen Adviesgroep in Tilburg van harte welkom voor financieel advies en makelaardij onder één dak.

Wil je direct een gratis kennismakingsgesprek plannen? Klik op de knop hieronder of bel naar 0800 – 1600. Mailen naar Tilburg@vanbruggen.nl kan ook.  

Maak direct een afspraak

Voor particulieren, zzp’ers en grotere ondernemers

Bij Van Bruggen Adviesgroep in Tilburg zien we naast veel woningeigenaren ook regelmatig zzp’ers en ondernemers. Jou als ondernemer staan we graag bij als je een financieringsvraagstuk hebt. Bijvoorbeeld als je een verhuurhypotheek wilt afsluiten, de financiering voor bedrijfsonroerend goed wilt regelen of als zzp’er nieuwsgierig bent naar je hypotheekmogelijkheden.

Of je nu particulier of ondernemer bent, bij de aan- en verkoop van onroerend goed kunnen we je van begin tot eind passende begeleiding bieden.

Deskundig financieel advies, makelaardij en meer

Het maakt niet uit of je je eerste woning koopt, naar een volgende woning verhuist, je pensioen goed wilt regelen of een gerichte financiële vraag hebt. Van Bruggen Adviesgroep in Tilburg voorziet je van een deskundig antwoord.

We kunnen je bijvoorbeeld adviseren over:

 • jouw maximale budget (inclusief eventuele overwaarde) voor een nieuwe woning;
 • verhuizen naar een nieuwe koopwoning (en de financiering daarvan);
 • een verhuurhypotheek voor een vastgoedbelegging;
 • de financiering van bedrijfsonroerend goed;
 • de aankoop van je een eerste koopwoning;
 • de verkoop van je huidige woning;
 • verstandige verzekeringen om voor je woning af te sluiten;
 • besparen op je huidige verzekeringen;
 • het verzilveren van je overwaarde;
 • een hypotheek afsluiten als zzp’er;
 • je financieringsopties voor een verbouwing;
 • je huidige hypotheek oversluiten;
 • de financiële afwikkeling na een scheiding;
 • het financieel goed regelen van je pensioen.
Overwaarde whitepaper downloaden

Documenten en dienstverlening

In onze dienstenwijzer leggen we uit wie we zijn, welke dienstverlening wij bieden en bij welke organisaties wij geregistreerd staan. In de dienstverleningsdocumenten krijg je een indicatie van onze tarieven. Op basis van het kostenloze kennismakingsgesprek maken wij onze kosten voor jouw concrete vraag inzichtelijk, zodat je vóoraf altijd exact weet waar je aan toe bent. 

For our English documents, click here.

Tot slot is het nog belangrijk om te weten dat er naast de eigenaar geen medewerkers werkzaam zijn bij Van Bruggen Adviesgroep Tilburg, waardoor Artikel 1:120 lid 2a van de Wft op onze onderneming niet van toepassing. Dat wil zeggen dat er geen medewerkers zijn die een variabele beloning krijgen. 

Alles voor de aankoop van jouw (volgende) woning goed geregeld

Heb je al een koopwoning en wil je verhuizen naar een volgende woning? Of wil je voor het eerst in je leven een eigen huis kopen? Bij het kopen van een huis en het regelen van de hypotheek kunnen we je van begin tot eind ontzorgen.

Dat ziet er als volgt uit:

 1. We berekenen eerst je maximale hypotheek, zodat je precies weet hoeveel je kunt lenen voor je nieuwe woning.
 2. We maken eventueel een vrijblijvende waardebepaling van je huidige woning, zodat je weet hoeveel je aan overwaarde hebt op je huis. Ook dat is bepalend voor je budget.
 3. Als makelaar staan we je bij in jouw zoektocht naar een geschikte nieuwe woning. Overspannen woningmarkt of niet, wij helpen je om ondanks de huizenkrapte een goede kans te maken.
 4. Is je bod geaccepteerd en heb je je voorlopig koopcontract ondertekend? Dan regelen wij de financiering voor je woning. We vergelijken de verschillende geldverstrekkers en selecteren een hypotheek die qua voorwaarden en rente bij jou past. En de verzekeringen? Ook daarover geven we je advies.
 5. Ook kunnen we de verkoop van je huidige woning voor je oppakken. Kun jij alvast fantaseren over het droominterieur in je nieuwe woning.
 6. Daarna is alles rond: je hebt een nieuwe woning gekocht, de financiering geregeld en je huidige woning verkocht. Proost, op je nieuwe huis!
Eerste gratis kennismaking

Jouw toekomst financieel goed geregeld

Bij Van Bruggen Adviesgroep in Tilburg ontvangen we regelmatig 55+’ers die inzicht willen in hun toekomstige financiële situatie. Ze zijn benieuwd naar hun hypotheekmogelijkheden op latere leeftijd of willen nu alvast een goede pensioenplanning hebben liggen. Want hoe zit het bijvoorbeeld met de aflossing op je aflossingsvrije hypotheek als je straks van de AOW en je werkgeverspensioen moet leven? Kun je eerder stoppen met werken? En welke opties biedt jouw financiële situatie om geld te sparen voor later?

Over al die vragen kunnen wij je adviseren met ons pensioenadvies. We stellen met jou samen een helder plan op, waarin we ook concreet kijken hoe je je opgebouwde pensioen kunt aanvullen. Vaak zien we dat de forse overwaarde op een woning of het oversluiten van de hypotheek daar goede mogelijkheden voor biedt. Of dat ook bij jou het geval is? Daar duiken we graag al tijdens een eerste vrijblijvende kennismaking samen in.

Altijd 100% onafhankelijk advies

Als je financieel advies inschakelt, heb je de keuze tussen een onafhankelijke adviseur en een adviseur van een bank. Bij Van Bruggen Adviesgroep in Tilburg ben je altijd verzekerd van 100% onafhankelijk advies. Wat dit inhoudt? Dat wij niet aan één geldverstrekker gebonden zijn, maar veel verschillende aanbieders kunnen meenemen in ons advies aan jou. We hebben er geen baat bij dat jij juist bij één specifieke hypotheekaanbieder of verzekeraar uitkomt. Het enige wat wij willen, is dat jij een passend product afsluit. En een product dat voor jou voordelig is.

Voor ons financiële advies vergelijken wij tientallen verschillende hypotheekaanbieders en verzekeraars. Welk product je ook afsluit, je bent altijd gegarandeerd voordelig uit met een product dat past bij je situatie én bij je portemonnee. En waarvoor je niet meer rente of premie betaalt dan nodig is.

Wil jij ook profiteren van onafhankelijk financieel advies? Wees van harte welkom voor advies op het kantoor van Van Bruggen Adviesgroep in Tilburg, of via de video.

Gratis kennismaking plannen

Waarom Van Bruggen Adviesgroep in Tilburg?

Omdat wij goede kennis van (financiële) zaken combineren met persoonlijke betrokkenheid. En omdat wij je verzekeren van een financieel product dat past bij jouw persoonlijke situatie en wensen.

Nog eens onze voordelen op een rij:

 • De one stop shop voor al je financiële vragen
 • Financieel advies, hypotheekadvies én makelaardij onder één dak
 • Bespaar tijd en geld door onze efficiënte processen
 • Deskundig advies met oog voor jouw situatie
 • Ruime ervaring met aan- en verkoop van woningen
 • 100% onafhankelijk advies
 • Advies op kantoor, bij jou thuis én via de video

Gratis kennismaking op kantoor, bij jou thuis of online

Voordat we volledig in jouw financiën duiken, wil je vast eerst weten wie er eigenlijk tegenover je zit. Laten we daarom vrijblijvend kennismaken. Dat kan geheel gratis bij ons op kantoor of online. En blijf je liever thuis? Dan komen we ook graag bij jou thuis langs voor financieel advies.

Neem voor een eerste kennismaking contact op via 0800 – 1600 of mail naar tilburg@vanbruggen.nl. Direct de eerste afspraak plannen? Klik dan op de afspraakknop hieronder.

Maak direct een afspraak
KvK: 69666822AFM: 12047539Documenten