Tilburg

Tivolistraat 150
5017 HT Tilburg
Opent maandag om 09:00 uur
Overige openingstijden
Maandag
09:00 - 17:00
Dinsdag
09:00 - 17:00
Woensdag
09:00 - 17:00
Donderdag
09:00 - 17:00
Vrijdag
09:00 - 17:00
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten

Buiten openingstijden op afspraak

Afspraak maken?

Het team van Tilburg

Zoek een woning Tilburg

Makelaar en financieel adviseur in Tilburg

Wat moet je allemaal regelen als je een huis koopt? Ofwel: waar moet je beginnen en waar moet je écht op letten? Voor al je vragen ben je bij Van Bruggen Adviesgroep Tilburg aan het juiste adres.

Moussa Zabil ontzorgt je bij álle zaken rondom de aankoop, verkoop en financiering van jouw woning: “Ik combineer mijn goede kennis van deze zaken met persoonlijke betrokkenheid. Daardoor ben je verzekerd van advies dat past bij jouw persoonlijke situatie en wensen ”.

Verhuisnieuws: nieuwe locatie in Tilburg!

We zijn verhuisd, maar blijven in de buurt. Vanaf 1 mei hebben wij onze nieuwe locatie aan de Tivolistraat 150 in Tilburg geopend.

Huis kopen in Tilburg

Het kopen van een (eerste) huis is niet iets wat je dagelijks doet. Of het nu gaat om de beste hypotheek of het perfecte huis: deze grote beslissingen maak je niet in één dag. Van Bruggen Adviesgroep Tilburg helpt je graag bij het inzichtelijk maken wat je aan hypotheek kunt krijgen en vertelt je waar je op moet letten. Zo kun jij gerichter op huizenjacht.

Jarenlange ervaring en een flink netwerk

Heb je jouw droomhuis gevonden? Moussa Zabil gaat graag met je mee naar een tweede bezichtiging en kijkt met zijn expertise naar de woning: “Ook als je geen woning kunt vinden óf als je je huidige woning wilt verkopen, kan ik je helpen. Door mijn jarenlange ervaring, heb ik een flink netwerk opgebouwd. Dit vergroot je kansen op de woningmarkt en zorgt ervoor dat je sneller een geschikte woning vindt ”.

Maak direct een afspraak

Financieel adviseur en makelaar onder één dak

Als je een woning hebt gevonden, zet Moussa Zabil een route uit om de betreffende woning aan te kopen: “Van het uit handen nemen van het onderhandelingsproces tot het uitzetten van een bouwtechnische keuring, het controleren van de koopovereenkomst en het aanvragen van je hypotheek. Ik kijk naar jouw wensen en ontzorg je volledig ”.

Doordat je alles op één plek regelt, wordt er efficiënt en snel geschakeld bij de verkoop, aankoop en financiering van jouw (nieuwe) woning. Dat geeft jou én overzicht en duidelijkheid – én het bespaart je tijd en geld.

Lees meer over onze makelaardijdiensten.

Starterslening

In de huidige woningmarkt kan het voor jou als starter moeilijk zijn om een woning te kopen. Dankzij een Starterslening heb je de mogelijkheid om misschien wél dat ene huis te kopen, ook al kan je de hypotheek ervoor nu nog net niet krijgen. De lening kan het verschil overbruggen tussen de prijs van de woning en de maximale hypotheeklening. Het financiële voordeel is dat je de eerste drie jaar geen rente of aflossing betaalt over een Starterslening. Na deze periode wordt opnieuw bekeken wat jouw maximale leenbedrag is. Benieuwd hoe de starterslening er voor jou uit komt te zien? Van Bruggen Adviesgroep zet voor jou de mogelijkheden op een rij.

Financieel advies

Je kunt niet alleen voor financieel advies bij de aan- of verkoop van een huis bij Van Bruggen Adviesgroep Tilburg terecht. Moussa Zabil: “Wij zijn de one stop shop voor ál je financiële vragen. Wil je weten wat je kunt besparen door je huidige hypotheek over te sluiten? Of wil je dat ik alles uitzoek met betrekking tot jouw lopende verzekeringen? Ik zorg ervoor dat je nooit teveel betaalt. Daarom maak ik, samen met jou, een financieel plan op maat. Zo leef je nu lekker én kun je in de toekomst je dromen verwezenlijken”.

Kom langs in Tilburg

Wil je weten wat we voor je kunnen betekenen? Moussa Zabil, jouw financieel adviseur in Tilburg, staat voor je klaar.

Maak direct een afspraak

KvK: 69666822AFM: 12047539Documenten