Geef jij voorkeur aan advies op de vestiging of op afstand? De keuze is aan jou. Lees meer.

Susteren

Marktstraat 14 B
6114 HS Susteren
Vandaag open tot 17:00 uur
Overige openingstijden
Maandag
09:00 - 17:00
Dinsdag
09:00 - 17:00
Woensdag
09:00 - 17:00
Donderdag
09:00 - 17:00
Vrijdag
09:00 - 17:00
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten

Buiten openingstijden op afspraak

Afspraak maken?

Het team van Susteren

Op zoek naar een hypotheekadviseur in Susteren?

Woonwensen waarmaken, dat doet u niet alleen. Zo zijn wij van mening bij Van Bruggen Adviesgroep Susteren. Het kopen of verkopen van een huis is immers niet niks: er komt veel bij kijken en wanneer u zich laat begeleiden door ervaren experts dan heeft dat voordelen, veel voordelen. Bij ons vindt u dus twee experts onder één dak: ervaren financieel expert Steve van Rhee en Henny Elbers, erkend makelaar. Financieel expert Steve, van Van Bruggen Adviesgroep, staat graag voor u klaar met een gedegen hypotheekadvies en overig financieel advies. Zijn drijfveer? Zorgen voor oplossingen op maat bij financiële vraagstukken. Of dit nu het kopen van een woning, het aanpassen van uw hypotheek of ieder ander financieel vraagstuk betreft. Vaak is er meer mogelijk dan u denkt. Aan hem de taak om alle mogelijkheden in kaart te brengen zodat u profiteert van het beste onafhankelijke advies. Daarbij combineert hij uw wensen en idealen met uw persoonlijke financiën.

Persoonlijk advies

Een goed financieel advies begint met een uitgebreide inventarisatie en analyse van uw wensen en mogelijkheden. Aan de hand daarvan hoort u wat wij voor u kunnen betekenen. Steve vertelt: “Door deze transparante werkwijze weet u precies waar u aan toe bent. Heb ik eenmaal de juiste hypotheek (of een ander financieel product) voor u geselecteerd, dan bemiddel ik met de geldverstrekker. Als uw Van Bruggen-adviseur neem ik u zoveel mogelijk administratieve rompslomp uit handen. Natuurlijk houd ik ook daarna de vinger aan de pols om te bekijken of uw hypotheek nog steeds optimaal bij u past wanneer uw situatie verandert.”

Wanneer het u uitkomt

“Susteren en omgeving staat bekend om de bourgondische leefwijze en gezelligheid. Iedereen is altijd welkom, maar natuurlijk bent u ook vaak druk en is er niet altijd ruimte om bij uw financieel adviseur langs te gaan. Als uw Van Bruggen-adviseur begrijp ik dit volledig. Ik kom daarom graag naar u toe voor een eerste gesprek. Deze kennismaking is kosteloos en vrijblijvend. Ik leer u graag kennen zodat ik u het beste resultaat kan bieden. Bel kosteloos 0800 1600 en laat mij gerust weten wanneer een afspraak u het beste uitkomt.” 

Maak direct een afspraak

KvK: 51258889AFM: 12039784Documenten