Kosteloos eerste gesprek
100% onafhankelijke financieel advies
We vergelijken ruim 40 geldverstrekkers
Telefonisch, online of op de vestiging
Afspraak maken?

Het team van Schagen

Professioneel financieel advies van een hypotheekadviseur in Schagen

Voor de koop van een nieuw huis of de verbouwing van uw huidige woning, zult u in veel gevallen een extra financiering nodig hebben. De oplossing hiervoor kan een hypotheek zijn! Bij de aanvraag van een hypotheek komt echter veel kijken. Denk bijvoorbeeld aan de gevolgen van het afsluiten van een hypotheek op financieel gebied voor het heden en de toekomst. Een hypotheekadviseur van de Van Bruggen Adviesgroep in Schagen kan u hierbij helpen! Samen met u kijken we naar uw huidige financiële situatie en de mogelijkheden die daarbij horen, op het gebied van hypotheken. Ook kunnen onze hypotheekadviseurs voor u in kaart brengen, welke gevolgen de aanvraag van een hypotheek voor uw financiële situatie heeft. Door onze transparante en persoonlijke service weet u op deze manier precies waar u aan toe bent bij het afsluiten van een hypotheek!

Naast hypotheekadvies andere financiële adviezen?

Een hypotheekadvies is slechts een van de diensten, die onze financieel adviseurs bieden. Ook helpen we dagelijks tientallen gezinnen met het regelen van verzekeringen, het pensioen van mensen, een scheiding en bijvoorbeeld het verzekeren van een groeiend vermogen. Voor mensen die momenteel al een hypotheek hebben, maken we het mogelijk om deze tijdig over te sluiten. Hiermee kunt u maandelijks flink op de kosten van uw hypotheek besparen. Ieder mens is anders, evenals dat iedere financiële situatie anders is. Wij bieden u financiële adviezen op maat, toegespitst op uw persoonlijke situatie.

Een financieel adviseur in de buurt

We nodigen u graag uit om geheel vrijblijvend kennis te maken in Schagen! Hierbij vertellen we u onder het genot van een goed kop koffie, welke diensten voor u interessant zouden kunnen zijn. Denk aan het verlagen van uw maandlasten, het optimaliseren van de dekking van uw verzekeringen of het bekijken van de mogelijkheden bij het afsluiten van een hypotheek.

KvK: 77410513AFM: 12047382Documenten