Kosteloos eerste gesprek
100% onafhankelijke financieel advies
We vergelijken ruim 40 geldverstrekkers
Telefonisch, online of op de vestiging
Alkmaar Limmerhoek 9
1811 BA Alkmaar
Opent woensdag om 09:00 uur
Overige openingstijden
Maandag
09:00 - 17:00
Dinsdag
09:00 - 17:00
Woensdag
09:00 - 17:00
Donderdag
09:00 - 17:00
Vrijdag
09:00 - 17:00
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten

Buiten openingstijden op afspraak

Afspraak maken?

Het team van Alkmaar

Financieel advies in Alkmaar

Besparen, beleggen, verzekeringen en hypotheken. Het zijn zomaar een paar onderwerpen waar je je waarschijnlijk niet dagelijks in verdiept. En waarbij je met de vele opties en ingewikkelde voorwaarden en belastingregels misschien door de bomen het bos niet meer ziet. Daarom bieden wij deskundig financieel advies op al die gebieden. Kijkend naar jouw situatie adviseren we je over passende keuzes. Voordelig voor nu en ook gunstig voor later. Schakel ons enthousiaste en ervaren team in voor financieel advies in Alkmaar.

Op onze lokale startpagina vind je onder andere onze dienstenwijzer en vergelijkingskaarten, die je inzicht geven in onze dienstverlening en tarieven. 

Maak een afspraak

Financieel adviseur Alkmaar

Bij veel financiële beslissingen gaat het om lastige keuzes waar je liever niet in je eentje je hoofd over breekt. Waar sluit je een passende hypotheek af? Wat moet je regelen voor na je pensioen? Hoe kun je je spaargeld goed beleggen? En welke mogelijkheden heb je om je verbouwing of verduurzaming van je woning te financieren? Kies je voor een tweede hypotheek, voor een verhoging van je hypotheek of toch voor een consumptief krediet?

Elk van die keuzes heeft consequenties voor de toekomst. Belangrijk dus om je er goed in te verdiepen. Daar helpen wij jou bij. Met alle financiële expertises onder één dak zijn wij graag jouw financieel adviseur in Alkmaar.

Passend advies met oog voor alle opties

Deskundig financieel advies vraagt om een goede vergelijking van de vele verschillende mogelijkheden die er zijn. Een passende hypotheekaanbieder kiezen gaat bijvoorbeeld over meer dan alleen filteren op de scherpste rente. Zo moeten de voorwaarden ook goed bij je passen. Belangrijk is bijvoorbeeld dat de hypotheek ook nog past als je situatie in de toekomst verandert, bijvoorbeeld als je kinderen krijgt of eerder stopt met werken. Daarom nemen wij jouw persoonlijke en financiële situatie als uitgangspunt voor ons advies.

Ook fijn is dat we ons niet alleen baseren op een klein productenaanbod van één bank. We vergelijken juist een groot aantal geldverstrekkers en verzekeraars met elkaar. Op alle mogelijke aspecten. Daardoor weet je zeker dat je voordelig uit bent en goede keuzes maakt.

Wil je weten hoe we precies werken? Plan een eerste kennismaking in. Dan vertellen we je meer over onze diensten en laten we je weten wat we voor jou kunnen doen.

Plan een gratis kennismaking

Waarover geven we financieel advies?

Kleine en grote financiële vraagstukken zijn bij ons van harte welkom. Van hypotheken tot verzekeringen. Van beleggen tot advies over je financiële situatie bij pensioen. Op al je financiële vragen kunnen wij je een professioneel antwoord geven. Zo helpen we bij:

  • hypotheekadvies over je eerste of volgende hypotheek;
  • het regelen van een zzp-hypotheek;
  • advies over je hypotheek oversluiten;
  • advies over je financiën na je scheiding
  • verzekeringsadvies;
  • deskundig advies over je financiën als je met pensioen gaat;
  • advies over het verduurzamen van je woning;
  • besparen op je maandlasten;
  • advies over beleggen;
  • het maken van een financiële planning.

Persoonlijk financieel advies

Wat je financiële wens of vraag ook is, onze ervaring is dat er vaak meer mogelijkheden zijn dan je denkt. Zo kun je ook als zzp-er vaak een hypotheek afsluiten, zijn er allerlei opties om je pensioen aan te vullen en kun je ook op meerdere manieren je overwaarde verzilveren. De kunst is om er samen met een deskundige adviseur naar te kijken, die zijn advies afstemt op jouw situatie. Daarom is ons advies altijd 100% persoonlijk.

Of je nu op het punt staat je eerste huis te kopen, gezinsuitbreiding op de planning hebt, wilt verhuizen vanwege je opgroeiende kinderen of denkt aan stoppen met werken – wij staan je op elk van die mijlpaalmomenten bij met persoonlijk financieel advies in Alkmaar. Op kantoor of gewoon bij jou thuis – want via video-advies kunnen we je net zo goed persoonlijk helpen.

Overwaarde whitepaper downloaden

Ook advies over verzekeringen

Verzekeringen zijn een van onze expertises. Bij financiële keuzes is het belangrijk om risico’s goed af te dekken. Zo is er altijd een risico dat je je baan verliest of dat jij of je partner komt te overlijden. Liever sta je daar niet te lang bij stil. Juist door die risico’s goed af te dekken, kun je nu meer zorgeloos leven. Tegelijkertijd wil je ook niet oververzekerd zijn. Geen dubbele dekking dus en ook geen verzekeringen die je niet nodig hebt. Daar houden we in ons advies altijd rekening mee.

Wij zorgen voor een passende verzekering, goede voorwaarden en een gunstige prijs. En we vertellen je eerlijk welke verzekeringen voor jou wel en niet handig zijn.

Plan een kennismaking

Over Van Bruggen Adviesgroep in Alkmaar

Schakel je ons kantoor in voor financieel advies in Alkmaar? Dan profiteer je van de volgende voordelen:

✔ Alle financiële expertise onder één dak
✔ Jarenlange ervaring in financieel advies
✔ Persoonlijk advies afgestemd op jouw situatie
✔ Uitgebreide expertise in verzekeringen en kredieten
✔ Ook voor passend advies over beleggen
✔ Onafhankelijk advies – op kantoor én online
✔ Ook voor financieel advies als je met pensioen gaat

Plan een afspraak

Schakel financieel advies in Alkmaar in

Meer weten over jouw mogelijkheden? Laten we een keer kennismaken. Dat kan bij ons op kantoor in Alkmaar of via de video. Je hoeft er dus niet eens je huis voor uit. Gratis en vrijblijvend staan wij voor je klaar.

Heb je alvast een vraag of wil je eerst meer weten? Bel dan naar ons kantoor op 072 5404 344 of mail naar alkmaar@vanbruggen.nl.

Maak een afspraak