Kosteloos eerste gesprek
100% onafhankelijke financieel advies
We vergelijken ruim 40 geldverstrekkers
Telefonisch, online of op de vestiging
Naaldwijk
Naaldwijk
Opent maandag om 09:00 uur
Overige openingstijden
Maandag
09:00 - 17:00
Dinsdag
09:00 - 17:00
Woensdag
09:00 - 17:00
Donderdag
09:00 - 17:00
Vrijdag
09:00 - 17:00
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten

Buiten openingstijden op afspraak

Afspraak maken?

Het team van Naaldwijk

Pensioenadvies in Naaldwijk

Kijk jij al uit naar het moment dat je definitief de deur op het werk achter je dicht kunt trekken? Het duurt misschien nog een jaar of tien tot vijftien. Toch is het goed om er al over na te denken. En dan niet alleen in de vorm van plannen maken om optimaal van je oude dag te genieten. Nee, vergeet ook zeker het financiële plaatje niet. Want krijg jij straks voldoende pensioen uitgekeerd om van rond te komen? Hoeveel heb je nodig om je plannen waar te maken? En wat zijn je opties om bijvoorbeeld je overwaarde als aanvulling op je pensioen te gebruiken? Wij zetten het allemaal voor je op een rij met ons persoonlijke pensioenadvies in Naaldwijk en de omgeving Westland.

Maak een afspraak

Waarom is pensioenadvies zo belangrijk?

Maar mijn pensioen duurt toch nog een hele tijd? Een terechte opmerking! Maar juist als het nog even duurt, is het goed om nu naar je pensioen te kijken. Hoe eerder je erbij bent, hoe meer er vaak nog te regelen is om je pensioenuitkering zelf aan te vullen. Zo valt vanaf je 57e je maximale hypotheek lager uit, omdat hypotheekaanbieders vanaf dat moment ook gaan kijken naar je pensioeninkomen (dat lager is dan je gebruikelijke inkomen). Dat maakt het slim om er met het opnemen van je overwaarde, een oversluiting van je hypotheek of een nieuwe hypotheekaanvraag op tijd bij te zijn.  

In de praktijk zien we helaas nog vaak bij Nederlanders dat hun pensioen lager uitvalt dan gedacht. Als je bijvoorbeeld een tijdje minder hebt gewerkt, heb je in die periode ook relatief weinig pensioen opgebouwd. Of wellicht ben je ondernemer geweest en heb je überhaupt lange tijd geen pensioen apart gezet. In dat soort situaties is het al helemaal slim om er een expert bij te betrekken. Ons pensioenadvies in Naaldwijk is er altijd op gericht om al jouw mogelijkheden in kaart te brengen. Kun je bijvoorbeeld je overwaarde opnemen, besparen op je verzekeringen, een opeethypotheek krijgen of andere interessante opties bekijken? Wij zoeken het voor je uit.

Waar kijken we naar bij pensioenadvies in Naaldwijk?

Uiteraard zoeken we voor je uit hoeveel jij aan pensioeninkomen hebt opgebouwd, en hoeveel je straks daadwerkelijk uitgekeerd krijgt. Maar dat is zeker niet het enige waar we naar kijken bij ons pensioenadvies in Naaldwijk. Zoals gezegd vinden we het juist belangrijk om naar het bredere plaatje te kijken. Dat is nu juist waarom het prettig is dat adviseur Yorrick Tims zowel pensioenadvies als algemeen financieel advies geeft. Hij kan daardoor ook meekijken naar je vaste lasten, je hypotheek, je verzekeringen en andere belangrijke onderwerpen. En heeft hij er zelf geen kennis van? Dan kan hij er meestal wel iemand uit zijn brede netwerk bij betrekken die je advies kan geven.

In zijn trajecten voor pensioenadvies in Naaldwijk zal Yorrick je bijvoorbeeld ook een deskundig antwoord geven op deze vragen:

 • Welke mogelijkheden heb je om je pensioen aan te vullen?
 • Wat zijn jouw opties om je overwaarde op te nemen als extra buffer voor na je pensionering?
 • Is een opeethypotheek voor jou een interessant product om je overwaarde periodiek te laten uitkeren?
 • Waar moet je op letten om je hypotheek ook na je pensioen betaalbaar te houden?
 • Wat zijn je opties voor een seniorenhypotheek als je na je pensioen wilt verhuizen?
 • Kun je besparen op je lopende verzekeringen of hypotheek om zo meer geld over te houden?
 • Wat kun je het beste doen met je aflossingsvrije hypotheek als die binnenkort afloopt en als je dus straks in principe een flink bedrag in één keer moet ophoesten?
 • Doe jij er slim aan om te verhuizen naar een voordeligere woning of is dat niet per se nodig?

Heb jij specifieke vragen over je pensioen? Of wil je meer in het algemeen met een expert gaan zitten om je oude dag financieel goed te regelen? Wij helpen je graag.

Plan een kennismaking

Pensioenadvies in Naaldwijk dat op jou is afgestemd

Bij Van Bruggen Adviesgroep in Naaldwijk ga je nooit met een standaardoplossing de deur uit. Pensioen is iets heel persoonlijks. Iedereen heeft op een andere manier pensioen opgebouwd, iedereen heeft andere plannen en daar hangt ook voor elk persoon een ander kostenplaatje aan. Daarom kijken wij altijd uitgebreid naar jouw situatie en wensen. Wat wil jij? Wat heb je nodig? Wat is er in jouw situatie mogelijk? En waar liggen de kansen om geld te besparen of meer buffer bij elkaar te krijgen? Die vragen staan bij ons altijd centraal.

Daarnaast profiteer je bij ons pensioenadvies in Naaldwijk van deze voordelen:

 • Ervaren financieel adviseur in de regio
 • Onafhankelijk advies (=vergelijking van veel geldverstrekkers)
 • Groot netwerk in de regio Westland
 • De volledige aanvraag voor jou geregeld
 • Samenwerking met lokale makelaars mogelijk
 • Antwoord op al je financiële vragen: van hypotheek tot verzekeringen
 • Gratis kennismakingsgesprek bij ons op kantoor

Wil je eerder stoppen met werken of minder werken?

Is het een grote droom voor jou om al eerder de deur achter je dicht te trekken op het werk? Vind je het rond je 65e bijvoorbeeld wel mooi geweest na al die jaren hard werken en wil je dan al van je welverdiende pensioen gaan genieten? We zoeken graag voor je uit wat daarin financieel mogelijk is. Als je financiële mogelijkheden hebt om je pensioen uit te breiden, is er misschien iets mogelijk om de periode tot je pensioen financieel te overbruggen. Wat precies? Daar duiken we graag voor je in om ons advies volledig op jou af te stemmen.

Zo kan het goed zijn dat een krediethypotheek of tweede hypotheek jou de benodigde financiële buffer kan opleveren. Dit zijn twee manieren om de overwaarde op te nemen vanuit je hypotheek. Of misschien kun je een tweede woning kopen om die vervolgens te verhuren, waardoor je maandelijks een bedrag aan huurinkomsten binnenkrijgt. Of wat dacht je van een besparing op je hypotheek of verzekeringen, waardoor je maandelijks meer geld overhoudt? Stuk voor stuk manieren om jouw buffer voor later te vergroten en mogelijk al eerder te stoppen met werken.

Staat eerder stoppen met werken of wat uren minder werken bovenaan jouw pensioenwensenlijst? Wees van harte welkom op ons kantoor in Naaldwijk om er vrijblijvend samen over te sparren.

Maak een afspraak

Je huis verbouwen of verduurzamen voor je oude dag?

Is jouw liefste droom om oud te worden op de plek waar je nu woont in het mooie Westland? Maar zou je daarvoor wel graag je huis een upgrade geven, gelijkvloers maken of op een andere manier klaarmaken voor je pensioen? Ook verbouwplannen kun je wellicht vanuit je hypotheek financieren. Je kunt namelijk je overwaarde gebruiken voor een verbouwing of om je huis te verduurzamen. Als je hypotheek daar ruimte voor biedt, heb je zo een extra bedrag beschikbaar om bijvoorbeeld je tuin aan te pakken, de benedenverdieping uit te bouwen of zonnepanelen op het dak te leggen. Zo is je huis klaar om nog heel lang met plezier in te wonen.

Uiteraard laten wij je daarbij graag weten waar je goed aan doet en wat voor jou verstandig is. Zo vertellen we je eerlijk de voor- en nadelen van verschillende hypotheekproducten, vergelijken we de rentepercentages en kijken we ook wat past bij jouw inkomsten. Zowel ons hypotheekadvies als ons pensioenadvies in Naaldwijk is volledig onafhankelijk, wat betekent dat we altijd gaan voor passende opties voor jou en daarbij het grote aanbod aan aanbieders meenemen.

Wat wil jij weten over je pensioen?

Ben je benieuwd of jouw hypotheek op je oude dag nog betaalbaar is, en zo niet wat je daaraan kunt doen? Wil je weten of het mogelijk is om al eerder te stoppen met werken? Of heb je andere pensioenvragen? Wees welkom op ons kantoor.

Voor de eerste afspraak betaal je niets. We maken graag geheel vrijblijvend kennis met je. Al in het eerste gesprek vertellen we je meer over jouw opties en wat wij voor je kunnen betekenen.

Klik voor het maken van een afspraak op de knop hieronder. Wil je liever eerst contact met ons hebben? Bel of mail ons dan via 0800 1600 of ytims@vanbruggen.nl. Dan staan we je met alle plezier te woord.

Maak een vrijblijvende eerste afspraak