Kosteloos eerste gesprek
100% onafhankelijke financieel advies
We vergelijken ruim 40 geldverstrekkers
Telefonisch, online of op de vestiging
Afspraak maken?

Het team van Maarssen

Professioneel hypotheekadvies van onze hypotheekadviseur in Maarssen

Bij de koop van een nieuwe woning, de uitbreiding van uw huidige woning of andere grote investeringen, kunt u bijna niet onder het afsluiten van een hypotheek uit komen. De aanvraag van een hypotheek heeft in veel gevallen echter een behoorlijke impact op uw huidige en toekomstige financiële situatie. Om die reden is het raadzaam om voor het aanvragen van een hypotheek, de hulp van onze hypotheekadviseurs in Maarssen in te schakelen. Onze hypotheekadviseurs kunnen u helpen met een hypotheekadvies, waarin we de potentiële gevolgen van de aanvraag van een hypotheek voor u beschrijven. Zo weet u precies waar u in de toekomst aan toe bent en hoe u zich hier het beste op kunt voorbereiden.

Andere financiële adviezen

De hypotheekadviseurs van de Van Bruggen Adviesgroep helpen u echter niet alleen met het geven van een hypotheekadvies. Ook het regelen van uw verzekeringszaken of pensioen, een scheiding of het verzekeren van uw groeiende vermogen kunnen ingewikkelde zaken zijn. Onze financieel adviseurs bieden u de hulp, die u wenst! Samen met u kijken we welke mogelijkheden u heeft, hoe u de dekking van uw verzekeringen kunt optimaliseren en waar mogelijkheden liggen om uw maandlasten bijvoorbeeld te verlagen. Mocht u momenteel al een hypotheek hebben afgesloten, dan waarschuwen we u graag als het oversluiten van uw hypotheek interessant kan zijn. Dit doen we door de hypotheekmarkt dagelijks voor u te monitoren.

Maak kennis met onze specialisten!

Bent u benieuwd wat de mogelijkheden van de hypotheekadviseurs van de Van Bruggen Adviesgroep in Maarssen voor u zijn? Of wilt u direct een hypotheekadvies laten maken? We nodigen u van harte uit om geheel vrijblijvend kennis te komen maken met onze financieel adviseurs, onder het genot van een goed kop koffie. De Van Bruggen Adviesgroep staat voor u klaar, nu en in de toekomst!

KvK: 61305227AFM: 12045008Documenten