Afspraak maken?

Het team van Leek

Deskundig hypotheekadvies van onze hypotheekadviseur in Leek

Wanneer het uw wens is om een nieuwe woning te kopen, of uw huidige woning uit te breiden, zal het overwegen van een hypotheek noodzakelijk zijn. U heeft een hypotheek immers nodig voor de financiering van uw nieuwe woning of de verbouwingen. Zoals u zult begrijpen, heeft het aanvragen van een hypotheek invloed op uw huidige financiële situatie en uw financiën in de toekomst. Om die reden is het bij dergelijke belangrijke beslissingsmomenten op financieel gebied van groot belang om de gevolgen hiervan vooraf in kaart te brengen. Zo kunt u zich optimaal voorbereiden op de financiële veranderingen in de toekomst. Onze hypotheekadviseurs in Leek helpen u graag met hypotheekadvies op maat! Met de hulp van onze specialisten weet u precies waar u aan toe bent, op het moment dat u de hypotheekaanvraag indient bij een bank.

Hulp van specialisten op financieel gebied

Niet alleen bij het aanvragen van een hypotheek kan de hulp van een financieel adviseur wenselijk zijn, dit geldt bijvoorbeeld ook voor het regelen van uw verzekeringen, uw pensioen of een scheiding. Een financieel adviseur kan de gevolgen van dergelijke zaken voor u in kaart brengen, evenals u voorzien van passend advies. Bij veel mensen is het bijvoorbeeld nog mogelijk om de dekking van hun verzekeringen te optimaliseren, waarbij onze financieel adviseurs u graag helpen. Heeft u momenteel al een hypotheek afgesloten? De Van Bruggen Adviesgroep kan u waarschuwen als het oversluiten van uw huidige hypotheek interessant voor u wordt.

Een financieel specialist bij de hand

Lijkt het u fijn om voortaan niet langer zorgen te hebben over uw financiële situatie? Onze hypotheekadviseurs in Leek nodigen u van harte uit om onder het genot van een goed kop koffie geheel vrijblijvend kennis te maken. Zo weet u precies wat de Van Bruggen Adviesgroep voor u kan betekenen!

Besparen op je maandlastenBesparen op je maandlasten

De Nationale HypothekenKrant in Leek

De Nationale HypothekenKrant in Leek
De Nationale HypothekenKrant van Van Bruggen Adviesgroep is al bijna 30 jaar een begrip. Een handig naslagwerk met actuele ontwikkelingen én achtergrondinformatie over hypotheken, verzekeringen, makelaardij en overige financiële producten. U kunt de Nationale HypothekenKrant online inzien. Wilt u de krant liever thuis ontvangen? Vraag hem aan, we sturen u er graag een toe.

KvK: 74250485AFM: 12047064 Documenten