Kosteloos eerste gesprek
100% onafhankelijke financieel advies
We vergelijken ruim 40 geldverstrekkers
Telefonisch, online of op de vestiging
Assen Collardslaan 20
9401 GZ Assen
Vandaag open tot 17:00 uur
Overige openingstijden
Maandag
09:00 - 17:00
Dinsdag
09:00 - 17:00
Woensdag
09:00 - 17:00
Donderdag
09:00 - 17:00
Vrijdag
09:00 - 17:00
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten

Buiten openingstijden op afspraak

Afspraak maken?

Het team van Assen

Financieel advies in Assen

Welke verzekeringen heb je nodig? Hoe is je pensioen geregeld? Hoe zit het met je hypotheek? En wat zijn je mogelijkheden om maandelijks minder kwijt te zijn aan je hypotheeklasten? Met die vragen en meer ben je bij ons kantoor precies aan het juiste adres. Wij hebben als drie ervaren financieel adviseurs onze krachten gebundeld om jou van deskundig financieel advies in Assen te voorzien. Op een persoonlijke en laagdrempelige manier helpen we je vanuit ons kantoor aan de Collardslaan 20 bij al je financiële vragen.

Op onze lokale startpagina vind je onder andere onze dienstenwijzer en vergelijkingskaarten, die je inzicht geven in onze dienstverlening en tarieven.

Maak een afspraak

Financieel adviseur Assen

Bij veel financiële kwesties is het nog niet eenvoudig om tot een goede keuze te komen. Er zijn bijvoorbeeld zo veel verzekeringen af te sluiten dat je al snel door de bomen het bos niet meer ziet. En wat moet je met je hypotheek? Met tientallen hypotheekaanbieders en vele pagina’s aan kleine lettertjes vraag je je misschien af waar je goed aan doet. Ook bij het uitzoeken van je pensioenzaken is het nog niet eenvoudig om met de continu veranderende regelgeving te ontdekken hoe jouw pensioen eruitziet en waar je zoal rekening mee moet houden.

Allemaal redenen waarom onze klanten ervoor kiezen daar een financieel adviseur in Assen op te zetten. Wij kennen de weg in de hypotheekvoorwaarden, pensioenpolissen en verzekeringspremies. En we weten tegelijkertijd hoe we jou op een begrijpelijke manier advies kunnen geven over al die financiële kwesties. Zo kunnen we jou adviseren om weloverwogen keuzes te maken én kunnen we meteen alles voor je regelen. Altijd op een nuchtere en oprechte manier met aandacht voor jouw situatie. Dat is waar wij als financieel adviseur in Assen voor staan.

Laten we kennis maken

Waarover geven wij financieel advies in Assen?

Er zijn tal van situaties te bedenken waarbij de hulp van een financieel adviseur in Assen wenselijk is. Naast de aanvraag van een hypotheek voor een nieuwe woning, is financieel advies bijvoorbeeld ook verstandig bij de aanvraag van consumptief krediet, het afsluiten van verzekeringen of het regelen van je pensioen.

Wij zijn er bijvoorbeeld voor financieel advies over de volgende onderwerpen:

Ben je benieuwd hoe we jou kunnen bijstaan met financieel advies? Plan een kennismaking in. Dan helpen we je met plezier verder bij jouw vraagstuk.

Plan een gratis kennismaking
Overwaarde whitepaper downloaden

Testimonial Carlijn

Altijd onafhankelijk en persoonlijk advies

Advies over ingewikkelde financiële materie geven in eenvoudige jip-en-janneke-taal – dát is onze expertise. We maken het liever niet moeilijker dan nodig en vinden het belangrijk om jou mee te nemen in het advies. Waarom past bijvoorbeeld de ene verzekeraar beter dan de ander? Wat maakt oversluiten voor jou wel of niet gunstig? En wat zijn de verschillende opties om extra te sparen voor je pensioen? We vinden het belangrijk dat jij weet hoe de vork in de steel zit en adviseren je daarom graag op een persoonlijke manier met heldere uitleg.

Daarbij is ons financieel advies in Assen altijd 100% onafhankelijk. Dit houdt in dat we niet aan één verzekeraar of geldverstrekker gebonden zijn. Ons aanbod bestaat uit tientallen geldverstrekkers, die we meenemen in onze vergelijkingen. Je kunt er dus op vertrouwen dat we altijd passend advies geven over een aanbieder die zowel qua rente als qua voorwaarden gunstig is voor jou.

Ook financieel advies voor ondernemers

Wie in loondienst werkt, heeft de zekerheid dat er elke maand een vast bedrag op de rekening gestort wordt. Als ondernemer is je inkomen meer wisselend en zal je ook zelf belangrijke financiële keuzes moeten maken. Daarnaast moet je helaas zelf opdraaien voor het risico dat je wellicht onverhoopt arbeidsongeschikt zou raken. Je hebt dan geen recht op een uitkering van je werkgever en kunt daardoor moeite hebben met het betalen van je maandelijkse lasten.

Reden genoeg voor sommige ondernemers om dit risico af te dekken met schadeverzekeringen voor ondernemers. Is zo’n verzekering voor jou als ondernemer nuttig? Aan hoeveel premie moet je dan denken? En bij welke verzekeraar kun je hiervoor goed terecht? Dat zijn allemaal vragen waar wij je bij helpen. Natuurlijk op een eerlijke manier, zodat jij goed verzekerd maar niet dubbel gedekt bent.

Ook als je plannen hebt om als ondernemer een woning te kopen, zijn wij graag jouw sparringpartner. Een hypotheek afsluiten als zzp’er gaat dan misschien anders in zijn werk dan wanneer je een vast contract bij een werkgever hebt, dat betekent nog niet dat je geen goede kansen hebt. Integendeel, met een goed lopende eenmanszaak of bedrijf zijn er vaak wel opties. Wij kunnen je maximale zzp-hypotheek voor je berekenen en helpen je graag bij het vinden en aanvragen van een passende en voordelige hypotheek.

Afspraak maken?

Advies over scheiden in Assen

Een andere situatie waarin financieel advies handig kan zijn, is als je gaat scheiden. Naast de emotionele gevolgen, heeft een scheiding ook financiële consequenties. Jullie zullen bijvoorbeeld een keuze moeten maken of jij of je partner in de huidige woning blijft wonen en, zo ja, hoe jullie dat financieel regelen. Koopt de ene partner de ander uit? Of andersom? En is dat ook een financieel haalbare optie? Hoe zit het met gezamenlijke verzekeringen? En welke andere opties zijn er dan de partner uitkopen?

Omdat je bij een scheiding zelf al veel aan je hoofd hebt en omdat er financieel het nodige geregeld moet worden, is het verstandig om bij de financiële afwikkeling advies van een financieel adviseur in Assen in te schakelen. Als kantoor hebben wij veel ervaring met advies rondom scheiden in Assen. Ook jou en/of je ex-partner kunnen we hierbij op een goede en deskundige manier begeleiden.

Plan een kennismaking

Over Van Bruggen Adviesgroep in Assen

Van Bruggen Adviesgroep in Assen staat bij veel Assenaren bekend om ons onafhankelijke advies en persoonlijke service. Wij staan voor het volgende:

  • Hypotheekadvies, financieel advies en pensioenadvies
  • Ervaren financieel adviseurs en aankoopbegeleiders
  • Voor elke financiële vraag een goede oplossing
  • Specifieke kennis van de regio Assen
  • Ook expert in schadeverzekeringen
  • Advies online of op kantoor
  • Onafhankelijk advies (keuze uit veel aanbieders)
Oversluitgids

Kennismaken?

Met veel plezier helpen we ook jou verder bij je financiële vraagstuk. Of het nu gaat over pensioenen, hypotheken, verzekeringen of scheiden in Assen – wij zetten er voor jou de juiste expert op voor financieel advies in Assen.

Wees welkom op ons mooie kantoor in Assen, waar de koffie al voor je klaarstaat. Of maak een videoafspraak. De eerste kennismaking – live of via video – is altijd gratis en vrijblijvend.

Wil je eerst meer weten over onze diensten? Bel dan naar ons kantoor op 0592 - 371 666 of mail naar assen@vanbruggen.nl.

Maak een afspraak